Beste massage apparaat koopen

Massage apparaat kopen bij de LIDL? Wat zijn mijn bevindingen

Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen met de vraag of je een massage apparaat bij de LIDL kan kopen. De LIDL biedt zeker verschillende soorten massage apparaten aan. Ik heb er zelf ook een aantal getest. In dit artikel vertel ik je over mijn ervaringen met deze apparaten. Ik ga per massage apparaat in op de unieke kenmerken en wat de voordelen en nadelen ervan zijn.

De LIDL verkoopt de volgende soorten massage apparaten:

 • Nekmassage apparaat
 • Massagestoel
 • Massagekussens
 • Beenmassage apparaten

Hieronder vindt je de top 5 beste massage apparaten van dit moment. In deze top 5 heb ik massage apparaten van de LIDL, bol.com en Amazon.nl opgenomen. De lijst is gebaseerd op mijn ervaringen die ik met deze apparaten heb.


Medisana MC825 massagekussen 

Het beste massage apparaat voor een complete lichaamsmassage


Gebruik je voor:

Stress, tot rust komen, rugpijn, nekpijn, spierpijn, zenuwpijn, verbeteren van de bloeddruk en slaapproblemen Blijvoeten 

Het beste massage apparaat om je voeten te masseren

Gebruik je voor:

Vermoeide voeten en benen,  bloedcirculatie bevorderen, stress verminderen, bunions, menstruatiepijn (voetreflex) en reuma 

Northwall 

Het beste massage apparaat voor sporters (gericht masseren)

Gebruik je voor:

Sneller herstel van de spieren blessures voorkomen, spieren opwarmen en zeer gericht de pijnlijke plekken masseren. 

Reviews van de massage apparaten die de LIDL verkoopt

Helaas heeft de LIDL alleen een klein aanbod in massage apparaten. De LIDL verkoopt met name massagekussens en infrarood massage apparaten. Wanneer we kijken naar de prijzen van deze massage apparaten kunnen we zeggen dat de LIDL goedkoper is als andere webshops. Het nadeel is echter dat je bij de LIDL veel minder keuze in verschillende massage apparaten. Hieronder vindt je een overzicht van de meest populaire massage apparaten die LIDL verkoopt. Voor elk massageku

1. Silvercrest massagekussen review

Het meest voordellige massagekussen wat er in Nederland verkrijbaar is en daarnaast ook goede massages geeft.

Massagekussen

Belangrijkste kenmerken:

 • Zeer compact en je kan het dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen.
 • Je kan elk lichaamsdeel masseren.
 • Inclusief infrarood warmte functie
 • Infrarood warmte functie
 • Het heeft een beoordeling van 4,5 ster uit 80 beoordelingen
 • Vier massagekoppen
 • Gebruik het tegen rugpijn, spierpijn en stress

Ben je opzoek naar een massage apparaat waarmee je eigenlijk elk lichaamsdeel goed kan masseren? Een goed massage apparaat van de LIDL is het Silvercrest massagekussen. Ik heb dit massagekussen voor mijn website ontspanthuis ook gekocht en uitgebreid getest.

Ik kan je zeggen dat de kwaliteit van de massages goed is en al helemaal voor de prijs waarvoor deze wordt verkocht.
Het massagekussen kan je bij de LIDL kopen voor een prijs van 19 euro en dat is echt spotgoedkoop.

Shiatsu massage functie
Zoals ik al eerder aangaf is de kwaliteit van de massage goed te noemen. Het komt ook doordat het massage apparaat een shiatsu massage geeft. De shiatsu massage is een stuk krachtiger als andere massages zoals een vibratie massage. Na de massage merk ik zelf echt duidelijk op dat mijn spieren minder gespannen zijn.

Infrarood functie:
Wat ik zelf fijn vindt aan het Silvercrest massage kussen is dat het ook over een infrarood warmte functie beschikt. Wanneer je de infrarood warmte activeert dan geeft dat echt een super fijn en ontspannen gevoel. De spieren worden heerlijk warm gemaakt terwijl ik wordt gemasseerd.

Wanneer je opzoek bent naar een compact massage apparaat dan kan ik je dit massage kussen ook zeker aanbevelen. Het shiatsu massage kussen is compact en weegt daarnaast ook minder dan een kilo. Je kan het dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen.

Geen inteselbare intensiteit
Een nadeel van dit LIDL massage apparaat vindt ik wel dat je de intensiteit van de massage niet kan instellen. Het is ook wel vrij logisch wanneer ik let op het zeer voordelige prijskaartje van het Silvercrest massagekussen van de LIDL. Gelukkig kan je zelf ook de intensiteit van de massage bepalen. Ik zelf zet druk met mijn lichaam op het massagekussen en dit werkt echt goed. Door druk te zetten zal de massage een stukje krachtiger aanvoelen.


2. Silvercrest massageband: het beste nekmassage apparaat van de LIDL

Ben je opzoek naar een massage apparaat die gespecialiseerd is in het masseren van de nek en schouders? De Silvercrest massageband kan dan een hele goede keuze kunnen zijn.

Belangrijkste kenmerken:

 • Geeft een krachtige shiatsu massage
 • Werkt zeer goed bij rugpijn, schouder en nekpijn
 • Infrarood warmte functie
 • Instelbare draairichting
 • Twee instelbare intensiteit standen

Ben je opzoek naar een massage apparaat die speciaal gemaakt is om je nek en schouders goed te kunnen masseren? Het nekmassage apparaat van de LIDL is dan een hele goede keuze want dit toestel is er speciaal voor gemaakt. We noeemen het nekmassage apparaat ook wel een massageband. Met deze band kan je naast je nek en schouders eigenlijk ook elk ander lichaamsdeel masseren zoals de rug en benen. Je plaatst de band over het lichaamsdeel wat je wilt masseren.

