Medisana MCN massagekussen review

Wilt u op elk moment genieten van een heerlijke ontspannende massage? Wilt u voelen dat al uw drukpunten worden gemasseerd in een keer? Zo ja, maak je dan klaar voor deze blog post over de Medisana MCN massagekussen. De Medisana MCN is een geweldige manier om verlichting te krijgen van uw stress en meer flexibiliteit in uw spieren te krijgen.

Het massagekussen masseert je rug, schouders, nek en heupen. Het is geweldig voor alle mensen met rugpijn, heupproblemen en osteoarthritis (slijtage artritis). Het kussen heeft een volledig lichaamsmassagesysteem dat je een intense ontspanning geeft. Het is een geweldige manier om te ontspannen en je veel beter te voelen als je thuiskomt van je werk of na de sportschool (of als je gestrest bent).

In deze review vertellen we je alles over de Medisana MCN. We praten ook over de eigenschappen van dit geweldige kussen, dus lees verder!

Medisana MCN

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van het Medisana MCN massagekussen?

  1. Massagekussens zijn een geweldige manier om stress te verlichten
  2. De masserende werking van het kussen bevordert de bloedsomloop en verlicht stijfheid in de spieren
  3. Een massagekussen kan u helpen ontspannen, wat belangrijk is voor de algemene gezondheid
  4. Het is ook geweldig voor mensen die moeite hebben met slapen of die aan slapeloosheid lijden, omdat het hen helpt in een meer ontspannen gemoedstoestand te komen
  5. Regelmatig gebruik van uw massagekussen bevordert de doorbloeding en verbetert de spierspanning, zodat u zich al met al beter voelt!
  6. e hebt geen therapeut of masseuse meer nodig – dit is een betaalbare manier om een professionele massage te krijgen in het comfort van je eigen huis
  7. Massagekussens kunnen helpen de pijn te verlichten van artritis, rugpijn en andere pijnen.

Voor meer informatie over andere massagekussens verwijs ik je ook graag door naar deze pagina.

Wat zijn mijn ervaringen met dit massagekussen?

Allereerst moet ik zeggen dat dit kussen er heel goed uitziet. Het heeft een mooie vormgeving en het is comfortabel om op te zitten of te liggen met het massagekussen onder je rug. Dit kussen geeft je ook een geweldige full body ervaring omdat het je hele lichaam in één keer masseert. Dat is precies waar ik naar op zoek was! Het grote voordeeel van een full body massage is dat je niet van het ene deel van je lichaam op het andere hoeft over te schakelen. Het geeft je een geweldige volledige rug, nek en schouders massage. Het is ideaal voor mensen die de hele dag in een bureaustoel zitten (of thuis op de bank zitten).

De belangrijskte specificaties van de Medisana MCN

Hieronder ga ik in op de specificaties van het Medisana MCN massagekussen, zodat je precies weet wat je van dit kussen kunt verwachten.

Welke type massages kan de Medisana MCN geven?

De Medisana MCN kan verschillende soorten massages geven zoals een shiatsu en vibratie massage. Hieronder ga ik kort in op de verschillende massages.

Shiatsu massage

Shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse massagetechniek die zijn oorsprong vindt in Azië. Shiatsu beschouwt het lichaam als een onderling verbonden systeem en maakt gebruik van zachte aanrakingen om spanning diep uit de spieren los te maken, terwijl ook de geest in harmonie wordt gebracht met de energiestroom

Het doel van deze vorm van druktherapie is in de eerste plaats ontspanning, maar er zijn nog veel meer voordelen, zoals een verlaagde bloeddruk of een betere houding.

De Medisana MCN heeft een Shiatsu functie die je de best mogelijke ontspanning geeft. De shiatsu massage wordt uitgevoerd door middel van de massagekoppen. Het hoofddeel van dit kussen kan door middel van de massagekoppen draaien en oscilleren om je lichaam drukpunten diepe massages te geven (hier komt shiatsu vandaan).

Vibrerende massage:

Een vibratiemassage stimuleert je spieren met kleine trillingen, wat de bloedsomloop helpt verhogen. Het effect daarvan is dat je je meer ontspannen zult voelen en je spieren verlicht worden.

De vibratie massage is een stuk minder intens dan Shiatsu, maar het voelt nog steeds heerlijk aan! De vibratiemassage van het kussen wordt uitgevoerd door middel van een kop die zich onder je zitvlak bevindt. Het vibreert om je alle ontspanning te geven die je nodig hebt om je hele lichaam te ontlasten. De vibratie massage wordt dus alleen maar in het zitvlak uitgevoerd.

De Medisana MCN heeft drie intensiteit standen: wat is het voordeel?

Er zijn drie niveaus voor de intensiteit van de massage. Dat betekent dat je zelf kunt kiezen hoe intens je het wilt hebben. Alle standen voelen goed aan, maar als ik er een moet aanbevelen zou ik zeggen dat stand twee ideaal is! Het voelt heerlijk aan en is niet te sterk of te zwak. Het kussen heeft vier verschillende massagekoppen. die je drukpunten raken als ze ronddraaien. Op die manier voel je de best mogelijke druk om al je stress te verlichten en gezondheidsklachten.

Afstandsbediening

Inclusief afstandsbediening: wat is het voordeel ervan?

Bij dit kussen is ook een afstandsbediening inbegrepen. Het voordeel hiervan is dat je de instellingen gemakkelijk kunt veranderen terwijl je er op ligt of zit! Het is erg handig in het gebruik en het fijne van een massagekussen in het algemeen, dus ik stel het erg op prijs er een te hebben met al deze extra functies.

Instelbare lichaamszones: wat is het voordeel?

Je kunt de gebieden die je gemasseerd wilt hebben zelf instellen. Je hebt hierbij de keuze uit de bovenrug, middenrug, nek en schouders en full body massage. Dit is geweldig want zo weet het massagesysteem precies waar het zich op moet richten en waar je drukpunten liggen. Je kunt dit ook tijdens een massagesessie op elk moment veranderen!

De Medisana MCN massagekussen beschikt over een infrarood warmte functie.

Tijdens de massage kan je de infrarood functie activeren het zorgt. Het is een geweldige manier om je lichaam op te warmen en nog meer ontspannen te raken. Dankzij de infrarood functie kun je je nog meer ontspannen voelen omdat het de knopen in je spieren wegneemt. De bloedscirculatie wordt verbeterd en je lichaam ontdoet zich van gifstoffen. Het is een geweldige manier om meer soepelheid in je spieren te krijgen nadat je het voor de eerste keer gebruikt hebt!

Meest gestelde vragen over de Medisana MCN

Hieronderonder een overzicht van de meest gestelde vragen.

Conclusie over de Medisana MCN

.Naar mijn mening is de Medisana MCN een geweldig massagekussen. Het werkt heel goed en geeft je alles wat je nodig hebt van een volledige lichaamsbeleving. De Shiatsu functie geeft je drukpunten diepe massages die zeer ontspannend zijn, terwijl de trilfunctie een intens gevoel van ontspanning op je bilspieren geeft.

Sinds het gebruik van dit massagekussen heb ik veel minder last van stress en mijn spieren voelen veel beter aan. Bovendien slaap ik veel beter door het massagekussen. Ik ben erg blij met dit product en ik beveel het je van harte aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top