MM brands massage gun

Wat maakt de MM Brands Massage gun uniek?

 • Werkt zeer effectief bij spierherstel, blesures en het bevorderen van de bloedsomloop.
 • 20 intensiteit standen
 • Je kan het tot 5 uur draadloos gebruiken
 • Touchscreen
 • Inclusief handige koffer
 • Zes opzetstukjes 

MM brands massage gun review

In deze review ga ik uitgebreid in op de MM Brands massage gun.Ik vertel je over mijn ervaringen met dit massage pistool. Op basis van mijn ervaring met dit apparaat zal ik met je delen wat de unieke kenmerken ervan. Daarnaast ga ik in op de voordelen en nadelen van dit apparaat. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Specificaties van de MM brands massage gun 

  Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste specificaties van deze massage gun. 

  Masseert alle lichaamsdelen
  Type massage: klopmassage en viberatie behandelin
  Intensiteit standen: 20
  Touchscreen: ja
  Batterij: tot 5 uur gaat die mee
  Oplaadtijd: 2 uur

  Merk: MM Brands
  In de doos: massage gun, zes opzetstukjes en handleiding
  Gewicht: 1.6 klilo
  Garantie: 1 jaar
  Handleiding: Nederlands

  De gezondheidsvoordelen van de MM brands massage gun 

  De MM brands is een massage gun die kan helpen bij veel gezondheidsproblemen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om het massage pistool consequent te gebruiken! Hieronder staan enkele van de meest voorkomende mentale en fysieke kwalen waarbij dit kan helpen:

  Sneller herstel van de spieren na een trainingsessie 

  De MM brands massage gun is perfect voor wie wil herstellen na een zware training. De therapeutische voordelen zijn dat spierpijn veel sneller wordt verlicht dan bij standaard massagetechnieken. Het verhoogt ook de bloedtoevoer in je spieren, wat betekent dat ze sneller kunnen genezen en dat afvalstoffen zoals melkzuur tijdens het proces uit de complexe cellen worden verwijderd door het verhoogde zuurstofgehalte, zodat je je sneller beter voelt!

  De MM brands massage gun helpt bij het verlichten van pijn of spierpijn na het sporten door het vrijmaken van gifstoffen die in ons lichaam worden vastgehouden met gerichte compressietechnieken, evenals het verhogen van de circulatie van voedingsstoffen in deze gespannen gebieden terwijl ze tegelijkertijd worden verwijderd. Deze combinatie zorgt voor een langere hersteltijd en minder kans op spasmen veroorzaakt door ophoping rond gewrichten als gevolg van eerder trauma of overbelasting

  Hoe gebruik je deze massage gun?
  Een massage helpt bij stress en hoofdpijn

  Het verminderd stress 

  Wanneer je dagelijks gebruik maakt van de M Brands massage gun is het een krachtige manier om je stressniveau te verlagen. De massage helpt de gespannen spieren te ontspannen en produceert ook endorfine hormonen om je blij en ontspannen te maken, en cortisol uit je lichaam te verwijderen. Op die manier kan je al die vervelende stress verminderen!

  Een betere nachtrust

  Heeft u last van slaapproblemen? Wist u dat massages kunnen helpen bij een betere nachtrust? Zoals eerder gezegd, maken massages uw geest rustiger. Tijdens de massage maakt het lichaam endorfine hormonen aan en dat zorgt voor mentale rust. Mijn advies is om een uur voor het slapengaan te genieten van een massage. Na de massage zult u merken dat u veel rustiger bent en efficiënter slaapt. Een goede manier om het pistool voor dit doel te gebruiken zou zijn door alleen lagere intensiteitsinstellingen te selecteren op een lichaamsdeel!

  Sneller herstel van blesures

  Massage is een van de meest effectieve vormen van blessure revalidatie therapie, en het versnelt niet alleen het herstel, maar voorkomt ook toekomstige blessures. Massagepistolen zijn een geweldige aanvulling op de standaard fysieke revalidatiebehandeling, omdat ze de doorbloeding van verschrompelde spieren stimuleren en een alternatief bieden voor mensen met gewrichts- of spierproblemen die niet met de hand kunnen worden gemanipuleerd. Met massagegebruik zult u binnen enkele dagen meer flexibiliteit hebben in uw geblesseerde gebieden!

