Circulation Maxx Reviver

– Masseer ook de de rug en schouders en buik met de pads 
– Werkt zeer goed bij rusteloze, vermoeide en verkrampte benen en voeten
– Inclusief afstandsbediening (handig)
– Nederlandse gebruikers handleiding 

 

In deze review ga ik uitgebreid in op het Circulation Maxx Reviver. Ik vertel je over alle mogelijkheden van deze elektrische spierstimulator zodat je een goed beeld krijgt of de Circulation Maxx Reviver bij jouw past. Daarnaast vertel ik je over mijn ervaringen met dit bloedscirculatie apparaat en wat de gezondheidsvoordelen ervan zijn. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review over de Circulation Maxx elektrische spierstimulator. Bij verdere vragen over dit EMS apparaat kan je altijd contact met mij opnemen.

1. Overzicht van de voordelen en nadelen van de Circulation Maxx Reviver 

Het wordt geleverd met een gratis afstandsbediening 

De circulation Max werkt zeer goed bij de verkrampte en vermoeide benen. Het stimuleert de bloedcirculatie in de voeten en benen. 

Het biedt wel 25 verschillende massage programma's aan. 

Het helpt goed bij opgezwollen voeten en benen. 

De handleiding is in het Nederlands 

De Circulation Maxx Reviver is vrij groot waardoor je het niet overal mee naar toe nemen. 

Het elektriciteitssnoer van het apparaat is kort. Wil je overal genieten van een voetmassage? Gebruik dan een verlengsnoer.  

2. Hoe werkt Circulation Maxx Reviver en wat zijn de voordelen ervan? 

Voordat ik in ga op alle specificaties van de Circulation Maxx Reviver is het eerst belangrijk om te weten wat elektronische spierstimulatie precies inhoud.

De Circulation Max Reviver werkt eigenlijk heel simpel. Je plaatst de voeten op het bloedscirculatie apparaat en zet het met de afstandsbiedening aan. Vervolgens stuurt het toestel elektrische prikkels naar de zenuwvezels van de voeten en benen. Als reactie op deze elektrische prikkels gaan de spieren samentrekken. Je spieren denken eigenlijk dat je een wandeling aan het maken bent. De bloedsomloop wordt door deze spiersamentrekkingen gestimuleerd en op deze manier werkt het zeer effectief bij veel pijnklachten zoals:

  • Het helpt zeer goed tegenvermoeide voeten en benen.
  • Het helpt tegen gezwollen voeten en benen.
  • Het helpt bij het verlagen van de bloeddruk.
  • Het helpt zeer goed tegen spierpijn want de spieren worden namelijk goed losgemaakt.
  • Tijdens de behandeling worden afvalstoffen uit de voeten en benen verwijderd.
  • Je slaapt er beter door vooral wanneer je het apparaat voor het slapen gebruikt.
  • Het helpt zeer goed tegen stress.
  • Het helpt bij het verhelpen van koude voeten.

Voor meer informatie over TENS en EMS apparaten verwijs ik je ook graag naar deze pagina.

3. Mijn ervaringen met de Circulation Maxx Reviver Ultra 

Ik heb de Circulation Max Reviver Ultra de afgelopen weken uitgebreid uitgetest en mijn ervaringen zijn overwegend positief. Wat ik een groot voordeel van dit voetmassage apparaat vindt is dat het wordt geleverd met een Nederlandse handleiding. De Circulation Maxx is voorzien van een groot aanbod van verschillende instellingen maar dankzij de Nederlandse handleiding is het veel duidelijker hoe je het apparaat kan instellen.

Lekker ontspannen met de Circulation Maxx Reviver

3.1 Het is handig dat de Circulation Maxx Reviver wordt geleverd met een afstadsbediening

Wat handig is dat het wordt geleverd met een afstandsbediening. Zelf vindt ik dat echt super handig omdat je niet achterover hoeft te buigen als je de instellingen wilt aanpassen. Bij de meeste elektrische spierstimulators kan je alleen de instellingen aanpassen op het toestel zelf. Met de afstandsbediening kan je bijvoorbeeld de intensiteit en het massage programma instellen.

  • Met de afstandsbediening kan je de intensiteit van de stroomprikkels bepalen. Hierbij heb je de keuze uit 20 verschillende intensiteit standen. Hoe hoger je de intensiteit instelt hoe meer de spieren gaan samentrekken. Ik vindt het zelf erg fijn dat de Circulation Maxx Reviver over zoveel standen beschikt. De spierstimulatie behandeling kan ik namelijk helemaal aanpassen aan mijn wensen.
  • Met de afstandsbediening pas je ook snel en gemakkelijk het massage programma aan. De Circulation Max Reviver beschikt over maar liefst 25 verschillende soorten behandelprogramma's.

3.2 Waarvoor gebruik dit ik dit spierstimulatie apparaat?

Bij mij helpt de Circulation Maxx Reviver vooral bij het verhelpen van rusteloze en vermoeide benen. Ik heb zelf een baan waar ik de hele dag achter de computer zit en dus niet veel beweeg. Om mijn voeten en benen hernieuwde energie te geven gebruik ik de Circulation Maxx Reviver iedere avond. Na de elektrische spierstimulatie behandeling merk ik gewoon dat mijn benen en spieren weer veel meer energie hebben.

