Lifegoods massage gun review

 • Zeer voordelig (49 euro)
 • 30 intensiteit standen (uniek)
 • Effectief bij spierpijn, spierherstel en stress 
 • Zes massage opzetstukjes
 • Batterij gaat tot 5 uur mee 
 • Inclusief handige opbergkoffer 
 • Nederlandse handleiding

Lifegoods massage gun review

Als je op zoek bent naar een massagepistool waarmee je spanning en spierpijn kunt verlichten, is de Lifegoods-massage gun wellicht een goede optie voor jouw. De massage gun is speciaal ontworpen om een sneller spierherstel te bevorderen en spierpijn sterk te verminderen. Het wordt geleverd met verschillende opzetstukjes waardoor je een unieke massage ervaring krijgt. In deze review zullen we de kenmerken van het Lifegoods-massagepistool nader bekijken en zien hoe het zich verhoudt tot andere massage guns.

Inhoudsopgave: Lifegoods massage gun review
  Add a header to begin generating the table of contents

  Specificaties van de Lifegoods massage gun   

  Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste product specificaties van de Lifegoods massage gun. 

  Merk: Lifegoods
  Type massage:
  klopmassage
  Intensiteit standen: 30
  Aantal trillingen: 1200 tot 3200 rpm
  Lichaamsdelen: gehele lichaam
  Opzetkopjes: 6
  LCD scherm: ja

  Batterij: gaat tot 5 uur mee
  Oplaadtijd: 2,5 uur
  Afmeting:
   27,50 x 22,00 x 9,50 cm
  Gewicht: 0,8 kilo
  Geluid: 35 tot 45 decibel
  Beveiliging tegen oververhitting: ja
  Garantie: 1 jaar
  Handleiding: Nederlands

  Wat vinden we van de prijs van het Lifegoods massage gun?

  Het Lifegoods-massagepistool wordt op bol.com verkocht voor een geweldige prijs van 49 euro. Het is goedkoop, maar biedt toch veel functies die niet op andere massagepistolen te vinden zijn. Dit pistool heeft bijvoorbeeld 30 verschillende intensiteitsinstellingen, waardoor het perfect is voor elke gebruiker. Je kan de massage daardoor helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen. De Lifegoods massage gun is dus een stuk goedkoper als andere massage pistolen maar heeft een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding.

  Belangrijkste mogelijkheden van de Lifegoods massage gun

  Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de Lifegoods massage gun gaan we hieronder uitgebreid in op de verschilenden mogelijkheden van dit massagepistool.

  Intensiteit standen

  30 intensiteit standen

  Het lifegoods-massagepistool is een uniek massageapparaat omdat het voorzien is van 30 intensiteit standen. Het zorgt voor een krachtigere en ontspannende massage-ervaring. Wanneer je het op de laagste stand instelt dan maakt het apparaat 1200 trillingen per minuut. Bij de hoogste stand is dat 3200 trillingen per minuut.

  Het grote voordeel van een grote hoeveelheid intensiteit standen is dat je de massage helemaal kan perfectioneren aan jouw specifieke wensen. Op dit vlak onderscheid de Lifegoods massage gun zich dus duidelijk want de meeste massage pistolen zijn niet voorzien van zoveel intensiteit standen.

  Met zijn slanke en compacte ontwerp is het massagepistool gemakkelijk te gebruiken en kan het gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Of je nu gespannen spieren wilt kalmeren of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, het lifegoods massagepistool is het perfecte hulpmiddel voor deze klus.

  Zes verschillende massagekopjes

  Zes verschillende massagekopjes: nog meer controle over jouw massage

  De Lifegoods massage gun heeft zes verschillende massagekoppen heeft om uit te kiezen, elk ontworpen voor een specifiek lichaamsdeel. Dit betekent dat er een kop is voor elke behoefte, of het nu een diepe weefselmassage voor de nek en schouders is of een ontspannende is voor de rug. Het mooiste is dat het pistool gemakkelijk te gebruiken is; kies gewoon de kop die je nodig hebt en plaats deze met een klikbeweging op de Lifegoods massage gun.

