Innovagoods opvouwbaar voetenbad

49,45

Voor 23:59 besteld, morgen in huis + 30 dagen gratis retour
– Het is een opvouwbaar voetenbad
– Het warmte water blijft voor een uur warm. 
– Zeer sterke theromstaat (480 watt)
– Je hoeft het water niet zelf op te warmen 
– Voetreflex, vibratie, bubbel en rolmassage 

Innovagoods opvouwbaar voetenbad review

Ben je op zoek naar een voetenbad die je gemakkelijk kan opbergen of gemakkelijk kan meenemen op vakantie? Wanneer je deze wensen hebt dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een opvouwbare voetspa. Het voetenbad van Innovagoods voldoet aan deze wensen omdat je het kan opvouwen. In deze review bespreken we alle functionaliteiten van dit opvouwbare voetenbad. Daarnaast gaan wij ook in op de voor en nadelen van deze voetspa. Wij hopen dat je na het lezen van deze review een goed beeld hebt gekregen van dit opvouwbare voetenbad.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Goede prijs-kwaliteit : hoe onderscheid het zich van andere apparaten?

  Qua prijs is deze opvouwbare voet spa zeer scherp geprijsd. Bij Bol.com wordt de voet spa aangeboden voor 56 euro.Wij zijn dus van mening dat de Innovagoods een hele goede prijs kwaliteitsverhouding heeft. Voor een opvouwbaar voetenbad van 56 euro verwacht je niet dat het is voorzien van de volgende functionaliteiten:

  • Je hoeft het water niet zelf op te warmen en het blijft voor een uur op dezelfde temperatuur: het beschikt over een 450 watt thermostaat. Het grote voordeel voor jouw als eventuele toekomstige gebruiker is dat je zelf niet het water hoeft op te warmen. Het koude water giet u gewoon in de voet spa en het apparaat warmt zichzelf binnen enkele minuten op. Daarnaast blijft het warme water voor gemakkelijk een uur op dezelfde temperatuur. De Innovagoods is dus perfect voor mensen die lang willen genieten van een voetenbad. De temperatuur kan je ook gemakkelijk instellen tussen de 40 en 45 graden.
  • Opvouwbaar voetenbad: de meeste uitvoeringen kan je niet opvouwen maar dit kan wel bij de Innovagoods. Doordat je het voetenbad kan inklappen wordt het apparaat natuurlijk zeer compact en kan je deze gemakkelijk opbergen of meenemen op vakantie. Om de draagbaarheid van dit product nog meer te bevorderen heeft de fabrikanten de voetspa voorzien van een handvat. Ook op dit vlak onderscheid dit voetenbad zich dus duidelijk van de andere modellen.
  • Een diepe voet spa waarin 6 liter water in kan: de Innovagoods is een stuk groter en dieper dan andere voetenbaden. Deze voetspa heeft een watercapaciteit van 6 liter. Het betekent eigenlijk dat het water tot aan je hielen komt en dit geeft een extra ontspannen gevoel.

  Om het opvouwbare voetenbad van de bovengenoemde functionaliteiten te voorzien heeft Innovagoods ervoor gekozen om op andere functionaliteiten kosten te besparen. Het apparaat is helaas niet voorzien van een LED display waarop je de temperatuur kan aflezen. Wanneer je opzoek bent naar een voetenbad waarop je de temperatuur kan aflezen dan raden wij de Beurer FB50 of de Medisana comfort FS 885. De FS 885 van Medisana heeft daarnaast ook een sterke thermostaat van 380 watt. Met deze thermostaat hoef je ook niet zelf het water op te warmen en daarnaast blijft water voor ongeveer een uur op dezelfde temperatuur.

  Innovagoods 

  Medisana FS885

  Algemene beoordeling

  Text

  Prijs?

  €49,-

  €50,98,-

  Opvouwbaar? (ideaal voor op vakantie)

  Nee

  Ja

  Massage vormen?

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Hoe lang blijft het water warm?

  60 minuten

  450 watt thermostaat

  60 minuten
  380 watt thermostaat

  Moet je het water zelf opwarmen?

  Nee

  Nee

  Kan je de water temperatuur instellen?

  Ja
  30 -  48 graden 

  Ja
  20 - 48 graden

  Beschikt het over een schermpje? Waarop je de temperatuur kan aflezen?

  Nee

  Ja

  Hoeveel liter water kan er in het voetenbad?

  6 liter

  6 liter

  Innovagoods 

  Algemene beoordeling

  Text

  Prijs?

  €49,-

  Opvouwbaar? (ideaal voor op vakantie)

  Nee

  Massage vormen?

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Hoe lang blijft het water warm?

  60 minuten

  450 watt thermostaat

  Moet je het water zelf opwarmen?

  Nee

  Kan je de water temperatuur instellen?

  Ja
  30 -  48 graden 

  Beschikt het over een schermpje? Waarop je de temperatuur kan aflezen?

  Nee

  Hoeveel liter water kan er in het voetenbad?

  6 liter

  Wat zijn de voordelen van een opvouwbaar voetenbad?

