Buy Hes massage gun review

Buyhes massage gun review

Voordelen Buy Hes massage gun

 • 20 verschillende snelheidstanden
 • Zes massagekopjes (uniek voor deze prijs)
 • Touchscreen
 • Zeer voordellig (49 euro)

Nadelen:

 • Accu gaat minder lang mee als andere massage guns (2 tot 4 uur)

In deze review ga ik kort in de op de Buyhes massage gun. Buyhes behoort tot de meest populaire bedrijven die massage guns maakt. De massage guns die Buyhes maakt bevinden zich in het goedkopere segment. De massage gun wordt verkocht een prijs van 49 euro. Het massage pistool is hiermee een stuk goedkoper dan de meeste andere modellen. We kunnen zelfs zeggen dat de Buyhes één van de meest voordellige massage pistolen van dit moment is.

In deze review geef ik mijn oordeel over hoe goed de Buyhes massage gun is ten opzichte van andere massage pistolen die worden verkocht voor een duurdere prijs.

Ik heb de masssage gun de afgelopen weken uitgebreid gebruikt. Op basis hiervan heb ik mijn review geschreven.

Specificaties van de Buy Hes

Merk:Buyhes
Prijs 49 euro
Gewicht: 1.7 kilo
Opbergkoffer Ja
Type massage:Klopmassage / percussie
Aantal intensiteit standen:20 intensiteit standen
Aantal klopbewegingen per minuut:2200 tot 3200 percussie bewegingen
Aantal massagekopjes:6
Hoe lang gaat de batterij mee? 3 uur
Geluidsniveau:50 decibel

Hoe onderscheid de Buyhes zich van andere massage guns uit dezelfde prijsklasse.

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen. De Buyhes massage gun is uniek als we kijken naar de prijs en de functionaliteiten waarover het bezit. Ik ga hieronder in op de kenmerken waarop de Buyhes massage gun zich onderscheid van de concurrentie.

Massagekopjes

Zes massagekopjes in plaats van vier

De Buyhes massage gun wordt geleverd met zes massage kopjes. Het is echt uniek want alleen de duurdere massage guns boven de 100 euro worden geleverd met meer dan vier kopjes. Op dit vlak onderscheid Buyhes zich dus duidelijk van andere massage pistolen.

Het is een groot voordeel want juist door de verschillende opzetstukjes wordt de kwaliteit van de massage enorm bevorderd. Elk kopje is namelijk gemaakt om een lichaamsdeel of spiergroep te masseren.

Hieronder ga ik in op de verschillende soorten massage kopjes:

 • Grote ronde kop: masseer hiermee de grote spiergroepen
 • Kleine ronde kop: voor het heel gericht masseren van de kleinere spiergroepen
 • Platte kop: geschikt voor alle lichaamsdelen
 • Pneumatische kop: plaats deze kop op het apparaat om de botten effectief te masseren.
 • Vork kop: het beste voor het masseren van de rug
 • Kogelkop: voor het effectief behandelen van de gewrichten.

Gemakkelijk in gebruik: mooi touchscreen

De massage gun werkt daarnaast ook een stuk gemakkelijker dan andere goedkope massage pistolen. De meeste uit de prijscategorie onder de 70 euro zijn namelijk niet voorzien van een mooi touchscreen. De Buyhes is daarentegen wel voorzien van een mooi touchscreen.

Ik kan je zeggen dat dit echt een stuk fijner werkt. Je kan namelijk veel gemakkelijker de snelheid van de massage instellen. Door op de – of + knop te drukken verlaag of verhoog je de intensiteit.

Daarnaast kan je ook precies zien hoe vol de batterij is. Bij andere budget massage guns kan je dat niet zien en weet je niet hoe vol deze zit.

20 intensiteit standen

Waarin de Buyhes massage gun zich ook onderscheid van andere modellen uit dezelfde prijsklasse is het aantal intensiteit standen. De Buyhes voert een vibratie massage uit en hierbij heb je de keuze uit wel 20 intensiteit standen.

Het aantal trillingen per minuut loopt uiteen van 1200 tot 2600 trillingen. Bij de hoogste stand is de massage erg krachtig en worden de spieren goed losgemaakt.

