Ecomed massagekussen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Complete lrugmassage
– Vibratie en shiatsu massage 
– Infrarood warmte 

Ecomed MC 90E review 

Het Ecomed mc-90e massagekussen kan jouw nieuwe favoriete massage gadget worden voor in jouw huis, auto of kantoor.  Het Ecomed massagekussen is speciaal ontworpen om jouw rug tot rust te laten komen. De combinatie van de vibrerende massagekoppen en een heerlijke infrarood massage zorgen ervoor dat de spierspanning verminderd wordt. Het Ecomed shiatsu kussen is één van de meest voordellige massagekussens. In deze review gaan we in op alle functionaliteiten en de voordelen + nadelen van dit Ecomed massagekussen. Wij wensen je veel plezier met het lezen van de Ecomed MC 90E review. 

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De specificaties van de Ecomed MC 90E massagekussen 

  In de onderstaande tabel kan je de specificaties van de Ecomed MC 90E bekijken. Wanneer je deze pagina op de computer of tablet is er ook een andere massagekussen in de tabel opgenomen zodat je deze met elkaar kan vergelijken.

  Ecomed MC90E

  Medisana MC825

  Algemene beoordeling

  Het beste:
  Voordelige kussen 

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding

  Complete lichaamsmassage

  Nee

  Ja

  Lichaamsdelen

  Bovenrug, onderrug

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen

  Specifiek instellen op een lichaamsdeel?

  Nee

  Ja

  Type massages?

  Shiatsu massage

  Acupressuur massage, Shiatsu massage, Vibratie massage

  Warmte functie

  Ja

  Ja

  Intensiteit

  Nee

  4 standen

  Ecomed MC90E

  Algemene beoordeling

  Het beste:
  Voordelige kussen 

  Complete lichaamsmassage

  Nee

  Lichaamsdelen

  Bovenrug, onderrug

  Specifiek instellen op een lichaamsdeel?

  Nee

  Type massages?

  Shiatsu massage

  Warmte functie

  Ja

  Intensiteit

  Nee

  Hoeveel massagekoppen heeft het Ecomed massagekussen?

  De Ecomed MC 90 is speciaal gemaakt voor het masseren van de rug. De massagekoppen kunnen een complete rugmassage geven. Het is echter ook mogelijk dat de Ecomed een massage geeft voor een specifiek deel van de rug. Daarbij heb je de keuze uit de onderrug en de bovenrug. Als je op één plek sterkere pijnklachten ervaart kan je gemakkelijk en snel het kussen instellen zodat de massage gefocust is op één gebied. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een complete rugmassage. De Ecomed MC 90 beschikt over vier massagekoppen waarvan er twee in de bovenrug zitten en de overige koppen zitten in de onderrug.

  Soorten massages

  Het Ecomed massagekussen kan twee verschillende soorten massages uitvoeren namelijk een shiatsu en vibratie massage. Daarnaast beschikt het kussen over een speciale infrarood functie en dit zorgt ervoor dat uw spieren worden opgewarmd en daardoor gaan de spieren zich nog sneller gaan ontspannen. De bloedcirculatie wordt door de infrarood massage ook sterk gestimuleerd. Daarnaast zorgt de infrarood warmte in combinatie met een shiatsu of vibratiemassage ervoor dat de pijn in de spieren sterk afneemt.

  Massage in het zitvlak

  Een geweldige aanvulling op dit kussen is de vibratiemassage in het zitvlak van het kussen is verwerkt. Helaas bevat het niet de verwarmingsfunctie, maar de vibraties zijn nog steeds sterk genoeg om de spierpijn in je heupen en dijen te verminderen.