  Normaal gesproken is een voetenbad vrij groot. Het grote nadeel is natuurlijk dat je de voetspa minder gemakkelijk kan opbergen. Wij vinden dit een groot nadeel ten opzichte van een opvouwbaar voetenbad zoals de Innovagoods. Wanneer je de Innovagoods opvouwt kan je deze gemakkelijk onder je bank plaatsen. Daarnaast is een opvouwbaar voetenbad ook een stuk draagbaarder. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens je vakantie wilt genieten van een warme voetenbadmassage dan is een opvouwbaar voetenbad een veel betere keuze. Een opvouwbaar voetenbad past veel gemakkelijker in de auto en zelfs in een reiskoffer. Wij vinden dit eigenlijk wel de twee grootste voordelen van een opvouwbaar voetenbad.

  Andere belangrijke eigenschappen van het Innovagoods voetenbad?

  We hebben net de belangrijkste punten beschreven waarop de Innovagoods zich onderscheid van andere voetenbaden. Hieronder gaan wij in op de andere belangrijke eigenschappen waarover dit voetenbad is voorzien.

  Soorten massages die het opvouwbare voetenbad van Innovagoods kan uitvoeren

  Wanneer je het apparaat aanzet wordt automatisch het massage programma gestart. Het opvouwbare voetenvad van Innovagoods beschikt over twee verschillende massage programma's die tegelijkertijd worden uitgevoerd. Hieronder leggen we kort de twee verschillende massage programma's uit:

  • Bubbelmassage: een bubbelmassage is perfect wanneer je na een lange werkdag heerlijk wil ontspannen. De bubbels geven in combinatie met het warme water een heerlijk ontspannen gevoel. Daarnaast worden de voeten door de bubbelmassage ook goed gereinigd.
  • Vibratiemassage: naast de bubbelmassage geeft het ook een heerlijke vibratiemassage. Wanneer de voeten vermoeid aanvoelen dan zijn de spieren van de voeten meestal stijf en verkrampt. Dankzij de vibratiemassage worden de spieren losgemaakt en krijgen deze weer energie.
  • Infrarood lichtjes: tijdens het gebruik van het apparaat kan je de infrarood lampjes inschakelen en dit bevorderd de bloedsomloop in je voeten en benen.

  Opvouwbaar voetenbad die is voorzien van een anti slip laag

  Sommige voetenbaden zijn niet voorzien van een anti slip laag. Wanneer je het gebruikt op een gladde ondergrond dan beweegt het over de grond. Gelukkig beschikt de Innovagoods over een anti rubbertje waardoor het zich niet beweegt op een gladde vloer.

  Bij welke gezondheidsklachten kan dit opvouwbare voetenbad helpen?

  Het werkt niet alleen heerlijk ontspannend maar het helpt ook bij diverse gezondheidsproblemen zoals:

  • Artritis: het helpt bij het verminderen van de pijn die wordt veroorzaakt door Artritis. Wanneer u last hebt van artritis dan raden wij aan om het voetenbad dagelijks te gebruiken. Een slim idee is om zeewier in het voetbad te gebruiken. Het zorgt ervoor dat de voeten heel goed worden gereinigd en daardoor is dce behandeling effectiever.
  • Stress: een voet spa helpt wanneer je last hebt van stress. Door dagelijks te gebruik te maken van de Innovagoods ga je jezelf meer ontspannen voelen. Een voetenbad massage zorgt ervoor dat je lichaam meer endorfines gaat aanmaken en daardoor ga je jezelf gelukkiger voelen. Het effect is dat dit natuurlijk helpt tegen stress.
  • Verwijderen van afvalstoffen: het helpt bij het verwijderen van de afvalstoffen uit de nieren en de lever.

  De garantie van het Innovagoods opvouwbare voetenbad

  Op dit product zit standaard 2 jaar garantie. Wanneer de Innovagoods onverwacht stuk gaat en het is een fabricagefout dan heb je recht op garantie. Het product stuur je op naar de fabrikant en vervolgens wordt gekeken of het gerepareerd kan worden. Wanneer dit niet mogelijk is dan ontvangt u een nieuw voetenbad.

  Voor wie raden wij de Innovagoods voetspa aan?

  De Innovagoods is perfect voor mensen die het voetenbad tijdens hun vakantie willen gebruiken. Het voetenbad kan je namelijk inklappen waardoor het gemakkelijk in je reiskoffer past. Daarnaast is het geschikt voor mensen die het voetenbad willen gebruiken voor meer dan een half uur. Dankzij de sterke thermostaat van 450 watt blijft het water warm en kan je deze gemakkelijk voor een uurtje gebruiken.

  Kort overzicht van de voordelen en nadelen van dit opvouwbare voetenbad

  De Innovagoods is een opvouwbaar voetenbad. Het voordeel is dat je deze gemakkelijk kan opbergen en mee kan nemen op reis. 

  Het is voorzien van een zeer sterke thermostaat van 450 watt. Het water hoef je dus zelf niet op te warmen.

  Het water blijft voor langer dan een uur op dezelfde temperatuur.

  Het is voorzien van een antislip laag waardoor je het ook kan gebruiken op een gladde ondergrond.

  De Innovagoods heeft een watercapaciteit van 6 liter en het warme water komt helemaal tot aan je hielen.

  Het apparaat is helaas niet voorzien van LED schermpje waarop je de temperatuur kan aflezen.

  Scroll naar top