  LCD scherm op de lifegoods massage gun

  Mooi LCD scherm waarop je de batterijduur en intensiteit stand kan aflezen

  Het LCD-scherm op het Lifegoods-massagepistool is een waardevolle functie omdat je hiermee kunt zien in welke intensiteitsmodus je hebt ingesteld. Dit is belangrijk omdat het je helpt jouw massage-ervaring aan te passen aan je wensen. Of je nu op zoek bent naar een diepe weefselmassage of gewoon een lichte massage, het LCD-scherm maakt het gemakkelijk om de juiste modus te vinden. Je krijgt daarnaast een beter beeld van welke stand het beste past bij jouw past. Daarnaast kan je op het LCD scherm aflezen hoe vol de batterij is. Op die manier weet je precies wanneer je de Lifegoods massage gun weer moet opladen.

  Een sterke batterij die tot 5 uur mee gaat

  De Lifegoods massage gun heeft een sterke 2500 mAh batterij die tot 5 uur meegaat, waardoor het apparaat perfect is om overal te gebruiken zoals op vakantie of op het werk. Bovendien maakt het lichtgewicht en ergonomische ontwerp het comfortabel vast te houden en gemakkelijk te gebruiken. Het apparaat weegt namelijk maar 800 gram en dat is een stuk minder dan massage guns. Wij vinden dit een zeer positief punt omdat dit het gebruikersgemak aanzienlijk bevorderd.

  Wanneer we de batterij vergelijken met andere massage pistolen dan kunnen we concluderen dat er massage guns zijn die een sterkere batterij hebben. Bij sommige massage guns gaat de batterij tot wel 10 uur mee. Het grote verschil is echter dat deze massage guns een stuk duurder zijn en een gemiddelde prijs hebben die tussen de 120 en 200 euro ligt. De Lifegoods massage gun is een stuk goedkoper namelijk 50 euro. Voor deze prijs beschikt de Lifegoods massage gun over een sterke batterij.

  Sterke batterij die tot 5 uur meegaat
  Handige opbergkoffer voor de lifegoods massage gun

  Inclusief stevige koffer zodat je de Lifegoods massage gun overal mee naar toe kan nemen

  Wanneer je op zoek bent naar een massage gun  van topkwaliteit, is het belangrijk om er een te vinden die wordt geleverd met een sterke koffer. De Lifegoods massage gun doet precies dat. De koffer is sterk en stevig, waardoor je massagepistool goed beschermd is. Dit houdt je massagepistool niet alleen in goede staat, maar maakt het ook gemakkelijk om van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

  De Lifegoods massage gun is zeer stil

  Het Lifegoods massagepistool is een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een stille massage gun. Het produceert slechts 35-45 dB aan geluid, waardoor de Lifegoods massage gun veel stiller is dan de meeste andere massagepistolen op de markt. Dit maakt het een uitstekende keuze voor voor als je van jouw favoriete netflix serie wilt genieten maar je vrouw niet wil storen met het geluid van de massage gun. Bovendien is deze massage gun perfect te gebruiken op het werk

  Ervaringen met de Lifegoods massage gun

  Wat zijn de ervaringen van mensen die de Lifegoods massage gun op bol.com hebben gekocht?

  De Lifegoods massage gun is een zeer populaire massage gun en dat is ook niet zo verwonderlijk. Het apparaat is een stuk voordelliger als andere massage guns maar biedt een hoge kwaliteit massage. Hieronder vindt je een overzicht van ervaringen van mensen die de Lifegoods massage gun hebben gekocht.

  Jan | 32 jaar

  Ik gebruik het Lifegoods massagepistool nu iets meer dan een maand, en ik moet zeggen dat ik er diep van onder de indruk ben. Het pistool is geweldig om spierpijn na het sporten te verlichten, en het is ook heel geschikt om vastzittende spieren los te maken. Ik gebruik het elke dag, en ik merk duidelijk dat ik na het gebruik van dit massage pistool minder last heb van spierpijn.

