Enjoy life massage gun

Waaron kiezen voor de Enjoy life massage gun:

  1. Zeer stil (2o decibel)
  2. Wordt geleverd met een koffer
  3. Vier opzetkopjes
  4. Drie snelheidstand
  5. Werkt zeer goed tegen spierpijn.
  6. Bevorderd een sneller spierherstel

Ben je van plan om de Enjoy life massage gun te kopen? Lees dan eerst even deze review die ik over dit massage pistool heb gelezen. In deze review ga ik uitgebreid in op de belangrijkste functionaliteiten van dit apparaat. Massage pistolen lijken qua uiterlijk zeer veel van elkaar maar kunnen sterk van elkaar verschillen qua specificaties. In dit artikel vertel ik je op welk gebied de Enjoy life massage gun zich onderscheid van andere massage pistolen. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze uitgebreide review. Bekijk ook eens dit artikel waairn ik uitgebreid op de beste massage guns van dit moment.

De massage is zeer stil

De Enjoy life massage gun is zeer stil. Wanneer je het massage pistool instelt op de hoogste snelheidstand dan is het geluid rond de 20 decibel en dat is echt heel erg weinig. Het is vergelijkbaar met het geluid van de boomblaadjes in de wind. Ik vindt dit zelf wel erg handig want je kan het daardoor ook gemakkelijk gebruiken in het bijzijn van familie en vriendin. Tijdens het kijken van een film zal je vriend of vriendin zich er in iedergeval niet aan irriteren. Wanneer je de Enjoy life massage gun op een lagere stand instelt dan is het geluidsniveau rond de 10 decibel en dat hoor je echt bijna niet.

De kracht van de massage behandeling kan je instellen

Wil je snel en gemakkelijk de massage behandeling instellen? Het is mogelijk met het Enjoy life massage pistool. Aan de achterkant vindtInteniteit van de massage gun instellen je een – en + knopje waarmee je de snelheid van de behandeling zachter of harder kan instellen. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende stand. Wat ik zelf wel een nadeel vindt is dat het maar over drie verschillende standen beschikt. Op dit vlak is de Enjoy life massage gun echt een stuk minder als andere modellen. Tegenwoordig beschikken veel massage pistolen al over 20 verschillende intensiteit standen. Wil je een massage gun met een grote hoeveelheid snelheidstanden? Ik adviseer je dan om mijn review over de Fitgun, Sanbo en Jumalu goed door te lezen. Al deze massage guns beschikken over een minimaal 20 standen. Daarnaast hebben deze apparaten de beschikking over een prachtig aanraakscherm. Via dit schermpje kan je snel de intensiteit aanpassen. Daarnaast kan je snel en gemakkekijk de instellingen aflezen. Ook op dit vlak is de Enjoy Life massage gun een stuk minder als andere modellen.

De Enjoylife massage gun wordt geleverd met vier opzetkopjes

De opzetkopjes hebben een grote invloed op de massage ervaring. Elk kopje heeft namelijk een speciale functie en vaak kan je er heel gericht een specifiek lichaamsdeel mee masseren. De Enjoy life massage gun wordt geleverd met vier verschillende opzetkopjes. Op dit vlak scoort deze massage gun gemiddeld. De meeste andere modellen worden vaak ook geleverd met vier massagekopjes. Er zijn echter ook massage guns die worden geleverd met 6 of zelfs 8 kopjes. Deze massage pistolen zijn echter een stuk duurder (500 euro of meer) en dus ook niet te vergelijken met dit model. Hieronder ga ik in het korte in op de functie van de opzetkopjes:

  • Ronde kop: deze massagekop gebruik je als je graag je hele lichaam wilt masseren. Je kan het dus gebruiken om elk lichaamsdeel te masseren.
  • Tweekop: heb je last van pijn in de rug? Kies in dat geval voor de tweekop. Het werkt zeer effectief bij rugpijn. Voor meer info over rugpijn en rugmassages bekijk dan de pagina over rugmassage apparaten.
  • Vlakke kop: gebruik deze kop om de gewrichten effectief te masseren.
  • Koggelkop: wil je de spieren in het diepere weefsel goed masseren? Kies in dit geval voor de kogelkop.

Ideaal om mee te nemen naar de sportschool

Wil je de Enjoy life massage gun meenemen naar de sportschool? Geen probleem. De massage gun is namelijk voorzien van een oplaadbare batterij. De massage gun kan je tot drie uur gebruiken zonder deze op te laden wel zo handig toch. Daarnaast is het een apparaat dat niet zwaar weegt. Het weegt namelijk maar 1,2 kilo en dat is niet veel. De Enjoy life massage gun is daarom perfect om mee te nemen naar de sportschool of op vakantie.

Conclusie

De Enjoy Life massage gun is qua prijs een stuk goedkoper als andere modellen. Het kost bij bol.com 80 euro en is dus een stuk goedkoper dan andere modellen. De massage is zeer effectief en na de massage voel je echt duidelijk dat de spierpijn een stuk minder is. Op het gebied van specficaties onderscheid dit apparaat zich niet echt van andere modellen en is het ook een stuk minder. Vooral als we kijken naar de hoeveel intensiteit standen en het feit dat niet voorzien is van een aanraakscherm. Het is daardoor minder gebruiksvriendelijk en het heeft minder mogelijkheden om de massage ervaring echt aan te passen aan jouw wensen. Met drie intensiteit standen heb je namelijk toch niet zoveel mogelijkheden. Wat wel erg mooi is dat de Enjoylife een stuk stilller is dan andere massage pistolen. Het apparaat produceert rond de 20 decibel op de snelste massage stand en dat is echt niet helemaal niet veel.

Scroll naar top