Lifegoods massagekussen

Unieke eigenschappen van dit massagekussen:

  • Het apparaat kan je draadloos gebruiken voor 2 uur (uniek)
  • Je kan elk lichaamsdeel masseren (nek, schouders, rug, billen en benen).
  • Drie intensiteitstanden
  • Het voert een heerlijke shiatsu massage uit
  • Zeer effectief bij spierpijn
  • Helpt zeer goed bij stress en een gespannen gevoel

Ben je opzoek naar een massagekussen die je kan gebruik om elk lichaamsdeel kan masseren? Het Lifegoods massagekussen is dan een hele goede keuze. Het kan namelijk je rug, nek, schouders, bovenbenen, kuiten en zelfs je voeten masseren. Geweldig toch? In deze review ga ik dieper in op het Lifegoods massagekussen. Ik ga onder andere in de voordelen en nadelen van het apparaat. Daarnaast vertel ik je wat de unieke eigenschappen van dit apparaat zijn en voor welke mensen dit apparaat geschikt is. Hieronder een kort overzicht van de punten die ik behandel in de Lifegoods massagekussen review behandel:

  • De belangrijkste  functionaliteiten van dit massage apparaat.
  • Bij welke gezondheidsklachten kan het Lifegoods massagekussen helpen?
  • Conlusie: wat vindt ik van dit massagekussen en wie raad ik aan om dit apparaat te kopen?

Voor meer informatie over massagekussen verwijs ik je ook graag door naar het artikel: “de beste massagekussens van 2021“. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review over dit shiatsu massagekussen.

Mijn ervaringen met het Lifegoods massagekussen

De afgelopen weken heb ik dit apparaat uitgebreid mogen test en ik moet toegeven dat het apparaat een heerlijke massage geeft. Door mijn drukke werk voel ik na altijd na een lange werkdag een beetje gespannen en onrustig. Wanneer ik het Lifegoods massagekussen gebruik merk ik op dat ik tijdens de massage mijzelf rustiger ga voelen. Ik voel gewoon dat de spanning uit mijn spieren verdwijnt en dat ik na de massage veel rustiger ben in mijn hoofd. Zelf heb ik ook last van spierpijn in mijn rug als ik wakker wordt. Ik moet je vertellen dat dit echt geen fijn gevoel is. Het is voor mij lastig om uit het bed te komen omdat de pijn echt gigantisch is. Het massagekussen biedt echter een hele goede uitkomst. Wanneer ik het Lifegoods massagekussen gebruik merk ik al na 5 minuten dat de spierpijn in mijn rug verdwijnt. Na de massage behandeling is de pijn helemaal verdwijnen en het voelt heerlijk om de dag te starten zonder pijn. Mijn ervaringen met het Lifegoods massagekussen zijn dus zeer positief te noemen. Wat ik wel een nadeel vindt dat het wat lastig is om de instellingen aan te passen. Deze bevinden zich namelijk aan de bovenkant van de armlus. Ik moet toegeven dat het er ook van afhangt van welk lichaamsdeel je masseert. Wanneer ik bijvoorbeeld mijn nek masseer dan moet ik bijvoorbeeld naar de zijkant kijken en dan is het lastig om te zien welke instellingen ik precies aanpas.

De unieke eigenschappen van het Lifegoods massagekussen

In dit deel van deze review over het Lifegoods massagekussen vertel ik meer over de unieke eigenschappen van dit apparaat. Daarnaast vertel ik ook op welke punten het zich onderscheid van andere modellen.

Infrarood warmte therapie

Wat de massage voor mij echt naar het volgende niveau tilt is de infrarood warmte therapie. Wanneer je deze functie activiteert dan worden de massagekoppen opwarmt. Het betekend dus dat deze warmte uitstralen op de lichaamsdelen die worden gemasseerd.  Ik moet eerlijk toegeven dat het echt een heerlijk gevoel geeft. Ik merk op dat mijn spieren sneller worden losgemaakt maar bovenal geeft het vooral een heerlijk ontspannen gevoel. Mmhh heerlijk….

Uniek: gebruik dit massagekussen draadloos

Wat het Lifegoods massagekussen uniek maakt ten opzichte van andere modelen is dat je het draadloos kan gebruiken. Het is namelijk voorzien van batteijen die je kan opladen. Een volgeladen batterij gaat ongeveer twee uur mee. Het apparaat is dus perfect als je deze wilt meenemen op vakantie of naar plekken waar je geen elektriciteit hebt.

