Hoe koop je het beste anti cellulite massage apparaat en wat is de beste cellulite massager?

In deze advies geven je we je een helder advies waarop je moet letten bij het kopen van een anti cellulite massager

Beste anti cellulite massage apparaat kopen

Ben je opzoek naar het beste anti cellulite massage apparaat? Het is volledig te begrijpen want die minder strakke sinaasappelhuid ziet er toch een stukje minder mooi uit. Een sinaasappelhuid ontstaat door vetophoping in het bindweefsel en we noemen dit cellulite.

Een cellulite massager werkt zeer effectief bij het verminderen van cellulite omdat het namelijk de lymfeklieren stimulleert. Het effect daarvan is dat de lymfestroom toeneemt en daardoor kan het opgehoopte vet effectiever worden afgevoerd. Daarnaast werken cellulitis massage apparaten door het bindweefsel van de huid te masseren en de bloedsomloop te stimuleren. We noemen een anti cellulite massage apparaat daarom ook wel een bindweefsel massage apparaat.

Overzicht van beste cellulite massagers van dit moment

  1. Homedics anti cellulitis massage apparaat
  2. Medisana Anti cellulites AC850: bindweefsel massage roller
  3. ARUVAYA anti-cellulite Cupping set

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten anti cellulitis massage apparaten beschikbaar zoals massagerollers, vacuüm cups en elektrische cellulite massage apparaten.

Wanneer je last hebt van cellulite dan raad ik je aan om dit artikel goed door te lezen. Het helpt je bij het kopen van het juiste anti cellulite massage apparaat.

Beste anti cellulite massage apparaten van dit moment

In dit deel van deze adviesgids gaan we uitgebreid in op de beste anti massage cellulite apparaten. We gaan per bindweefsel massage apparaat in op de voordelen en nadelen van elk apparaat. Daarnaast gaan we in op de unieke functionaliteiten. We hopen dat je een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Hopelijk heb je na het lezen van deze reviews een beter beeld van welk bindweefsel massage apparaat het beste past bij jouw wensen.

1.Homedics Anti Cellulite massage apparaat

Het enige unieke anti cellulites massage apparaat dat een EMS en vacuüm massage geeft om af te komen van die vervelende sinaasappelhuid.

Belangrijkste kenmerken:

Een combinatie van een vacuüm en EMS behandeling en juist deze combinatie werkt zeer effectief bij het verminderen van cellulite
Het wordt geleverd met twee verschillende formaten zuignapjes.
De vacuüm massage heeft drie zuig intensiteit standen.
De EMS behandeling heeft vijf intensiteit standen.
Inclusief duidelijke Nederlandse handleiding.
Je kan het apapraat tot 10 uur draadloos gebruiken.

De Homedics beauty is een uniek anti cellulitis apparaat in vergelijking tot andere apparaten. Het is namelijk het enige anti cellulite apparaat dat een vacuüm massage geeft in combinatie met een EMS massage en juist deze combinatie is zeer effectief om cellulite te behandelen. We gaan hieronder kort in op beide behandelingen.

Vacuüms anti cellulite behandeling
De vacuüm massage is effectief bij het verminderen van cellulite. Homedics levert twee verschillende formaten anti cellulite cups bij dit apparaat. We noemen deze cups ook wel zuignapjes. Vervolgens klik je het zuignapje op het apparaat en plaats je het apparaat op het lichaamsdeel dat je wilt gaan behandelen.

Wanneer je de vacuüm massage activeert dan wordt je huid in het zuignapje getrokken. Het zorgt ervoor dat dat de bloedsomloop en het bindweefsel worden losgemaakt. Het effect daarvan is dat de vetcellen worden losgemaakt en daardoor verdwijnt de sinaasappelhuid. Een groot voordeel is dat je ook de intensiteit van de cupping vacuüm massage kan bepalen en je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende zuigstanden.