  Anne | 52 jaar
  Ik heb het Lifegoods massagepistool nu een paar weken in gebruik en ik moet zeggen dat het me erg bevalt! Het pistool heeft 30 intensiteitssnelheden en 6 verschillende massagekoppen die bevestigd kunnen worden. Ik heb ontdekt dat de lage snelheid geweldig is om rugpijn te verminderen, terwijl de hoge snelheid geweldig is om knopen los te maken. Het pistool is ook heel gemakkelijk te gebruiken; je houdt het gewoon tegen je huid en je zet lichte druk. Ik zou dit pistool beslist aanbevelen aan iedereen die een gemakkelijke en effectieve manier zoekt om rugpijn en spierpijn te verminderen.

  De gezondheidsvoordelen van de Lifegoods massage gun

  Wanneer je de Lifegoods massage gun dagelijks gebruikt dan is dit enorm gezond voor je mentale en fysieke gezondheid. Hieronder gaan we in op de belangrijkste gezondheidsvoordelen van het Lifegoods massage pistool

  Een massage helpt bij stress en hoofdpijn

  Stress verminderen

  Het zenuwstelsel is een complex netwerk van cellen en weefsels die elektrische impulsen door het hele lichaam transporteren. Deze impulsen beheersen alle activiteiten van het lichaam, van ademen tot denken. De endorfines zijn hormonen die worden aangemaakt als reactie op stress of pijn. Ze helpen pijn en stress te verminderen en kunnen je een gelukkig of euforisch gevoel geven. Massagepistolen kunnen helpen om stress te verminderen door een diepe weefselmassage te geven die helpt om endorfines vrij te maken.

  Spierherstel bevorderen

  Het lifegoods-massagepistool wordt gebruikt om een sneller spierherstel te bevorderen door het diepe weefsel los te maken. Het massagepistool heeft een uniek ontwerp waarmee de gebruiker direct druk op de spier kan uitoefenen. Dit helpt littekenweefsel af te breken en de bloedstroom te vergroten. Het massagepistool kan voor en na het sporten worden gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen. Voor meer informatie hierover verwijs ik je ook graag door naar deze website.

  Het bevorderen van een jongere huid

  De Lifegoods massage gun kan een jongere huid helpen bevorderen door bloedsomloop te verbeteren. Dit kan helpen om meer voedingsstoffen en zuurstof naar de huid te brengen, wat de collageenproductie kan ondersteunen en de huid er gezond en jong uit kan laten zien. Bovendien kunnen massagepistolen de lymfedrainage helpen verbeteren, wat kan helpen ontstekingen en overmatige vochtophoping in de weefsels te verminderen.

  De Lifegoods massage gun kan rugpijn verminderen 

  Massagepistolen zijn ontworpen om rugpijn te verminderen door middel van een diepe weefselmassage. Het pistoolachtige ontwerp stelt de gebruiker in staat om rechtstreeks druk uit te oefenen op het getroffen gebied, wat kan helpen om knopen en spanning te doorbreken. Bovendien kan de masserende werking helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan helpen om ontstekingen te verminderen en het genezingsproces te versnellen.

  Blesures voorkomen

  Het massagepistool kan blessures helpen voorkomen door de flexibiliteit van de spieren te vergroten. Dit komt omdat het massagepistool helpt de bloedcirculatie te verbeteren, wat op zijn beurt meer zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren brengt. Dit kan helpen om het risico op blessures te verminderen en het genezingsproces te versnellen als er toch een blessure optreedt.

  Spierpijn verminderen

  Het massagepistool kan spierpijn verminderen door de bloedsomloop naar het gebied te vergroten. Dit helpt bij het wegspoelen van eventuele gifstoffen of melkzuur die zich hebben opgehoopt, wat pijn kan veroorzaken. Het massagepistool helpt ook om de zenuwuiteinden in de spieren te stimuleren, wat kan helpen om te voorkomen dat pijnsignalen naar de hersenen worden gestuurd.

  Wat zijn andere goede alternatieve massage guns?

  Hieronder een overzicht van andere populaire massage guns.Wanneer je op de massage gun klikt dan kan je een review lezen van dit specifieke massage pistool.

  Scroll naar top