Massge gun kruidvat

Review van de Kruidvat massage gun

Ben je benieuwd of de kruidvat massage guns verkoopt? Bij Kruidvat kun je een budget massage pistool kopen voor maar 10 euro! Dit is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag op het werk. Met dit massage pistool kan je jezelf een ontspannende massage geven die je helpt tot rust te komen.

De massage gun van de Kruidvat is dus veel goedkoper dan andere massagepistolen op de markt. Maar je vraagt je misschien af of de kwaliteit niet veel minder is? In dit artikel krijg je uitgebreid antwoord op deze vraag. Ik vergelijk de kruidvat massage gun namelijk met andere duurdere massage pistolen. Lees dus deze blog om meer te weten te komen over het Kruidvat massage pistool.

De Kruidvat massage gun vergeleken met populaire massage guns

In de tabel hieronder zie je de specificaties van het kruidvat massage pistool in vergelijking met die van het Topyflife en Sanbo massage pistool.

Kruidvat massage gun 

Sanbo massage gun 

Toppy life massage gun 

Geen intensiteit standen

9 intensiteit standen 

30 intensiteit standen 

1 opzetkopje (weinig mogelijkheiden)

6 opzetkopjes 

9 opzetkopjes 

Batterij gaat 1 uur mee 

Batterij gaat 8 uur mee 

Batterij gaat 6 uur mee 

700 gram 

1,2 kilo

1,1 kilo

Vibratie massage 

Vibratie massage + klopmassage

Vibratie massage + klopmassage

Geen display

Met display

Met display

10 euro

69 euro

99 euro

De prijs van de Kruidvat massage gun

Het is duidelijk dat het Kruidvat massagepistool veel goedkoper is dan de andere massagepistolen op de markt. U kunt het Kruidvat massaagepistool kopen voor slechts 10 euro, terwijl het Sanbo massagepistool 65 euro kost en het Topylife massagepistool 104 euro kost. De laatste twee massage pistolen zijn qua kwaliteit een stuk beter. Daarnaast hebben deze massage pistolen veel meer mogelijkheden zoals een grote hoeveelheid aan intensiteit standen en meerdere massagekopjes.

De vraag die je aan jezelf moet stellen is of je kiest voor een budget massage pistool of een massage gun die duurder is maar over veel meer mogelijkheden beschikt. Met de Kruidvat massage gun neem je in iedergeval geen enkel risico omdat de massage gun maar 10 euro kost!

Silvergear massage gun

Intensiteit standen

Het Kruidvat massagepistool heeft geen intensiteitsinstellingen, terwijl de Sanbo en de Toppylife massagepistolen toegang hebben tot een grote hoeveelheid aan intensiteitsinstellingen. Dit betekent dat je met de Northwall en de Topylife de hoeveelheid druk die wordt uitgeoefend zelf kunt aanpassen.

Met de Sanbo en Topylife massagepistolen kun je de massage echt afstemmen op je eigen behoeften, waardoor het krachtiger en effectiever wordt. Het Kruidvat massagepistool heeft dat niet dus je kunt niet de intensiteit aanpassen aan jouw wensen.

De Kruidvat massage gun heeft maar 1 opzetstuk

Het Kruidvat massagepistool wordt geleverd met één massagekop, terwijl de Sanbo en Topylife massagepistolen met zes verschillende opzetstukjes komen. Dit betekent dat de Sanbo en Topylife massagepistolen voor een breder scala aan behandelingen gebruikt kunnen worden. De Topylife en Sanbo massagepistolen worden bijvoorbeeld geleverd met zes massagekopjes. Dankzij de massagekopjes kan je effectiever verschillende spiergroepen masseren. Op die manier kan je de massage nog meer aan jouw wensen aanpassen.

De Kruidvat massage gun weegt maar 700 gram

Het Kruidvat massagepistool is met zijn 700 gram veel lichter dan het Northwall massagepistool, dat 1,6 kilo weegt. Dit betekent dat het Kruidvat massagepistool minder zwaar aanvoelt om in je hand te houden, waardoor het comfortabeler in gebruik is. Dus als je een budgetvriendelijk en licht massagepistool zoekt, is het Kruidvat een massagepistool is een geweldige optie!

De massage ervaring met het Kruidvat massagepistool is echter veel minder effectief omdat het geen verschillende intensiteitsinstellingen heeft en maar één massagekop. Dit betekent dat je de hoeveelheid druk die wordt uitgeoefend niet kunt regelen. Bovendien wordt het Kruidvat massagepistool niet geleverd met verschillende massage koppen. Je kunt de massage dus niet zo goed aan je eigen behoeften aanpassen als met de Topylife of Sanbo massagepistolen.

Helaas wordt het niet geleverd met een koffer

Jammer genoeg wordt het Kruidvat massagepistool niet met een tas geleverd, in tegenstelling tot veel van de andere massagepistolen op de markt. Dus als je een manier zoekt om je massage gun te beschermen, kun je misschien beter een van de andere massagepistolen op de markt overwegen. Het goede nieuws is echter dat het Kruidvat massage pistool is heel budgetvriendelijk! Je neemt dus geen enkel risico!

Dus als je een goedkoop massagepistool zoekt, is het Kruidvat een prima optie. Houd er wel rekening mee dat het niet geleverd wordt met verschillende intensiteitsinstellingen of opzetstukken. Het is dus misschien niet zo effectief als sommige andere massagepistolen op de markt.

De batterij van de kruidvat massage gun

Dus als je op zoek bent naar een budgetvriendelijk massagepistool, dan is het Kruidvat massagepistool een prima optie. Houd er wel rekening mee dat de batterij maar tot één uur meegaat. De batterijen van het Sanbo massagepistool gaan echter tot zes uur mee, dus je krijgt echt waar voor je geld! Je betaald echter voor dat met een hoger prijskaartje.

Hoe gebruik je de Kruidvat massage gun?

Eerst en vooral moet u ervoor zorgen dat de batterij volledig opgeladen is. Zodra de batterij is opgeladen. Richt het pistool op het gebied dat u wilt masseren en houd het stevig tegen de huid. Oefen druk uit en beweeg het pistool in een cirkelvormige beweging. Je mag het Kruidvat massagepistool maximaal 15 minuten per dag gebruiken

Het Kruidvat massagepistool is een geweldige manier om je spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Zorg er wel voor dat je niet overdrijft, want anders kan je juist spierpijn krijgen. Masseer jezelf dus niet voor een uur!

Dus daar heb je het! Dat is hoe je het Kruidvat massagepistool gebruikt. Het is een geweldige manier om je spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Zorg er alleen voor dat je niet overdrijft, want het massagepistool kan behoorlijk krachtig zijn!

Conclusie: wat vinden wij van de Kruidvat massage gun?

Het Kruidvat massagepistool is een budgetvriendelijke optie die geen intensiteitsinstellingen heeft en slechts één opzetstuk. De batterij gaat tot een uur mee, maar als je op zoek bent naar een krachtigere ervaring met verschillende opzetstukken of batterijen met een langere werkingsduur, zijn de massagepistolen van Northwall en Sanbo betere opties.

Wanneer je echter op zoek bent naar een goedkoop massagepistool, dan is de Kruidvat optie nog steeds een goede. Je moet je alleen bewust zijn van zijn tekortkomingen. Maar als je een beperkt budget hebt, is dit misschien het beste massagepistool voor jou!

Scroll naar top