EMS massage behandeling

Tijdens de vacuüm massage kan je ook de EMS massage behandeling activeren en juist dit maakt Homedics Beauty zo uniek en populair. Geen enkel ander cellulite massager een combinatie van vacuüm massage en EMS massage. Wanneer je de EMS massage activeert dan stuurt het apparaat zeer lichte kleine elektrische stroompjes naar de spiervezel. Als reactie hierop gaan de spieren samentrekken. Door deze samentrekking voelt het dus aan als een lichte fitness training. Het effect daarvan is dat de bloedsomloop in het behandelde gebied nog meer wordt gestimuleerd. Juist de combinatie tussen de vacuüm en EMS massage maakt dit apparaat zo effectief om cellulites te verminderen.

Draadloos te gebruiken

Een pluspunt van dit Anti Cellulite apparaat is dat je het draadloos kan gebruiken. Wanneer de batterij is volgeladen kan je deze tot 10 uur draadloos gebruiken.


2. Medisana AC850: bindweefsel massage apparaat roller

Het meest voordellige anti cellulite massage apparaat

Medisana AC850 cellulite rolmassager

Belangrijkste kenmerken:

Het beschikt over twee intensiteit standen
Het anti cellulitis massage apparaat met de beste prijs kwaliteit verhouding
Het geeft een effectieve rolmassage waardoor de bloedscirculatie wordt gestimulleerd.
Zeer gemakkelijk schoon te maken.

Ben je opzoek naar een cellulite massager maar je wil er niet al teveel geld aan uitgeven? De Medisana AC850 is dan een hele goede keuze. Bij bol.com wordt dit anti cellulite apparaat verkocht voor een prijs van 25 euro en hiermee is het een stuk goedkoper als andere cellulite massagers. Het is dus de perfecte keuze als je niet teveel geld eraan wilt uitgeven maar toch cellulite op een effectieve manier wilt behandelen.

De Medisana MC AC850 is voorzien van massage rollers met puntjes. Wanneer je de elektrische cellulite massager activeert dan wordt de rolmassage gestart. De massage rollers beginnen dus rond te draaien en daardoor voert het apparaat dus een rolmassage uit. Het effect van deze massage is dat zowel de diepe en oppervlakte lagen van de huid intensief worden gemasseerd. Het zorgt ervoor dat de bloedscirculatie in behandelde delen van het lichaam toeneemt. Het effect daarvan is dat de anti cellullite vetcellen uit elkaar gaan en dus beter uit het lichaam worden afgevoerd. Een tweede positieve effect is dat de collageen productie wordt verhoogd en dat zorgt ervoor dat de sinaasappelhuid veranderd in een strakkere en jongere huid.

Wat wij zelf ook een pluspunt vinden van dit anti cellulitis apparaat is dat je de snelheid van de massage kan aanpassen je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende standen. Een nadeel van dit apparaat is dat je het niet draadloos kan gebruiken en je moet het dus altijd aansluiten op het elektriciteitsnetwerk. Wanneer dit voor jouw een nadeel is dan raden wij je aan voor het Homedics Anti cellulite massage apparaat te kiezen want dit apparaat is draadloos.


3. HR infrarood anti cellulitis massage apparaat

Het meest voordellige anti cellulite massage apparaat

met infrarood warmte cellulite verminderen

Belangrijkste kenmerken:

Zeven verschillende soorten massagekopjes waardoor je verschillende soorten massages kan uitvoeren (bijv cellulite massage, diepe weefselmassage)
Je kan elk lichaamsdeel met dit apparaat masseren
Het geeft een heerlijke infrarood warmte massage wat de doorbloeding verder stimuleert.
Dankzij de vibratie massage wordt het bindweefsel losgemaakt en dat is zeer effectief voor het verminderen van cellulite.

Het bindweefsel massage apparaat van HR is een uiterst effectief anti-cellulitis toestel. Het gebruikt infrarood technologie om de huid te verwarmen en de bindweefsels aan te spannen. Dit helpt de verschijning van cellulitis te verminderen, de elasticiteit van de huid te verbeteren, en de bloedsomloop te verhogen.

