Lifegoods verzwaringsdeken: mijn ervaringen

Calmzy verzwaringsdeken

Ken je dat gevoel dat je soms heel lastig in slaap kan vallen. Je voelt je gestrest of je hebt gewoonweg te veel energie waardoor het heel lastig is om te slapen. Een verzwaringsdeken is een hele mooie natuurlijke oplossing om beter en sneller te slapen. In deze review gaan wij in op het Lifegoods verzwaringsdeken. Het behoort tot de meest populaire verzwaarde dekens van dit moment. Wanneer we op bol.com kijken zien we dat dit verzwaringsdeken een cijfer heeft van 4.8 ster uit 30 beoordelingen. Het geeft dus wel aan dat klanten heel erg tevreden zijn met dit verzwaringsdeken.

In deze review gaan wij dieper in op het Lifegoods verzwaringsdeken. Wij gaan onder andere in op het materiaal van het deken en daarnaast gaan wij ook in op hoe comfortabel het deken aanvoelt. Na het lezen van deze review hopen wij dat je een goed beeld  hebt gekregen van dit verzwaringsdeken.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Overzicht van de belangrijkste kenmerken

  We hebben hieronder de belangrijkste kenmerken van het Lifegoods verzwaringsdeken op een rijtje gezet. 

  Biologisch luchtig katoen materiaal

  Te gebruiken voor ieder seizoen 

  Het Lifegoods verzwaarde deken weegt 7,2 kilo

  Het deken heeft een afmeting van 150 x 200 cm 

  Zeer voordellig (59 euro)

  Voor een goede nachtrust, het verminderen van stress en het verbeteren van de concentratie 

  Zoals de naam al zegt weegt een verzwaard deken veel meer als een normaal deken. Een verzwaringsdeken weegt tussen de 3 en 10 kilo. En normaal deken daarentegen weegt onder de kilo. Door de druk van een verzwaringsdeken worden je drukpunten van het zenuwstelsel geprikkeld. Het zenuwstelsel stuurt deze prikkelingen door naar de hersenen. De hersenen besluiten hierop om belangrijke hormonen zoals melatonine en endorfines aan te maken. Het melatonine hormoon zorgt ervoor dat je slaperig wordt en dus veel sneller en dieper slaapt. Endorfine hormonen zijn ook heel belangrijk want ze geven je een gevoel van geluk. Tegelijkertijd zorgen deze hormonen ervoor dat stresshormonen zoals cortisol in het lichaam worden verlaagd. Op die manier helpt het Lifegoods verzwaringsdeken bij een betere nachtrust, het verminderen van stress en het verbeteren van de concentratie.

  Het deken weegt 7,2 kilo en hiermee is het deken ideaal geschikt voor mensen die tussen de 60 en 90 kilo. Het deken moet namelijk 8 tot 12 procent zijn van jouw lichaamsgewicht zijn. Het Lifegoods verzwaringsdeken heeft een afmeting van 150 x 200 cm. 

  Wij raden het Lifegoods verzwaringsdeken af aan mensen die astma hebben. Wanneer je het toch wil gebruiken dan adviseren wij je om eerst contact op te nemen met de huisarts. Daarnaast kunnen jonge kinderen het verzwaringsdeken beter niet gebruiken. De kans bestaat namelijk dat zij met hun hoofd onder het deken terechtkomen. 

  effecten-van-het-verzwaarde-dekne

  De prijs en de materialen van het Lifegoods verzwaringsdeken 

  Op bol.com wordt dit verzwaringsdeken verkocht voor een prijs van €59. Wanneer we de prijs van dit verzwaarde deken vergelijken met andere dekens dan is dit deken voordeliger.

  Katoen in plaats van polyester 

  De meeste dekens in deze prijsklasse zijn gemaakt van polyester materiaal maar het Lifegoods verzwaringsdeken is gemaakt van katoen. 

  Wij zien dit als een enorm pluspunt want katoen is veel luchtiger. Vooral in de zomermaanden zul je hier de voordelen van ondervinden. De temperatuur in een katoenen verzwaringsdeken wordt veel beter gereguleerd dan bij polyester dekens. Een polyester verzwaarde deken zal tijdens de warme zomerdagen veel te warm aanvoelen. Daarnaast kan je een katoenen verzwaarde deken ook Ideaal gebruiken in de winter.

  Tijdens de echte koude winterdagen kan het echter verstandig zijn om een speciale winter overtrekhoes over het Lifegoods verzwaringsdeken te doen. Helaas levert Lifegoods geen overtrekhoes bij het verzwaringsdeken. Deze winterhoes moet je er dan eventueel extra bijkopen. 

  effecten-van-het-verzwaarde-dekne

  Glasparel vulling ipv plastic kralen 

  Ook op het gebied van de vulling onderscheid het Lifegoods verzwaringsdeken zich van andere dekens in deze prijsklasse. Het Lifegoods verzwaringsdeken is namelijk voorzien van een glasparel vulling en dat is echt uniek. Glasparels zijn veel milieu vriendelijker dan bijvoorbeeld plastic kralen vullingen. Daarnaast geven ze geen allergische reacties, wat je wel bij plastic kralen kan hebben. Een ander voordeel van glazen parels is dat ze de warmte veel beter geleiden. De glazen parels zijn zeer klein en ze zijn net zo groot als kleine zandkorrels. Het deken blijft daardoor lekker dun maar wel op gewicht. 

