Beste gezichtsbruiner kopen

Gezichtsbruiner kopen bij blokker?

Wil je een gezichtsbruiner bij de blokker kopen? Helaas moet ik je teleurstellen. De Blokker verkoopt helaas geen gezichtsbruiners. We hebben uitgebreid op de website van de blokker gekeken en we konden niet een gezichtsbruiner vinden. Om er zeker van te zijn dat de Blokker helemaal geen gezichtsbruiners verkoopt hebben wij ook de klantenservice gebeld.
Zij gaven ook aan dat de Blokker deze producten niet verkoopt. Wij gaven aan dat dit een gemiste kans is want gezichtssolariums worden steeds populairder in Nederland. Wanneer de Blokker toch besluit om gezichtszonnebanken te verkopen dan zullen wij dit artikel updaten. De blokker heeft wel andere gezondheidsproducten te kopen zoals massage apparaten, verzwaringsdekens en fitness apparaten.

Wat voor winkel is de Blokker?

De Blokker behoort tot één van de oudste winkels van Nederland. Het bedrijf is door Jacob Blokker opgericht in 1896. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van huishoudelijke artikelen. Voor meer informatie verwijks ik je ook graag naar de website van de Blokker.

Als ik geen gezichtsbruiner bij de Blokker kan kopen waar kan ik dit dan wel?

De enige webshop die een groot assoirtiment aan gezichtsbruiners aanbiedt is bol.com. Naast het grote assortiment zijn er ook veel reviews en ervaringen te lezen van mensen die daar een gezichtsbruiner hebben gekocht. Juist de reviews geven een hele goede indicatie van hoe goed de gezichtsbruiner is en wat klanten ervan vinden. Een ander groot voordeel van deze webhop is dat bol.com over het algemeen goedkoper is.

De meest populaire gezichtsbruiners van dit moment

Ik heb hieronder een overzicht opgesteld van de meest populaire gezichtsbruiners van dit moment. In deze korte reviews ga ik in op de belangrijkste eigenschappen van de gezichtsbruiner. Voor meer informatie over gezichtsbruiner verwijs ik je ook graag de uitgebreide adviesgids.

Hapro HB404 HPA

De gezichtsbruiner met de beste beoordelingen (5 ster) en met de beste prijs kwaliteitsverhouding

Hoe gebruik je een gezichtsbruiner

Belangrijkste kenmerken:

  • Klein en compact en gemakkelijk op te bergen
  • Veel groter bruiningsgebied (gezicht + schouders)
  • De meest krachtige lamp (400 watt)
  • Mechanische timer functie

Ben je opzoek naar een gezichtsbruiner van zeer hoge kwaliteit? De Hapro HB404 is dan een hele goede keuze. Het is veruit de meest populaire gezichtsbruiner van Nederland. Klanten die deze gezichtszonnebank hebben gekocht zijn er dol enthousiast over. Het product heeft een beoordeling van 5 ster uit 30 beoordelingen en dat is natuurlijk heel erg goed.

Hoe onderscheid de Hapro HB404 zich dan van andere aanbieders? Het heeft met name te maken het wattage van de UV licht lamp. De lamp die in deze gezichtsbruiner zit is namelijk 400 watt en dat is een stuk meer dan andere bruiners. De meeste beschikken over een lamp van 100 watt. Het wil dus zeggen dat je met minder sessies een prachtige bruine kleur krijgt.

De Hapro HB404 onderscheid zich ook van de concurrentie doordat de lamp een stuk groter is. Het bruiningsveld is daardoor ook een stuk breder en langer en dat is echt een voordeel! De zijkanten van je gezicht worden daardoor ook mooi bruin gemaakt maar ook je schouders en nek. Het wil dus eigenlijk zeggen dat je hele bovenlichaam een prachtig bruine kleur krijgt. Op dit vlak onderscheid het zich dus duidelijk want de meeste gezichtsbruiners beperken zich tot de voorkant van het gezicht.

Ik raad je altijd aan om de handleiding van Hapro goed door te lezen. Gelukkig is deze in het Nederlands en hierin wordt ook precies beschreven van hoe je de bruiner dient te gebruiken. Per huidtype wordt dit uitgebreid beschreven.


Hapro summer glow HB175

De meest voordellige gezichtsbruiner met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Hapro-Summer-Glow-HB-175

Belangrijkste kenmerken:

  • Een stuk goedkoper als andere gezichtsbruiners (134 euro)
  • Je kan de sessieduur instellen tot 60 minuten
  • Het sessiegeheugen is beschikbaar voor twee personen
  • Het beschikt over 4 UV lampen

Wil je niet al te veel geld uitgeven aan een gezichtsbruiner? De Hapro summer glow HB175 kan dan de beste gezichtsbruiner zijn die past bij jouw wensen. Het gezichtssolarium is namelijk te koop voor een prijs van 134 euro. Hiermee is het dus een stuk goedkoper als andere bruiners. De meeste andere modellen zijn een stukje duurder en de prijzen liggen rond de 200 euro. Hoe kan de Hapro Summer Glow dan zoveel goedkoper zijn? De hoofdreden is omdat deze gezichtsbruiner alleen je gezicht bruin maakt. Het bruingsveld is dus een stuk kleiner als bij andere gezichtsbruiners.

Bij luxe gezichtsbruiners wordt je hele bovenlichaam bruin gemaakt. Wanneer je het niet belangrijk vindt dat je schouders en nek niet bruin worden dan is de Hapro Summerglow de ideale gezichtsbruiner voor jouw. Wanneer dit wel belangrijk voor jouw is dan raden wij de Hapro HB404 aan (zie voorgaande review).

De Hapro Summerglow is een zeer populaire gezichtsbruiner. Het blijkt ook uit de reviews. In totaal hebben 31 mensen een review geschreven en het product heeft op basis van deze beoordelingen 4,2 ster en dat is natuurlijk heel goed. Hieronder vindt je een aantal reviews waarin mensen vertellen over hun ervaringen.

Ellen | 28 jaar
“Ik heb de Hapro Summerglow een jaar geleden gekocht en ik kan je zeggen dat ik er blij mee ben. Na drie bruiningsessies zie ik zichtbaar resultaat. In de zomer gebruik ik de gezichtsbruiner niet maar in de winter gebruik ik dit apparaat vaak. Het is toch wel erg fijn om een mooie bruine kleur te hebben in de winter.”

Sandra | 39 jaar
Ik ben erg tevreden met deze gezichsbruiner. Mijn gezicht ziet er nu niet meer zo bleek uit in de koude wintermaanden. Wat ik zelf fijn vindt is dat de handleiding in het Nederlands is. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en ook weer gemakkelijk op te bergen doordat het een mooi compact ontwerp heeft.”

Scroll naar top