Massage apparaat kopen bij de action? Lees mijn reviews over de Action massage gun en foamroller.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat je van plan bent om een massage apparaat bij de action te kopen. Ik moet je helaas telleurstellen. De enige massage apparaten die de action verkoopt zijn Foamrollers en massage guns. De foamroller is een niet elektrisch massage apparaat die met name je bloedsomloop verhoogt. Het helpt heel goed bij het verhelpen van rugpijn en het verminderen van stress. Klik op deze link om direct naar de review te gaan van de Action Foamroller.

De Action verkoopt ook massage guns. Je houdt het apparaat vast en beweegt het over de lichaamsdelen die je wilt masseren. De massage gun maakt op en neergaande bewegingen en op die manier worden de spieren goed gemasseerd en losgemaakt.

Het is onduidelijk of de Action in de toekomst andere massage apparaten zoals het massagekussenn, nekmassage apparaat of het voetmassage apparaat gaat verkopen. Het zou wel heel mooi zijn want de Action is natuurlijk veel goedkoper dan welke andere winkel in Nederland. Wanneer de Action besluit om massage toestellen te verkopen dan zal ik dit artikel updaten. Ik zal dan ook vermelden welke type massage apparaten dit zijn.

De beste massage apparaten in 2021

Mijn website ontspanthuis.nl gaat voor een groot deel over massage apparaten. Ik heb de afgelopen jaren vele massage apparaten getest en hierover reviews geschreven. Hieronder vindt je mijn persoonlijke top 3 van de beste massage apparaten van dit moment.De massage apparaten kan je bij bol.com kopen. De webshop biedt een veel groter aanbod in verschillende soorten massage apparaten dan de Aciton.


Medisana MC825 massagekussen 

Het beste massage apparaat voor een complete lichaamsmassage


Gebruik je voor:

Stress, tot rust komen, rugpijn, nekpijn, spierpijn, zenuwpijn, verbeteren van de bloeddruk en slaapproblemen 


Blijvoeten 

Het beste massage apparaat om je voeten te masseren

Gebruik je voor:

Vermoeide voeten en benen,  bloedcirculatie bevorderen, stress verminderen, bunions, menstruatiepijn (voetreflex) en reuma 

Northwall 

Het beste massage apparaat voor sporters (gericht masseren)

Gebruik je voor:

Sneller herstel van de spieren blessures voorkomen, spieren opwarmen en zeer gericht de pijnlijke plekken masseren. 

Reviews over de foamroller en de massage gun van de Action

Ik heb een uitgebreide review geschreven over de Foamroller en massage gun die de Action verkoopt. In deze review vertel ik over mijn ervaringen en de voordelen en nadelen vnan het product. Ik hoop dat je door het lezen van deze reviews een beter beeld hebt gekregen van beide massage apparaten.

Action massage gun review

Het is veruit de goedkoopste massage gun die je in Nederland kan kopen. Het massage pistool is voor 12 euro te koop

Batterijduur van de Silvergear

Voordelen

 • Het wordt geleverd met drie massage kopjes. 
 • De Action massage gun kost maar 13 euro.
 • Je kan het apparaat draadloos gebruiken.
 • Helpt bij het verminderen van rugpijn en stress.
 • Effectief in het verminderen van spierpijn.

Nadelen:

 • De batterij gaat veel minder lang mee als bij andere massage Guns. De batterij kan je tot een uur gebruiken
 • Je kan de intensiteit van de massage niet aanpassen 
 • Het beschikt niet over een touchscreen.

Bij de Action wordt de massagegun verkocht voor een prijs van €13. De massage gun van de Action is vele malen goedkoper dan bij andere winkels zoals bol.com of amazon.nl. Voor mijn website ontspanthuis.nl heb ik de massage gun van van de Action uitgebreid uitgetest. Voor de prijs is deze is deze massagegun best wel goed. Het komt met name omdat je bij dit massage-apparaat drie verschillende massage kopjes krijgt zoals de 

 • Ronde kop: het masseren van de grote spiergroepen. 
 • Kogel kop: voor het masseren van de beenspieren. 
 • Vork vorm kop: voor het masseren van de rug en de nek. 

Dankzij de massage kopjes wordt de massage kwaliteit enorm verbeterd omdat ik de massage ervaring helemaal kan aanpassen aan mijn  wensen. 

