Joex Massage Gun

Waarom kiezen voor de Joex massage gun:

 • Het werkt zeer effectief bij spierherstel en spierpijn.
 • Er zit een batterij in die tot wel 6 uur meegaat 🙂 Gemiddeld gaat de batterij van een massage pistool tot 2 uur mee.
 • De Joex massage gun beschikt over een prachtige aanraakscherm waardoor deze heel gemakkelijk is in gebruik.
 • Het beschikt over 20 intensiteitstanden
 • Het wordt geleverd met een prachtige sterke koffer

In deze review ga ik uitgebreid in op de Joex massage gun. Ik vertel je over mijn ervaringen met deze massage gun. Ik vertel  wat de belangrijkste eigenschappen zijn en waarom deze ook voor jouw van belang kunnen zijn. Als laatste vergelijk ik de Joex massage gun met andere apparaten. Ik leg hierbij ook uit op welke punten de Joex massage gun zich onderscheid van andere modellen. In het laatste deel van de review geef ik mijn eindoordeel over dit apparaat. Ik geef een korte samenvatting wat ik heb besproken in deze review en ik adviseer ook voor welke mensen dit apparaat vooral geschikt voor is. Ik wens je heel veel plezier met het lezen van deze uitgebreide review over de Joex massage gun.

1. Wat zijn mijn ervaringen met de Joex massage gun?

Ik heb de Joex massage gun de afgelopen weken uitgebreid getest. Zelf ben ik een fanatieke sporter en dit was ook de reden waarom ik deze massage gun gekocht heb. Ik heb zelf de massage gun vooral na het sporten gebruikt. Na een intensieve trainingsessie heb ik vaak last van hevige spierpijn en duurt het een aantal dagen voordat mijn spieren volledig hersteld zijn.  Ongeveer 30 minuten na het sporten gebruik ik het massage pistool. Met de Joex massage gun gaat het spierherstel toch een stuk sneller. Wat ik zelf erg handig vindt aan de Joex massage gun is dat je de intensiteit kan aanpassen. Hierbij heb je de keuze uit 20 verschillende snelheden. Zelf  selecteer ik altijd een sterkere stand. Ik merk namelijk op dat de massage nog effectiever is en dat de spieren nog sneller worden losgemaakt. Na de massage behandeling voel ik echt duidelijk dat de spierpijn een stuk minder is. Het grootste voordeel is dat ik nog vaker kan sporten omdat mijn spieren na de massage behandeling gewoon een stuk sneller herstellen.  Omdat de massage zo krachtig is hoef je niet elke spiergroep voor bijvoorbeeld 5 minuten te masseren. Zelf masseer ik elke spiergroep voor ongeveer een minuut. Binnen 10 minuten heb je dus al de belangrijkste spiergroepen volledig gemasseerd.

1.1 Een mooie sterke koffer: maak je geen zorgen dat de massage gun snel kapot gaat.

Wat ik ook erg handig vindt is dat de Joex massage gun wordt geleverd met een mooie sterke koffer waarin je de massage gun en de accesoires veilig in kan opbergen. De koffer is daarnaast ook vrij klein waardoor je deze ook gemakkelijk in je rugzak kan stoppen. Ik vindt dit echt een voordeel omdat je de massage gun gemakkelijk ovoeral mee naar toe kan brengen.

1.2 Een zeer sterke batterij die tot wel 6 uur mee gaat.

Het belangrijkste voordeel wat ik eigenlijk vergeten was te vertellen is het feit dat de batterij van de Joex massage gun ongeloofelijk sterk is. De batterij gaat tot wel zes uur mee! De batterij van de Joex massage gun is dus echt een stuk sterker dan die van andere massage pistolen. De meeste massage guns gaan met een volopgeladen batterij ongeveer 2 uur mee. Op dit vlak onderscheid de Joex massage gun zich duidelijk van de concurrentie.

1.3 Erg gebruiksvriendelijk in gebruik dankzij het aanraakscherm

De Joex massage gun geeft niet alleen heerlijke massages maar is daarnaast ook heel gemakkelijk in gebruik. Ik ben zelf niet echt handigHoe gebruik je de Joex massage gun? met apparaten maar ik moet toegeven dat dit toestel heel gemakkelijk te gebruiken is. Het komt met name doordat dit massage pistool aan de achterkant voorzien is van een prachtig aanraakscherm. Wat ik zelf erg prettig vindt is dat je de huidige intensiteit stand makkelijk kan aflezen. Daarnaast zie je ook wat het batterij percentage van de batterij is. Op die manier weet je altijd of of je binnenkort de batterij moet opladen. Dankzij het mooie aanraakscherm kan je snel en gemakkelijk alle intstellingen wijzigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het aanpassen van de intensiteit van de behandeling. Op dit vlak werkt de Joex massage gun toch echt wel een stukje gemakkelijker als andere massage pistolen. Deze massage pistolen zijn namelijk niet voorzien van een aanraakschermpje. Uit mijn ervaring weet ik dat dit toch echt wel een stuk onhandiger is.

2. Zes verschillende soorten massagekopen

Wat ik zelf altijd zo ongeloof fijn vindt aan massage guns is dat deze altijd worden geleverd met verschillende massagekoppen. Elke massagekop geeft weer een unieke massage ervaring. Daarnaast heeft elke kop een specifieke functie en zijn ze vaak gemaakt om een specifiek lichaamsdeel te masseren. De Joex massage gun wordt geleverd met zes verschillende massage koppen. Op dit punt onderscheid het zich ook van andere aanbieders omdat de meest worden geleverd met 2 tot 4 massagekoppen. Hieronder ga ik even kort in op de verschillende soorten kopjes:

 • Platte kop: deze kop gebruik je wanneer je een heerlijke algemene massage wilt. Met deze kop kan je dus elk lichaamsdeelMassagekoppen van het Joex massage pistool? masseren. Zelf maak ik vaak gebruik van de platte kop.
 • Grote ronde kop: selecteer deze kop als je de grote spiergroepen effectief wilt masseren.
 • Kleine ronde kop: wil je heel gericht specifieke spiergroepen masseren? Kies dan voor de kleine ronde kop. Deze kop is ideaal om kleinere spiergroepen te behandelen.
 • Pneumatische kop: in de situatie dat je jouw botten effectief wilt masseren is de pneumatische kop de beste keuze. De kop is namelijk speciaal gemaakt om de botten effectief te behandelen.
 • Vork kop: heb je last van hevige rugpijn? Wist je dat de massage gun ook dienen als een rugmasage apparaat? Wanneer je de vork kop op de Joex massage gun plaatst kan je effectief je rug en wervelkolom masseren.
 • Kogelkop: heb je last van pijn in de gewrichten? Mijn advies is dan om de kogelkop op de Joex massage gun te plaatsen. Deze kop werk zeer effectief bij het masseren van de gewrichten. Je zult na de massage merken dat de pijn in de gewrichten hoogstwaarschijnlijk minder is geworden.

3. Alternatieve massage guns:

Naast de Joex massage gun zijn er natuurlijk hele andere goede modellen op de markt verkrijgbaar. Ik heb de afgelopen maanden veel massage guns getest en er een review over geschreven. Hieronder een overzicht van de massage pistolen die het beste uit de test komen:

 

 

Scroll naar top