Het anti cellulite apparaat van HR beschikt daarnaast over een krachtige vibratie massage die doordringt in de huid. Door de vibratie massage wordt zowel het lymfestelsel als de bloedsomloop te gestimuleerd. Het helpt je op die manier om effectief het bindweefsel te masseren. Het apparaat doet dit op een veilige en comfortabele manier. De intensiteit kan gemakkelijk via een draaiknop worden ingesteld. Je hebt hierbij de keuze uit drie standen.

Het apparaat kan gebruikt worden om verschillende delen van het lichaam te behandelen, zoals het gezicht, de billen, of de dijen. Je kunt de intensiteit van de warmte en de massage instellen, waardoor het de ideale oplossing is voor alle soorten lichaamsproblemen.

De cellulite massager wordt geleverd met zeven verschillende massagekopjes. Elke kop biedt een andere werking, zoals een eeltverwijderingskop, een anti-cellulitis kop, een diepe weefselmassage kop, en een rugmassage kop.


4. HoMedics CELL600 cellulitis massager

Het beste en meest luxe cellulite massage apparaat

Belangrijkste kenmerken:

Het werkt door middel van het geven van een vacuüm massage en infrarood warmte en dat maakt deze behandeling zo effectief tegen cellulite
De Homedics cell600 wordt geleverd met drie cupmaten.
Drie verschillende zuigingsniveau´s
Het beschikt over massage vingers en dat zorgt voor extra comfort
Het wordt geleverd met een koelkop die je na de cellulite behandeling kan gebruiken

De HoMedics CELL600 cellulitis massager is een van de beste oplossingen om cellulitis te verminderen. Het is gemakkelijk te gebruiken, effectief, en betaalbaar.

De HoMedics CELL600 is een massage-apparaat dat een complete oplossing biedt voor cellulitis. Het massage-apparaat bevat een vacuüm cup met drie cupmaten en drie zuigkrachtniveaus. Deze cups zijn geschikt voor alle lichaamszones. Door de elelktronische pomp wordt vacuüm in de huid ingezogen. Het effect daarvan is dat het bindweefsel constant wordt gestimuleerd en bewogen en dat werkt zeer effectief bij cellulite omdat de bloedsomsloop beter wordt bevorderd.

De vacuum massage is nog effectiever dankzij de infrarood warmte die je tijdens de behandeling kan activeren.
De infrarood warmte doordringt nog dieper in de huid en dat zorgt ervoor dat de spieren nog beter worden losgemaakt en de doorbloeding wordt verbeterd. Daarnaast geeft het ook een heerlijk ontspannend en rustgevend gevoel. Het werkt dus ook zeer goed als je last hebt van stress na een lange drukke werkdag.

Na de behandeling kun je de koelkop gebruiken. Het is heerlijk om de huid af te koelen en te verstevigen. Je kunt kiezen uit 3 koelniveaus en de gewenste temperatuur instellen. De HoMedics CLL600 werkt draadloos en heeft een batterijlevensduur van 3 uur. Je kunt het apparaat opladen met de bijgeleverde oplader.

Na een paar weken kan je al een resultaat zichtbaar verwachten en zal de huid er gladder uitzien. Om de beste resultaten te behalen zijn voldoende lichaamsbeweging en een gezond dieet natuurlijk ook essentieel.


5. ARUVAYA anti-cellulite Cupping set

De anti cellulite cupping set met de beste prijs kwaliteit verhouding

ARUVAYA Cupping set

Belangrijkste kenmerken:

Drie verschillende formaten cups sets worden erbij geleverd.
Zeer effectief bij het verminderen van cellulite, spierpijn en stress
Het meest populiare vaccuum massage apparaat op bol.com
Zeer effectief in het stimuleren van de doorbloeding
Gemaakt van de BPA vrije siliconen
De cups kan je snel en gemakkelijk schoonmaken

De ARUVAYA anti-cellulite Cupping set is één van de populairste behandelingen tegen cellulites. Het gebruikt een unieke vacuümtechniek om gifstoffen effectief uit je lichaam te zuigen, waardoor je huid er beter uitziet en cellulitis minder zichtbaar wordt.

