Beste gezichtsbruiner kopen

Kan ik een gezichtsbruiner bij de Mediamarkt kopen?

In de koude winterdagen zie je de zon helaas bijna niet en de dagen zijn kort waardoor je huid er erg bleek uitgaat zien.
Het regelmatig bezoeken van een zonnestudio is ook vrij duur. Gelukkig is er een goedkopere oplossing namelijk het kopen van een gezichtsbruiner. Je zou denken dat je een gezichtsbruiner bijvoorbeeld bij de Mediamarkt kan kopen maar helaas is dit niet het geval. Ik heb de webshop van de Mediamarkt uitgebreid bekeken en helaas verkopen zij geen gezichtsbruiners. Daarnaast verkoopt de Mediamarkt ze ook niet in de fysieke winkels.

Ik verwacht ook niet dat de Mediamarkt gezichtsbruiners in de toekomst gaat verkopen. Wanneer ze dit toch in de toekomst gaan dan zal ik dit artikel updaten.

Gezichsbruiners bij bol.com en amazon.nl

Gelukkig verkopen bol.com en amazon.nl een groot aanbod van verschillende gezichtsbruiners. Een groot voordeel ten opzichte van de Mediamarkt is dat bol.com en amazon gezichtsbruiners verkopen waar klanten ook veel reviews over hebben geschreven. Op die manier krijg je eigenlijk een veel beter idee van de kwaliteit van het product en kom je te weten wat anderen ervan vinden. Hieronder vindt je een overzicht van de beste gezichtssolariums die worden verkocht bij bol.com en amazon.nl.

Hapro HB404 HPA: 

Beste prijs kwaliteitsverhouding 

Summer Glow HB 175


De meest voordellige keuze

BBWC Rubino 93131 : 

De beste inklapbare keuze + grootste bruiningsveld 

Waarop moet ik letten bij het kopen van een gezichtsbruiner:

  • Check goed of er veiligheidsbrilletjes erbij worden geleverd. Gebruik nooit een gezichtsbruiner zonder je veiligheidsbril op te doen.
  • Check goed of de zijkanten van je gezicht goed worden bruin gemaakt. Ik raad je daarom altijd aan om te kiezen met een gezichtsbruiner die zijpanelen heeft. In de zijpanelen zitten ook UV lampen en daardoor worden ook goed de zijkanten van je gezicht mooi bruin gemaakt.
  • Check wat het bruiningsveld van de gezichtszonnebank is. Bij sommige bruiners wordt alleen maar je gezicht bruin gemaakt bij andere modellen worden ook je schouders prachtig bruin gemaakt.

Wil je nog meer informatie over waarop je moet letten bij het kopen van een gezichtsbruiner en wat de beste bruiners zijn van dit moment? Lees dan ook eens mijn artikel waarop ik inga op de beste gezichtsbruiners van dit moment.

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbruiner?

  • Je krijgt er in de winter een prachtige bruine huid van. Vanwege veiligheidsregels van de overheid is de UV straling echter niet zo sterk. Je voelt de straling zeker maar de kracht van het UV licht wordt expres laag gehouden. Om een mooie bruine kleur te krijgen op je gezicht moet je dus een 3 tot 4 vier sessies doen. Bij de eerste sessie is het belangrijk dat sessie maximaal 10 minuten is.
  • Een gezichtsbruiner is klein en compact en kan je dus gemakkelijk opbergen.
  • Je krijgt er een betere weerstand van: tijdens de sessie gaat je lichaam vitamine D aanmaken als reactie op de UV straling. Vitamine D is gigantisch belangrijk voor je lichaam want dit versterkt namelijk je immuunsysteem. Vooral in de wintermaanden is het immuunsysteem zwakker omdat er bij veel mensen een tekort is aan vitamine D. Het komt doordat de dagen kort zijn en er weinig zonlicht is. Wanneer je regelmatig een gezichtsbruiner gebruikt dan versterk je dus het immuunsysteem.
  • Veel voordeliger: een gezichtsbruiner is stuk voordeliger dan het kopen van een zonnebank. De prijs van een goed gezichtssolarium is ongeveer 150 euro. Hiermee is het 20 keer zo goedkoop als een zonnebank. Gemiddeld betaal je voor een zonnebank al snel 3000 euro. Daarnaast betaal je natuurlijk ook veel meer stroomkosten als je regelmatig gebruikt maakt van een zonnebank. Een ander alternatief zou natuurlijk kunnen zijn om een zonnestudio te bezoeken maar ook dat wordt al vrij snel een dure investering wanneer je bijvoorbeeld 3 keer per maand het solarium bezoekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top