Famb nekmassage apparaat review

Waaorm kiezen voor het Fambz massage toestel:

 • Zeer klein en licht (132 gram)
 • Het geeft vijf verschillende massages (shiatsu, compressie, vibratie, acupressuur en kneedmassage)
 • Het apparaat werkt draadlooos
 • De batterij gaat tot 3 uur lang mee
 • Het is voorzien van 16 intensiteitstanden

In deze review behandel ik het Fambz massage apparaat. Het is speciaal gemaakt om de nek zeer effectief te masseren. In deze review probeer ik je zo goed mogelijk te adviseren over het Fambz nekmassage apparaat. Ik doet dit door in te gaan op de meest belangrijke eigenschappen waarover dit nekmassage apparaat beschikt. Daarnaast vertel ik over hoe ik dit massage toestel heb ervaren. Wat vindt ik er goed aan maar ik vertel je ook wat ik er minder aan vindt. In het laatste deel van deze review geef ik een eindoordeel over het nekmassage apparaat. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review.

Mijn ervaringen met het Fambz nekmassage apparaat

Ik heb het Fambz massage apparaat de afgelopen weken uitgebreid uitgetest. Ik heb zelf dit apparaat gekost omdat ik een drukke baan heb met veel verantwoordelijkheden. Helaas voel ik mij daardoor ook in mijn vrije tijd soms wat onrustig. Ik heb daarom besloten om het Fambz massage apparaat te kopen en mijn ervaringen met jullie te delen. Wat ik zelf erg fijn vindt aan dit massage apparaat is dat ik de massage behandeling kan aanpassen aan mijn specifieke wensen. Het  zit namelijk boordevol met handige opties waarmee ik de massage ervaring echt kan aanpassen aan mijn wensen

16 verschillende intensiteit standen: uniek

Het apparaat is voorzien van wel 16 intensiteit standen. Toen ik het apparaat voor de eerste keer gebruikte staat deze standaard in ingesteld op een lagere stand. De massage voelt dan niet zo krachtig aan en zell prefereer ik om een krachtigere massage zodat de nekspieren goed worden losgemaakt. Het aanpassen van de intensiteit gaat erg gemakkelijk en simpel.  Op het massage toestel vindt je een min en een plus knop. Door op de knopjes te drukken kan je gemakkelijk de intensiteit aanpassen aan jouw wensen. Hierbij heb je de keuze uit wel 16 verschillende standen. Op dit vlak onderscheid het Fambz massage apparaat zich wel duidelijk met andere nekmassage apparaten omdat de meeste modellen niet eens beschikken over een intensiteit standen. Wat ik zelf wel een nadeel vindt aan dit massage apparaat is dat het niet voorzien is van een schermpje. Het nadeel daarvan is dat je niet weet op welke intensiteitstand het staat ingesteld.

De Fambz kan vijf verschillende soorten nekmassages geven

Wat ik zelf ook erg fijn vindt aan het Fambz nekmassage apparaat is dat je de beschikking hebt over vijf verschillende soorten massage behandeling. Het kan bijvoorbeeld een shiatsu, vibratie, klop, compressie en accupressuur masssage geven. Hieronder ga ik even kort in in welke situatie je voor een bepaalde massage kiest:

 • Shiatsu massage: heb je last van pijn in de nek? Selecteer in dit geval de shiatsu massage.
 • Acupressuur en compressie massage: wil je de bloedsomloop in de nekspieren verhogen? Kies in dat geval voor de acupressuur of compressie massage.
 • Klop en vibratie massage: heb je last van stress en stijve nekspieren? Mijn advies is dan om de klop of vibratie massage te selecteren. Voor meer informatie over de gezondheidsvoordelen van een nekmassage verwijs ik je ook graag door naar deze website.

