Noxie verzwaringsdeken

  • Het is gemaakt van 100% procent biologisch katoen
  • Je zult merken dat je met dit deken veel sneller in slaap valt en ook dieper slaapt.
  • Het heeft een glasparel vulling.
  • Het gewicht is mooi verdeeld doordat de glasparels in vakjes waardoor ze niet kunnen verschuiven.

Noxie verzwarigsdeken review

Noxie is een bedrijf dat verzwaarde dekens maakt. Zij bieden dekens in veel verschillende maten en gewichten. Het Noxie verzwaringsdeken van 7 kilo is het meest populaire deken. Het is betaalbaar, goed gemaakt, en mensen vinden het fijn omdat het hen helpt beter te slapen.

Noxie maakt dekens op een speciale manier. Ze zijn gevuld met duizenden kleine glasparels die de deken gewicht geven en een gevoel geven dat je geknuffeld wordt. Dit is beter voor het milieu dan het gebruik van plastic korrels en geeft mensen een manier om de beste slaap te krijgen die ze kunnen krijgen.

Mensen kopen het Noxie verzwaringsdeken omdat het zo betaalbaar is, en er is een brede selectie van kleuren en gewichten. Het gewicht blijft op zijn plaats door nieuwe vakjes waarin de glasparels zitten. Op die manier wordt het gewicht mooi over het deken verdeeld.

Welke dekens biedt Noxie aan

Noxie biedt vier verschillende verzwaringsdekens aan namelijk 6, 7, 8 en 9 kilo. Maar hoe kies je nu het juiste deken=

Mensen voelen zich het meest comfortabel als ze een deken gebruiken die ongeveer 10% van hun gewicht weegt. Bijvoorbeeld, als u 70 kilo weegt, wilt u een deken van 7 kilo. Als u meer dan 90 kilo weegt, moet u dit type deken niet gebruiken want er komt onvoldoende gewicht op je lichaam.

Hoe goed is het Noxie verzwaarde deken?

Er zijn veel verschillende punten om over na te denken als je een verzwaard deken koopt. In dit deel van deze review delen wij onze bevindingen van waarop wij het Noxie deken hebben getest. Sommige categorie├źn zijn belangrijker dan andere.

De vulling van het deken

Noxie gebruikt glazen glasparels in plaats van plastic pellets. Glazen microkorrels maken minder geluid en zijn duurzamer dan andere vulstoffen. Daarnaast geleiden ze de warmte ook beter. Een ander voordeel de glasparel vulling is dat ze minder ruimte in beslag nemen waardoor het deken dunner is maar toch zwaar blijft.

Kwaliteit van het materiaal

Het Noxie verzarginsdeken is gemaakt van zacht en ademend katoen of bamboe materiaal. Het is zorgvuldig gestikt om ervoor te zorgen dat de parels in de zakjes blijven. Op die manier blijft het gewicht mooi verdeeld over het deken.

Temperatuur van het deken

Je kunt kiezen tussen de Noxie bamboe deken of katoenen verzwaringsdeken van Noxie. De bamboe is goed voor mensen die erg warm slapen. Wij raden raden echter katoen voor de meeste mensen aan omdat het beter ademt en vocht afvoert. Een katoenen deken kan daarnaast het hele jaar door worden gebruikt.

Verdeling van het gewicht

Het Noxie verzwaringsdeken is qua gewicht mooi verdeeld omdat hij zakjes waarin de glasparels zitten. Hierdoor kunnen de glasparels niet verschuiven. Dit betekent dat het gewicht verdeeld wordt en er geen “ophopingen” van het gewicht ontstaan.

Hoe sterk is het Noxie verzwaringsdeken? Gaat het lang mee?

De duurzaamheid van het Noxie verzwaarde dekens berust op de kwaliteit van het stiksel. Noxie gebruikt een speciale steektechniek die kralen op hun plaats houdt. De stof is vrij dun, maar daardor niet zo sterk als hij zou kunnen zijn, zodat hij iets gemakkelijker kan scheuren dan andere verzwaringsdekens waarvan de katoenen stof dikker is.

Scroll naar top