Medisana FS 883 review

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Te gebruiken tot voetmaat 48
– Het water blijft warm voor 20 minuten
– Anti slip rubbertjes
– Anti spatscherm
– Vibratie, voetreflex en rolmassage

Medisana FS 883 review

Heb je grote voeten en wilt u genieten van een heerlijke voetenbad massage? De Medisana FS883 is speciaal ontworpen voor mensen die grote voeten hebben. Het voetbad heeft een universele voetmaat en de maximale voetmaat is maat 48. Het is dus ideaal voor mensen met een grote voetmaat. Het apparaat wordt bij bol.com aangeboden voor een scherpe prijs van 53 euro. In deze review van de Medisana FS 883 gaan wij in op alle specificaties van dit voetenbad. Daarnaast gaan in op de voordelen + nadelen en voor wie deze voet spa geschikt is.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De belangrijkste eigenschappen van de Medisana FS 883

  Hieronder gaan wij in op de belangrijkste functionaliteiten van de Medisana FS 883. Om eigenschappen van de Medisana FS 883 in beeld te brengen hebben wij een tabel opgesteld waaruit je de specificaties kan aflezen.

  Medisana FS 883

  Beurer FB50

  Algemene beoordeling

  Text

  Massage vormen?

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Hoe lang blijft het water warm?

  20 minuten

  80 watt thermostaat

  60 minuten
  380 watt thermostaat

  Moet je het water zelf opwarmen?

  Ja

  Nee

  Kan je de water temperatuur instellen?

  Ja
  32 -  48 graden 

  Ja
  20 - 48 graden

  Beschikt het over een schermpje? Waarop je de temperatuur kan aflezen?

  Nee

  Ja

  Hoeveel liter water kan er in het voetenbad?

  4 liter

  6 liter

  Medisana FS 883

  Algemene beoordeling

  Text

  Prijs?

  €52,-

  Massage vormen?

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Hoe lang blijft het water warm?

  20 minuten

  80 watt thermostaat

  Moet je het water zelf opwarmen?

  Ja

  Kan je de water temperatuur instellen?

  Ja
  32 -  48 graden 

  Beschikt het over een schermpje? Waarop je de temperatuur kan aflezen?

  Nee

  Hoeveel liter water kan er in het voetenbad?

  4 liter

  Massage programma’s van de Medisana FS 883

  Het voetenbad beschikt over twee verschillende massage programma’s namelijk de vibratie massage, bubbel massage en voetreflex massage. Tijdens de massage kan je ook de infrarood warmte inschakelen. Door deze functie in te schakelen wordt de bloedcirculatie bevorderd en het effect is bijvoorbeeld dat jouw vermoeide voeten en benen weer energie krijgen. Wat uniek is aan deze voet spa is dat je het apparaat kan gebruiken met water en zonder water. De Medisana FS 883 fungeert dus eigenlijk ook als een voetmassage apparaat. Wanneer er geen water in de voet spa zit worden uw benen door middel van een vibratiemassage gemasseerd. We kunnen begrijpen dat mensen soms snel willen genieten van een heerlijke voetmassage zonder al dat gedoe zoals het vullen en het opwarmen van het water.

  De Thermostaat van de Medisana FS 883 voet spa

  De Medisana FS883 beschikt eigenlijk over alle functionaliteiten waarover de luxere varianten ook over beschikken. Het enige grote verschil is dat het voorzien is van een thermostaat van 80 watt. De duurdere modellen beschikken vaak over een sterkere tussen thermostaat tussen de 300 en 500 watt. Doordat de thermostaat minder sterk is kan je het water maximaal voor 20 minuten op dezelfde temperatuur houden. Wanneer je het het apparaat langer dan 20 minuten gebruikt dan zakt de temperatuur af. In tegenstelling tot de duurdere voetenbaden dien je zelf ook het water op te warmen. Wanneer je dit niet graag wil dan raden wij aan om te kijken naar de Beurer FB 50 of de Medisana FS 885 want deze zijn namelijk voorzien van een thermostaat van 380 watt. Wanneer je ook opzoek bent naar een opvouwbaar voetenbad met een sterke thermostaat van 450 watt dan is de Innnovagoods de beste keuze. Wanneer je toch niet van plan bent om het apparaat meer dan 20 minuten te gebruiken dan is de Medisana FS 883 een hele goede keuze. Met name voor mensen die een grote voetmaat hebben is dit een goede keuze.