Terwijl traditionele cellulitisbehandelingen vaak pijnlijk zijn is de ARUVAYA cupping set veel doeltreffender en comfortabeler. De hoogwaardige siliconen die in dit product gebruikt worden laten je ontspannen, en doen geen pijn op de behandelde plek.

De cupping set bestaat uit twee kopjes. Elke cup bevat een uniek siliconen vacuümpompje dat een vacuüm tot 40mmHg creëert. De cup wordt op de huid geplaatst en vervolgens druk je de cup zachtjes naar binnen. Het creëert een negatieve druk die alle gifstoffen uit de beoogde zone zuigt. De negatieve druk wordt na 10-15 minuten losgelaten, wat de pijn vermindert en de huid glad en zacht maakt. Door deze techniek toe te passen worden cellulite vetcellen uitelkaar gehaald waardoor ze effectiever uit het lichaam worden afgevoerd.

Voor de beste resultaten is het belangrijk dat je deze cupping set minimaal 5 keer per week gebruikt.


Wat is een anti cellulite apparaat en hoe werkt het precies?

Een anti cellulite massaage apparaat is een massage apparaat dat speciaal gemaakt is om de vetcellen onder het huidoppervlak af te breken. Door de massage worden de opgehoopte vetcellen uit elkaar gedreven en daardoor kunnen de vetcellen veel gemakkelijker uit het lichaam worden afgevoerd. Het effect daarvan is dat de cellulite afneemt en daardoor veranderd de sinaasappelhuid in een strakkere huid.

Cellulite massage apparaten voeren verschillende technieken uit om cellulite te verminderen. Hieronder een overzicht van deze technieken:

  • Rolmassages
  • Vibratie massage
  • Vacuüm cups massage

Beide drie massages hebben als doel om de doorbloeding en lymfedrainage te verbeteren door de bindweefsels rond de vetophopingen te stimuleren. De vetcellen worden afgebroken en daardoor kunnen beter uit het lichaam worden verwijderd. Het resultaat is dat je een gladdere, jonger uitziende huid krijgt zonder de kuiltjes.

Om het maximale resultaat te behalen is het belangrijk dat je het bindweefsel massage apparaat dagelijks gebruikt. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende beweegt en op een gezond dieet volgt.

Wat is cellulite en hoe ontstaat het?

Cellulite is een huidaandoening die ontstaat wanneer vetcellen onder de huid vast komen te zitten. Het effect is dat het bindweefsel onder de huid wordt aangetast. Het kan bultjes veroorzaken op je dijen, heupen en billen. Daarnaast zal de huid door deze vetophopingen er minder strak uitzien. De huid zal er daarentegen bobbelig uitzien en we noemen het ook wel een sinaasappelhuid.

Cellulite wordt veroorzaakt door een aantal belangrijke factoren zoals erfelijkheid, aantasting van de hormonen en een slecht dieet. Cellulite is een huidaandoening die met name bij vrouwen voorkomt.

Cellulites kan op verschillende manieren worden verminderd zoals door het gebruik van een anti cellulite massage apparaat. Daarnaast is een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging van vitaal belang om cellulite te verminderen.

Wat zijn de oorzaken van cellulite en hoe kan je afkomen van een sinaasappelhuid?

De belangrijkste oorzaken van cellulite zijn erfelijkheid , slechte voeding en niet voldoende bewegen. Door deze factoren ontstaat cellulite. We gaan hieronder uitgebreid in op beide oorzaken.

Veel vrouwen hebben een erfelijke aanleg voor cellulite. Het betekent dat ze een grotere kans hebben om deze aandoening te ontwikkelen op jongere leeftijd. Vooral wanneer veel mensen in je familie last hebben van overgewicht is de kans groter. Wanneer je namelijk sneller aankomt is de kans op cellulite veel groter. Je kunt je kansen minimaliseren door een gezond dieet te volgen en regelmatig te sporten. Daarnaast werkt het dagelijks gebruik van een anti cellulite massage apparaat ook zeer effectief bij het verminderen van een sinaasappelhuid.