  Gezondheidsvoordelen

  De opvallende eigenschappen van de MM brands massage gun

  Hieronder ga ik in op de belangrijkste functionaliteiten van de  NM brands massage gun. Per functionaliteit leg ik kort uit wat het voordeel ervan is.

  Intensiteit aanpassen

  20 intensiteit standen 

  Wat de MM brands massage gun uniek maakt ten opzichte van andere massageguns is dat het apparaat voorzien is van wel 20 intensiteit standen. De meest massage guns beschikken over 5 tot 10 standen. Het zorgt ervoor dat het een perfecte massage ervaring geeft aan de hand jouw wensen! Op de achterkant vind je  een schermpje. Op dit schermpje kan je de intensiteit en het batterij niveau aflezen. Onder het schermpjes bevinden zich een - en + knop waarmee  je ook de intensiteit kan aanpassen.

  Zeer stil 

  Als u op zoek bent naar een massage die niet storend is voor uw omgeving, is de NM brands massage gun perfect. U zult nauwelijks merken dat hij aan staat en kunt hem in elke omgeving gebruiken zonder iemand in de buurt of uzelf te storen met harde geluiden. De motor maakt tussen 35-55 decibel en dat is helemaal niet veel.

  NM brands massage pistoool intensiteit instellen
  NM brands massage gun batterij

  Sterke batterijen die tot 5 uur meegaan

  De MM brands massage gun is een geweldig massagegereedschap dat u overal mee naartoe kunt nemen. Het heeft oplaadbare batterijen die tot 5 uur meegaan. Wat ik ook fiijn vind aan het apparaat is de snelle oplaadtijd van de batterijen.  Het duurtminder dan een uur voor een volledige lading en als die opraken, maak je geen zorgen. De NM brands wordt namelijk geleverd met een extra set batterijen.

   

  Inclusief opbergkoffer 

  De MM brands massage gun wordt geleverd met een mooie stevige koffer waarin je het pistool en de accessoires veilig kunt opbergen. De koffer is ook vrij klein, zodat je hem gemakkelijk in je rugzak kunt stoppen als je op reis gaat of voor je werk reist!

  Opzetstukjes

  Zes verschillende opzetstukjes 

  Wat ik zelf erg fijn is het feit dat de MM brands massage gun wordt geleverd met 6 verschillende soorten opzetstukjes. Elk opzetstukje heeft een specifieke functie en hierdoor kan men specifieke klachten beter behandelen. Je kan hierbij denken aan het behandelen van rugpijn, gewrichtspijn en stress. Hieronder gaan we in detail op de verschillende opzetstukjes.

  Ronde kop:
  Gebruik deze om grote spiergroepen effectief te masseren zoals de rug, borst en armen.

  Duim kop:
  Om het zachte weefsel van de spieren te behandele

  Platte kop:
  Voor een ontspannende massage om tot rust te komen.

  U vorm kop:
  Gebruik deze om gevoelige spiergroepen te masseren. Daarnaast is deze kop ook perfect om botgroepen zoals de verwelkom te behandelen.

  V-vorm kop
  Heeft u last van pijnlijke gewrichten? Probeer dan de V-vormige kop van het massagepistool. Deze speciaal ontworpen kop is precies wat uw pijnlijke gewrichten nodig hebben!

  Het wordt geleverd met een E-book

  Het MM brands massage pistool wordt geleverd met een Ebook. In dit eboek wordt precies uitgelegd hoe je het maximale uit deze massage gun haalt. In het ebook wordt uitgebreid uitgelegd hoe je jouw spieren op de beste manier kan masseren.

  30 dagen niet goed geld terug garantie 

  MM Brands heeft een 30 dagen geld terug garantie, dus u kunt het apparaat uitgebreid uitproberen voordat u beslist of het geschikt is voor u. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, geen probleem!

  Scroll naar top