Ontspanningsmassage Zeist

Massage in Zeist? Wat zijn de beste praktijken?

Ben je op zoek naar een massage in Zeist? Wij hebben in dit artikel een overzicht gemaakt van alle massagesalons in Zeist. Het doel van dit artikel is dat jij snel en gemakkelijk de beste massagesalon in Zeist vindt die het beste bij jouw past. In dit artikel gaan wij in op de volgende punten:

 • Hoe selecteer je een goede massagesalon?
 • Welke massage praktijken in Zeist bieden ontspanningsmassages aan?
 • Zijn er ook massage praktijken die Chinese massages aanbieden? Ons antwoord daarop is “ja”. Wij hebben voor jouw alle Chinese massages in Zeist op een rijtje gezet. 
 • Wat is de beste massagesalon van Zeist?

Het vinden van de juiste massagesalon is niet zo heel lastig. Wij raden altijd eerst aan om je vrienden en familie te vragen of zij een goede massagesalon kennen. Daarnaast kan je natuurlijk ook op Google Maps kijken. Het grote voordeel is dat je op Google Maps de reviews van klanten kan lezen die deze specifieke massage praktijk hebben bezocht. Een echte aanrader is om de website www.treatwell is eens goed te bekijken. Op deze website vindt je een overzicht van alle massagesalons in Zeist en omgeving. Daarnaast is het een website waarop gebruikers heel reviews schrijven. Op deze website krijg je dus een goede indruk van de kwaliteit van de massagesalon.

Ontspanningsmassage in Zeist

Ken je dat gevoel dat je heel erg gespannen hebt. De oorzaak kan zijn dat je te hard gewerkt hebt of dat er negatieve emotionele gebeurtenissen in het verleden hebben plaatsgevonden. Hieronder gaan wij in op de praktijken die ontspanningsmassages in Zeist aanbieden:

 • Heidi Masseert in Zeist: Heidi is een masseuse in Zeist gespecialiseerd in het geven van ontspanningsmassages. Heidi wil jouw een zo goed mogelijke behandeling geven die perfect past bij jouw behoeften. Daarom plant ze altijd eerst een intake gesprek in. Op deze manier krijgt ze een goed beeld van jouw wensen en kan ze de ontspanningsmassage geven die het beste bij jouw aansluit. De ontspanningsmassages die Heidi geeft duren 60 tot 80 minuten. Naast het geven van ontspanningsbehandeling geeft Heidi ook zwangerschap en shiatsu massages in Zeist. Bekijk hier het Google Maps profiel van deze salon. 
 • Nicky’s massage: Nicky's massage is een praktijk gelegen in het centrum van Zeist. De praktijk is geopend van dinsdag tot vrijdag. Voor meer informatie verwijs en reviews verwijs ik je graag door naar Google Maps profiel. Ze hanteert de volgende prijzen voor ontspanningsmassages:
  • 30 minuten 30 euro
  • 45 minuten kost 43 euro
  • Een ontspanningsmassage van 60 minuten kost 56 euro.
  • 90 minuten kosten 83 euro.

Sportmassage in Zeist

Het grote voordeel van een sportmassage is natuurlijk dat je blesures voorkomt en er sneller van herstelt. Het effect is namelijk dat afvalstoffen effectiever worden afgevoerd en daardoor kan je lichaam sneller herstellen. Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld van de beste sportmassage praktijken in Zeist. 

 • Happy life: het is een fysiotherapie praktijk die ondere gespecialiseerd is in het geven van sportmassages. De eigenaar van deze praktijk is Leonie de Bree. Wanneer we het Google Maps profiel van haar praktijk bekijken dan valt het op hoeveel goede positieve reviews ze heeft. Klanten beschrijven haar als een persoonlijk, bevlogen, vriendelijke therapeut die heel goed kan luisteren en adviseren. Op haar Google Maps profiel heeft ze alleen vijf sterren reviews. Qua reviews heeft ze de best beoordeling als het gaat om het geven van sportmassages in Zeist. 

Chinese massage in Zeist

Het doel van een Chinese massage is om energiebalans te herstellen door blokkades in de energiebanen op te heffen. Het effect daarvan is dat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Hieronder gaan wij in op de Chinese massage praktijken die zich in Zeist bevinden:

 • Er is één massagepraktijk in Zeist die gespecialiseerd is het geven van Chinese massage. Klik op deze link om de website te bekijken.

Erotische massages?

Veel mensen denken dat massagesalons erotrische massages geven. Deze beweringen is echter niet waar. De grote meerderheid doet geen erotische massages. Wij hebben ook even gekeken of er in Zeist een massagesalon is die erotische massages geeft maar dit is niet het geval.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top