Qumax massagekussen review

Ben je opzoek naar een mooi compact massagekussen? Het Qumax massagekussen is dan een hele goede keuze. Het is een zeer compact massage apparaat en het weegt maar 1 kilo. In deze korte review ga ik in op de belangrijkste functionaliteiten van dit massage apparaat. Als laatste heb ik ook een aantal klanten reviews opgenomen van andere mensen die het Qumax massagekussen hebben gekocht. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze reviews.

Qumax massagekussen review

Voordelen

  • Klein en compact
  • Het Qumax massagekussen heeft vier massagekoppen
  • Het Qumax massagekussen geeft een shiatsu massage
  • Infrarood warmte functie
  • Je krijgt er een auto adapter bij
  • Werkt zeer goed bij spierpijn en stress
  • Inclusief Nederlandse handleiding
  • Het beschikt over een elastische band

Nadelen:

  • Het masseert niet je hele lichaam

Infrarood massage koppen die een shiatsu massage uitvoeren

Het Qumax massage kussen beschikt over in totaal vier verschillende massagekoppen. Wanneer je het massage apparaat aanzet dan gaan deze massagekoppen ronddraaiende en op neergaande bewegingen maken. Op die manier voert het apparaat een shiatsu massage uit. Door deze bewegingen worden de spieren goed losgemaakt.

De Qumax onderscheid zich op het gebied van de hoeveelheid massagekopjes. Vergelijkbare modellen die ook zo klein en compact zijn hebben namelijk twee massagekopjes. Het is een positief punt want dankzij de vier massagekopjes is de kwaliteit van de massage beter.

Wat daarnaast ook een mooie toegevoegde waarde is dat je tijdens de massage de infrarood warmte kan activeren. De massagekopjes worden opgewarmd en dat geeft echt een heerlijk gevoel.

Dankzij de warmte van de massagekopjes worden de spieren ook heerlijk warm gemaakt. De strakke spieren worden daardoor beter losgemaakt en dat heeft met name te maken dat de bloedsomloop in de spieren toeneemt door de infrarood warmte.

Een ander positief punt is dat je de draairichting van de massage kan instellen. Het veranderen van de draairichting kan echt voordellig uitpakken en bepalen hoe effectief de massage is.

Elastische band

Elastische band

Op de achterkant van het Qumax massagekussen vindt je een elastische band. Het is een groot pluspunt want hierdoor kan je het massagekussen vastklemmen aan bijvoorbeeld de stoel of bank. Het bevorderd natuurlijk de gebruiksvriendelijkheid en de massage ervaring.

Klein en compact: de voordelen en nadelen

Zoals ik al aangaf is het Qumax massagekussen zeer klein en compact. Het massage aparaat weegt maar 1 kilo en maakt het kussen zeker niet zwaar. Het massagekussen is dus ideaal om mee te nemen op vakantie, naar het werk of de sportschool.

Een nadeel van zo’n klein en compact massagekussen is dat je alleen maar één lichaamsdeel tegelijkertijd kan masseren. Ik kan je zeggen dat dit veel iets minder ontspannend aanvoelt. Het voelt natuurlijk fijner aan om een massagekussen te hebben die tegelijkertijd je rug, schouders, nek en billen masseert. Wanneer je dit belangrijk vindt kan je aanraden om de Medisana MC825 of Beurer MG300 XL te overwegen. Voor meer informatie over andere massagekussen verwijs ik je ook graag naar deze koopgids waarin ik inga op de beste massagekussens van dit moment.

massagekussen auto

Je kan het in de auto gebruiken: auto adapter

Het Qumax massagekussen wordt geleverd met een auto adapter waardoor je gemakkelijk het kussen ook in de auto kan gebruiken. Geniet nu ook van een heerlijke massage in de auto. Ik adviseer je echter om alleen het massage apparaat te gebruiken als je niet aan het rijden bent en dus tijdens een pauze.

Aanpasbare intensiteit

Een ander groot voordeel van het Qumax massagekussen is dat het voorzien is van een instelbare intensiteit. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende standen. De snelheid van de massage kan je dus gemakkelijk en goed aanpassen aan jouw wensen.

Wanneer je graag wil dat de massage nog krachtiger is als de hoogste intensiteit dan heb je hier zelf ook invloed op. Met je lichaam kan je druk zetten op het massagekussen en daardoor wordt de massage natuurlijk krachtiger.

Ervaringen van mensen die het Qumax massagekussen hebben gekocht

Het Qumax massagekussen behoort tot één van de meest voordellige en beste massagekussens van dit moment. Wanneer we kijken naar de beoordeling op bol.com dan zien we dat de Qumax een beoordeling heeft van 4.7 uit 114 reviews en dat is natuurlijk heel goed.

Hieronder vindt je een aantal reviews van mensen die vertellen over hun ervaringen met het Qumax massagekussen.

Marjan | 45 jaar
“Ik ben echt super tevreden over het Qumax massagekussen. De kwaliteit van de massage is erg goed en het voelt lekker krachtig aan waardoor mijn spieren goed worden losgemaakt. Bij mij helpt dit massagekussen zeker bij het verminderen van de rugpijn die ik altijd heb als ik sochtends vroeg wakker wordt.”

Jan | 57 jaar
“Het massagekussen heeft goede prijskwaliteitsverhouding. Ik kom tijdens de massage echt even heerlijk tot rust van het drukke leven. Een tip die ik je kan geven is om de warmte functie in te schakelen. Het geeft echt een super fijn gevoel.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top