Dr-Ho’s Motionciser review en ervaringen

Ken je dat gevoel dat je na een lange dag werken last hebt van vermoeide voeten en benen? Of heb je last van pijnlijke voeten en benen? De achterliggende oorzaak is dat de bloedsomloop in je voeten en benen op een te laag niveau. Een goed massage apparaat om je bloedsomloop in de voeten en benen te verhogen is de Dr-Ho’s Motionciser. Nadat je dit voetmassage apparaat hebt gebruikt zul je merken dat je voeten en benen veel meer energie hebben en dat de pijn sterk verminderd is.

In deze review ga ik uitgebreid in op de Dr-Ho’s Motionciser. Ik ga in op de specificaties van dit voetmassage apparaat en ik leg uit wat deze functionaliteiten precies betekenen. Daarnaast ga ik ook uitgebreid in op mijn ervaringen met de Dr Ho’s Motionciser. Ik hoop dat je na het lezen van deze review een beter beeld hebt gekregen van dit massage apparaat.

dr ho´s motionciser review

Belangrijkste voordelen

Zeer effectief bij spierpijn, zwellingen, rusteloze benen en voeten en een vermoeid onderlichaam.
Het heeft 10 verschillende intensiteit standen
Je kan de infrarood warmte instellen en je hebt vijf standen
Inclusief gebruiksvriendelijke afstandsbediening
Inclusief duidelijke Nederlandse handleiding
Zeer effectief bij het verhogen van de bloedsomloop

Hoe werkt de Dr Ho Motionciser?

Hoe werkt de Dr-Ho’s Motionciser precies?

De Dr Ho’s MotionCiser is een massage apparaat dat speciaal gemaakt is om u te helpen om de pijn in uw voeten en onderbenen te verlichten. Het doet dit door de therapeutische effecten van een traditionele fysiotherapiesessie te simuleren met behulp van trillingen, infrarood warmte en het geven van een shiatsu massage. Door deze techniek wordt een traditionele fysiotherapie sessie gesimuleerd waardoor de Dr Ho’s Motionciser zeer effectief is bij zwellingen, rusteloze benen, vermoeide benen en voeten en spierpijn. Daarnaast werkt de Dr Ho’s Motionciser zeer effectief bij het verminderen van stress omdat het je lichaam tot rust brengt.

De hoofdreden waarom de dit massage apparaat zo effectief werkt bij deze gezondheidsproblemen is omdat door de shiatsu massage en de infrarood warmte de bloedsomloop in je onderlichaam wordt verbeterd. De toegenomen bloedsomloop is zeer belangrijk voor je lichaam. Het effect is namelijk dat meer zuurstoffen en belangrijke voedingstoffen je spieren weten te bereiken in je voeten en benen. Door de toegenomen zuurstoffen en voedingstoffen krijgen je spieren meer energie, verminderd de pijn en de zwellingen. Op die manier helpt het dus bij het verhelpen van veel vervelende gezondheidsklachten.

Voor wie is dit massage apparaat geschikt?

De Dr Ho’s Motionciser is geschikt voor alle verschillende leeftijden. Het is met name geschikt voor deze groep mensen:

  • Mensen die tijdens hun werkt veel zitten waardoor ze een slechte bloedsomloop hebben.
  • Mensen met pijn aan hun benen en voeten.
  • Mensen die last hebben van vochtcirculatie problemen
  • Mensen die thuis tot rust willen komen van een drukke dag. De Dr Ho’s Motionciser werkt namelijk zeer effectief bij het verminderen van stress.

Hoe onderscheid de Dr-Ho’s Motionciser zich van andere massage apparaten?

Wanneer we de Dr Ho’s Motionciser vergelijken met andere massage apparaten dan onderscheid dit toestel zich op een aantal punten duidelijk van de concurrentie. Ik ga hieronder in op de belangrijkste functionaliteiten waarop de Dr Ho’s Motionciser zich onderscheid.

Instelbare infrarood warmte

Een heel groot voordeel is dat je de infrarood warmte kan instellen. Je hebt hierbij de keuze uit vijf verschillende warmte standen die variëren van 30 tot 50 graden. Op dit vlak onderscheid de Dr Ho’s Motionciser zich zeer duidelijk van andere voetmassage apparaten. Veel massage apparaten hebben geen infrarood warmte functie en al helemaal geen instelbare temperatuur.

Ik kan je zeker aanraden om de infrarood warmte functie te activeren. Het heeft namelijk echt een toegevoegde waarde. Wanneer je de infrarood warmte activeert zal je opmerken dat het een zeer ontspannend gevoel geeft. Door de warmte worden je spieren heerlijk opgewarmd en dat werkt zeer effectief bij spierpijn en het verminderen van stress.

Intensiteit instellen van de Dr Ho Motionciser

Je kan de intensiteit van de massage instellen en waarom is dat een voordeel?

Een ander onderscheidend punt van de Dr-Ho’s Motionciser is dat je de intensiteit van de massage kan instellen. Je hebt hierbij de keuze uit wel 10 verschillende intensiteit standen. De massage kan je dus helemaal aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Op dit vlak onderscheid de Dr-Ho Motionciser zich duidelijk van de concurrentie. Bij veel voetmassage apparaten kan je niet de intensiteit aanpassen en als dit al kan dan heb je maximaal 3 standen. Met dit apparaat weet je zeker dat je de massage krijgt die je lichaam nodig heeft.

Je krijgt bij de Dr Ho’s Motionciser een afstandsbediening. Wat is het voordeel ervan?

