Medisana MC822

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Masseert je gehele rug, nek, schouders, zitvlak, taille en bovenbenen
– Mogelijkheid om specifieke lichaamsdelen te masseren. 
– Shiatsu massage, vibratie, klopmassage en rolmassage 
– Infrarood warmte 
– Vier intensiteit standen 

Medisana MC822

Medisana is het meeste bekende bedrijf in Europa als het gaat om massageapparaten. Het bedrijf maakt onder andere betaalbare en luxere massage apparaten. In deze review gaan we dieper in op de Medisana MC 822. Met dit massage apparaat koop je een Medisana massagekussen die boordevol zit met unieke functionaliteiten. De Medisana MC 822 valt daarom ook in het luxere segment.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De specificaties van het Medisana massagekussen 

  Hieronder vindt je een tabel waaruit je gemakkelijk de specificaties van de Medisana MC822. Onderaan de tabel gaan wij dieper in op alle specificaties van dit Medisana masagekussen.

  Medisana MC822

  Ecomed MC90E

  Beurer MG147

  Algemene beoordeling

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding

  Het beste:
  Voordelige kussen 

  Het beste:
  Compacte kussen

  Complete lichaamsmassage

  Ja

  Nee

  Nee

  Lichaamsdelen

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen

  Bovenrug, onderrug

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen, schouders, voeten

  Specifiek instellen op een lichaamsdeel?

  Ja

  Nee

  Nee

  Type massages?

  Acupressuur massage, Shiatsu massage, Vibratie massage, klopmassage, rolmassage

  Shiatsu massage

  Shiatsu massage

  Warmte functie

  Ja

  Ja

  Ja

  Intensiteit

  3 standen

  Nee

  2 standen

  Medisana MC822

  Algemene beoordeling

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding

  Complete lichaamsmassage

  Ja

  Lichaamsdelen

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen

  Specifiek instellen op een lichaamsdeel?

  Ja

  Type massages?

  Acupressuur massage, Shiatsu massage, Vibratie massage, klopmassage, rolmassage

  Warmte functie

  Ja

  Intensiteit

  3 standen

  Massage technieken van het Medisana massagekussen

  De Medisana MC822 biedt drie verschillende soorten massage technieken namelijk een vibratie, rol, klop en shiatsu massage. De eerste twee massages zijn bedoeld om je lichaam en je spieren tot rust te laten komen. Het zijn minder ruwere massages en deze zijn perfect om je spieren in het oppervlakteweefsel te masseren. De Shiatsu is een bekende Japanse massage en kan een stuk harder aanvoelen. Deze massage is bedoeld om je spieren in het diepere weefsel te bereiken en te masseren. In het zitvlak van het kussen wordt een heerlijke vibratie gegeven. Voor de rugmassage kan je kiezen uit vier verschillende soorten behandelingen namelijk een shiatsu, rol, klop en vibratie massage. Daarnaast kan je het apparaat instellen om alleen je onderrug, bovenrug of complete rug te masseren.

  Infrarood massage van de Medisana MC822

  Een van de beste kenmerken van de Medisana MC822 is de verwarmde infrarood massage. In tegenstelling tot andere modellen die slechts een beetje warmte geven, doet dit Medisana massagekussen uitstekend zijn werk bij het opwarmen en ontspannen van jouw spieren. De verwarmde massagekoppen kan je daarnaast zo instellen om 1 specifieke pijnlijke plek te masseren. Door de koppen te in te stellen en laten focussen op één plek van je lichaam kan je de pijnlijke plekken effectiever masseren.

  Groot massagekussen

  De Medisana MC822 is vrij groot en dit kan je als een nadeel zien maar ook als een heel groot voordeel. Wanneer je het kussen overal mee naar toe wilt nemen is dit niet de beste keuze. Wanneer je echter op zoek bent naar een kussen die een volledige lichaamsmassage kan geven dan is de Medisana MC822 van Medisana een goede keuze ten opzichte van een klein massagekussen. Dankzij het grote oppervlakte van het Medisana massagekussen geeft het een complete lichaamsmassage. Naast je rug worden ook de nek, schouders, bovenbeen en taille gemasseerd. Op dit vlak onderscheid de Medisana MC 822 zich duidelijk van andere modellen zoals de Beurer MG147 omdat deze uitvoeringen vaak alleen de rug masseren. Wij raden dit kussen echter niet aan wanneer je van plan bent om het overal mee naartoe te nemen.

