Silvergear massage gun review: mijn ervaringen

Zit je er over te denken om de Silvergear massage gun te kopen maar je wil graag nog meer informatie? Je bent op deze pagina aan het juiste adres. Ik heb namelijk een review geschreven over de Silvergear massage gun en ik vertel je over mijn ervaringen. Daarnaast ga ik ook uitgebreid in op de specificaties van dit massage pistool en vergelijk ik met andere modellen. Ik hoop dat je na het lezen van deze review een beter beeld hebt gekregen of de Silvergear massage gun past bij jouw wensen.

Voordelen

  • Zeer voordellig en goed (34 euro)
  • Je kan de intensiteit aanpassen en hierbij heb je de keuze uit zes standen.
  • Het wordt geleverd met vier massagekopjes. Elk massagekopje biedt weer een andere massage ervaringen.
  • De Silvergear massage gun weegt maar 1 kilo

Nadelen:

  • Helaas maar 1 uur te gebruiken met een volle accu. Wanneer je graag een sterkere accu wil dan raden wij het Tunturi massage pistool aan.

De prijs van de Silvergear massage gun: voordellig maar is deze ook kwalitatief goed?

Bij bol.com is de Silvergear massage gun te koop voor een prijs van 35 euro. De Silvergear is hiermee een stuk goedkoper dan andere massage guns maar is deze dan ook veel minder goed? Om hierop een antwoord te geven heb ik voor mijn website ontspanthuis.nl de Silvergear uitgebreid getest.

Hoe is de kwaliteit van de massage die de Silvergear geeft?

Ik kan je zeggen dat de kwaliteit van de massage gelijkwaardig is in vergelijking tot duurdere massage guns. Ik heb deze de afgelopen dagen voor deze review uitgebreid getest en ik kan je zeggen dat de massage goed doordringt in de spieren. Vooral wanneer ik een hogere intensiteit stand selecteer dan is dit duidelijk merkbaar. Mijn spieren worden goed losgemaakt en ik merk na de massage een duidelijk verschil. Vooral na intensieve sportsessies is dit verschil duidelijk merkbaar. Ik heb minder last van spierpijn.

Het aantal intensiteit standen

De Silvergear massage gun heeft de beschikking over zes verschillende intensiteit standen. Wanneer we dit vergelijken met andere massage guns zoals de Sanbo, Fitgun en Tunturi dan heeft de Silvergear wel minder intensiteit standen. De genoemde massage guns hebben allemaal 20 tot 30 standen. Ik vindt dit zelf een beetje overbodig en voor mij heeft de Silvergear massage gun ruim voldoende intensiteit standen.

Ik vindt dat Silvergear een slimme zet heeft gedaan om te besparen op de hoeveelheid intensiteit standen omdat ze de massage gun daardoor voor een voordeligere prijs kunnen verkopen en dat is natuurlijk een voordeel.

Het gewicht van de Silvergear massage gun

Wanneer we kijken naar het gewicht is de Silvergear duidelijk minder zwaar als andere massage guns. Het weegt in totaal 1 kilo terwijl de meest andere 1,5 kilo of meer wegen. Ik vindt dit zelf een pluspunt omdat je toch gemakkelijker jezelf kan masseren en met name als je het voor meer dan 10 minuten doet.

Opzetkopjes Silvergear

Opzetkopjes:

Bij de Silvergear massage gun krijg je vier verschillende soorten opzetkopjes. Dankzij deze opzetkopjes kan je specifieke gewrichten, lichaamsdelen en spiergroepen goed masseren. Wanneer we kijken naar een het aantal opzetkopjes dan is het gelijkwaardig aan duurdere massage guns. De meeste massage pistolen in de prijscategorie van de Silvergear worden geleverd met twee kopjes.

In de afbeelding hiernaast zie je een overzicht van de opzetkopjes die erbij worden geleverd.

Batterijduur

Wanneer we kijken naar de batterijduur van dit massage pistool dan valt dit toch wel een beetje tegen. Wanneer Silvergear is volgeladen dan kan je deze maar voor een uur gebruiken. Het is niet veel wanneer we dit vergelijken met andere massage guns. De meeste gaan namelijk tot 5 tot wel 11 uur mee. Silvergear heeft op dit punt dus duidelijk concessies moeten doen om de prijs laag te houden.

Wanneer je opzoek bent naar een massage gun met een sterke batterij dan raad ik je aan om mijn koopgids over de beste massage guns goed door te lezen.

Batterijduur van de Silvergear

Geen touchscreen display

Zoals je kan verwachten van een massage gun van 35 euro heeft deze helaas niet de beschikking over een touchscreen display waarop je de instellingen kan aflezen.

Meest gestelde vragen over de Silvergear massage gun?

Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste vragen die mensen hebben over de Silvergear masssage gun.

Bij welke gezondheidsklachten helpt de Silvergear massage gun?

Wanner je de Silvergear massage gun dagelijks gebruikt dan helpt het bij het verminderen van van mentale en fysieke gezondheidsklachten zoals:
– Het verminderen van stress.
– Het sneller herstellen van de spieren
– Bij het verminderen van hoofdpijn
– Het bevorderen van de flexibiliteit van de spieren
– Het voorkomen van blessures omdat de spieren flexibeler zijn.

Hoe lang moet elke massage sessie duren?

Hoe lang je jezelf met de Silvermassage gun masseert hangt af van welke lichaamsdelen je masseert. Ik raad je echter niet aan om het toestel voor meer dan 15 minuten te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top