Verkoopt de LIDL de massage gun als massage apparaat? Lees mijn ervaringen.

De afgelopen jaren zijn massage guns enorm in populariteit toegenomen. Het is ook niet zo verwonderlijk want deze massage apparaten bevorderen namelijk een veel sneller spierherstel na intensieve trainingssessies. Je bent waarschijnlijk ook op deze pagina terecht gekomen omdat je graag meer informatie wilt over het kopen van een massage apparaat zoals een massage gun. Ik moet je helaas telleurstellen want de LIDL biedt tot op heden helaas geen massage guns aan. Het zou wellicht kunnen dat ze in de toekomst wel massage guns gaan aanbieden.

Massage gun

Hieronder vindt je een overzicht van de beste massage guns die je niet bij de LIDL maar bij andere winkels kan kopen zoals bij bol.com of amazon.nl

Northwall 

De meest luxe massage gun 

Milano massage gun

De meest goedkope massage gun 

Muscle pro

De beste prijs kwaliteitsverhouding 

Biedt de LIDL dan andere massage apparaten aan?

De LIDL biedt echter wel andere massage apparaten aan zoals beenmassage apparaten en massagekussens Helaas bieden ze ook geen voetmassage apparaten aan. Bekijk deze pagina om het assoirtiment aan massage apparaten van de LIDL te bekijken. Ik kan je uit mijn ervaringen zeggen dat deze massage apparaten ook zeer goed zijn in het verhelpen van spierpijn. Ik heb ook reviews geschreven over deze specifieke massage apparaten. Voor meer informatie bekijk dan ook eens deze pagina die gaat over de verschillende massage apparaten.

Met name het Sanitas been massage apparaat is zeer goed bij het verhelpen van spierpijn na het sporten. Daarnaast werken het Sanitas beenmassage apparaat ook zeer goed bij vermoeide benen en opgezwollen voeten en benen. Hieronder heb ik een kort review over dit apparaat geschreven.

Sanitas massage apparaat van de LIDL

Het Sanitas beenmassage van de LIDL masseert je kuiten en voeten.

Massage gun lidl

Belangrijkste kenmerken:

 • Het voert een compressie massage uit waardoor je benenn effectief worden gemasseerd.
 • Het werkt effectief bij vermoeide en opgezwollen voeten en benen
 • Drie verschillende intensiteit standen
 • Inclusief handige opbergtas
 • Dankzij de klitteband aansluiting kan je het toestel gemakkelijk verstellen zodat het perfect aansluit op jouw benen.
 • Effectief bij een sneller spierherstel
 • Zeer populair (104 reviews en 4,5 ster beoordeling)

Het voordeel van een beenmassage apparaat ten opzichte van een masssage gun?
De meeste mensen kopen een massage gun om de spieren in hun benen en voeten sneller te laten herstellen na een intensieve trainingssessie. Waarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je benieuwd bent of de LIDL massage guns verkoopt. Zoals ik al aangaf doen ze dit helaas niet. Een goed alternatief wat de LIDL wel verkoopt is het Sanitas beenmassage apparaat. Het beenmassage apparaat van Sanitas werkt ook zeer goed bij een sneller herstel van de been en voetspieren.

Het grote voordeel van het beenmassage apparaat van Sanitas is dat dit apparaat gewoon een stuk fijner aanvoelt. Je plaatst je benen en voeten in het apparaat en vervolgens worden je benen en voeten heerlijk gemasseerd. Het is een groot voordeel ten opizcht van een massage gun omdat je met dit apparaat constant met het pistool over de lichaamsdelen moet bewegen die je graag wilt masseren.

Het grote voordeel van een massage gun is daarintegen dat je juist elk lichaamsdeel zeer effectief kan masseren en daarnaast is het ook gemakkelijker te vervoeren omdat het draadloos is en comptacter is.

In het toestel bevinden zich kussens. Wanneer je het Sanitas beenmassage apparaat activeert dan worden er lucht in uit geblazen in de kussens en op die manier voert het apparaat een effectieve compressie massage uit. Ik kan je zeggen dat het echt een super fijn gevoel geeft omdat zowel de benen als voeten tegelijkertijd worden gemasseerd.

De compressie bevorderd een sneller spierherstel
De compressie massage werkt daarnaast ook zeer effectief bij vermoeide voeten en benen. Tijdens de massage wordt de bloedsomloop bevorderd omdat de gespannen spieren worden lsogemaakt. Het effect daarvan is dat het bloed belangrijke voedingstoffen en zuurstof naar de belangrijke voet en beenspieren kan vervoeren. De spieren krijgen daardoor dus weer voldoende zuurstof en voedingstoffen en daardoor zullen de spieren ook wel veel sneller herstellen. Het betekend dus dat je vaker en intensiever kan sporten. Daarnaast zorgt de extra toevoer van de zuurstof en voedingstoffen ervoor dat de spieren weer energie krijgen. Ik kan je zeggen dat je na de massage zult opmerken dat het onderlichaam veel meer energie heeft.

