Lifeproducts massagekussen review

Waarom zou je voor dit massgekussen kiezen:

  • Het is een draadloos massagekussen (geniet overal van een masssage)
  • De batterijen van het Lifeproducts massagekussen gaan tot 2 uur mee
  • Het beschikt over vier intensiteitstanden
  • Zeer effectief bij rug, nekpijn en schouderpijn.
  • Je kan eigenlijk elk lichaamsdeel masseren.
  • Het wordt geleverd met een luxe opbergtas

De afgelopen weken heb ik het Lifeproducts massagekussen uitgebreid uitgetest. In deze review deel ik mijn bevindingen en ervaringen over het Lifeproducts massagekussen. Ik ga onder andere in op wat de unieke functionaliteiten zijn van dit shiatsu massagekussen. Daarnaast ga ik in op de voordelen en nadelen van dit apparaat. Aan het einde van de review geef ik mijn eindoordeel en conclusie over dit massagekussen. In deze conclusie geef ik ook aan voor wie dit apparaat geschikt is. Wil je meer over andere massagekussens weten? Lees dan ook mijn uitebreide koopgids over de beste massagekussens van 2021. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review over het Lifeproducts massagekussen.

1. Unieke eigenschappen van het Lifegoods massagekussen

In dit deel van deze review ga ik in op de unieke functionaliteiten van het Lifegoods massagekussen. Ik leg per functionaliteit precies uit waarom het handig is en wat de voordelen ervan zijn.

1.1 Draadloos massagekussen

Wat ik zelf enorm handig aan het Lifegoods massagekussen vindt is dat deze helemaal draadloos werkt. Het is echt uniek want het overgrote deel van de massagekussens werken alleen maar op het elektriciteitsnetwerk. Het Lifeproducts is voorzien van oplaadbare batterijen. Geniet dus ook van een heerlijke massage op plekken waar je geen elektriciteit hebt zoals in de tuin of op de camping. Wanneer de batterij helemaal volgeladen is dan gaat deze tot 2 uur mee. Het opladen van de volledige batterij kost ongeveer 1,5 uur. Wanneer de batterij leeg is kan je het natuurlijk altijd aansluit op het stroomnetwerk. Wanneer je dus opzoek bent naar een draagbaar massagekussen die je overal kan gebruiken dan is het Lifeproducts massage apparaat dus een super goede keuze.

1.2 Geniet van een shiatsu massage in de auto

Wil je genieten van een massage in de auto? Met het Lifeproducts massagekussen is het mogelijk! Het wordt namelijk geleverd met een auto adapter waardoor je ook kan genieten van een relax behandeling in de auto. Je hoeft dan ook niet gebruik te maken van de oplaadbare batterij die in het toestel zit.  Geniet alleen van een massasge in de auto tijdens een pauze. Wanneer je tijdens het rijden je lichaam laat masseren dan bestaat er namelijk dat de kans dat je last krijgt van spierspasmes. Het grote gevaar is dat je de macht kan verliezen over het stuur.

1.3 Bepaal de snelheid van de massage

Wat ook handig is dat je gemakkelijk de snelheid van de behandeling kan aanpassen. Aan de armlus vindt je namelijk een knopje waarmee je de snelheid kan aanpassen. Het Lifeproducts massagekussen beschikt over 4 verschillende snelheid standen. Door op de snelheidknop te drukken wordt de intensiteit van de massage opgehoogd. Wanneer je de hoogste intensiteit hebt ingesteld en je klikt dan op de snelheidsknop dan wordt de snelheid teruggeschakkeld naar intensiteit 1. Daarnaast kan je met je handen kracht zetten op de handvattten. Op die manier kan je de behandeling nog krachtiger maken.

1.4 Het voert een heerlijke shiatsu massage uit

De behandeling die het Lifeproducts massagekussen is een shiatsu behandeling. Deze massage is opgericht om je lichaam in balans te brengen. Door de spieren krachtig te masseren worden de bloedvatten geopend. Het effect daarvan is dat de bloedcirculatie opgang komt waardoor afvalstoffen effectiver afgevoerd worden. Door de effectieve afvoering van afvalstoffen uit je lichaam wordt het lichaam beter in balans gebracht op zowel fysiek en mentaal vlak. Naast het in balans brengen van de energiestromen heeft een shiatsu massage ook nog andere voordelen zoals:

  • Het verminderd of verhelpt spierpijn
  • Het is een zeer effectieve om stress te verminderen. Tijdens de massage worden de spieren losgemaakt. Daarnaast worden er endorfine hormonen aangevoerd en worden stress hormonen zoals cortisol uit het lichaam afgevoerd. Na de massage zul je merken dat je een rustiger bent in je hoofd en dat het stressvolle gevoel sterk is verminderd.
  • Het helpt goed tegen hoofdpijn
  • Het werkt zeer effectief bij rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Voor meer informatie over de voordelen van een shiatsu massage bekijk dan ook eens deze pagina.

1.5 Infrarood warmte

Weet je wat echt een super heerlijk gevoel geeft? Het activeren van de infrarood warmte. Het Lifeproducts massagekussen beschikt namelijk over een infrarood warmte functie. Mijn advies is om deze altijd te activeren. Wanneer je dit doet zul je merken dat je spieren heerlijk worden opgewarmd. Het effect daarvan is dat de spieren nog sneller en gemakkelijker worden losgemaakt. Door de infrarood warmte neemt ook de bloedsomloop in de spieren toe. De effecten hiervan zijn dat de spierpijn sneller verdwijnt. Wanneer je last hebt van spierpijn dan is het altijd een slim idee om de infrarood warmte functie te activeren. Daarnaast geeft het ook een heerlijk ontspannen¬† gevoel en helpt het dus ook erg goed tegen stress. Na de infrarood massage zal je merken dat de spierpijn verholpen is en dat je een stuk rustiger bent. Wat een nadeel is aan het Lifeproducts massagekussen is dat je helaas niet de warmte zelf kan instellen. Maar… wat kan je ook verwachten van een massagekussen van 69 euro. Deze luxe functionaliteiten vindt je alleen maar bij duurdere massage apparaten. Wil je meer weten over infrarood massage apparaten? Lees dan ook de koopgids waar ik de beste infrarood massage apparaten van 2021 behandel.

2. Alternatieve massage apparaten

Hieronder een aantal alternatieven massage apparaten die je ook zou kunnen overwegen:

Scroll naar top