Naast erfelijkheid is de tweede belangrijke oorzaak van cellulite een slecht dieet. Veel vrouwen die op jonge leeftijd cellulite krijgen consumeren overmatige hoeveelheden verzadigd vet en suiker, en een overvloed aan koolhydraten. Juist dit veroorzaakt cellulite omdat er zich meer vet ophoopt.

Om dit cellulite probleem te vermijden, moet je een gezond dieet volgen. Verminder de hoeveelheid verzadigd vet en geraffineerde koolhydraten die je binnenkrijgt. Kies in plaats daarvan vetarme zuivelproducten, mager vlees, vis, noten, en volle granen. Deze voedingsmiddelen zitten ook boordevol vezels en micronutriënten die kunnen helpen je langer een vol gevoel te geven, waardoor je minder eet en over het geheel genomen gewicht verliest.

Afvallen is natuurlijk een zeer effectieve manier om cellulitis te verminderen. Als je gewicht verliest, zul je merken dat je huid veel egaler en vlakker wordt, waardoor je cellulitis minder ziet. Zorg ervoor dat je minstens drie keer per week sport om calorieën te helpen verbranden en je spieren te verstevigen, wat ook helpt cellulitis te verminderen.

Voor meer informatie over de oorzaken verwijzen we je ook graag naar door naar deze website.

Hoe koop je het cellulite massage apparaat dat past bij jouw wensen?

Natuurlijk willen wij voorkomen dat je het verkeerde anti cellulite apparaat. We gaan daarom uitgebreid in op welke functionaliteiten je op moet letten als je van plan bent om een cellulite apparaat te kopen. Op die manier krijg je zelf een beter beeld van welke functionaliteiten voor jouw belangrijk zijn zodat je een goede aankoop doet.

Welke type anti cellulite massage apparaat kies je?

De belangrijkste vraag die je aan jezelf moet stellen is voor welk type anti cellulite massage apparaat je kiest. De apparaten verschillen sterk van elkaar en daarnaast kan je ze ook voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Bij het kiezen van het juiste anti cellulite massage apparaat is het dus ook belangrijk voor welke andere doeleinden je het toestel wilt gebruiken. Hieronder gaan we kort in op de verschillende soorten cellulite apparaten.

Cellulite massage roller

Anti cellulite massage roller

Een anti cellulite massage apparaat werkt door middel van massagerollers. De massagerollers hebben scherpe puntjes en juist dit is belangrijk omdat daardoor de bloedscirculatie wordt gestimulleerd. De werking van het apparaat is vrij simpel. Je rolt het massageroller cellulite apparaat over de plekken waar je last hebt van cellulite. Vervolgens worden de bloedscirculatie in de onderliggende huid gestimuleerd en dat zorgt ervoor dat de vetcellen effectiever worden afgevoerd uit het lichaam.

Cellulite elekrische handmassage apparaat

Wil je genieten van een heerlijke massage terwijl je ook effectief de cellulite bestrijdt? Een elektrisch cellulite handmassage apparaat kan dan zeer een hele goede keuze zijn. Het grote voordeel van dit type apparaat is dat je het voor meer doeleinden kan gebruiken dan het wegnemen van cellulite. Zoals het verminderen van spierpijn, rugpijn en stress. Het is het perfecte apparaat om te ontspannen.

Het celulite handmassage apparaat werkt door het uitvoeren van een kneed of vibratie massage. Op die manier worden de spieren losgemaakt en wordt de bloedsomloop bevorderd. Afvalstoffen kunnen daardoor beter worden afgevoerd. Juist dit is wat we willen bereiken want daardoor neemt ook de cellulite af. Consistentie van het gebruik van dit apparaat is de sleutel tot het succes in combinatie met een goed dieet en voldoende beweging om cellulite te verminderen.

