Ecomed 23100 goedkoop voetenbad

35,00

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Te gebruiken tot voetmaat 46
– Het water blijft tot ongeveer 15 minuten warm.
– Een voetenbad voor een zeer scherpe prijs 
– Vibratie, voetreflex en rolmassage

Ecomed 23100 is een goedkoop voetenbad

Bezoek je ook regelmatig een massagesalon om te genieten van een voetmassage? Het is natuurlijk heerlijk om te genieten van een heerlijke massage maar het is natuurlijk wel erg prijzig. Met een goedkoop voetenbad zoals de Ecomed 23100 kan je altijd en overal genieten van een heerlijk voetbad massage. Daarnaast wordt de Ecomed 23100 bij Bol.com aangeboden tegen een zeer scherpe prijs van €25,-. Het is dus vele malen goedkoper om thuis te genieten van een voetbad massage dan een massagesalon te bezoeken.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Wij hopen dat je na het lezen van deze review een goed beeld hebt gekregen van de Rio FBTH 5.

  De belangrijkste functionaliteiten van de Ecomed 23100

  Hieronder vindt je een tabel waaruit je gemakkelijk de specificaties kan aflezen. Onderaan de tabel gaan wij dieper in op de meest belangijke functionaliteiten van de Ecomed 23100.

  Ecomed 23100

  Beurer FB50

  Algemene beoordeling

  Het beste:
  Voordelige voetenbad

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding

  Prijs?

  €26

  €51

  Massage vormen?

  Bubbel, vibratie, rol massage 

  Bubbel, vibratie, rol,  voetreflex massage

  Hoe lang blijft het water warm?

  10 tot 15 minuten 

  60 watt thermostaat

  60 minuten

  390 watt thermostaat

  Moet je het water zelf opwarmen?

  Ja

  Nee

  Kan je de water temperatuur instellen?

  Nee

  Ja
  20 -  48 graden 

  Beschikt het over een schermpje?

  Nee

  Ja

  Hoeveel liter water kan er in het voetenbad?

  4 liter

  6 liter

  Opvouwbaar? (ideaal voor op vakantie)

  Nee

  Nee

  Ecomed 23100

  Algemene beoordeling

  Het beste:
  Voordelige voetenbad

  Prijs?

  €26

  Massage vormen?

  Bubbel, vibratie, rol massage 

  Hoe lang blijft het water warm?

  10 tot 15 minuten 

  60 watt thermostaat
  Vindt je deze massage te kort bekijk dan de Medisana FS885 (thermostaat van 380 watt). 

  Moet je het water zelf opwarmen?

  Ja

  Kan je de water temperatuur instellen?

  Nee

  Beschikt het over een schermpje?

  Nee

  Hoeveel liter water kan er in het voetenbad?

  4 liter

  Opvouwbaar? (ideaal voor op vakantie)

  Nee

  De Ecomed 23100 houdt het water warm voor ongeveer 15 minuten

  Ken je dat gevoel dat je na een hele lange dag hard werken volledig tot rust wilt komen? Met de Ecomed 23100 gaat dat zeker helemaal goed komen. Dankzij de thermostaat van 60 watt zorgt het apparaat ervoor dat het warme water op dezelfde temperatuur blijft voor ongeveer 15 minuten. Wilt u dat water voor een veel langere periode op dezelfde temperatuur blijft? In dat geval raden wij u een luxer voetenbad aan zoals de Innovagoods, Rio FTBH5 of de Medisana FS885. De duurdere voetenbaden beschikken over een sterkere thermostaat (300 watt of meer) waardoor het water tot wel een uur op temperatuur blijft. Wanneer een massage van 20 minuten voldoende is voor jouw is dan is de Ecomed 23100 een perfecte keuze. Daarnaast bespaard je ook enkele tientallen euro’s want deze voet spa is een stuk goedkoper dan andere modellen die worden aangeboden. Bij Bol.com wordt dit goedkope voetenbad aangeboden voor een zeer scherpe prijs van 25 euro.