  Lifegoods heeft speciale vakjes in het verzwaringsdeken genaaid waardoor de glasparels goed blijven zitten en niet kunnen verschuiven. Het grote voordeel daarvan is dat het gewicht mooi verdeeld is over het deken. Juist dit is van groot belang omdat er voldoende druk gegeven moet worden op elk deel van het lichaam.

  30 dagen niet goed geld terug 

  Lifegoods heeft een goede klantenservice hoog in het vaandel staan. Wanneer je toch niet tevreden bent over het verzwaringsdeken dan kan je het zonder problemen binnen 30 dagen terugsturen. Zelfs al heb je het verzwaringsdeken bijvoorbeeld voor een week gebruikt dan doen ze daar niet moeilijk over. Daarnaast heeft Lifegoods 2 jaar garantie op zijn producten. Mocht het verzwaringsdeken door een fabrieksfout kapot gaan dan kan je deze terugsturen en krijg je in de meeste gevallen een nieuw deken toegestuurd.

  Lifegoods 30 dagen niet goed geld terug garantie

  Klantervaringen met Lifegoods verzwaringsdeken

  Wanneer we kijken naar de reviews die mensen hebben geschreven over het Lifegoods verzwaringsdeken op bol.com dan zijn de meeste positief. Het deken heeft een beoordeling van 4.8 ster uit 30 reviews. Hieruit blijkt dat de meeste mensen erg blij zijn met een verzwaringsdeken. In de reviews spreken mensen hun lof uit voor de kwaliteit van het katoen materiaal en dat het deken zo fijn aanvoelt. 

   

  Marja | 62 jaar oud 

  "Ik was eerst vrij sceptisch over het verzwaringsdeken Ik dacht dat het niet echt zou kunnen werken. Een vriendin van mij was echt heel erg positief over het verzwaringsdeken en vertelde mij over haar ervaringen. Ze gaf aan dat ze veel beter en dieper sliep. Ik heb daarom besloten om ook een verzwaringsdeken te kopen. Ik moet toegeven dat het even wennen was om onder een verzwaringsdeken te liggen. De eerste nachten voelde het echt zwaar aan. Na ongeveer 5 dagen was ik er helemaal aan gewend en ik kan je zeggen dat ik veel beter en dieper slaap. Ik word veel uitgeruster wakker en ik heb veel meer energie en dat merk ik echt"

   

  Pim 35 jaar oud

  "De hoofdreden waarom ik een verzwaringsdeken heb gekocht is omdat ik ADHD heb. Ik heb altijd moeite om mijzelf te concentreren. Sindsdien ik een verzwaringsdeken heb slaap ik veel dieper en ben ik ook veel relaxter en meer gefocust. Met name in de ochtend merk ik een heel groot verschil in mijn concentratievermogen. Ik kan veel beter op dingen focussen. Ik kan het Lifegoods verzwaringsdeken  aanraden voor mensen die lastig vinden om zich te concentreren. Ik ben daarnaast ook erg tevreden over de klantenservice van lifegoods. Ik had het verzwaringsdeken in de avond besteld en ik kreeg het de volgende dag al in huis"

   

  Janneke | 42 jaar 

  Ik heb zelf een baan met heel veel verantwoordelijkheden en dat maakt mij soms ook wel eens gestrest. Voor mij is het daarom belangrijk dat ik in mijn vrije tijd goed tot rust kom. Ik las over de positieve ervaringen en effecten van verzwaringsdekens die ze kunnen hebben op het verminderen van onrustige gevoelens en stress. Ik had daarom besloten om het Lifegoods verzwaringsdeken te kopen. Zoals bij de meeste mensen moest ik ook die eerste nacht even wennen aan het deken. Het voelt echt zwaar aan. De tweede nacht was ik er helemaal aan gewend en het voelt alsof ik constant wordt geknuffeld. Ik word er helemaal relaxed van en ik kom helemaal tot rust. Ik merk zelf dat ik echt veel beter en diepe slaap. Ik ga daardoor met veel meer energie naar mijn werk en ik voel me veel minder onrustig"

  Beste deken van 2021
  Ella verzwaringsdeken

  Slaap beter met het Otazy verzwaringsdeken
  Lifegoods verzwaringsdeken

  In deze review gaan wij dieper in op het Lifegoods verzwaringsdeken. Wij gaan onder andere in op het materiaal van het deken en daarnaast gaan wij ook in op hoe comfortabel het deken aanvoelt. Na het lezen van deze review hopen wij dat je een goed beeld hebt gekregen van dit verzwaringsdeken.

  Product SKU: 21

  Product Brand: Lifegoods

  Product Currency: euro

  Product Price: 59

  Product In-Stock: InStock

  Editor's Rating:
  5

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Scroll naar top