Beurer MG80 review

In deze korte review ga ik het hebben over de Beurer MG80. Het is een handmassage apparaat waarmee je eigenlijk elk lichaamsdeel goed kan masseren. In deze review ga ik in op de belangrijkste functionaliteiten van de Beurer MG80. Daarnaast vertel ik je hoe je de MG80 het beste kan gebruiken. Ik hoop dat je na het lezen van deze review een beter beeld hebt gekregen van dit massage apparaat.

Beurer MG80

Voordelen

  • Twee opzetstukjes
  • Krachtige klopmassage die zeer goed werkt bij het verminderen van rugpijn en spierpijn
  • De Beurer MG80 is vrij lang waardoor je ook goed je rug kan masseren.
  • Anti slipgreep
  • Drie intensiteit standen

Nadelen:

  • Helaas kan je de Beurer MG80 niet draadloos gebruiken. Wanneer dit belangrijk is bekijk dan ook eens massage gun koopgids.

Hoe voelt de massage van de Beurer MG80 aan?

Heb je last van spierpijn of bijvoorbeeld hevige rugpijn? Het is dan belangrijk dat de massage vrij krachtig moet zijn zodat de spieren goed worden losgemaakt. Ik kan je zeggen dat de Beurer MG80 krachtige massages geeft waarbij de vastzittende spieren goed worden losgemaakt. De MG80 van Beurer doet dit door het uitvoeren van een klopmassage. Bij een klopmassage maakt het apparaat op en neer gaande bewegingen en dat zorgt ervoor dat bloedsomloop in de spieren wordt gestimuleerd.

Beurer MG80

Infrarood warmte

Wanneer je echt tot rust wilt komen en ook je spieren goed wilt losmaken dan raad ik je aan de infrarood massage functie op de Beurer MG80 te activeren. Wanneer je dit activeert dan worden de massagekopjes opgewarmd.

Wanneer je het Beurer massage apparaat over je lichaam heen wrijft in combinatie met de infrarood warmte dan zorgt dit voor een heerlijk ontspannend gevoel. De infrarood warmte functie werkt dus heel goed bij het verminderen van stress.

Daarnaast wordt de bloedsomloop in de spieren hierdoor extra gestimuleerd. Het is een voordellig effect. Door de toegenomen bloedsomloop kunnen meer zuurstoffen en voedingstoffen je spieren bereiken. De spieren worden dus voorzien van de belangrijke zuurstoffen waardoor bijvoorbeeld spierpijn of rugpijn verdwijnt.

Ik raad je dus altijd aan om de infrarood warmte functie op de MG80 te activeren.

De Beurer MG80 heeft drie instelbare intensiteit standen

Tijdens het masseren kan het natuurlijk voorkomen dat je vindt dat de massage te krachtig of juist te zacht aanvoelt. Met de Beurer MG80 kan je de intensiteit van de massage snel en gemakkelijk instellen. Op de MG80 bevinden zich – en + en hiermee kan je de intensiteit aanpassen. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende standen.

Twee opzetstukjes

De Beurer MG80 wordt geleverd met twee verschillende opzetstukjes. Het worden ook wel massagekopjes genoemd. Elk kopje heeft een speciale functie. Hieronder ga kort in op de verschillende kopjes:

  • Noppenkop: gebruik deze massagekop om de spieren in het diepere weefsel te masseren. Wanneer je deze kop op de MG80 plaatst dan zal de massage krachtiger aanvoelen.
  • Vijfpuntkop: ik raad je deze kop aan wanneer je de oppervlakte spieren wilt masseren en meer wilt genieten van een ontspannende massage.

De Beurer MG80 heeft een anti slipgreep

Sommige handmassage apparaten zijn wat lastiger om vast te houden omdat ze gemakkelijker uit je hand glijden.
Bij de Beurer MG80 is dit gelukkig niet het geval. De MG80 is namelijk voorzien van een speciale anti slipgreep.
Het zorgt voor extra comfort en het verbeterd natuurlijk de massage ervaring.

Nadelen van de Beurer MG80

Een nadeel is dat je het niet draadloos kan gebruiken. Het is dus niet het meest draagbare massage apparaat. Wanneer je een soortgelijk massage apparaat wilt hebben maar die je wel draadloos kan gebruiken dan raad ik je aan om in dit geval een massage gun te kopen. Een hele goede massage gun die ik je kan aanraden is de Tunturi massage gun. De Tunturi kan je draadloos gebruiken en gaat tot wel 8 uur een volle batterij.

Met de MG80 kan je eigenlijk elk lichaamsdeel masseren door er simpelweg overheen te glijden. Ik zie dit echter ook als een nadeel. Je moet namelijk al het werk zelf doen en je moet de MG80 constant in je hand vasthouden. Het voelt natuurlijk iets minder ontspannend aan als je dit de hele tijd moet doen.

Wanneer je graag echt wilt ontspannen en zelf helemaal niks wilt doen dan is dit niet het beste massage apparaat. In dit geval kan je aanraden om een massagekussen of massagestoel te overwegen.

Hoe gebruik je de Beurer MG80?

De Beurer MG80 is vrij simpel om te gebruiken. Het is allereerst belangrijk om het juiste opzetkopje op het apparaat te plaatsen. Vervolgens hou je het apparaat stevig in je hand en beweeg je het langzaam over de spiergroepen die je wilt masseren. Het is belangrijk om langzaam over de spiergroepen te glijden voor het optimale effect. Het is namelijk belangrijk dat je het apparaat de tijd geeft om de spieren goed los te maken en de doorbloeding van het lichaam te stimuleren.

Garantie op de Beurer MG80

De Beurer MG80 wordt geleverd met drie jaar garantie. Mocht het toestel door een fabrieksfout onverhoopt stuk gaan dan heb je recht op een nieuw toestel of het wordt voor je gerepareerd. Daarnaast heb je 30 dagen niet geld terug garantie. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent of je hebt het gevoel dat je een impulsieve aankoop hebt gedaan dan kan je het apparaat terugsturen en dan krijg je jouw geld terug. De Beurer MG80 moet dan wel helemaal compleet worden toegestuurd en het spreekt voor zich dat het in perfecte staat moet zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top