Kan je bij de LIDL een voetmassage apparaat kopen?

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je jezelf afvraagt of de LIDL voetmassage apparaten verkoopt. Ik moet je helaas telleurstellen want de LIDL verkoopt geen voetmassage apparaten. Het kan natuurlijk goed zijn dat de LIDL in de toekomst wel voetmassage apparaten gaat verkopen. Wanneer dit zo is dan ga ik dit artikel updaten.

De LIDL verkoopt wel andere type massage apparaten zoals massagekussens. Voor meer informatie over mijn ervaringen met deze apparaten verwijs ik je door naar deze link.

Wanneer je opzoek bent naar een voetmassage apparaat dan kan je dit natuurlijk ook bij andere winkels kopen. De winkel die ik je het beste kan aanbevelen is bol.com. De reden waarom deze winkel het beste is omdat ze veruit het grootste aanbod aan voetmassage apparaten aanbieden. Daarnaast staan er ook veel klanten reviews over deze apparaten op de website van bol.com. Je krijgt daardoor een veel betere indruk van de kwaliteit van de producten.

Een andere webshop waar je een heel uitgebreid aanbod hebt is amazon.nl. Ze bieden meer dan 100 verschillende soorten voetmassage apparaten. Het grote voordeel is ook dat over de meeste apparaten reviews geschreven zijn. Lees deze reviews dus heel goed door want dit zijn ervaringen van mensen die het specifieke voetmassage apparaat hebben gekocht. Je krijgt op die manier een veel betere indruk van het product. In de meeste situaties is het product met de beste en meeste reviews ook de beste keuze.

Reviews van de beste voetmassage apparaten van dit moment

Hieronder heb ik een overzicht opgesteld van de beste voetmassage apparaten die er op dit moment beschikbaar zijn. Ik heb deze apparaten geselecteerd op basis van het aantal reviews en de specificaties van het product.

1. Medisana FM888

Danzkij het gesloten ontwerp masseert de Medisana FM888 je volledige voet omdat je de je voeten in het apparaat plaatst.

Medisana FM888 review

Belangrijkste kenmerken:

 • Masseert je volledige voeten dankzij het gesloten ontwerp
 • Geeft een heerlijke krachtige shiatsu massage
 • Het heeft drie verschillende intensiteit standen
 • Dankzij de infrarood warmte wordt de bloedsomloop nog meer gestimuleerd.
 • De Medisana FM888 geeft ook een voetreflex massage.

Hoe werkt het voetmassage apparaat?
Weet je op welk vlak de Medisana FM888 zich zeer duidelijk onderscheid van andere voetmassage apparaten? Ik zal het je vertellen: de Medisana FM888 heeft een gesloten vorm. Je plaats jouw voeten dus in het voetmassage apparaat en hierdoor wordt niet alleen de onderkant maar ook de zijkanten en bovenkant van je voeten gemasseerd. Juist dit is een zeer groot voordeel want je voeten worden daardoor volledig gemasseerd.

Wanneer je jouw voeten in de Medisana FM888 plaatst zul je merken dat het apparaat vrij diep is. Het voordeel daarvan is dat niet alleen je voeten maar ook je enkels worden gemasseerd.

Shiatsu voetmassage:
De Medisana FM888 geeft een heerlijke shiatsu massage. Het is een shiatsu massage die vrij krachtig is en daardoor is het ook heel goed voor de bloedsomloop. Juist dit is zo belangrijk want daardoor wordt de bloedsomloop in je gehele onderlichaam bevorderd. Na de massage zul je opmerken dat klachten zoals vermoeide voeten en benen sterk afnemen.

Infrarood warmte functie
Wat ook een pluspunt is dat je tijdens de massage de infrarood warmte kan inschakelen. Dankzij het gesloten ontwerp van het voetmassage apparaat worden je voeten echt heerlijk warm gemaakt. Ik kan je zeggen dat dit echt een gevoel van rust en ontspanning geeft! Het helpt dus ook heel goed bij het verminderen van stress uit het dagelijkse leven. Daarnaast werkt de massage nog een stukje doeltreffender. Dankzij de toegenomen warmte gaan je vastzittende spieren namelijk sneller los zitten. Het voordeel daarvan is dat de spierpijn in de voeten sneller verdwijnt. Daarnaast helpt het goed bij het verhelpen van rusteloze voeten.

Nadeel van de Medisana FM888
Een nadeel van de Medisana FM888 vrij zwaar is. Het apparaat weegt namelijk 4 kilo en daardoor is het niet zo draagbaar. Wanneer dit voor jouw een belangrijk punt is dan zou ik de FM888 niet aanraden. Voor meer informatie bekijk dan ook de uitgebreide review die ik heb geschreven over dit apparaat.


2. Blije voeten voetmassage apparaat

De beste keuze als je naast je voeten ook andere lichaamsdelen wilt masseren.

voetmassage apparaat van Blije voeten

Belangrijkste kenmerken:

 • Meest populaire voetmassage apparaat op bol.com
 • Op het voetmassage apparaat bevinden zich drukpunten en daardoor geeft het ook een voetreflex massage.
 • Het beschikt over 15 intensiteit standen.
 • Naast het masseren van je voeten kan je er ook je benen en rug mee masseren.
 • Inclusief afstandsbediening
 • Zeer geschikt voor het verhelpen van vermoeide voeten benen.
 • Het beschikt over een warmte functie
 • Inclusief een duidelijke Nederlandse handleiding

Je kan er ook andere lichaamsdelen mee masseren
Ben je opzoek naar een apparaat die naast je voeten ook je benen en rug kan masseren? Het voetmassage apparaat van Blije voeten is een slimme keuze want met dit apparaat is het mogelijk. Wanneer je bijvoorbeeld jouw benen wilt masseren dan ga je lekker liggen op de bank en plaats je het onder je benen. Geniet vervolgens van een heerlijke beenmassage.

