Comfy massagekussen

Waarom kiezen voor het Comfy massagekussen:

  • Het comfy massagekussen ziet er uit als een echt kussen
  • Het wordt aangeboden in 16 verschillende kleuren
  • Het is een draadloos massagekussen
  • Drie intensiteit standen.
  • Geeft een shiatsu massage
  • Het comfy massagekussen is veel fraaier dan andere massage apparaten.

Ben je opzoek naar een massagekussen die ook goed past in interieur? Het Comfy massagekussen is dan veruit de beste keuze. Het is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. Daarnaast ziet het er ook echt als een kussen maar het is ook een massage apparaat. In het kussen zitten namelijk massagekoppen die worden aangedreven door een motor. In plaats van een lelijk massage apparaat krijg je bij de Comfy een prachtig kussen waarin een massage apparaat zit. Op dit vlak is dit massage apparaat dus echt uniek omdat het Comfy massagekussen ook gewoon goed past in het interieur. De meeste massage apparaten verberg je liever omdat ze gewoon niet mooi maar het Comfykussen past zeker goed in jouw interieur.

In deze review vertel ik je alles over het Comfy massagekussen. Na het lezen van deze review hoop ik dat je een veel beter beeld hebt gekregen van dit apparaat. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review over het Comfy massagekussen. Wil je meer informatie over andere massagekussens dan verwijs ik je ook graag door naar deze pagina.

De unieke functionaliteiten van het Comfy massagekussen

In dit deel van deze review ga ik in op alle unieke functionaliteiten van dit toestel. Per functionaliteit leg ik kort uit wat het is en wat de voordelen voor u zijn.

Shiatsu massage

Het Comfy massagekussen voert een heerlijke shiatsu massage uit. In het kussen zitten acht verschillende massagekoppen. DezeComfy massagekussen koppen maken rotterende bewegingen en deze gaan daarnaast op en neer. Op deze manier imiteert het een shiatsu massage. Een shiatsu massage voert een stuk krachtiger aan als andere massages. Het grote voordeel van zo’n krachtige massage is dat  ook de spieren in het diepere weefsel goed en effectief worrden losgemaakt. De shiatsu massage werkt zeer goed bij het verhelpen van spierpijn in bijvoorbeeld de rug, nek, schouders en benen. Daarnaast helpt het ook zeer effectief tegen stress. Tijdens de massage maken de hersenen namelijk endorfine hormonen aan en dit resulteert erin je rustiger wordt. Daarnaast worden ook de stress hormonen zoals cortisol verdreven. Op deze manier helpt een shiatsu massage dus zeer effectief bij het verminderen van stress.

Het Comfy massagekussen is draadloos

Wat ik zelf een enorm groot voordeel vindt van het Comfy massagekussen is dat het compleet draadloos werkt. In het toestel zit namelijk een batterij verwerkt die je kan opladen. Met een volgeladen kan je het tot wel twee uur gebruiken en dat is toch best vrij lang. Gebruik het  dus overal en geniet van een heerlijke massage. Het opladen duurt trouwens ongeveer twee om de batterij volledig op te laden. Ik vindt dit zelf wel vrij lang.

 Infrarood warmte functionaliteit

Wat ik zelf ook wel heel erg fijn vindt is het Comfy massagekussen met infrarood functie is uitgerust Door de warmte functie te activeren voelt de massage extra ontspannen aan. Vooral tijdens de koude winterdagen is het heel fijn om je lichaam tijdens de massage heerlijk op te warmen. Het zorgt ervoor dat je spieren en lichaam heerlijk worden opgewarmt. Daarnaast worden de spieren ook veel sneller losgemaakt en werkt het dus ookzeer goed bij het verhelpen van spierpijn. Wat ook erg handig is dat je de temperatuur van de infrarood warmte kan instellen. Hierbij je de keuze uit drie verschillende warmte standen. Wanneer de massage dus dat te warmt aanvoelt kan je de temperatuur met een druk op de knop verlagen. De flexibiliteit om de infrarood warmte te kunnen regelen is echt uniek en dat vindt je niet bij de meeste massagekussens. De meeste beschikken niet over een infrarood functie en al helemaal niet over en instelbare warmte intensiteit.

Instelbare massage intensiteit

Wat ook erg fijn is aan het Comfy massagekussen is dat je de kracht van de massage kan instellen. Hierbij heb je de keuze uit drie intensiteitstanden. Wanneer de massage dus te krachtig aanvoelt of te zacht aanvoelt kan je dus snel en gemakkelijk de snelheid aanpassen. Het aanpassen van de intensiteitstand gaat daarnaast ook erg makkelijk. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je met de min en plus knop de snelheid van de massage aanpassen. Daarnaast kan je met de afstandsbediening bijvoorbeeld ook de infrarood warmte temperatuur regelen.

Welke lichaamsdelen kan je met het comfy massage kussen masseren?

Op deze vraag kan ik eigenijk een antwoord op geven. Met het Comfy massage kussen kan je namelijk eigenlijk elk lichaamsdeel masseren. Het comfy kussen kan je bijvoorbeeld onder  je bovenbenen plaatsen en op deze manier worden je benen heerlijk gemasseerd. Wanneer je op de bank zit en je wilt je rug masseren dan plaats je het kussen achter je rug. Het is zelfs mogelijk om je voeten te masseren. Plaats je voeten op het Comfu kussen envervolgens worden je voeten heerlijk gemasseerd.

Een massage apparataat die eruit ziet als een echt kussen (uniek)

Het meest unieke punt van het Comfy massagekussen is toch wel dat gewoon heel erg goed past in het interieur. Je ziet gewoon niet dat het een massage apparaat is en dat maakt de Comfy echt heel erg uniek. Daarnaast weet je sowieso dat je het kussen vindt dat qua kleur goed past in jouw woonkamer, slaapkamer of TV kamer. Het is namelijk verkrijgbaar in wel 16 verschillende kleuren. Genoeg keuze dus! Het  is het enige massage apparaat die echt het uiterlijk heeft van een kussen. Alle andere massage apparaten zien er qua uiterlijk gewoon niet mooi uit en passen dus niet goed in het interieur. Wat ook wel fijn is dat je het ook als een gewoon kussen kan gebruiken.

Prijs van het Comfy massagekussen

Het Comfy massagekussen wordt aangeboden voor een prijs van 129 euro bij bol.com. Hiermee is het een stukje duurder dan andere kleinere massagekussens. De meeste modellen worden aangeboden tussen de 40 en 80 euro. De Comfy is echter uniek ten opzichte van andere modellen. Het ziet er namelijk echt uit als een kussen en niet als een massage apparaat. Omdat het kussen wordt geleverd in 16 verschilllende kleuren weet je ook zeker dat het goed past in jouw interieur. Het is dan ook de voornaamste reden waarom het Comfy masaagekussenn een stukje duurder is als een andere modellen.

 

 

Scroll naar top