De snelheid van de massage instellen

Wat ik zelf ook erg fijn vindt is dat je gemakkelijk de snelheid van de behandeling kan aanpassen. De standaard massage stand vindt ik zelf wat te hard aanvoelen. Vooral als je het Lifegoods massagekussen voor de eerste keer gebruikt en je bent het niet gewend dan kan het zelfs een beetje pijnlijk aanvoelen. Gelukkig kan je gemakkelijk de intensiteit aanpassen. De knopjes bevinden zich op de rechter armlus en er bevinden zich 2 knopjes. Met deze knopjes kan je ofwel de intensiteit zachter of krachtiger instellen. Bij het Lifegoods massagekussen heb je de keuze uit maar liefst zes verschillende snelheidsstanden. Wanneer je vooral een ontspannende massage wilt dan raad ik je aan om stand 1 of 2 te kiezen. Wil je een diepweefsel massage uitvoeren? Mijn advies is dan om te kiezen voor stand 5 en 6. De massage is dan een stuk krachtiger waardoor ook de spieren in het diepere weefsel bereikt en gemasseerd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om handmatig de massage nog krachtiger te maken. Door met je handen druk te zetten op de massageband wordt de massage nog krachtiger.

Het Lifegoods massagekussen heeft een langere levensduur dan andere massage apparaten

Stel je voor je zit lekker te genieten en de massage stop na 15 minuten. Je zult nu wel denken: “wat vervelend” maar dat is het eigenlijk niet. De fabrikant heeft dit namelijk expres gedaan. De reden waarom ze dit hebben gedaan is omdat ze hiermee voorkomen dat massage apparaat oververhit raakt. De levensduur van het Lifegoods massagekussen wordt daardoor met een paar jaar verhoogd. Op deze manier voorkom je namelijk dat het toesel sneller kapot gaat. Na 15 minuten schakkelt het apparaat zich dus automatisch uit. Het Lifsgoods shiatsu kussen kan je na 1 of 2 minuten gewoon weer gebruiken. Mijn advies is om bijvoorbeeld nooit een uur te genieten van een massage omdat dit ook kan leiden tot lichte kneuzingen in de gewrichten.

Shiatsu massage

Het Lifegoods geeft een heerlijk shiatsu massage. Het is een eeuwenoude massage die afkomstig is uit Japan. Bij deze massage wordt de focus gelegt op het in balans brengen van de energiestromen. Deze stromen worden in balans gebracht door het effectief afvoeren van afvalstoffen en dat is natuurlijk het resultaat van de shiatsu massage. Het Lifegoods massagekussen voert een shiatsu massage uit door de acht massagekoppen die in het toestel zitten. Deze massagekopen maken ronddraaiende en op en neergaande bewegingen. De shiatsu behandeling voelt wat krachtiger aan maar het voordeel is natuurlijk wel dat de spiergroepen goed worden losgemaakt.

Welke lichaamsdelen kan het Lifegoods massagekussen masseren?

Het grote voordeel van een masagekussen in de vorm van een band is dat je eigenlijk elk lichaamsdeel kan masseren. Je kan de band bijvoorbeeld om je schouders, nek, rug en benen binden en op die manier kan je deze lichaamsdelen masseren. Aan de uiteindes van het apparaat vindt je handvatten en op die manier kan je druk zetten en het lichaam effectief masseren.

Het wordt geleverd met een draagtas

Wat ook erg handig is dat het Lifegoods massagekussen wordt geleverd met een tas. Het apparaat kan je daardoor veel gemakkelijk overal mee naar toe nemen zonder dat je bang hoef te zijn dat het toestel kapot gaat.

Conclusie over dit shiatsu kussen:

Het Lifegoods massagekussen is een uniek massagekussen. Vooral omdat dit massagekussen een stuk goedkopere is als andere modellen. Het Lifegoods kussen wordt aangeboden bij bol.com voor een prijs van 69 euro. De meeste andere massagekussen liggen vaak boven de 100 euro. Het Lifegoods massagekussen beschikt daarintegen ook over eigenschappen waarover andere modellen niet over beschikken. Een voorbeeld is dat je de intensiteit kan aanpassen en dat het geleverd wordt met een luxe draagtas. Daarnaast is de massage ook zeer effectief en helpt het enorm bij spierpijn maar ook stress. Wanneer je opzoek bent naar andere alternatieve zou je ook eens deze opties kunnen overwegen:

Scroll naar top