Gymform Leg Action platinum

  • Werkt zeer effectief bij verkrampte benen en voeten
  • Het stimuleert de bloedsomloops
  • Inclusief afstandsbediening
  • Met Nederlandse handleiding
  • 4 massage programma’s

Gymform leg action review

In deze review ga ik uitgebreid in op het Gymform Leg Action voetmassage apparaat. De afgelopen weken heb ik de Gymform Leg Action uitgebreid getest en ik vertel je over mijn ervaringen met dit massage apparaat. In deze review ga ik onder andere in op de unieke specificaties / functionaliteiten van dit voetmassage apparaat. Daarnaast vertel ik over de  voordelen en nadelen van dit product. Als laatste geef ik ook een overzicht van reviews van mensen die de Gymform Leg Action bij bol.com hebben gekocht. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review. 

1. Overzicht van de voordelen en nadelen

Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste voordelen en nadelen van de Gymform Leg Action. 

Het beschikt over 15 intensiteit standen en dat is echt uniek

Het wordt geleverd met een afstandsbediening

Het beschikt over vier verschillende massage programma's

Werkt zeer effectief tegen pijnlijke voeten benen.

Helpt goed tegen vermoeide en verkrampte voeten en benen.

Je kan het apparaat ook gebruiken om je rug te masseren 

De Gymform Leg Action wordt geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing

De Gymform Leg Action maakt vrij veel geluid. 

Het apparaat is vrij zwaar (4,9 kilo) waardoor je deze niet overal mee naar toe kan nemen 

2. Hoe onderscheid de Gymform Leg Action zich van andere voetmassage apparaten

Bij bol.com wordt de Gymform Leg Action verkocht voor een prijs van 89 euro. Wanneer we letten op de specificaties van de Gymform Leg Action dan onderscheid het zich duidelijk van andere voetmassage apparaten uit dezelfde prijscategorie. Hieronder gaan wij in het kort in op welke punten de Gymform Leg Action ten opzichte van andere modellen.

2.1 Gebruiksvriendelijk in gebruik

Wat de Gymform Leg action uniek maakt ten opzichte van andere voetmassage apparaten is dat het geleverd wordt met een afstandsbediening. Het heeft een groot voordeel want normaal gesproken moet je helemaal voorover buigen om de instellingen aan te passen. Met dit voetmassage apparaat kan je vanuit je luie stoel de instellingen met de afstandsbediening aanpassen. Met de afstandsbediening is het bijvoorbeeld mogelijk om de volgende instellingen aan te passen:

  • Met de afstandsbediening kan je snel en gemakkelijk de intensiteit van de voetmassage instellen. Hierbij heb je de keuze uit 15 standen. 
  • Je kan het massage programma aanpassen. Hierbij heb je de keuze uit vier verschillende soorten massages.
Intesiteit instellen van de massage behandeling

2.2 De gymform action platinum is voorzien van 15 intensiteit standen

Wat de Gymform Leg Action ook uniek maakt is dat het beschikt over wel 15 intensiteit standen. Wanneer je vindt dat de massage te hard aanvoelt dan pas je met de afstandsbediening de intensiteit aan. Wij vinden het erg fijn dat het over zoveel standen beschikt want dan kan je het perfect aan jouw wensen aanpassen.

2.3 Vier verschillende massage programma’s

Wat de Gymform Leg Action ook uniek maakt is dat het beschikt over vier verschillende soorten massage programma’s zoals:

  • Shiatsu massage: deze massage is afkomstig uit Japan en de behandeling richt zich op de energiebalans van het lichaam. Het doel van de shiatsu massage is om de spieren in de voeten los te maken en effectief te masseren. De gymform leg action voert de shiatsu massage uit door de massagekoppen die in het voetmassage apparaat zitten. Deze massagekoppen maken roterende en op en neer gaande bewegingen. 
  • Vibratie massage: deze behandeling voelt een stuk minder krachtig aan maar voelt heerlijk aan. Wij raden je deze massage als je met name heerlijk wilt ontspannen. 
  • Voetreflexmassage: de Gymform leg action geeft ook een voetreflex massage. Op het apparaat bevinden zich kleine puntjes. Wanneer je jouw voeten op het apparaat plaats dan raken de voetzolen deze puntjes aan. Op de voetzolen bevinden zich honderden reflexpunten die via de zenuwbanen in verbinding staan met de organen. Deze reflexpunten worden dus door de puntjes zich op het voetmassage apparaat geprikkeld en op deze manier voert de Gymform Leg action een voetreflexmassage uit. 
Gymform leg action platinum kan meer dan alleen het geven van een voetmassage
voetmassage-apparaat-review-legaction

3. Ervaringen en reviews van mensen die de Gymform Leg Action bij bol.com hebben gekocht

Hieronder vindt je een aantal reviews van mensen die de Gymform Leg Action bij bol.com hebben gekocht.

