Jocca massagematras

Unieke eigenschappen van het Jocca massage matras: – Vier instelbare lichaamszones – Het geeft een complete lichaamsmassage – Inclusief afstandsbediening – Werkt goed tegen stress

Jocca massagematras 

Wil je meer informatie over het Jocca massagematras? Je bent op deze pagina op het juiste adres. In deze review vertellen wij je namelijk alles over dit massage matras. Wij gaan in deze review in op de unieke eigenschappen van dit product. Daarnaast vertellen wij je ook wat de voordelen zijn van deze functionaliteiten. Daarnaast hebben wij andere reviews voor je verzameld van mensen die dit massage matras hebben gekocht. Deze reviews vindt je ook in dit artikel. Wij hopen dat je na het lezen van dit blog artikel een beter beeld hebt gekregen van het Jocca massage matras.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Specificaties van het Jocca massage matras  

  Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste specificaties van het Jocca massagematras 

  Merk: Jocca
  Type massage:
  viberatie
  Intensiteit standen: 3
  Lichaamsdelen: gehele lichaam
  Opvouwbaar: ja
  Afstandsbediening: ja

  In de doos: massage mat, handleiding en afstandsbediening.
  Hoogte: 180 cm
  Breedte: 60 cm
  Gewicht: 2.5 klilo
  Garantie: 1 jaar
  Handleiding: Nederlands

  De belangrijkste mogelijkheden van het jocca massagematras 

  Hieronder gaan wij in op de belangrijkste functionaliteiten van het Jocca massagematras. Per functionaliteit vertellen wij in het kort wat het is en wat het voordeel ervan is.

  Instelbare zones

  Wat erg handig is aan het Jocca massagematras is dat het beschikt over drie instelbare lichaamszones. De instelbare lichaamszones zijn:

  • Bovenrug
  • Onderrug
  • Benen
  • Nek en schouders.

  Het betekend dus dat je een specifiek lichaamsdeel kan masseren. Natuurlijk kan je ook je hele lichaam masseren.

  Met behulp van de afstandsbediening kan je instellen of je een volledige lichaamsmassage wilt of liever de behandeling wilt focussen op één specifiek lichaamsdeel.

   

  Afstandsbediening
  jocca-massagebed-opvouwbaar

  Infrarood warmte functie 

  Het jocca massagematras is uitgerust met een infrarood warmte functie. Het zorgt voor een weldadige warmte van uw rug. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat de spieren sneller losser gaan zitten en op deze manier verminderd het ook stress. Met zowel een automatische uitschakelfunctie als een oververhittingsbeveiliging kunt u het massage matras veilig gebruiken. Het zorgt er ook voor dat het jocca massagematras veel langer mee gaat.

   

  Instelbare lichaamszones

  Intensiteit aanpassen 

  U kunt kiezen uit 3 verschillende vibratieniveaus met behulp van de bedrade afstandsbediening. De viberende massage bewegingen dringen diep door in uw lichaam om u te helpen spierspanning en stress los te laten. Danzij de drie snelheidsstanden kan u de massage helemaal aanpassen aan jouw wensen. Vindt je dat de massage te krachtig aanvoelt, dan stel je gewoon een lagere stand in.

  Compact en opvouwbaar 

  Het Jocca massagematras is compact en gemakkelijk op te bergen. Je kan het massage matras namelijk opvouwen en daardoor neemt het veel minder ruimte in beslag.

  De masasge mat kan overal in huis worden gebruikt zoals op de bank, stoel en zelfs op bed. Het is voorzien van bandjes waardoor het matras niet van de stoel afgleid.

  Welke massage vormen zijn er?

  Het voelt comfortabel aan dankzij de memory foam 

  De massagemat is ontworpen met zacht, comfortabel polyurethaan traagschuim als vulling. Dankzij de memory foam voelt het jocca massagematras erg comfortabel aan als je er op gaat liggen. Het zorgt voor meer comfort en ontspanning.

  Hoe gebruik je het Jocca massage matras voor de eerste keer? 

