Diley Dreams verzwaringsdeken review en ervaringen

 • Het is gemaakt van 100% biologisch katoen waardoor het deken lekker ademend aanvoelt. 
 • Het Diley Dreams verzwaringsdeken is zeer voordelig geprijst (69 euro) 
 • Je zult merken dat je veel beter slaapt met dit verzwaringsdeken. 
 • Het verzwaringsdeken is beschikbaar in 6 en 8 kilo. 
 • Werkt zeer goed bij het verminderen van stress en het verbeteren van de concentratie. 
 • Wordt geleverd met een mooie reistas 
 • Het diley verzwaringsdeken kan je zowel in de winter als in de zomer gebruiken. 

Mijn review en ervaringen over het Diley Dreams verzwaringsdeken

Val je lastig in slaap of wordt je vaak wakker midden in de nacht? Heb je er wel eens aan gedacht om een verzwaringsdeken te kopen? Het kan zeker helpen om veel beter te slapen. Een van de beste verzwaringsdekens van dit moment is het diley dreams verzwaringsdeken. In deze review gaan we daarom uitgebreid in het op diley dreams verzwaringsdeken. 

Wij gaan hierbij in op het materiaal van het deken, hoe het aanvoelt en wat de gezondheidsvoordelen ervan zijn. Na het lezen van deze review weet je of dit verzwaringsdeken bij je past of juist niet.

Voor meer informatie over andere verzwaringsdekens verwijzen we je ook graag naar deze koopgids over de beste verzwaringsdekens van dit moment.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Kenmerken van het Diley Dreams verzwaringsdeken 

  Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste kenmerken van het Diley Dreans verzwaringsdeken. 

  Merk: Diley dreams verzwaringsdeken
  Gewicht:
  8 en 6 kilo
  Type deken: voor 1 persoon
  Afmeting: 150 x 200 cm
  Inclusief: Nederlandse handleiding en draagtas

  Materiaal: 100% biologisch katoen
  Vulling: glasparel vulling
  Wasmachine: nee (tip koop er een overtrekhoes bij(
  Geschikt voor: volwassenen
  Garantie: 2 jaar

  Diley dreams verzwaringsdeken review

  Wat is een verzwaringsdeken? 

  Zoals de naam al zegt is een zwaarte deken een stuk zwaarder dan normale dekens. Doordat het deken een stuk zwaarder heb je het geknuffeld wordt. 

   

  Door de druk van een verzwaringsdeken worden ook de zenuwpunten van je zenuwstelsel geprikkeld. Het is juist de bedoeling. Deze prikkelingen geven een signaal af aan je hersenen af. Als antwoord hierop gaan je hersenen endorfine en melatonine hormonen produceren en juist dit is het doel. De aanmaak van deze hormonen zijn heel goed voor je mentale gezondheid. 

  • De melatonine hormonen maak je slaperig en daardoor val je veel sneller in slaap. Daarnaast slaap je veel dieper. 
  • De endorfine hormonen noemen we ook wel het gelukshormoon. Door deze hormonen ga je je gelukkiger voelden en wordt je dus rustiger in je hoofd. Daarnaast verdrijven ze ook het stresshormoon cortisol. Op deze manier helpt het diley dreams verzwaringsdeken ook bij het verminderen van stress. 
  • Door de aanmaak van de melatonine en endorfine wordt ook het zenuwstelsel tot rust gebracht en dit is van vitaal belang. Vooral mensen met adhd en add zullen hiervan de voordelen ondervinden. Ze kunnen zich namelijk beter concentreren. Als het het zenuwstelsel in balans is heeft dit namelijk een hele positieve invloed op de concentratie.

  Hopelijk begrijp je nu beter hoe het Diley Dreams kan bijdragen aan een betere mentale gezondheid. 

  Goede nachtrust

  Hoe gebruik je het Diley Dreams verzwaringsdeken en wat zijn onze ervaringen?

  Wij hebben voor ontspanthuis.nl het Diley Dreams verzwaringsdeken uitgebreid uitgetest. Het voelt echt heerlijk comfortabel aan. In het begin is het wel even wennen omdat het zwaar op je lichaam voelt. Na een paar paar dagen raakten wij eraan gewend en voelde het echt super comfortabel aan. Het voelt net alsof je constant wordt geknuffeld en dat geeft echt een heerlijk gevoel.  