Helaas is de kwaliteit van de Action massage gun niet zo goed als anderen massage pistolen die bij bol.com of amazon.nl worden verkocht. Een heel groot nadeel van de Action massage gun is dat je niet de intensiteit van de massage kan instellen. Daarnaast is de batterij die in deze massagegun zit een stuk zwakker. De batterij gaat ongeveer een uur mee. Bij andere massage Guns zoals het Northwall en sanbo massage pistool gaat de batterij gemakkelijk tot 8 uur mee. Op dit vlak is de massage gun van de Action een stuk minder maar wat kan je ook verwachten van zo’n extreem lage prijs. 

Een ander nadeel van het Action massage apparaat is dat het niet beschikt over een display waarop je de instellingen kan aflezen. De Action massagegun is daardoor minder gebruiksvriendelijk dan andere massage pistolen.

Voor de prijs vind ik de kwaliteit van de massage best wel goed. Ik merk duidelijk dat mijn spieren worden losgemaakt. Na een training sessie voel ik dat de spierpijn sneller verdwijnt. Het massage pistool is echter minder goed in het masseren van de spieren van het diepere weefsel. Wanneer je op zoek bent naar een massage pistool die de dieper gelegen spieren losmaken dan is heb massage pistool van de Action niet de juiste keuze. Een massagegun die ik dan zou kunnen aanbevelen is bijvoorbeeld Sanbo en de northwall.

Voor meer informatie over massage pistolen verwijs ik je ook naar de uitgebreide adviesgifds die ik heb geschreven.


Review over de Foamroller van de Action

De foamroller is goed in het stimuleren van de doorbloeding in het lichaam en werkt effectief bij veel pijnklachten zoals rugpijn en spierpijn.m

Elektrisch massage apparaat van de action: foam roller

Belangrijkste kenmerken:

 • Zeer goedkoop (5 euro)
 • De Foam voelt lekker zacht aan.
 • Effectief bij het stimuleren van de bloedsomloop en het verminderen van spierpijn en rugpijn.
 • De Foamroller is lekker licht in gewicht.

Nadelen:

 • Minder geschikt voor intense en diepe massages.
 • De foamroller heeft alleen maar één zachte oppervlakte in plaats van een harde en zachte oppervlakte.

Hoe werkt de Foamroller:
Wanneer je de Foamroller bekijkt dan heeft de vorm van een cilinder. De buitenkant is bedekt met ronde punten. De foamroller is speciaal gemaakt voor om een sneller spierherstel te bevorderen en spierpijn te verminderen.

Een foamroller werkt heel eenvoudig. Je plaats de foamroller op het lichaamsdeel zoals bijvoorbeeld je rug of bovenbenen. Vervolgens maak je rollende bewegingen waardoor de foamroller eigenlijk over het specifieke lichaamsdeel heen rolt. De punten die op de foamroller zitten komen in aanraking met de drukpunten van het lichaam.

De bloedsomloop wordt daardoor bevorderd waardoor je de spieren weer meer zuurstof krijgen. Daarnaast worden spierknopen door de rollende bewegingen verwijderd. -Afvalstoffen worden door de toegenomen bloedsomloop afgevoerd uit het lichaam.

Mijn ervaringen met de Foamroller van de Action
Ik heb de Foamroller uitgebreid getest en ik kan je zeggen dat dat kwaliteit goed is wanneer ik deze vergelijk met duurdere foamrollers die ik heb getest. De prijs van de Foamroller van de Action is alleen maar 5,50 en hiermee is het echt een stuk goedkoper. De prijzen van andere foamrollers liggen tussen de 20 en 40 euro.

Wat ik zelf fijn vindt is de oppervlakte van de foam zacht aanvoelt. Vooral wanneer je nog nooit een Foamroller hebt gebruikt dan is dit super fijn. De massage voelt door het zachtere oppervlakte minder hard en dus minder pijnlijk aan.

Een nadeel vindt ik echter wel dat door de zachte oppervlakte deze foamroller minder geschikt is voor intensere massages. De Foamroller van de action is dus minder goed in het losmaken van hele diepe spierknopen.

