Homedics voetmassage apparaat

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Shiatsu massage 
– Infrarood warmte functie (bloedsomloop stimuleren)
– Compact
– 18 massagekoppen 

Homedics voetmassage apparaat review 

Heb je na een lange dag werken last van vermoeide voeten? De meest logische oorzaak is dat de bloedsomloop naar jouw voeten sterk verminderd is doordat je bijvoorbeeld de hele dag hebt gezeten. Doordat je de hele dag zit kan het bloed lastiger worden vervoerd naar het onderlichaam en daardoor kan je problemen aan je voeten krijgen. Met het Homedics FM TS 9 shiatsu voet apparaat komt hierin verandering in. Het homedics voetmassage apparaat is speciaal gemaakt om de bloedcirculatie van jouw voeten en benen te verbeteren. Het verbeteren van de bloedsomloop heeft de volgende voordelen:

 • Gezonde bloed en zuurstoof stroom: je behoudt een gezonde bloed- en zuurstof stroom door het hele lichaam, waardoor de longen, hart en spieren goed en efficiënt kunnen functioneren.
 • Beter immunsysteem: potentiële ziekten en aandoeningen worden bestreden en daardoor is het lichaam beter in staat is om deze ziektes te vermijden. Met een goede doorbloeding worden de witte bloedcellen in uw immuunsysteem getransporteerd door het lichaam en dat zorgt voor een beter immuunsysteem.
 • Verwijderen van afvalstoffen: een efficiënte bloedsomloop helpt bij het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam die door verschillende organen worden veroorzaakt. De organen blijven daardoor in betere conditie.

In deze review gaan wij in op de belangrijkste functionaliteiten van de Homedics FM- TS9 voetmassage apparaat. Hieronder een overzicht van de kenmerken van het Homedics voetmassage apparaat:

 • Het geeft een heerlijke shiatsu massage
 • Door de infrarood warmte wordt de bloed stimulatie extra gestimuleerd
 • Compact en gemakkelijk mee te nemen
 • 18 massage koppen
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De functionaliteiten van het Homedics voetmassage apparaat FM TS9

  Om het voor jouw nog gemakkelijker te maken hebben wij alle eigenschappen van het Homedics voetmassage apparaat op een heldere manier weergeven in de tabel. Onderaan de tabel gaan wij dieper in op alle belangrijke functionaliteiten. Op deze manier krijg je een goed beeld van het Homedics voetmassage apparaat.

  Homedics FM TS9 

  Blij voeten 

  Algemene beoordeling

  Richtprijs?

  €73,-

  €120,-

  Massagevormen?

  Shiatsu massage
   

  Shiatsu, voetreflex en vibratie massage
   

  Aanpasbare intensiteit?

  Nee

  15 standen

  Kan het apparaat andere lichaamsdelen masseren?

  Nee

  Ja de rug, buik en benen

  Infrarood warmte functie?

  Ja

  Ja

  Gewicht?

  3.1 kilo

  6 kilo

  Homedics FM TS9 

  Algemene beoordeling

  Prijs?

  €73,-

  Massagevormen?

  Shiatsu massage
   

  Aanpasbare intensiteit?

  Nee: wanneer dit belangrijk is kies dan voor de Beurer FM 60

  Infrarood warmte functie?

  Ja

  Gewicht?

  3.1 kilo

  Shiatsu massage van het Homedics voetmassage apparaat

  De Homedics FM TS 9 voert één type massage uit en dit is de Shiatshu massage. Bij een shiatsu massage maken de massagekoppen op en neer gaande en draaiende bewegingen. De richting waarin de knoppen ronddraaien veranderen elke minuut. Op deze manier worden jouw voeten op de meest volledige manier gemasseerd. De shiatsu massage is krachtiger dan de vibratie of kneedmassage. Door de krachtige massage worden ook de diepere spieren in het spierweefsel bereikt en gemasseerd. Helaas biedt de Homedics FM TS 9 geen andere massage.

  Het Homedics voetmassage apapraat heeft 18 massage koppen

  In de Homedics FM TS 9 zitten 18 massagekoppen verwerkt. Elke voet wordt dus gemasseerd met 9 massagekoppen. Over het algemeen beschikken de meeste voetmassage apparaten over minder massagekoppen. De vergelijkbare modellen in deze prijsklasse beschikken over ongeveer 6 massagekoppen per voet. Door de grote hoeveelheid massagekoppen waarover het Homedics voetmassage apparaat beschikt worden de voeten vanuit alle hoeken zeer effectief gemasseerd.

  Het ontwerp van het voetmassage apparaat

  De meeste goedkopere voetmassage apparaten rond de 100 euro hebben een open ontwerp. De Homedics FM TS 9 is ook een budget voetmassage toestel en heeft ook een open ontwerp. Bij een ontwerp plaatst je jouw voeten niet in het voetmassage apparaat maar op het apparaat. De massage focust zich dus volledig op de voetzolen van de voeten. Bij een gesloten ontwerp worden jouw voeten volledig gemasseerd doordat de voeten omsloten zijn door het toestel. Daardoor worden ook de zijkanten, bovenkant en uw hielen gemasseerd. Wanneer je bijvoorbeeld opzoek bent naar een voetmassage apparaat om bunions te behandelen dan raden wij het aan om voor een gesloten ontwerp te kiezen. Een goed voetmassage apparaat zou dan bijvoorbeeld de Medisana FM 888 kunnen zijn. Een open ontwerp heeft ook een groot voordeel omdat deze toestellen compacter zijn.