Ik gebruik de Max Circulation Reviver ook na een intensieve fitness training. Vaak heb ik last van spierpijn en dit apparaat zorgt ervoor dat de spierpijn veel sneller verdwijnt. Tijdens de spierstimulatie behandeling worden spierknopen die spierpijn veroorzaken losgemaakt en dit zorgt ervoor dat ik na de behandeling veel minder last heb van spierpijn.

Display van de spierstimulatorn

3.3  Het wordt geleverd met vier elektropads

Wat ik zelf  echt super fijn vindt is dat de Circulation Max Reviver Ultra wordt geleverd met vier elektro pads. De pads sluit je met de kabels aan op het elektrische spierstimulator. Vervolgens plak je de pads op het lichaamsdeel wat je wil behandelen. Je stelt daarna de intensiteit van de behandeling en het massage programma in en je kan genieten van een effectieve en ontspannende spierstimulatie massage.

Het zijn dus vier pads maar je moet het zien als twee setjes. Je kan met deze twee sets dus twee lichaamsdelen tegelijkertijd masseren. Ik vind het zelf echt super fijn want hierdoor kan ik bijvoorbeeld ook mijn schouders en rug masseren.

3. Reviews en ervaringen van mensen die de Circulation Maxx spierstimulator bij bol.com hebben gekocht

Hieronder een overzicht van reviews van mensen die de Circulation Max Reviver bij bol.com hebben gekocht en vertellen over hun ervaringen.

Richard | 32 jaar | 5 ster
"Ik heb dit apparaat speciaal gekocht voor mijn oma omdat ze last heeft van koude en vermoeide voeten. Mijn oma is echt super blij met dit cadeau. Ze gebruikt het dagelijks en heeft veel minder last van vermoeide en koude voeten. In het begin vondt mijn oma het wel lastig om de Circulation Maxx Reviver te gebruiken omdat er zoveel mogelijkheden. Ik heb het haar allemaal even goed uitgelegd en nu kan ze het zonder problemen gebruiken."

Anja | 72 jaar |  4.5 ster
"Wat ik een nadeel vindt van dit apparaat is dat het redelijk zwaar is... maar achja ik verplaats het toch niet heel veel. Verder doet het apparaat echt zijn werk waarvoor het bedoeld is. Ik heb veel minder vocht enkels. Daarnaast heb ik veel minder last van rusteloze benen. Het helpt dus echt!"

Gerrit | 62 jaar |  4 ster
"Wat ik super fijn vindt is dat de Circulation Maxx wordt geleverd met 4 extra gelpads. Ik kan daardoor niet alleen mijn benen en voeten maar ook mijn rug en schouders masseren. Echt super fijn! Een nadeel vindt ik wel dat het elektriciteitsnoer niet lang genoeg is (1,5 meter). Ik gebruik daarom een verlengsnoer. Verder ziet het er qua design niet zo mooi uit en heeft een lompe uitstraling."

4. Meest gestelde vragen over de circulation maxx reviver

Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen over de Circulation Max Reviver. Ik probeer zo duidelijk en kort antwoord te geven op deze vragen.

4.1 Welke leeftijdsgroepen kunnen dit apparaat gebruiken?

Ik raad de Circulation Maxx Reviver aan iedereen boven de 18 jaar aan. Zelf denk ik dat vooral ouderen die last hebben van vermoeide benen en voeten enorm profijt kunnen hebben van dit spierstimulatie apparaat. De reden is dat zij minder mobiel zijn en vaker last hebben van een slechte bloedsomloop. Met de Circulation Max Reviver kan je toch goed de bloedsomloop verbeteren en opgezwollen en rusteloze benen tegengaan.

Circulation Maxx Reviver review

4.2 Hoe vaak raad je aan om het spierstimulatie apparaat te gebruiken?

Zelf gebruik ik het apparaat dagelijks één keer per dag. Ik gebruik het meestal in de avond als ik net thuiskom van het werk. Voor ouderen kan het zelfs een slim idee zijn om de Circulation Max Reviver twee keer per dag te gebruiken. Je geeft je onderlichaam een extra energieboost en je zult merken dat je meer energie hebt.

4.3 In welke situaties is het beter om de Circulation Maxx Reviver niet gebruiken?

In de product Nederlandse handleiding staat dat het bedrijf mensen afraad om Circulation Maxx Reviver te gebruiken als je een pacemaker hebt. Het toestel stuurt namelijk elektrische prikkels naar het lichaam. Daarnaast raden zij het ook af aan mensen die hartproblemen hebben. Wanneer je twijfels hebt raad ik je aan om je huisarts te bezoeken alvorens je het product koopt.

5. Alternatieve elektronische spierstimulators 

Hieronder een overzicht van andere elektronische spierstimulators waarover ik een review heb geschreven. Een ander goed massage apparaat dat ik je kan aanraden is de Dr-Ho Motionciser

Scroll naar top