Jumalu

 • Het beschikt over maar liefste 30 intensiteit standen
 • Gemakkelijk te bedienen danzkij het inovatieve aanraakscherm.
 • Het is de meest voordellige massage gun van dit moment (29 euro goedkope versie | luxe versie is 59 euro)
 • Het wordt geleverd met een luxe koffer
 • Helpt zeer effectief bij spierpijn en stress
 • Zorgt voor een sneller spierherstel.

Ben je opzoek naar de meest goedkope massage gun van dit moment? De Jumalu massage gun is de allergoedkoopste massage pistool die er in Nederland te koop. Maar nu zul je wel denken: daar krijg ik toch helemaal geen kwaliteit voor terug?  Op deze vraag geven wij in deze review een uitgebreid antwoord op.  Belangrijk om te weten dat Jumalu twee verschillende soorten massage guns aanbiedt. Het goedkoopste model kost 30 euro en de duurdere versie kost 59 euro. Beide modellen zijn dus een stuk goedkoper dan andere type massage guns. In deze review ga ik uitgebreid in op beide Jumalu massage guns. Ik vertel je hoe je het gebruikt en wat zijn de unieke eigenschappen zijn. Daarnaast vertel ik je hoe beide modellen van elkaar verschillen.

Hieronder een kort overzicht van de punten die ik behandel in de Jumalu massage gun review:

Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review.

Wat zijn de verschillen tussen de goedkoper en duurdere variant van de Jumalu massage gun?

Hieronder ga ik kort in op wat de verschillende zijn tussen de duurdere en goedkopere variant. Hieronder een kort overzicht van hoe deze massage guns van Jumalu van elkaar verschillen:

 • LCD scherm: de duurdere Jumalu massage gun is voorzien van een prachtig LCD scherm. Op dit schermpje kan je bijvoorbeeld de batterijduur en de intensiteitstand gemakkelijk aflezen.  Daarnaast is het ook aanraakscherm en via het LCD scherm kan je dus ook gemakkelijk de intensiteit van de massage snel instellen. De goedkopere Jumalu massge gun beschikt niet over een LCD scherm en op dit vlak verschilt deze versie zich dus ook met het duurdere model.
 • Snelheid standen: de duurdere Jumalu massage gun beschikt over wel 30 intensiteit standen. De massage kan je daardoor heel gemakkelijk en perfect aanpassen aan jouw specifiek wensen. De goedkopere versie heeft de beschikking over zes verschillende standen. Voor de goedkoper variant krijg je dus ook echt best wel veel voor je geld wanneer je meetelt dat dit toestel maar 29 euro kost bij bol.com
 • Opzetkopjes: de goedkopere variant van de Jumalu massage gun wordt geleverd met vier verschillende opzetkopjes. De duurdere variant wordt geleverd met maar liefst zes verschillende opzetkopjes. Ook op dit vlak verschilt de duurdere Jumalu massage gun zich van de goedkopere versie.
 • Koffer: het duurdere model van Jumalu wordt geleverd met een sterke koffer. Het voordeel is natuurlijk dat je het apparaat gemakkelijker overal mee naar toe kan vervoeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de massage gun kapotgaat. In deze koffer kan veilig de Jumalu massage gun opbergen maar ook de belangrijke accesoires zoals de massage opzetkopjes.

Lees de ervaringen van mensen die de Jumalu massage gun hebben gekocht en check de actuele prijs bij bol.com

Belangrijke eigenschappen van de Jumalu massage gun

Hieronder ga ik in op de belangrijkste eigenschappen van het Jumalu massage pistool. Per functionaliteit geef ik aan waarom het handig is en wat het voordeel ervan is. Ik wens je veel plezier met het lezen van dit van deze review.

Batterijen die tot 3 uur meegaan

Wat een gigantisch pluspunt van het Jumalu massage pistool is dat het beschikt over een batterij die tot wel 3 uur meegaat. Voor u als gebruiker is dat een groot voordeel omdat je overal kan genieten van een massage. De Jumalu is dus het perfecte toestel om mee te nemen naar de sportschool.

Opzetkopjes van de Jumalu massage gun

In dit deel van deze review ga ik uitgebreid in op de zes verschillende opzetkopjes.  De verschillende kopjes hebben verschillende functies en gebruik je om specifieke lichaamsdelen te masseren. Hieronder een overzicht van de kopjes:

 • Ronde kop:  ben je een fanatieke sporter en wil je jouw spieren sneller laten herstellen. Plaats in dit geval de ronde kop op de Jumalu massage gun. Deze massagekop is speciaal gemaakt voor spierherstel.
 • Twee kop: gebruik deze kop als je jouw rugspieren effectief wilt masseren. Als je deze kop op de Jumalu plaatst dient het dus ook als een rugmassage apparaat.
 • Kogelkop: deze kop is speciaal gemaakt om de gewrichten effectief te behandelen. Heb je dus pijn aan de gewrichten? Gebruik in dit geval de kogelkop.
 • Vlakke kop: wil je meer een algemene massage kies dan voor de vlakke kop. Met deze massagekop kan je elk lichaamsdeel effectief masseren. Daarnaast is deze kop ook het beste als je graag een ontspannende massage wilt en stress wilt verminderen.

Lees de ervaringen van mensen die de Jumalu massage gun hebben gekocht en check de actuele prijs bij bol.com

3. Alternatieve massage guns:

 

Scroll naar top