Verkoopt de aldi massage guns?

Verkoopt de Aldi massage guns?

Verkoopt de Aldi massage guns? Het is een vraag die veel mensen stellen. Ik heb zelf de webshop van de Aldi bekeken en helaas verkoopt de Aldi dit massage apparaat niet. Ik heb daarnaast ook contact opgenomen met de Aldi en zijn gaven aan dat ze normaal gesproken geen massage guns verkopen. Ze verkopen alleen maar massage guns in een bepaalde periode van het jaar. Helaas kon de medewerker niet zeggen in welke periode de massage guns in de winkel van de Aldi verkocht worden. Daarnaast kon de medewerker ook niet aangeven of de Aldi in de toekomst via de webshops massage guns gaat verkopen. 

Wanneer je graag een massage gun wilt kopen dan is het een slimmer idee om deze ergens anders te kopen. De beste online winkels waar je een massage gun kan kopen is bij bol.com en amazon.nl. In dit artikel gaan we in op de beste massage guns van dit moment. Voor meer informatie waarop je moet letten bij het kopen van een massage gun bekijk dan ook eens de massage gun adviesgids

Northwall 

De meest luxe massage gun 

Milano massage gun

De meest goedkope massage gun 

Muscle pro

De beste prijs kwaliteitsverhouding 

Beste massage guns van dit moment

Hieronder bespreken we de 3 beste massage pistolen van dit moment. We hebben de drie massage guns geselecteerd die de beste reviews hebben op bol.com

1. Fitage massage gun

De meest voordellige massage gun

Fitage massage pistool

Belangrijkste kenmerken:

 • Uniek: 15 massage kopjes (aanpassen aan jouw wensen)
 • inclusief opbergkoffer
 • Beschikt over een LCD display
 • Pas de massage aan op basis van jouw wensen dankzij de 30 identiteit standen
 • 15 massagekopjes (uniek)
 • Je kan de massage gun tot zes uur draadloos gebruiken.
 • Batterij laad binnen twee uur volledig op

Het Fitage massagepistool is de perfecte manier om een ontspannende en therapeutische massage te ervaren. Met 15 massagekoppen en 30 intensiteitsinstellingen biedt dit pistool een aanpasbare ervaring die aan elke voorkeur kan voldoen. Wanneer we deze functionaliteiten bekijken dan onderscheid de Fitage zich ten opzichte van de concurrentie! Geen enkele andere massage gun wordt namelijk geleverd met 15 massagekopjes.

De meegeleverde koffer zorgt ervoor dat het pistool gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is, waardoor het de perfecte keuze is voor gebruik onderweg.


2. Sanbo massage gun

De meest voordellige massage gun

sanbo massage gun review

Belangrijkste kenmerken:

 • Meest populaire massage gun in Nederland
 • 548 psitieve reviews op bol.com
 • Het beschikt over een medische en fitness stand
 • Inclusief handig LED scherm
 • De batterij gaat tot 10 uur mee
 • Inclusief luxe koffer

Het Sanbo massagepistool is het meest populaire massagepistool op de markt. Met 548 positieve recensies is het geen wonder dat dit wapen zo populair is! Het Sanbo massagepistool is perfect voor iedereen die een diepe weefselmassage wil ervaren. Het helpt de spieren los te maken en de bloedcirculatie te verbeteren.

Het Sanbo massagepistool is een uniek product dat zowel een medische standaard als een fitnessstandaard heeft. De medische standaard is perfect voor mensen met chronische pijn of die herstellen van een blessure, omdat het gerichte verlichting biedt. De fitnessstandaard is geweldig voor mensen die hun spieren willen versterken, omdat het de bloedcirculatie helpt verbeteren.


3. Muscle pro massage gun

De meest voordellige massage gun

muscle pro massage gun

Belangrijkste kenmerken:

 • Uniek: 30 intensiteit standen
 • Wordt geleverd met acht massagekoppen
 • Je krijgt er gratis een opbergkoffer bij
 • Acht massagekopjes (uniek)
 • De batterij gaat 8 uur mee

Wil je een massage gun die de bankrekening niet pijn zal doen? Kijk dan eens naar de Muscle Pro Massage Gun. Voor de prijs is deze massage gun zeer interessant. De massage gun wordt bij bol.com verkocht voor een prijs 80 euro. De Muscle Pro is een stuk voordelliger dan andere massage pistolen. De muscle pro onderscheid zich daarnaast ook sterk op een aantal vlakken van de duurdere massage guns:

 • Wat de Muscle pro uniek maakt is dat deze wordt geleverd met acht massagekoppen om verschillende gebieden aan te pakken.
 • De muscle pro heeft 30 intensiteit standen , zodat je hem aan je eigen behoeften en voorkeuren kunt aanpassen.
 • De Muscle pro is erg stil in vergelijking met andere massagepistolen.Het apparaat maak gemiddeld 35 decibel aan geluid. Dit maakt het ideaal voor gebruik op kantoor of thuis zonder anderen te storen.

De Muscle pro is een goed massagepistool voor mensen die een goedkope optie zoeken die toch alle nodige functies heeft.


Waarop moet je letten bij het kopen van een massage gun?

Als je een massage pistool wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Hieronder gaan we in op de belangrijkste functionaliteiten waarop je moet letten. 

Snelheidstanden

De meeste massagepistolen hebben verschillende snelheidsinstellingen. Hiermee kun je bepalen hoe snel of langzaam het massagepistool werkt. Het aantal snelheidsinstellingen kan per model verschillen, maar de meeste massagepistolen hebben ten minste drie snelheidsinstellingen. Ons advies is om een massage gun te kopen die is voorzien van minimaal 3 standen.

Verschillende opzetstukken

Om je op verschillende delen van je lichaam te kunnen richten, is het belangrijk dat het massagepistool met verschillende opzetstukken geleverd wordt. De meeste massagepistolen worden geleverd met verschillende opzetstukken. Ons advies is om een massage gun te kopen die is voorzien van een minimaal 3 verschillende kopjes.

Hoe stil is de massage gun?

Sommige massagepistolen kunnen nogal luid zijn. Als je het massagepistool op kantoor of thuis wilt gebruiken, is het belangrijk dat het massagepistool niet teveel lawaai maakt. Ons advies is om een massage pistool te kopen die maximaal 45 decibel aan geluid produceert.

De amplitude

De amplitude is belangrijk omdat het bepaalt hoe diep de massage zal zijn. Een hogere amplitude geeft een diepere massage, terwijl een lagere amplitude een meer oppervlakkige massage oplevert.

Ons advies is om een massagepistool te kopen met een amplitude van minstens 8 mm. Zo ben je er zeker van dat de massage diep genoeg is.

Levensduur van de batterij

De levensduur van de batterij is ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden als je een massagepistool koopt. De gemiddelde levensduur van de batterij van een massagepistool is tussen twee en drie uur. Er zijn echter ook massagepistolen met een batterijduur van tot zes uur.

De prijs van de massage gun

Bepaal wat je budget is en hoeveel je bereid bent aan een massagepistool uit te geven. Het is belangrijk te weten dat de prijs niet altijd de kwaliteit van het massagepistool weerspiegelt. Er zijn goede en slechte massagepistolen in alle prijsklassen. Lees daarom altijd de reviews voordat je een massagepistool koopt.

Scroll naar top