Wilma |  70+ jaar 2 maart 2020 | 5 ster
"Het is een zeer fijn apparaat en het doet wat het moet doen namelijk effectief mijn voeten masseren. Wat ik zelf erg fijn vindt is dat je genoeg keuze mogelijkheden hebt zoals het instellen van de intensiteit en het massage programma. Bij mij helpt het enorm om de pijn in mijn voeten sterk te verminderen. Daarnaast voel ik me na de voetmassage veel rustiger. Ik raad dit product dan ook echt aan voor mensen die last hebben van pijnlijke en vermoeide voeten."

Hugo | 60 jaar | 21 Februari 2021 | 4,5 ster
"Voor mij is het echt een wellness ervaring voor mijn benen. Zelf heb ik een baan waarbij ik een groot deel van de dag moet staan. Ik heb daarom altijd erg last van vermoeide benen en voeten als ik thuiskom van het werk. De Gymform Leg Action helpt mij enorm om de pijn in mijn voeten en benen te verminderen en ze weer energie te geven. Het brengt echt de bloedcirculatie goed op gang"

Marja | 42 jaar | 28 Maart 2021 | 4 ster
"De Gymform Leg Action voldoet volledig aan de verwachtingen. Zelf gebruik ik het voetmassage apparaat twee keer per dag voor 10 minuten per sessie. Het helpt enorm om de doorbloeding in mijn benen goed te stimuleren en dat geeft verlichting aan de pijn die ik door diabetes heb. Wat ik wel een beetje jammer vind is het apparaat vrij veel geluid maakt."

4. Wat zijn de gezondheidsvoordelen van een voetmassage?

De voetmassages die de Gymform Leg Action geeft zijn niet alleen heel ontspannend maar zijn ook zeer gezond. Hieronder gaan wij kort in op de belangrijkste gezondheidsvoordelen van een voetmassage.

4.1 Het bevorderd de bloedcirculatie

Een voetmassage bevorderd de bloedcirculatie in het onderlichaam. Door de krachtige massage worden je spieren losgemaakt. Het zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden en daardoor kunnen belangrijke voedingstoffen en zuurstoffen de spieren weer voorzien van zuurstof. Het effect van de toegenomen bloedsomloop is dat je vermoeide voeten en benen weer hernieuwde energie krijgen. Na de massage zul je merken dat je veel minder last hebt van vermoeide benen en voeten. 

4.2 Helpt zeer goed tegen stress 

Heb je last van stress? Een voetmassage apparaat zoals de Gym Form Leg Action kan zeer goed van pas komen. Tijdens de massage kom je echt helemaal tot rust en ga je fysiek en mentaal echt ontspannen. Een voetmassage werkt zo effectief tegen stress omdat de hersenen tijdens de massage endorfine hormonen aanmaken. Het worden ook wel “feel good” hormonen genoemd. Deze hormonen zorgen ervoor dat je gelukkiger en rustiger wordt. Een ander voordeel is dat deze hormonen ervoor zorgen dat stresshormonen zoals cortisol uit het lichaam worden afgevoerd.

4.3 Het zorgt voor een betere nachtrust

Vind je het lastig om in slaap te vallen? Een voetmassage maakt je ontspannen en het zorgt op die manier ervoor dat je veel rustiger wordt en dus beter in slaap valt. Ons advies is om de Gymform Leg Action te gebruiken net voordat je gaat slapen. Je zult merken dat je veel beter in slaap valt.

4.4 Pijnverlichting voor diabetes patienten 

De Gymform Leg Action geeft krachtig massages die ervoor zorgen dat de bloedsomloop in de benen en voeten wordt gestimuleerd. Door de stimulering van de bloedcirculatie wordt ook bij de pijn bij diabetes verlicht.

4.5 Verkrampte en rusteloze benen en voeten

Een voetmassage werkt zeer effectief bij verkrampte en rusteloze benen en voeten. Het komt met name omdat het apparaat de bloedcirculatie in het onderlichaam stimuleert en dat helpt goed tegen rusteloze en verkrampte benen + voeten.

4. Alternatieve voetmassage apparaten 

Hieronder vindt je een overzicht van de alternatieven voetmassage apparaten. 

Scroll naar top