Heeft de consumenten onderzoek gedaan naar gezichtsbruiners en hierover een review geschreven?

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je benieuwd bent of de consumentenbond onderzoek heeft gedaan naar gezichtsbruiners? Wij begrijpen dat heel goed omdat je dan een beter beeld krijgt van welke gezichtsbruiners van goede kwaliteit zijn. Ik moet je helaas telleurstellen want de consumentenbond heeft nooit onderzoek gedaan naar gezichtsbruiners. De consumentenbond heeft dus geen reviews hierover geschreven. Wij weten ook niet of zij dat in de toekomst zullen doen. Wanneer de consumentenbond besluit om een gezichtszonnebank te testen en hierover een review te schrijven dan zullen wij dit artikel updaten.

Gelukkig hebben wij voor onze website veel onderzoek gedaan naar gezichtsbruiners. Het afgelopen jaar hebben wij vele gezichtszonnebanken getest en wij hebben dus veel ervaring met dit product.

In dit artikel gaan wij in op welke functionaliteiten je moet letten bij het kopen van een gezichtszonnebank. Op basis van onze ervaringen hebben wij ook in overzicht opgesteld van de beste gezichtssollarium van dit moment.

Wat doet de consumentenbond?

De consumentenbond is een organisatie die opkomt voor de rechten en belangen van de consumenten. De organisatie is in 1953 opgericht. De expert van de consumentenbond voeren jaarlijks duizende onderzoeken naar producten. De onderzoeken publiceren zij in de digitale consumentengids. Deze gids kan je alleen bekijken als je lid bent van de consumentenbond. De kosten van een lidmaatschap varieren tussen de 3 en 9 euro per maand. Wanneer je het duurdere lidmaatschap hebt afgesloten heb je ook recht op financiele en jurdische hulp. Wanneer er onduidelijkheden zijn over de garantie of voorwaarden kan je contact opnemen met de juristen van de consumentenbond.

Beste gezichtsbruiners van dit moment

Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld van de best geteste gezichtsbruiners van dit moment. Wij hebben de selectie samengesteld op basis van onze ervaringen en op basis van hoe populair deze producten zijn op bol.com op basis van het aantal positieve reviews. Wil je meer te weten komen over gezichtssolariums? Lees dan ook eens de uitgebreide gezichtszonebank adviesgids die wij hebben geschreven.

Hapro HB404 HPA: 

Beste prijs kwaliteitsverhouding 

Summer Glow HB 175


De meest voordellige keuze

BBWC Rubino 93131 : 

De beste inklapbare keuze + grootste bruiningsveld 

Waarop moet je letten bij het kopen van een gezichtsbruiner?

Om een goede aankoop te doen is het belangrijk om te weten op welke functionaliteiten je moet letten bij het aankopen van een gezichtsbruiner. Op die manier krijg je dus een beter beeld en weet je dus welke functionaliteiten voor jouw belangrijk zijn. Hieronder gaan wij in op de belangrijkste eigenschappen van het product.

Bruiningsveld (zeer belangrijk)

Met het bruiningsveld bedoelen we welk deel van je lichaam wordt bruin gemaakt door UV straling. De goedkopere gezichtszonnebanken maken alleen je gezicht bruin. De luxe gezichtssolariums zijn vaak wat groter omdat ze over grotere UV lampen beschikken. Het bruingsveld is daardoor een stuk groter. Bij deze bruiners wordt niet alleen je gezicht bruin gemaakt maar ook je nek en schouders.

Beschikt de gezichtszonnebank over zijpanelen die inklapbaar zijn?

Natuurlijk wil je ook dat de zijkant van je gezicht mooi egaal bruin worden. Voor het beste optimale resultaten raden wij je aan om een gezichtsbruiner te kopen die is voorzien van zijpanelen. In de zijpanelen bevinden zich ook UV lampen en deze richten zich op de zijkanten van je gezicht. Op die manier wordt je gehele gezicht mooi egaal bruin en behaal je dus het beste resultaat.

Door de zijpanelen is de gezicht tanner een stuk groter. Gelukkig kan je de zijpanelen inklappen waardoor je deze veel gemakkelijker kan opbergen.

Wordt de gezichtsbruiner geleverd met zonnebrilletjes

Sommige gezichtsbruiners worden helaas niet standaard geleverd met zonnebrilletjes. Het is belangrijk dat je altijd een zonnebril draagt omdat de UV straling niet goed voor je ogen is. Ik raad je daarom altijd aan om een bruiner te kopen waarbij de brilletjes erbij worden geleverd.

Kan je de hoogte en de hoek verstellen?

Een ander punt wat voor jouw misschien wel belangrijk kan zijn is of je de hoogte van de bruiner kan instellen. Het is handig als je de bruiner bijvoorbeeld plaats op een lage tafel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top