  Het gebruik van het Diley Dreams verzwaringsdeken is natuurlijk heel erg simpel. Wat belangrijk is dat je met je hele lichaam van je nek tot je voeten onder het deken ligt. 

  Voor het beste resultaat kan je het beste op je rug liggen. Het deken wordt dan goed verspreid over het lichaam en daardoor wordt de juiste hoeveelheid druk uitgeoefend op het lichaam.

  Welke formaten verzwaringsdekens biedt Diley dreams aan en welk gewicht kies ik?

  Diley Dreams biedt twee verschillende verzwaringsdekens namelijk een 6 kilo en 8 kilo variant. Ze verschillen qua vormgeving niet van elkaar. Wij raden het 8 kilo Diley Dreams verzwaringsdeken aan als je tussen de 66 en 100 kg weegt. Het deken van 6 kilo is de beste keuze voor mensen die tussen de 45 en 64 kilo wegen.

  Hoe onderscheid het diley dreams verzwaringsdeken zich van andere aanbieders als we kijken naar de prijs? 

  De hoofdreden waarom het diley dreams verzwaringsdeken zo populair is omdat het een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Het deken wordt aangeboden voor een prijs voor 69 euro en hiermee onderscheid het zich duidelijk van andere verzwaringsdekens. Hierin gaan we kort in op hoe het diley verzwaringsdeken uniek is ten opzichte van andere dekens. 

  100% biologisch katoen

  Gemaakt van katoen ipv polyester 

  Het diley dreams verzwaringsdeken is het enige deken in de prijsklasse tussen 50 en 80 euro dat is gemaakt van katoen. De meeste verzwaarde dekens zijn gemaakt van polyester. Vooral in de zomermaanden zal dit al veel snel te warm aanvoelen. Daarnaast voelt polyester ook minder fijn aan. Katoen voelt daarentegen veel fijner aan. Daarnaast is katoen een stuk luchtiger waardoor je het diley dreams deken perfect kan gebruiken in zowel de winter als in de zomer. Wij raden je voor de hele koude winterdagen aan om een winterhoes over het deken te doen. 

  Micro glasparel vulling ipv van glazen kralen

  De meeste verzwaringsdekens in deze prijscategorie hebben als vulling glaskralen. Het nadeel van deze vulling is dat het deken een stuk dikker wordt. Het Diley Dreams verzwaringsdeken maakt daarentegen gebruik van van glasparels.Het deken weegt hetzelfde maar de glasparels nemen veel minder ruimte in beslag waardoor het Diley Dreams verzwaringsdeken een stuk dunner is. Je kan het verzwaringsdeken daardoor veel gemakkelijker meenemen op reis. 

  Om te voorkomen dat het gewicht van de glasparels verplaatst heeft Diley Dreams heel veel kleine vakjes in het deken opgenomen. Op die manier blijft het gewicht van de glasparels evenredig verdeeld over het gehele verzwaarde deken. 

  Overtrekhoes voor het ella verzwaarde deken

  Een overtrekhoes kan je gemakkelijk op het Diley deken plaatsen dankzij de lusjes

  Het verzwaringsdeken van Diley  heeft acht lusjes en hiermee kan je het deken gemakkelijk aan de hoes vastmaken. Op die manier kan je snel en gemakkelijk de hoes op het deken plaatsen en er vanaf halen. Wel zo handig als je de overtrekhoes wil wassen. 

  Diley dreams verzwaringsdeken review

  Inclusief reistas

  In tegenstelling tot andere verzwaringsdekens wordt het Diley Dreams verzwaringsdeken wel geleverd met een mooie opbergtas. Het deken kan je dus gemakkelijk opbergen en ook veilig vervoeren op reis. Zoals we al eerder aangaven neemt het deken ook minder ruimte in beslag dankzij de glasparel vulling. Het deken is daardoor een stuk dunner. 

  30 dagen niet goed geld terug garantie

  Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over het Diley Dreams verzwaringsdeken dan kan je het product zonder problemen terugsturen. Het moet dan wel binnen 30 dagen na aankoop. 

  Zelfs al heb je het verzwaringsdeken voor een paar weken hebt gebruikt en je vindt het toch niks kan je het nog zonder problemen terugsturen.

  Daarnaast heeft Diley Dreams twee jaar garantie op zijn producten. Mocht het deken kapot gaan door een productiefout dan valt dat onder de garantie. 

   

  Scroll naar top