  Pedicure bevestiging

  De Medisana FS 883 is voorzien van een pedicure puimsteen bevestiging. Met deze accessoire kunt u de eelt van uw voeten verwijderen.

  Afneembare spatbescherming

  Wilt u dat de vloer helemaal schoon blijft tijdens het gebruik van de Medisana FS 883? Gelukkig is dit voetenbad voorzien van een spatbescherming. Het spetterende water komt daardoor niet op de vloer terecht.

  Anti slip rubbertjes

  Wanneer de oppervlakte van de vloer glad is dan is dat geen probleem. De Medisana FS 883 is namelijk voorzien van anit slip rubbertjes. Dankzij deze rubbertjes verschuift het niet ook al heb je een gladde vloer. Wanneer je tijdens de bubbel massage drukt zet met uw voeten dan glijdt het apparaat dus niet weg. Voor jouw als potentiële gebruiker is dat natuurlijk wel zo handig.

  Garantie op de Medisana FS 883

  Medisana geeft standaard drie jaar garantie op dit product. Wanneer het product onverhoopt stuk gaat door een fabricagefout dan kunt u het product terugsturen. Vervolgens gaat men kijken of het apparaat te repareren is. Wanneer dit niet het geval is dan ontvangt u een nieuw voetenbad. Wanneer je de Medisana FS 883 bij bol.com of Coolblue bestelt geldt bovendien een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je er achter bent gekomen dat het product niet aansluit op je behoefte. Wanneer je het product in nieuwstaat terugstuurt met alle toebehoren en de originele verpakking dan krijg je het geld teruggestort op uw rekening.

  Voor wie is de Medisana FS 883 bedoeld?

  Wanneer je de volledige Medisana FS 883 review hebt gelezen kan je zelf al wel bepalen of dit product goed aansluit op jouw behoeften. Wij raden dit product aan voor mensen die een grote voetmaat hebben. Het voetenbad kan je namelijk gebruiken tot voetmaat 48. Daarnaast raden wij de Medsiana FS 883 voor mensen die opzoek zijn naar een voordelig voetenbad. Het voetenbad is bij bol.com te koop voor een prijs van 53 euro.

  Voor wie is deze voet spa minder geschikt?

  Wanneer je een voetenbad wil gebruiken voor langer dan 20 minuten dan is de Medisana FS 883 niet de juiste keuze. Wij raden dan aan een voet spa te selecteren die beschikt over een thermostaat van minimaal 380 watt. De Medisana FS 885 is dan een hele goede keuze omdat deze beschikt over een sterke thermostaat. Het warme water blijft daardoor voor een uur op temperatuur. Daarnaast heeft dit apparaat een LED display waarop je de temperatuur kan aflezen en kan instellen. De Medisana FS 885 heeft is alleen 10 euro duurder als de Medisana FS 883.

  Voordelen en nadelen van de Medisana FS 883

  Wanneer je een grote voetmaat dan is dit het ideale voetenbad. De maximale voetmaat van de Medisana FS 883 is namelijk voetmaat 48. Natuurlijk kunnen mensen met kleinere voetmaten dit product ook gebruiken.

  Het wordt geleverd met 3 pedicure opzetstukjes.

  Het beschikt over een spatbescherming waardoor het water niet op de vloer terechtkomt.

  Aan de onderkant bevinden zich anti slip rubbertjes waardoor je het ook ideaal kan gebruiken op een gladde vloer.

  De hoogte van het voetenbad is 40 cm. Het betekent dat het water tot ver boven je voeten komt namelijk tot aan de hielen.

  De thermostaat van het voetenbad is 80 watt. Het water moet je dus zelf opwarmen.

  Scroll naar top