In tegenstelling tot andere voet en beenmassage apparaten krijg je bij de Dr Ho’s Motionciser een afstandsbediening. Normaal zou je misschien denken dat dit niet echte een grote toegevoegde waarde maar dat is het zeker wel! Vooral voor mensen met rugklachten is het een heel groot voordeel. Je hoeft namelijk niet voorover te buigen om de instellingen aan te passen.

Wanneer je tijdens de massage de instellingen wilt aanpassen is het veel minder gedoe dankzij de afstandsbediening. Met de afstandsbediening kan je alle belangrijke instellingen veranderen zoals de intensiteit, infrarood warmte en de tijdsduur van de massage.

Nederlandse handleiding

Een ander belangrijk pluspunt van de Dr Ho’s Motionciser is dat de handleiding zeer duidelijk is en in het Nederlands is. Op dit punt onderscheid het zich ook want veel massage apparaten worden helaas niet met een Nederlandse handleiding geleverd. Mijn advies is als je dit massage apparaat voor de eerste keer gebruikt om de handleiding eerst goed door te lezen. Je haalt op die manier het maximale uit dit massage apparaat.

De prijs van de Dr-Ho’s Motionciser

De Dr Ho’s Motionciser wordt bij bol.com verkocht voor een prijs van 175 euro. Wanneer we kijken naar de prijs van de Dr Ho’s Motionciser dan is dit voetmassage apparaat ongeveer 30 tot 40 euro duurder als andere massage toestellen. Wanneer we kijken naar de functionaliteiten heb je bij de Dr Ho’s Motionciser echter wel veel meer mogelijkheden en dat heeft een zeer positief effect op de kwaliteit van de massage. Bij dit massage apparaat heb je simpelweg gewoon veel meer instelmogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld de infrarood warmte en intensiteit helemaal aan jouw wensen aanpassen met de bijgeleverde afstandsbediening. Het vormt de hoofdreden waarom de dit toestel een beetje duurder is als andere massage apparaten.

Wat zijn de ervaringen van klanten die de Dr Ho’s Motionciser hebben gekocht?

De Dr Ho’s Motionciser behoort tot één van de meest populaire massage apparaten van dit moment. Op bol.com heeft dit voet en beenmassage apparaat een zeer goede beoordeling. Het toestel heeft een beoordeling van 4,5 ster uit 50 reviews en dit zegt natuurlijk veel over de kwaliteit van dit massage apparaat. Hieronder vindt je een overzicht van de ervaringen die mensen hebben met de Dr Ho’s Motionciser.

Ervaringen van Jet | 62 jaar oud

“Ik had de afgelopen jaren enorm last van artrose in mijn knieën. Ik had daardoor ook veel last van vochtophopingen en pijn in mijn benen. Door deze pijn kon ik ook erg lastig in slaapvallen. Om de pijn te bestrijden had ik al vier keer een spuit gehad in 6 maanden tijd, maar helaas hielp het niet echt goed. Door deze pijn was het voor mij erg lastig om te lopen. Toen ik hoorde van vrienden over de positieve ervaringen die zij hadden met de Dr Ho’s Motionciser besloot ik om dit apparaat te kopen. Ik kan je zeggen dat dit een zeer goede beslissing was. Al na de eerste keer toen ik de Dr Ho’s Motionciser gebruikte merkte ik een zeer duidelijk verschil op. Ik heb het apparaat nu al een paar maanden en ik kan je zeggen dat de pijn sterk verminderd is en dat ik beter kan lopen met minder pijnklachten! Een nadeel van het apparaat is dat het een vrij hoog prijskaartje heeft maar dat is het zeker waard want het heeft mijn leven in positieve zin veranderd.

Ervaringen van Peter | 42 jaar

“Ik heb de Dr Ho’s Motionciser gekocht voor mijn vader omdat hij erg veel last heeft van opgezwollen voeten en pijnlijke benen. Sinds hij dit massage apparaat gebruikt zijn de klachten sterk verminderd en heeft hij minder pijn. Ik wordt daar natuurlijk erg blij van. Mijn vader gebruikt het voetmassage apparaat elke dag voor 10 tot 15 minuten. Wat hij ook opmerkte is dat zijn benen en voeten meer energie hebben na de behandeling en daardoor kan hij weer wat meer genieten van het leven

Wat zijn goede alternatieve massage apparaten?

Hieronder vindt je een overzicht van goede alternatieve massage apparaten

Conclusie over de Dr Ho’s Motionciser

De Dr Ho’s Motionciser is een zeer effectief massage apparaat voor het verhogen van de bloedsomloop in het onderlichaam. Het helpt daarom bij veel verschillende gezondheidsklachten zoals vermoeide en rusteloze benen, artrose, zwellingen en stress.

Het apparaat onderscheid zich ook duidelijk van andere toestellen wanneer we kijken naar de verschillende instelmogelijkheden.
Bij dit voetmassage apparaat kan je bijvoorbeeld de intensiteit en de infrarood warmte helemaal naar jouw wensen aanpassen. Het zorgt ervoor dat de Dr Ho’s Motionciser uniek is ten opzichte van de concurrentie.

Het is daarnaast ook perfect voor mensen die rugklachten hebben omdat je dankzij de afstandsbediening niet voorover hoeft te buigen om de instellingen tijdens de massage aan te passen. Het massage apparaat van Dr Ho raden wij daarom zeker aan voor mensen die een slechte bloedsomloop hebben.

Een nadeel van de Dr Ho’s is het hogere prijskaartje in vergelijking tot andere voetmassage apparaten. Een ander klein nadeel is dat je het bloedsomloop apparaat helaas niet draadloos kan gebruiken. Wanneer je graag draadloos van een massage wilt genieten dan is het beter om voor een ander type massage apparaat te kiezen zoals bijvoorbeeld een massage gun.

Scroll naar top