  Effectieve medisana nek massage

  Een andere interessante functie is dat de Medisana MC 822 een heerlijke nekmassage kan geven. In het nekgedeelte zitten massagekoppen verwerkt die een shiatsu nekmassage geven. De ballen kunnen met de klok mee en tegen de klok in draaien en dringen door in de diepere weefsel spieren van uw nek. Op deze manier wordt de nekpijn door de shiatsu massage sterk verminderd. De hoogte van de ballen zijn daarnaast ook instelbaar en zorgen voor comfortabele massages. Doordat je de hoogte kan instellen is dit kussen zeer veelzijdig en kunnen zowel langere en kleine mensen heerlijk genieten van een Medisana nekmassage.

  Het maken van je eigen massage programma

  Met dit massagekussen kunnen de shiatsu-, klop- en rol massages worden nagebootst, en je kunt ze afwisselend gebruiken. De massage-ervaring kan worden gepersonaliseerd door de drie technieken te combineren en een eigen programma samen te stellen. Hierdoor kan je de massage personaliseren aan jouw behoeften. Op deze manier kan je elke dag genieten van een uniek massage programma. Op dit vlak onderscheid dit kussen zich echt duidelijk van andere elektrische massagekussens zoals de Medisana MC825 en de Beurer MG147.

  De Medisana MC822 wordt geleverd met een auto adapter

  De Medisana MC 822 wordt geleverd met een auto-adapter zodat je deze in jouw auto kunt gebruiken. Gebruik dit massagekussen nooit tijdens het raden de kans bestaat namelijk dat het lichaam last krijgt van spierspasmen. Tijdens een rustpauze kan je natuurlijk wel heerlijke genieten van een heerlijke ontspannende massage.

  Afstandsbediening met een draad van 1,5 meter

  De afstandsbediening van het massagekussen is eenvoudig te gebruiken. Alle functies en eigenschappen zijn duidelijk op de knoppen weergegeven. Met de afstandsbediening kan je snel en gemakkelijk het type massage aanpassen. Daarnaast kan je de intensiteit aanpassen. Het netsnoer van het Medisana massagekussen is 1,5 meter lang.

  Speciale oververhittingsbeveiliging

  De Medisana MC 822 beschikt over een speciale oververhittingsbeveiliging. Het kussen schakelt automatisch uit na 15 minuten. Deze functie zal ook energie besparen als je vergeet om het kussen uit te schakelen nadat u het heeft gebruikt. Wanneer je wilt genieten van langer dan laat je het apparaat eerst voor 1 of 2 minuten afkoelen. Vervolgens kan je daarna weer genieten van een heerlijke massage.

  Niet te gebruiken bij zwangerschap

  Wij raden sterk af om dit apparaat te gebruiken wanneer je zwanger bent. Daarnaast raden wij het af om het kussen te gebruiken als je een pacemaker hebt.

  Prijs van de Medisana MC 822 en reviews

  De Medisana MC 822 valt in de luxere segment massagekussens en wordt aangeboden bij Coolblue voor een prijs van 179,- euro. Wanneer we kijken naar alle functionaliteiten kunnen we concluderen dat het toestel voor een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Het massage apparaat kan mensen echt helpen bij pijnklachten zoals chronische rugpijn. De Medisana MC822 is één van de meest populaire kussens van dit moment. Klanten zijn super tevreden over de prestaties van het massagekussen. Klik op de knop hieronder om de reacties van klanten reviews die het kussen hebben gebruikt.

  Garantie

  Wanneer je het kussen bij Coolblue of bol.com koopt dan geldt er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Op deze manier doe je dus altijd een betrouwbare aankoop. Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent kan je het terug retourneren. Daarnaast ontvang je drie jaar fabrieksgarantie op de Medisana MC 822. Wanneer het toestel kapot gaat dan kan u contact opnemen met Medisana en zij repareren het of sturen een nieuw kussen op.

  De conclusie van dit Beurer massagekussen 

  Wat dit kussen uniek maakt is dat het mogelijkheid biedt om je eigen massage programma samen te stellen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in te stellen dat het apparaat een rol en shiatsu massage op hetzelfde moment uitvoert. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook de draairichting instellen.Op deze manier kan je verschillende massage technieken met elkaar combineren en maak je dus in feite je eigen programma.

  Doordat het kussen vrij groot is masseert het een groot deel van je lichaam zoals je complete rug, taille, boven benen, nek en schouders.

  Met de verwarmde infrarood functionaliteit komen jouw spieren nog meer tot rust.

  De Medisana MC 822 geeft een shiatsu, rol, klop en vibratie massage.

  Het Medisana massagekussen wordt geleverd met een afstandsbediening.

  Het is geen compact kussen waardoor het kussen niet echt draagbaar is. Het past bijvoorbeeld niet in je rugzak. Wij raden het kussen niet aan wanneer je van plan bent om het kussen overal mee naar toe te nemen. Wanneer je dit wil adviseren wij om opzoek te gaan naar een kleinere compacter model. De Beurer MG 147 kan dan wellicht een hele goede keuze zijn.

  Scroll naar top