Worthy massage gun

Hoe onderscheid de Worthy massage gun zich van andere modellen:

  • Zeer scherp geprijst (49 euro)
  • Zes verschillende snelheidstanden
  • De batterij gaat tot 5 uur mee
  • Wordt geleverd met vier opzetkopjes
  • Zorgt voor een sneller spierherstel
  • Werkt effectief tegen spierpijn

Wil je een massage gun kopen maar je wil er niet teveel geld aan uitgeven? De Worthy massage gun is dan wellicht een hele goede keuze. Het is één van de meest voordellige massage pistolen die je kan kopen. Bij bol.com wordt de Worthy massage gun aangeboden voor een prijs van 49 euro. Hiermee is de worthy een stuk goedkoper dan andere andere modellen. De prijzen van de meeste massage pistolen liggen boven de 100 euro. In deze review gaan wij in uitgebreid in op de Worthy massage gun. Wij gaan in op de meest belangrijke specificaties en daarnaast vergelijken wij het andere massage pistolen. Wij wensen je veel plezier met het lezen van deze review.

Een krachtige massage maar je kan ook de intensiteit ook instellen

De worthy massage gun geeft zeer krachtige massages. Op de hoogste intensiteit stand kan het massage apparaat tot wel 3200 trillingen per minuut genereren. Doordat de massage zo krachtig is worden ook de dieper gelegen spieren bereikt en effectief gemasseert. Op dit vlak onderscheid het  zich ook. De meeste andere modellen kunnen niet 3200 trillingen per minuut generen. De massages zijn dus wat minder krachtig. Deze modellen beschikken echter wel over een stuk meer intensiteit standen. De meeste beschikken over minimaal 15 standen terwijl de Worthy massage gun maar over 6 standen beschikt. Om eerlijk te zijn is dat niet echt een heel groot probleem. De zwaktste stand is 1800 trillingen per minuut. Wanneer je het appraat dus op de laagste stand hebt en je stelt het vervolgens in op stand 2 dan genereert het apparaat 2050 trillingen per minuut. Elke stand genereert dus 150 meer trillingen. Het massage apparaat kan je dus eigenlijk wel echt aanpassen aan jouw behoefte en de perfecte snelheid stand instellen.

De worthy massage gun wordt geleverd met vier massagekopjes

Op het gebied van het aantal massagekopjes scoort de Worthy massage gun gemiddeld. Het wordt geleverd met vier verschillendeOpzetkopjes massagekopjes. De meeste goedkope massage pistolen worden met vier kopjes geleverd. Maar wat is eigenlijk een massagekop / opzetkop? Met een opzetkop kan je de massage behandeling nog meer personaliseren. Deze kopjes zijn namelijk gemaakt om gericht bepaalde lichaamsdelen of spiergroepen te masseren. Hieronder gaan we in het kort in op de vier opzetkopjes:

  • U vorm kop: gebruik deze opzetkop om de nek en de rug effectief te masseren. De worthy massage gun is functioneert dus eigenlijk ook als een rugmassage apparaat en een nekmassage apparaaat.
  • Balvormige opzetkop: gebruik dit opzetstukje om de armen en benen te masseren.
  • Platte opzetstukje: het is eigenlijk het meest functionele opzetstukje. Deze kop kan je namelijk gebruiken om elk lichaamsdeel te masseren. Wil je al je lichaamsdelen heerlijk masseren? Kies dan voor het plate opzetstukje.
  • Kogelvormige opzetstukje: heb je last van pijn in de gewrichten? Plaats dan de kogelvormige kop op de Worthy massage g Pun.

Gebruik het Worthy massage pistool overal

Op het gebied van de batterij onderscheid het Worthy massage pistool zich duidelijk van andere massage pistolen uit dezelfde prijsVerschillende kleuren categorie. De batterij  gaat namelijk tot wel 5 uur mee! Op dit vlak onderscheid de Worthy zich duidelijk van andere modellen. Zelfs de luxe massages gungs beschikken vaak niet over een batterij die 5 uur meegaat. De meeste gaan ongeveer 2 tot 3 uur mee. Doordat de batterij een stuk sterker is duurt het wel iets langer voordat deze helemaal volgeladen is. Het duurt twee uur om een lege batterij helemaal vol te laden. Zelf vindt ik dit niet echt een heel groot nadeel aangezien ik tijdens het opladen toch iets anders doe. Daarnaast vindt ik een sterke batterij belangrijk dan één die minder lang mee gaat. Wanneer je de massage gun elke dag een 10 minuten per dag gebruikt na het sporten dan kan je het apparaat met een volgeladen batterij wel 30 keer gebruiken (300 / 1 = 30). Met andere woorden kan je het toestel een maand lang gebruiken zonder deze op te laden. Ik vindt dit zelf echt wel een gigantisch groot voordeel. De Worthy massage gun is dus perfect om mee te nemen naar de sportschool of op vakantie. Op het vlak van de batterij onderscheid het zich duidelijk en al helemaal in de voordellige prijsklasse waar deze massage gun zich in bevindt (49 euro).

Het wordt geleverd met een sterke koffer

Wat ik zelf ook erg fijn vindt is dat Worthy massage gun wordt geleverd met een sterke koffer. Je kan dus met een gerust hart de Worthy massage gun overal mee naar toenemen. In deze koffer is genoeg ruimte om de massage gun en alle accessoires veilig in op te bergen. Het grote voordeel is natuurlijk ook dat de levensduur van het apparaat aanzienlijk wordt verhoogd omdat het veel minder snel kapot gaat.  Wanneer je van plan bent om de massage gun overal mee naar toe te nemen maar je wilt niet al teveel geld uitgeven dan is de Worthy massage gun echt een hele goede keuze.

Wat is er minder goed aan de Worthy massage gun?

Wat ik zelf minder goed vindt aan de Worthy massage gun is dat deze een beetje lastiger is te gebruiken in vergelijking tot andere toestellen. De hoofdreden is namelijk dat deze niet is voorzien van een aanraakschermpje. Het grote nadeel vindt ik zelf dat je niet de instellingen gemakkelijk kan aflezen. Het is daardoor lastig om te zien op welke intensiteit het staat ingesteld. Op de achterkant wordt het wel aangegeven met rode puntjes. Als er bijvoorbeeld 4 rode puntjes worden weergeven weet je dat het staat ingesteld op intensiteit stand vier. Ik vindt dit systeem niet echt heel gebruiksvriendelijk omdat het gewoon een stuk lastiger is om af te lezen in vergelijking tot een LCD scherm. Bij massage guns met een LCD scherm kan je veel beter de instellingen aflezen. Daarnaast weet je met  niet hoe vol de batterij is. Vindt je een massage gun met een LCD scherm belangrijk bekijk dan ook eens de  massage pistool koopgids die ik over massage apparaten heb geschreven. In deze gids ga ik uitgebreid in op de beste massage guns van 2021.  Hieronder een overzicht van massage guns die over een LCD schermpje beschikken:

Scroll naar top