  De verschillende soorten massages

  De Ecomed 23100 geeft drie verschillende soorten massages namelijk een vibratie, voetreflex en bubbel massage. Het is daarnaast mogelijk om te genieten van drie verschillende massages op hetzelfde moment. Hieronder een overzicht van hoe deze massagetechnieken kunnen helpen bij uw gezondheid:

  • Stimuleren van de doorbloeding: de bloedcirculatie wordt bevorderd doordat je voeten gemasseerd worden. De massage in combinatie met het warme water zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.
  • Verminderen van stress: het geeft een heel rustgevend en ontspannend gevoel en dat helpt bij het verminderen van stress.
  • Helpt om gemakkelijker in slaap te vallen: wanneer je last hebt van slaapproblemen dan raden wij je aan om gebruik te maken van de Ecomed 23100. Ons advies is om te genieten van een voet spa massage vlak voordat je gaat slapen. Het geluid van de bubbels en de heerlijke massage zorgen ervoor dat je tot rust komt. Het lichaam gaat zich zowel lichamelijk als geestelijk meer ontspannen voelen. Na het gebruik ga je met een veel rustgevender gevoel naar bed waardoor je gemakkelijker in slaap valt.
  • Artritis: de vibratie en voetreflex massage helpt bij het verminderen van de pijn die wordt veroorzaakt door artritis. Wanneer je last hebt van artritis dan adviseren wij je om dagelijks gebruik te maken van een voetbad.
  • Voetreflexologie: wist je dat de voeten in connectie staan met de organen van het lichaam? Op de voetzolen bevinden zich veel drukpunten die in connectie staan met de organen. Met een voetreflex massage kunnen deze punten geprikkeld en gemasseerd worden. Door de specifieke reflexpunten te masseren kan de pijn die andere lichaamsdelen veroorzaken sterk verminderen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van menstruatiepijn dan kan je door een voetreflex massage de pijn sterk laten verminderen

  Na het gebruik van de Ecomed 23100 kan je het water makkelijk afgieten:

  Wat wij ook een groot voordeel vinden is dat je na het gebruik van het apparaat het water eenvoudig kan afgieten. Het is namelijk voorzien van schenkfuit.

  De Ecomed 23100 heeft helaas geen display

  Wat minder handig is dat de Ecomed 23100 niet over een LED schermpje beschikt. Het is dus helaas niet mogelijk om de temperatuur af te lezen. Het nadeel is dat je nooit weet wat de exacte temperatuur is. Wanneer je graag een voet spa wilt die beschikt over een schermpje dan raden wij aan om voor een luxer voetenbad te kiezen. De Beurer FM50 of de Medisana FS 885 zijn dan hele goede keuzes. We kunnen ook niet al te hoge verwachtingen hebben want de Ecomed 23100 behoort namelijk de budget voetenbaden.

  Garantie op de Ecomed 23100

  De Ecomed 23100 wordt standaard geleverd met 2 jaar garantie. Wanneer er onverwacht problemen optreden en het valt onder de fabrieksgarantie dan kan je het product terugsturen. Vervolgens wordt het apparaat gerepareerd of je ontvangt een nieuwe voetbadje. Wanneer je de Ecomed 23100 bij Coolblue of Bol.com koopt dan geldt er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over het product bent dan kan je het product in de originele verpakking terugsturen. Vervolgens wordt het geld op jouw rekening teruggestort.

  Voor wie is de Ecomed 23100 voetbad bedoeld?

  • Voor mensen die een druk leven leiden en thuis tot rust willen komen door te genieten van een heerlijke voetenbad massage.
  • Mensen die niet honderden euro’s per jaar willen uitgeven aan een massagesalon maar thuis willen genieten van een heerlijke voetenbad massage.
  • Mensen die opzoek zijn naar een goedkoop en kwalitatief voetenbad

  Voor wie is dit goedkope voetenbad niet geschikt:

  Voor mensen die willen genieten van een voetenbad massage langer dan 20 minuten. De zwakkere thermostaat kan het water niet warm houden voor langer dan 15 minuten. Wanneer je wilt genieten van een voetenbad massage van 60 minuten dan raden wij bijvoorbeeld de Beurer FM50 of de Medisana FS 885 aan.

  Kort overzicht van de voordelen en nadelen van dit goedkope voetenbad

  De Ecomed 23100 is zeer scherp geprijsd en je kan deze bij Bol.com kopen voor 25 euro.

  Het apparaat kan je ook gebruiken zonder water en het fungeert dan als een voetmassage apparaat.

  Het voetenbad is voorzien van een anti slip rubbertjes

  De Ecomed 23100 geeft een heerlijke vibratie, bubbel en voetreflex massages.

  Het goedkope voetenbad is voorzien van schenkfuit waardoor je na het gebruik gemakkelijk het water kan afgieten.

  Het verwarmingselement van deze voet spa is niet zo sterk waardoor het water voor maximaal 20 minuten op dezelfde temperatuur blijft.

  Het beschikt helaas niet over een schermpje waardoor je niet de temperatuur van het water kan aflezen.

  De thermostaat van 60 watt is niet sterk genoeg om het koude water op te warmen. Het water moet je dus eerst zelf opwarmen. 

  Scroll naar top