Mooie stevige koffer

Je hoeft je geen zorgen te maken dat het apparaat kapot gaat tijdens het reizen. Buyhes levert er namelijk een stevige opbergkoffer bij. In deze koffer kan je de bijbehorende accesoires en de massage gun veilig in opbergen.

Wat zijn de nadelen van de BuyHes

Het grootste nadeel van dit massage pistool is dat de batterij niet zo sterk is in vergelijking tot andere modellen. De Buyhes massage gun heeft een batterij van 2500 mAh. Wanneer de batterij helemaal volgeladen is dan gaat deze 2 tot 3 uur mee. Het is dus een stuk minder dan andere massage guns maar wat kan je ook verwachten van een prijs van 49 euro.

Een ander nadeel van de Buyhes massage gun is dat deze vrij zwaar aanvoelt. Het toestel weegt 1,7 kilo en het is hiermee een stuk zwaarder dan andere massage guns. Vooral als je het voor een lange tijd in de hand houdt dan ga je de 1,7 kilo wel degelijk voelen.

Conclusie: over de Buyhes massage gun

De Buyhes is een massage gun die uniek is in zijn prijsklasse. Voor 49 euro vindt je geen enkele ander massage pistool die wordt geleverd met zes opzetkopjes, 20 intensiteit standen en een aanraakscherm. Daarnaast voelt de massage ook fijn en krachtig aan. Ik heb de deze massage gun zelf uitgebreid getest en vergeleken met andere massage pistolen die ik heb getest. Ik kan je zeggen dat de Buyhes qua mogelijkheden en massage kwaliteit vergelijkbaar is met massage guns die boven de 100 euro liggen. De Buyhes massage gun is dus echt een koopje en ik kan het iedereen aanraden.

Wanneer je echter opzoek bent naar een massage pistool die qua batterij heel lang mee gaat dan raad ik je de Buyhes niet aan.
De batterij van 2500 mAh is niet zo sterk en daardoor gaat het toestel maar 2 tot 3 uur mee. Op dit vlak kan je zien waarom de Buyhes goedkoper is dan andere merken. Wanneer een goede batterij belangrijk is dan raad ik je aan om eens de Tunturi massage gun te overwegen. De Tunturi gaat qua batterij een stuk langer mee maar is wel een stukje duurder. Het is een belangrijke overweging die je dient te maken.

Als je opzoek bent naar een massage gun die niet veel weegt dan raad ik je de Buyhes ook zeker niet aan. Het weegt 1,7 kilo en dat is een stuk zwaarder als andere massage guns. Tegenwoordig zijn er veel massage guns op de markt die 500 tot 700 gram minder wegen en dat maakt wel degelijk een groot verschil uit. Vanuit mijn optiek zijn deze twee nadelen de hoofdredenen waarom Buyhes de prijs van deze massage gun zo laag heeft kunnen houden.

Wanneer je deze nadelen niet een heel groot probleem vindt dan is dit de ideale massage gun voor jouw!

Meest gestelde vragen over over de Buyhes massage gun

Ik heb hieronder een kort overzicht opgesteld van de meest gestelde vragen die mensen hebben over dit massage apparaat.

Hoeveel garantie zit er op de Buyhes massage gun?

Buyhes geeft standaard 1 jaar garantie op deze massage gun. Mocht deze onverhoopt kapot gaan dan kan je deze terugsturen en dan krijg je in de meeste gevallen een nieuw massage pistool.

Bij welke gezondheidsklachten helpt de Buyhes massage gun?

– Verminderen van spierpijn
– Een sneller spierherstel
– Betere sportprestaties
– Het verminderen van stress
– Een betere nachtrust
– Verminderen van hoofdpijn.

Hoe kan je de Buyhes massage gun het beste voor de eerste keer gebruiken

– Lees eerst de handleiding goed door
– Plaats de juiste massage kop op het apparaat
– Zet de massage gun
– Verhoog langzaam de intensiteit totdat je de juiste stand hebt gevonden
– Beweeg langzaam over de spiergroepen heen die je wilt masseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top