  1. Lees altijd eerst goed de handleiding door voordat je het Jocca massagematras gebruikt.
  2. Bepaal waar je de massage mat wilt gaan gebruiken. Je kan deze bijvoorbeeld gebruiken op je bed, de grond, stoel en de bank. Wanneer je deze op de stoel wilt gebruiken dan raad ik je aan om de mat vast te zetten door middel van de riempjes zodat deze niet verschuift.
  3. Ga op de mat liggen of zitten. Met de bijgeleverde afstandsbedieing kan je kiezen welk lichaamsdeel je wilt masseren. Daarnaast kan je hiermee ook de intensiteit instellen en de infrarood warmte activeren. De instelllingen heb je binnen een paar seconden ingesteld naar jouw wensen.
  4. Wanneer je met behulp van de afstandsbediening het apparaat helemaal hebt ingesteld aan jouw wensen kan je genieten van een heerlijke massage.
  5. Na 15 minuten schakkelt het apparaat zichzelf automatisch uit.

  Reviews en ervaringen van mensen die het Jocca massagemat hebben gekocht 

  Het jocca massage matras is één van de meeest populaire massage matjes van dit moment. Op bol.com heeft een beoordeling van 4,7 ster. Hieronder heb ik een aantal reviews opgenomen van mensen die het Jocca massagematras hebben gekocht en vertellen over hun ervaringen.

  Review 1: Lieve | 52 jaar
  Ik ben echt super blij met dit massage matras. Wat ik zo fijn vindt aan dit matras is dat het je hele lichaam masseert. De warmte die het massage matras produceert zorgt voor nog meer ontspanning. Wat ik een nadeel vindt is dat viberatie massage vrij veel geluid maakt"

  Review 2: Marja | 62 jaar
  Ik heb dit product gekocht omdat ik opzoek was naar een massage apparaat waar ik helemaal mee tot rust kan komen. Ik heb zelf een druk leven en daarom is een momentje voor mijzelf echt belangrijk. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de massage. Ik voel me na de massage veel rustiger en met meer energie. Het helpt bij mij dus erg goed bij het verminderen van stress. 

  Wat zijn de gezondheidsvoordelen van het Jocca massagematras?

  Wanneer je dagelijks het Jocca mssage matras gebruikt dan heeft dat vele gezondheidsvoordelen. Hieronder gaan we in het kort in op de belangrijkste gezondheidsvoordelen.

  Een massage helpt bij stress en hoofdpijn

  Het verminderd stress 

  Een massage is een vorm van ontspanningstherapie waarbij druk wordt uitgeoefend op de spieren, pezen en gewrichten. Een volledige lichaamsmassage stimuleert de bloedsomloop, maakt de spieren en gewrichten los en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit de cellen die verantwoordelijk kunnen zijn voor stressgerelateerde gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen of hoge bloeddruk. Als gevolg van een betere doorbloeding door massage wordt verondersteld dat pijn en ontsteking worden geminimaliseerd, wat leidt tot minder stress op andere delen van het lichaam die niet worden behandeld. Bovendien resulteren deze veranderingen in verlagingen van bepaalde hormoonspiegels - vooral het cortisolniveau (dat vrijkomt in tijden van alledaagse angst) - die stressreacties veroorzaken in je hele lichaam, inclusief je stemmingen

  Betere nachtrust

  Een massage van 3-5 minuten voor het slapengaan kan het serotoninegehalte verhogen. Verhoogde serotonineniveaus en verhoogde afgifte van oxytocine bevorderen een betere nachtrust.

  Het verminderd spierpijn

  Tijdens een massage wordt de bloedscirculatie in het lichaam bevorderd. Het zorgt ervoor dat de bloedvatten zich gaan openen waardoor meer zuurstoffen en voedingstoffen de spieren kunnen bereiken. Het effect daarvan is dat de spieren weer energie krijgen. Daarnaast worden de spieren tijdens de massage losgemaakt. Door de toegenomen bloedscirculatie en doordat de spieren minder gespannen zijn neemt ook de spierpijn sterk af

  Alternatieve massage matrassen?

  Wil je meer informatie over andere massage matrassen? Wij hebben een speciaal artikel geschreven over de beste massage matten van dit moment. Daarnaast gaan wij ook in op waarop je moet letten bij het kopen van een massage mat.

  Scroll naar top