Elektrisch anti cellulite handmassage apparaat
Vacuüm massage cups

Cellulite cups

Cellulite cups zijn ook een zeer effectieve oplossing om cellulite sterk te verminderen en van die sinaasappelhuid af te komen. We noemen deze type behandeling ook wel een vacuüm massage. Door de vacuüm kopjes op de huid samen te knijpen en los te laten wordt het vacuüm opgezogen. De huid komt dus in de cups.

Op de plekken waar je cellulite hebt plaats je de cups. Het effect van de vacuüm cups is dat de bloedsomloop rondom deze gebieden sterk gestimuleerd en wordt het bindweefsel losgemaakt. Daarnaast wordt door de druk van het vacuüm vetafzettingen afgebroken. Op die manier helpen cellulite cups bij het verminderen van cellulite.

Een sinaasappelhuid verminderen met een trilplaat

Fitness apparaten zoals de trilplaat

Fitness apparaten kunnen zeer effectief bij het verminderen van cellulite.
Een zeer effectief fitness toestel om cellulite te verminderen is door het gebruiken van een trilplaat.

Het grote voordeel van een trilplaat is dat je dit apparaat ook perfect thuis kan gebruiken. Een trilplaat is zo effectief om cellulite te verminderen omdat de training specifiek ingesteld kan worden op de benen, billen en dijen. Juist dit zijn de plekken waar cellulite veel voorkomt.

De werking van een trilplaat is vrij simpel. Wanneer je op de trilplaat gaat staan dan wordt je lichaam door de schommelende en verticale bewegingen uit balans gebracht. Het effect daarvan is dat de spieren gaan samentrekken en daardoor wordt de bloedsomloop in het lichaam bevorderd. Door de toegenomen bloedsomloop worden afvalstoffen effectiever uit het lichaam verwijderd en daardoor neemt de cellulite af. Wanneer je een trilplaat gebruikt dan neemt ook de stofwisseling toe en dat betekend dat je effectiever kan calorieën kan verbranden en juist dit is ook belangrijk om cellulite te verminderen. Op diemanier helpt een trilplaat met het verminderen van cellulite. Voor meer informatie verwijzen je we ook naar de trilplaat adviesgids.

Kan je de intensiteit instellen van het anti cellulite massage apparaat instellen?

Een belangrijk punt waarop je moet letten bij het kopen van een anti cellulite massage apparaat is of het toestel is voorzien van een instelbare intensiteit. Het grote voordeel is dat je de intensiteit van de massage kan aanpassen aan jouw wensen. Een krachtigere massage kan een groot voordeel zijn als je de bloedsomloop in het lichaam nog meer wil stimuleren.
Wij raden je altijd aan om een bindweefsel massage apparaat te kopen met een aanpasbare intensiteit.

Verschillende massage kopjes

Wanneer je voor een anti cellulite massage apparaat kiest adviseren je om voor een toestel te kiezen die wordt geleverd met minimaal vier verwisselbare massagekopjes. Het grote voordeel is dat elk kopje een andere type behandeling geeft.

Een anti celluliti massage apparaat gaat veel verder dan alleen het wegnemen van cellulite. Elke massagekop is namelijk speciaal gemaakt voor het behandelen van een specifieke gezondheidsklachten. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het verminderen van spierpijn, het behandelen van de gewrichten of natuurlijk het verminderen van cellulite .

Lees de reviews van mensen die het anti cellulite massage apparaat hebben gekocht.

Het is altijd belangrijk om de reviews en ervaringen te lezen van mensen die het cellulite apparaat hebben gekocht. Wanneer je het cellulite apparaat bijvoorbeeld via bol.com of amazon.nl koopt dan is ons advies om te kiezen voor een toestel met voldoende reviews. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een anti cellulite apparaat met minimaal een gemiddelde beoordeling van 4 ster of meer. Lees ook goed de reviews door zodat je een goed beeld krijgt van de ervaringen van mensen. Op die manier krijg je een beter beeld of het apparaat past bij jouw wensen of juist niet.

Scroll naar top