Infrarood warmte functie: wat zijn de voordelen?
Wat ik daarnaast een pluspunt vindt aan dit beenmassage apparaat van de LIDL is dat je de intensiteit kan aanpassen. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende standen. Tijdens de massage kan je ook de infrarood warmte inschakkelen. Het wil zeggen dat de compressie kussens in het massage apparaat worden opgewarmd. Vooral in de wintermaanden geeft de infrarood warmte echt een heerlijk gevoel. Daarnaast de warmte er ook voor dat de bloedscirculatie nog meer wordt bevorderd.


Als de LIDL geen massage guns verkoopt waar kan ik deze dan wel kopen?

De webshops die veruit het grootste aanbod aan massage guns aanbieden zijn bol.com en amazon.nl. Wat daarnaast ook een groot voordeel is dat je op deze webshops een hele goede impressie krijgt. Massage guns worden op deze sites heel veel verkocht en daarom kan je op beide websites veel reviews lezen over de ervaringen van mensen. Mijn advies is om altijd een massage gun te kopen die goede beoordelingen heeft op basis van het aantal positieve reviews. Je krijgt dan een hele goede indruk van de kwaliteit van het apparaat.

Zelf heb ik ook veel ervaring in het gebruik van massage pistolen. Ik ben fanatiek sporter en daarnaast schrijf ik veel artikelen op deze website over massage apparaten. Hieronder vindt je een overzicht van de beste massage guns van dit moment. Ik heb deze selectie opgesteld op basis van mijn ervaringen en het testen van vele massage pistolen.

1. Milano massagegun

De Milano massage gun heeft een hele goede goede prijs kwaliteitsverhouding. Het massage pistool is bij bol.com te koop voor 69 euro.

Masseer je benen en kuiten

Belangrijkste kenmerken:

 • Werkt zeer goed bij het verhelpen van spierpijn
 • Het beschikt over 30 snelheidsniveau’s
 • Inclusief zes massagekopjes
 • De batterij gaat tot 7 uur mee
 • Inclusief een prachtig touchscreen
 • Duidelijke Nederlandse handleiding

Wil je een goede kwalitatieve massage gun maar je wil er liever niet al teveel geld aan uitgeven? De Milano massage gun kan dan een hele goede keuze zijn. De Jumulu wordt verkocht voor een prijs van 69 euro. Het massage pistool is hiermee echt een stuk voordelliger dan de meeste massage guns maar is de kwaliteit dan nog wel goed?

Ik heb dit massage pistool voor mijn website ontspanthuis uitgebreid getest en ik kan je zeggen dat de Milano voor de meeste mensen echt ruim voldoende is. Het massage pistool geeft lekkere krachtige massages waarbij ook de spieren in het diepere weefsel goed worden bereikt en gemasseerd. Daarnaast krijg je er ook zes verschillende opzetkopjes bij.

Wat ook een groot pluspunt vindt is dat dit massage pistool aan de achterkant een mooi LCD scherm heeft. Ik vindt zelf dat dit echt de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat bevorderd. Op het LCD scherm kan je bijvoorbeeld de intensiteit aflezen en hoe vol de batterij zit. Daarnaast beschikt de Milano massage gun over wel 30 intensiteitstanden op dit vlak onderscheid het zich dus ook duidelijk van andere merken. De meeste massage pistolen uit deze prijsklasse zijn niet voorzien van zoveel standen.

2. Muscle pro massagegun

Kies voor de Muscle massage gun als je opzoek bent naar een massage apparaat die krachtige diepweefsel massages kan geven en die je daarnaast ook lang draadloos kan gebruiken.m

muscle pro massage gun

Belangrijkste kenmerken:

 • 30 intensiteit standen
 • Het wordt geleverd met zes opzetkopjes
 • Het bevorderd een sneller spierherstel
 • Tot 8 uur kan je deze massage gun draadloos gebruiken
 • Het beschikt over een mooi touchscreen
 • Inclusief een gebruiksvriendelijke Nederlandse handleiding

De Muscle pro massage gun gaat tot 8 uur draadloos mee
Ben je opzoek naar een massage apparaat die je overal draadloos kan gebruiken? De Muscle pro massage gun is dan een hele goede keuze. Het apparaat beschikt namelijk over een sterke batterij die tot 8 uur meegaat. Zelf vindt ik dat echt super handig want ik hoef het apparaat niet constant op te laden. Veel massage guns worden geleverd met een minder sterke batterij die vaak tot maximaal 2 uur meegaan.