Inclusief afstandsbediening
Waarin het Blije voeten voetmassage apparaat zich ook in onderscheid is op het punt van de gebruiksvriendelijkheid. Het toestel wordt namelijk geleverd met een afstandsbediening en hiermee kan je alle belangrijke instellingen aanpassen zoals het activeren van de infrarood warmte en de intensiteit. Het grote voordeel van de afstandsbediening is dat je niet voorover hoeft te buigen om de instellingen aan te passen. Je kan de instellingen met de afstandsbediening gewoon vanuit je luie stoel veranderen en dat zorgt voor veel meer comfort!

Intensiteit standen
Een ander punt waarop het Blije voeten apparaat zich onderscheid van de concurrentie is het aantal intensiteit standen. Bij dit apparaat heb je namelijk de keuze uit wel 15 standen en dat is echt uniek! Bij veel voetmassage apparaten kan je niet de intensiteit aanpassen of je hebt maar twee standen. Door de grote hoeveelheid aan snelheidstanden kan je de massage echt perfect aanpassen aan jouw behoeften en op die manier haal je het maximale resultaat uit de voetmassage!

Hoe geeft het voetmassage apparaat van Blije voeten een shiatsu massage?
Het voetmassage apparaat van Blije voeten kan een shiatsu en voetreflex massage geven. De shiatsu massage wordt gegeven door middel van de massagekoppen die ronddraaien en op en neer bewegen. Op het massage apparaat bevinden zich drukpunten. Wanneer je jouw voeten op het apparaat plaatst dan komen deze drukpunten in aanraking met de reflexpunten van jouw voeten en op die manier geeft het dus een voetreflex massage.

Het apparaat is uitermate geschikt voor het verhelpen van veel verschillende gezondheidsklachten zoals:

 • Rusteloze voeten en benen
 • Vermoeide benen en voeten
 • Spierpijn
 • Pijnlijke gewrichten

Voor meer informatie en mijn ervaringen verwijs ik je graag naar de review die ik heb geschreven over dit voetmassage toestel.


Waarop moet je op letten bij het kopen van een voetmassage apparaat?

Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste punten waarop je moet letten bij het kopen van voetmassage apparaat.

 • Aantal intensiteit standen: wil je graag meer controle over de massage en deze perfect kunnen aanpassen aan jouw behoeften? Het is dan zeer aan te raden om een voetmassage apparaat te kopen met een instelbare intensiteit. Het betekend eigenlijk dat je de kracht van de massage kan instellen. Het is echt een groot voordeel want soms kan het voorkomen dat je de behandeling te hard vindt aanvoelen of juist te zacht. Ik raad je daarom altijd aan om een apparaat te kopen met minimaal drie verschillende intensiteit standen.
 • Warmte functie: kies voor een voetmassage apparaat die beschikt over een infrarood warmte functie. Je zult merken dat dit echt ten goede komt aan de kwaliteit van de massage. Dankzij de infrarood warmte wordt de doorbloeding in de benen en voeten nog meer bevorderd. Het zorgt ervoor dat je benen weer energie krijgen en het werkt dus heel goed bij vermoeide benen.
 • Type massage: mijn advies is om altijd te kiezen voor een voetmassage apparaat die een shiatsu massage kan geven. Het grote voordeel van dit type massage is dat deze massage het beste is in het losmaken van de spieren en het bevorderen van de bloedsomloop. Daarnaast is het handig als er ook voetreflexpunten op het apparaat bevinden. Op die manier kan het namelijk de drukpunten van je voeten prikkelen en masseren. Een voetreflex massage is super gezond omdat het helpt bij vele gezondheidsklachten zoals het verminderen van hoofdpijn, menstruatiepijn en het helpt enorm bij stress. Dankzij een voetreflex massage wordt namelijk het zenuwstelsel gekalmeerd en daardoor neemt ook de bloeddruk af. Een voetreflex massage is dus super gezond voor je. Wanneer dit ook belangrijk voor jouw is het dus belangrijk om te controleren of het massage apparaat in staat is om een voetreflex massage te geven.
 • Gesloten of open ontwerp: een belangrijke vraag die je aan jezelf moet stellen is of je voor een gesloten of open ontwerp voetmassage apparaat kiest. Het grote voordeel van een gesloten apparaat is dat het echt je gehele voeten masseert. Daarnaast masseren deze type apparaten ook vaak de onderkant van de benen. Een nadeel van dit type ontwerp is dat het apparaat een stuk groter is en ook zwaarder weegt. Daarnaast zijn de gesloten vorm voetmassage apparaat ook vaak niet instaat om een voetreflex massage te geven.

Ik hoop dat je door dit lezen van dit artikel een beter beeld hebt gekregen waarop je moet letten bij het kopen van een goed voetmasasge apparaat. Voor meer informatie bekijk dan ook eens de voetmassage apparaat adviesgids die ik heb geschreven.

Scroll naar top