Neem het Fambz nekmassage apparaat overal naar toe

Wat ik zelf wel erg fijn vindt aan het Fambz nekmassage apparaat is dat het erg klein en licht is. Het weegt maar 131 gram en daarmee isFambz nekmassage het één van de meest lichte massage apparaten die je kan kopen. Ik vindt dat zelf erg fijn want ik ben zelf een persoon die overal heerlijk wilt genieten van een ontspannende nekmassage. Het Fambz nekmassage apparaat is daar natuurlijk ideaal geschikt voor. Wat daarnaast ook echt een voordeel is dat je het apparaat ook draadloos gebruiken. Het is namelijk voorzien van draadloze batterijen. Wat ook erg handig is dat deze batterijen tot wel 3 uur meegaan. Het is daardoor ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het werk. Ik zelf geniet altijd van een massage tijdens het werk of heerlijk op de bank. Collegas hebben ook geen last van mij omdat het apparaat daarnaast ook enorm stil is. Je hoort de massage ook echt bijna niet en mijn colllegas worden niet door het geluid afgeleid en dat is natuurlijk wel zo fijn. Wat ik wel een klein nadeeltje vindt aan dit nekmassage apparaat is dat het opladen van de batterij vrij lang duurt. Het duurt ongeveer 2 uur om de batterij volledig op te laden en dat vindt ik zelf vrij lang. Gelukkig kan je het massage apparaat wel aansluiten op het stroomnetwerk tijdens het opladen. Het is dus altijd mogelijk om op elk moment te genieten van een heerlijke massage.

Het Fambz nekmassage apparaat gaat lang mee

Zelf geniet vindt ik het heerlijk om van lange massages te genieten. Laatst was ik aan het genieten van een heerlijke spannende film terwijl ik ook heerlijk aan het genienten was van een massage. Op een gegeven moment ging het apparaat uit en ik dacht: “hoe kan dat nu”? Na de film heb ik even rustig de handleiding doorgelezen van het massage apparaat. Ik kwam erachter dat het apparaat zich automatisch afsluit na 75 minuten. De reden waarom deze functie in het Fambz nekmassage apparaat zit geintegreerd is omdat de kans bestaat dat het toestel doorbrandt en dit willen we natuurlijk niet hebben. Om dit te voorkomen sluit het massage apparaat zichzelf automatisch uit. Het is een groot voordeel want ik weet wel zeker dat dit een enorm positief effect heeft op de levensduur van het apparaat.

Zijn er ook nadelen aan het Fambz nekmassage apparaat?

Ik heb over het algemeen zeer positieve ervaringen met het Fambz nekmassage apparaat. Wat ik zelf merk dat ik na de massage een stuk rustiger ben in mijn hoofd en dat de geestelijke onrust is verdwenen. Door mijn drukke baan heb ik echt een moment van rust nodig om bij te komen. Het Fambz massage apparaat helpt mij hierbij zeker mee. Ik heb veel minder last van stress en ik voel mij een stuk rustiger. Een nadeel van het massage toestel vindt ik wel dat de massage zich alleen maar beperkt tot de nek,  Ik vindt dat wel jammer want het zou ook fijn als je bijvoorbeeld je schouders en rug zou kunnen masseren. Desalniettemin ben ik wel echt blij met dit massage toestel. Ik heb zelf veel last van mijn pijn in mijn nek en daarnaast hoopt de stress zich altijd op in mijn nekspieren. Laat het nou net zo zijn dat dit  massage apparaat enorm goed is in het masseren van de nek. Wanneer je meer lichaamsdelen wilt masseren dan raad ik je dit toestel niet aan. In dit geval zou je de volgende massage apparaten kunnen overwegen:

 • Medisana mc 825: het is een stuk grotere massage apparaat die een volledige lichaamsmassage geeft.
 • Sanbo massage gun: het is een zeer klein massage apparaat waarmee je zeer effectief elk lichaamsdeel kan masseren.
 • Lifegoods massagekussen: het is een heerlijk massagekussen die zeer goed is in het masseren van de schouders en de nek. Daarnaast kan het ook je benen en rug goed masseren.

Voor meer informatie over massage apparaten verwijs ik je ook graag door naar deze pagina: “beste massagekussens“.

Ik hoop dat je door het lezen van deze review een beter beeld hebt gekregen van het Fambz nekmassage apparaat. Bij verdere vragen kan je altijd met mij contact opnemen.

Scroll naar top