Massagekopjes muscle pro

De Muscle pro heeft acht massagekopjes
Wat daarnaast ook echt fijn aan is aan dit massage toestel is dat ik de massage helemaal kan aanpassen aan mijn behoeftes.
Bij deze massage gun worden namelijk acht verschillende opzetstukjes gebruikt. Elke opzetkopje heeft weer een andere functie en kan je weer gebruiken om specifieke lichaamsdelen of spiergroepen te masseren. Ik gebruik zelf altijd de grote ronde kop omdat deze kop perfect is voor het masseren van de grotere spiergroepen.

Wanneer ik lastig heb van hevige spierpijn plaats ik de kogelkop op het apparaat. Door de kogelvorm dringt deze kop veel dieper door en daardoor worden ook de spieren in het diepere weefsel goed bereikt en gemasseerd. De Muscle pro massage gun in combinatie met de kogelkop is dus ook in staat om een goede diepweefsel massage te geven.

30 intensiteit standen
Wat ik daarnaast ook een groot pluspunt vindt aan de Muscle pro massage gun is dat deze voorzien is van 30 snelheidstanden.
De massage kan ik daardoor helemaal perfect aanpassen aan mijn wensen. Bij de laatste stand maakt de Muscle pro 1200 trillingen en bij de hoogste stande 3200 trillingen. Op dit gebied onderscheid de Muscle pro massage gun zich duidelijk de meest massage pistolen kunnen namelijk gemiddeld maar 3200 tot 3600 trillingen genereren.

Zeer stil
Wat ik zelf ook erg fijn vindt aan dit massage apparaat is dat deze een stuk stiller is dan andere massage pistolen. Het apparaat maakt ongeveer 25 tot 40 decibel aan geluid en dat is een stuk minder. De meeste massagepistolen maken ongeveer 40 tot 70 decibel aan geluid.


3. Northwall massage gun

De meest populaire massage gun die te koop is op bol.com. Het apparaat heeft een 4.8 als beoordelling uit 185 reviews.

Northwall

Belangrijkste kenmerken:

 • 10 intensiteit standen
 • Zeer goede beoordeling (185 reviews | 4.8 ster)
 • Je krijgt er standaard 8 opzetstukjes bij.
 • De Nortwall ==is verkrijgbaar in de kleur zwart en wit.
 • Het heeft een speciale fitness en medische stand.
 • Aan de achterkant vindt je een fraai en gebruiksvriendelijk touchscreen
 • Zeer stuk (20 tot 35 decibel)

De Northwall massage gun vindt ik persoonlijk de beste massage gun. Als fanatiek sporter gebruik ik de Nortwal dagelijks en de massages van de Northwall zijn gewoon een stuk krachtiger en effectiever. Wanneer we de prijs kwaliteitsverhouding vergelijken met andere bekende merken zoals de Hyperic Volt en de Theragun dan kan ik je zeggen dat de Northwall massage gun echt niet onder doet voor deze twee grote bekende merken.

De northwall massage gun is verkrijgbaar in twee modellen
Het Nortwall massage pistool wordt bij bol.com voor een prijs van 185 euro. Daarnaast is er ook een goedkoper versie te koop van 65 euro. Het grote verschil zit hem in het feit dat de Luxe versie wordt geleverd met acht opzetstukjes in plaats van vier. Daarnaast beschikt de Luxe versie over een mooi display waarop je alle instellingen kan aflezen. Het laaste punt waarop de luxe versie zich onderscheid is op het gebied van de batterij. De batterij van de luxe Northwall massage gun gaat namelijk 10 uur mee in plaats van 4 uur.

Het weegt minder dan andere massage pistolen
Wat ik zelf een groot pluspunt vindt aan de Northwall massage gun is dat deze een stuk minder weegt als andere massage pistolen. De Northwall weegt 1,1 kilo en hiermee is het een stuk minder zwaar. Ik vindt dat zelf wel een groot voordeel omdat ik het apparaat de hele tijd in mijn hand moet vasthouden. Vooral op plekken die lastig te bereiken zijn zoals de bovenrug is dat een voordeel dat de massage gun niet zo zwaar is.

De Northwall heeft ook twee verschillende soorten massage standen namelijk een medische stand en fitness stand. De laatste stand gebruik je vooral voor en na het sporten. De medische stand gebruik je als last hebt van chronische pijnklachten.

Het best beoordeelde massage pistool
Ik ben zelf zeer te spreken over de Northwall en niet alleen ik. Het is op bol.com ook de meest verkocht en beste beoordeelde massage pistool. Op bol.com heeft dit product een beoordeling van 4.8 ster op basis van 185 reviews. Zoals ik al eerder aangaf biedt Norhtwall twee verschillende massage guns aan namelijk een voordellige als luxe versie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top