  Infrarood massage van het Homedics voetmassage apparaat

  In de winter kunnen de voeten erg koud aanvoelen. Zou het niet fijn om jouw voeten snel op te warmen tijdens een heerlijke massage? Met de Homedics FM TS 9 kan je heerlijk genieten van een warmte infrarood massage. Het principe werkt erg eenvoudig. Tijdens de massage klik je op de infrarood warmte knop die zich op het Homedics voetmassage apparaat bevindt. Binnen een minuut zijn jouw voeten helemaal opgewarmd omdat de warmte zich verspreidt over de voeten. Een warmte infrarood massage heeft een aantal grote voordelen:

  • Het maakt je spieren meer ontspannen waardoor ze minder gespannen worden en losser worden.
  • Het vermindert stress.
  • Het verbetert de bloedcirculatie doordat de bloedvaten wijder worden en daardoor kan het bloed zich gemakkelijker verplaatsen.

  Compact en draagbaar

  Het Homedics voetmassage apparaat is dankzij zijn open ontwerp zeer compact. Het toestel past gemakkelijk in je rugzak waardoor je het overal mee naartoe kan nemen. Geniet nu overal van een heerlijke voetmassage en kom helemaal tot rust.

  Het Homedics voetmassage apparaat maakt bijna geen geluid

  Wanneer de Homedics FM TS 9 een voetmassage uitvoert maakt het bijna geen geluid. Wij zien dit als een groot voordeel want daardoor kan je het Homedics voetmassage apparaat bijvoorbeeld perfect gebruiken op het werk. Jouw collega’s worden niet gestoord terwijl je tijdens het werk geniet van een heerlijke voetmassage.

  Helaas is de intensiteit niet aan te passen

  Omdat het een budget voetmassage apparaat is heb je helaas niet de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen. Wij zien dit als best een groot nadeel Het maakt de Homedics FM TS 9 minder veelzijdig. Wij hebben hier echter ook een oplossing voor gevonden. Wanneer de massage te krachtig aanvoelt kan je bijvoorbeeld een handdoek op het voetmassage apparaat leggen waardoor de massage een stuk minder ruw en hard aanvoelt. Wanneer je juist wil dat de massage harder aanvoelt dan kan je bijvoorbeeld met je voeten meer druk geven. De massage zal dan harder en ruwer aanvoelen.

  Hoe werkt de Homedics FM TS9?

  Het werk apparaat werkt eigenlijk zeer simpel. Wanneer je de stekker in het stopcontact steekt begint het Homedics voetmassage apparaat automatisch te werken. Op het toestel bevindt zich een grote knop en daarmee kan je de infrarood warmte functie inschakelen. Helaas wordt het niet geleverd met een afstandsbediening maar wat kan je verwachten van een voetmassage apparaat uit deze prijsklasse. Wij vinden dit toch jammer omdat je voorover moet buigen wanneer je tijdens een massage de infrarood functie wil inschakelen. Vooral voor oudere mensen kan dit een nadeel zijn.

  Garantie op de Homedics FM TS9

  Wanneer je besluit om de Homedics FM TS9 te kopen dan ontvang je 2 jaar garantie op dit product. Mocht het toestel stuk gaan door een fabrieksfout kan je het terugsturen en ontvang je een nieuw voetmassage apparaat. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over het apparaat dan kan je het binnen 30 dagen terug retourneren maar dit geldt echter alleen wanneer je het bij Coolblue of Bol.com koopt. Het product moet natuurlijk wel in perfecte staat zijn en alles moet volledig compleet zijn.

  Conclusie en de voordelen + nadelen

  De Homedics FM TS 9 is een goed voetmassage apparaat maar naar er zijn betere modellen op de markt in deze prijsklasse. Het grootste nadeel vinden wij dat je niet de intensiteit van de massage kan aanpassen. Wanneer je opzoek bent naar een voordelig voet apparaat waarbij je de intensiteit kan aanpassen dan raden wij de Beurer FM 60 of de Beurer FM90 aan.

  Het geeft een heerlijke shiatsu massage.

  Het is zeer compact en draagbaar.

  18 massagekoppen 

  De Homedics FM TS 9 is geruisloos en dus ideaal om te gebruiken op het werk.

  Het apparaat blijft ook stabiel liggen op gladde vloeren dankzij de rubbertjes aan de onderkant.

  Niet de mogelijkheid om de intensiteit aan te passen.

  Doordat het apparaat een open ontwerp heeft worden alleen uw voetzolen gemasseerd en niet de zijkanten en de hiel van de voet.

  Scroll naar top