Hoe werkt de massageband?
De Silvercrest massageband werkt erg eenvoudig. Aan de uiteinden van de band vindt je twee handvatten hierin plaats je jouw armen / hand. Naast het rechterhandvat bevinden zich de knopjes waarmee je de instellingen kan aanpassen. Klik op de “aanknop” om de massage te activeren. Vervolgens plaats je de band over het lichaamsdeel wat je wilt masseren. Tijdens de massage kan je ook de infrarood warmte aanzetten. Het geeft een heerlijk gevoel maar het zorgt er ook voor dat de bloedscirculatie rondom de gemasseerde spieren goed wordt gestimulleerd. De pijn in de spieren zal hierdoor ook sneller verdwijnen.

Aanpasbare snelheid
Wat ik zelf ook een voordeel vindt van de Silvercrest massageband van de LIDL is dat je snelheid van de massage kan instellen. Je kan hierbij kiezen uit twee verschillende intensiteit standen. Ik kan je zeggend dat de hoogste stand echt een stuk krachtiger aanvoelt. De laagste stand is een stuk relaxter en voelt vooral heel ontspannend aan.

De massage die de Silvercrest uitvoert is de shiatsu massage. Het is een massage die zeer effectief werkt tegen het verminderen van spierpijn omdat ook de dieper gelegen spiergroepen goed worden gemasseerd. Helaas heb je bij dit apparaat niet de mogelijkheid om te kiezen uit andere massages zoals een vibratie en klopmassage.


Alternatieve winkels: amazon.com en bol.com

Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar het assortiment van Amazon en bol.com dan kunnen we concluderen dat zij veel meer verschillende massage apparaten aanbieden. Beide webshops bieden honderden verschillende massage apparaten aan. Daarnaast hebben ook veel klanten reviews over deze producten geschreven. Ik raad je aan dan ook eerlijk gezegd aan om een massage apparaten bij één van deze twee webwinkels te kopen. Bekijk hier het assoirtiment van massage apparaten bij bol.com.

Waarop moet je letten bij het kopen van een massage apparaat

Wanneer je van plan bent om een massage apparaat te kopen bij de LIDL of bol.com is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten. Het is iedergeval belangrijk dat je weet wat deze specificaties betekenen zodat je er vanaf weet.

 • Type massage: ik raad je altijd aan om een massage apparaat te kopen die een shiatsu massage kan geven. De meeste mensen kopen een massage apparaat omdat ze last hebben van spierpijn of rugpijn. De shiatsu massage is veruit de beste behandeling omdat deze ook de dieper gelegen spieren goed wordt losgemaakt en juist dit is super belangrijk! In het geval je besluit om een massage gun te kopen dan kan deze geen shiatsu massage geven. Het is dan belangrijk of je controleert of het een klopmassage kan geven. Het is ook een hele krachtige massage die zorgt voor optimaal herstel van de spieren.
 • De grote en het gewicht: kies je voor een groot massage apparaat die in staat is om je hele lichaam tegelijkertijd te masseren? Ik kan je zeggen dat dit het beste werkt tegen stress omdat dit gewoonweg het meest ontspannend aanvoelt omdat je niks hoeft te doen. Een nadeel van een groot massage apparaat dat het lastig is om deze te vervoeren. Wanneer je het massage apparaat wilt meenemen naar de sportschool of op vakantie dan raad ik je aan een om een draadloos massage apparaat te kopen. Het is gewoon simpelweg het beste. Een massage gun of een draadloos massage kussen zijn dan de beste keuze. Een goed draadloos massagekussen zijn bijvoorbeeld de Lifeproducts en het Comfy massagekussen. Je zou ook bijvoorbeeld een spijkermat kunnen overwegen. Het is een veel goedkoper alternatief maar het werkt zeer goed tegen rugpijn en stress.
 • Intensiteit: weet je wat ook handig is? Als je de intensiteit van de massage kan instellen. Ik raad je daarom altijd aan om een massage apparaat te kopen die voorzien van minimaal 2 standen. Het liefste wil je eigenlijk 4 tot 5 standen maar twee is toch wel echt het minimale. Wanneer je opmerkt dat de massage bijvoorbeeld te zacht aanvoelt en daar niet echt goed helpt kan je bijvoorbeeld de snelheid verhogen zodat de het massage apparaat door een hogere intensiteit de spieren beter weet los te maken. Wil je meer een relaxte massage om tot rust te komen dan stel je in dit geval vaak een lagere intensiteit in.
 • Infrarood warmte: wanneer ik een massage apparaat gebruik dan activeer ik altijd de infraroodwarmte van het apparaat. De massagekoppen worden dan opgewarmd. Wanneer de massagekoppen over de spieren bewegen zorgt dit voor een extra rustgevend gevoel. Daarnaast werkt het extra effectief tegen veel pijnklachten zoals spierpijn en rugpijn. Ik zal je even uitleggen hoe dat komt. Door de warmte worden je spieren opgewarmd en dat zorgt er ook voor dat de bloedscirculatie rondom de spieren wordt gestimuleerd. Door de toenemende bloedsomloop weten zeer essentiële zuurstoffen en voedingstoffen gemakkelijker je spieren te bereiken. De spieren krijgen weer de benodigde zuurstoffen en voedingstoffen en daardoor zullen ook de spieren herstellen. Ik raad je daarom altijd aan om een massage apparaat te kopen die is voorzien van een infrarood warmte functie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top