Wat ik ook een nadeel vindt van deze massasgeroller is dat het maar één oppervlakte heeft. Sommige luxere foamrollers zijn voorzien van twee oppervlakte. Aan één kant vindt je dan een zachte oppervlakte en aan de andere kant een hardere oppervlakte. Met een harde oppervlakte bedoel ik eigenlijk dat de puntjes een stuk groter en ook scherper zijn. Juiste deze oppervlakte is ideaal geschikt voor krachtigere massages en het losmaken van diepere spierknopen.


Wat zijn de alternatieve winkels waar je een massage apparaat kan kopen?

De Action verkoopt dus helaas geen elektrische massage apparaten maar waar kan ik er dan wel één kopen? Bij de webshops bol.com, amazon.nl en Coolblue kan je het beste een massage apparaat kopen. Zelf raad ik je bol.com en amazon.nl aan want bij deze winkels heb je het grootste aanbod. Daarnaast zijn de prijzen ook een stukje goedkoper als bij bol.com. Een ander groot voordeel is dat de meeste massage apparaten veel reviews hebben. Juist dit is heel belangrijk om dat je dan een goed inzicht krijgt van hoe goed het product is.

Kiezen voor een massage apparaat bij de Action of bij bol.com of amazon.nl

Wanneer je meer interesse hebt in het kopen van een foamroller dan kan je eigenlijk geen verkeerde aankoop doen bij de action. Het niet elektrische massage apparaat is bij de Action te koop voor 5 euro en hiermee is het dus echt heel erg goedkoop. We kunnen eigenlijk zeggen dat je voor deze prijs helemaal geen risico neemt.

Wanneer je opzoek bent naar een ontspannend massage apparaat die elektrisch werkt dan is de Action niet de goede keuze want ze verkopen dit niet. Ik raad je dan aan om een massage apparaat bij bol.com of amazon.nl te kopen. Bij deze winkels heb je ook gigantisch veel keuze en over bijna elke massage toestel hebben klanten reviews over geschreven.

Wanneer je echt een goed en ontspannend massage apparaat wil dan is het een slimer idee om voor een elektrisch massage apparaat te kiezen.

Waarop moet je letten bij het kopen an een massage apparaat?

 • Welke lichaamsdelen kan het masseren: wanneer je kiest voor een groot massage apparaat zoals een massagekussen dan heb je het voordeel dat dit apparaat meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd masseert.
  De Beurer MG300 of Medisana MC825 masseren bijvoorbeeld je gehele bovenlichaam zoals de rug, nek, schouders, bovenbenen en zitvlak. Het geeft dus echt een heerlijk ontspannen gevoel omdat je zelfs niks hoeft te doen en daarom werkt het zo goed om stress te verminderen. Het nadeel van zo’n groot massage kussen is dat het veel minder draagbaar is. Wanneer je dat belangrijk vindt dan raad ik je beter aan om bijvoorbeeld een massage gun te kopen. Het grote voordeel van dit type massage apparaat is dat het draadloos werkt en je het dus overal mee naar toe kan nemen. Daarnaast zijn massage guns ook niet heel zwaar en zijn ze daarnaast heel goed in het masseren van de diepere weefsel spieren. Wist je dat massage guns de meest krachtige en effectiefste massages geven?
 • Intensiteit instellen: een ander belangrijk waarop je moet letten is of je de intensiteit van de massage kan aanpassen. Ik raad je dit echt wel aan. Je hebt daardoor mogelijkheden en je weet eigenlijk ook sowieso dat je de massage krijgt die jij verdiend! Mijn advies is om een massage apparaat te kopen die voorzien is van drie intensiteit standen.
 • Infrarood warmte: wil je echt een momentje voor jezelf en even helemaal tot rust komen tijdens een koude winter werkdag? In dit geval raad ik je echt aan om een massage apparaat met infrarood warmte te kopen. Tijdens de massage wordt je lichaam helemaal opgewarmd door de warme massagekoppen. Daarnaast werkt het ook heel gunstig op je bloedscirculatie en daardoor verdwijnt de spierspijn ook een stuk sneller. Ik raad je dit dus echt aan om te kiezen voor een massage apparaat met infrarood warmte functie.

Wat zijn de voordelen van een massage toestel?

 • Het werkt goed bij bevorderen van een sneller spierherstel
 • Het stimuleert de bloedsomloop in je lichaam
 • Een massage apparaat helpt bij het verminderen van stress
 • Het helpt bij het verbeteren van de nachtrust.
 • Rugpijn verhelpen
 • Verminderen van hoofdpijn.
Scroll naar top