  Het Ecomed massagekussen wordt gelverd met een auto adapter

  Wat dit massagekussen zeer interessant maakt is dat het geleverd wordt met een auto adapter. De adapter sluit je eenvoudig aan op de sigarettenaansteker van de auto. De Ecomed MC-90 kan je gemakkelijk op de autostoel plaatsen en vervolgens kan je genieten van een heerlijke ontspannende massage. Vooral voor mensen die lange afstanden rijden zoals vrachtwagenchauffeurs of bijvoorbeeld mensen die op vakantie zijn kan dit een goede uitkomst zijn. Het is echter belangrijk om niet gebruik te maken van het massagekussen wanneer je aan het rijden bent want dit is zeer gevaarlijk. De kans dat je de controle over het stuur verliest door spierspasmen is namelijk groot. Het massagekussen kan je daarom alleen gebruiken tijdens een rustpauze. Na de massage voelt het lichaam zich veel meer ontspannen, energieker en is het concentratie vermogen dus toegenomen. Wanneer je een massagekussen in de auto wilt hebben dan is de Ecomed MC-90 een goede keuze.

  Een veelzijdig shiatsu kussen

  De Ecomed MC-90-E is een enorm veelzijdig elektrische massage kussen en dit maakt dit kussen zo uniek. Doordat het Ecomed kussen licht is kan je het overal mee naar toenemen. Het is daardoor mogelijk om heerlijk te genieten van een massage op het werk, in de auto, op vakantie of lekker op de bank in uw huis. Dankzij de speciale lusjes kunt u het Ecomed kussen gemakkelijk vast zetten op een stoel of een bank. Natuurlijk moet er wel in een stopcontact in de buurt zijn want anders werkt dit warmte Ecomed massagekussen niet. Helaas werkt het Ecomed massagekussen niet op oplaadbare batterijen. We hebben echter wel een oplossing als je bijvoorbeeld in de tuin wilt genieten van een massage. De oplossing is om een verlengsnoer te gebruiken en dan kan je op veel meer plekken genieten van een massage.

  Oververhittingsbeveiliging

  De Ecomed MC 90 is voorzien van een speciale oververhittingsbeveiliging. Het zorgt ervoor dat het massagekussen automatisch afsluit wanneer deze te warm wordt. Op deze manier wordt voorkomen dat het kussen grote schade oploopt. Daarnaast wordt de Ecomed MC 90 automatisch afgesloten na een massage van 20 minuten. Het Ecomed massagekussen moet daarna eerst afkoelen alvorens je het weer wilt gaan gebruiken.

  Gemakkelijk te wassen

  Het Ecomed massagekussen is dankzij de bijgeleverde hoes gemakkelijk te wassen. Het is heel eenvoudig, haal de hoes van het kussen af en vervolgens was je het op 40 graden. Het kussen blijft daardoor altijd fris en schoon.

  Garantie op het Ecomed massagekussen

  De klanten die dit product hebben gekocht zijn verbaasd over de kwaliteit van de klantenservice. Ecomed biedt u een goede deal tegen een redelijke prijs. Het bedrijf is klantgericht en je kan er terecht met al jouw vragen. Het kussen is veilig om overal en altijd te gebruiken. Over het algemeen zal je geen spijt hebben van de aankoop. Het product wordt standaard geleverd met twee jaar garantie. Wanneer er onverhoopt problemen zijn met het toestel kunt u het terugsturen en ontvangt u een nieuw kussen of wordt deze gerepareerd. Wat wij jammer vinden aan dit massagekussen is dat het niet je schouders en nek masseert. Wanneer je dit graag wil dan zijn de Medisana MC822 en de Beurer MG300XL een betere keuze.

  Deze meeste massagekussens worden niet geleverd met een auto adapter maar de Ecomed MC90 wel. Geniet dus nu ook in de auto van een heerlijke massage.

  Het Ecomed massagekussen geeft een vibratie en shiatsu massage

  Verbeter de bloedcirculatie dankzij de infrarood warmte functie.

  Het product wordt standaard met 2 jaar garantie geleverd.

  Helaas wordt er geen afstandsbediening bij het Ecomed massagekussen geleverd.

  Scroll naar top