Beurer MG147 massagekussen

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Compact: zeer draagbaar (werk en vakantie)
– Shiatsu massage
– Infrarood warmte 
– Twee intensiteit standen 

Beurer MG147 massagekussen 

Eén van de grote voordelen van de Beurer MG147 is dat een zeer compact en licht massagekussen is. Dankzij het compacte formaat kan je de Beurer MG147 overal mee naartoe nemen. In deze review van de Beurer MG147 gaan wij in de op de meest belangrijke eigenschappen van dit massagekussen. Daarnaast geven wij aan voor wie dit apparaat geschikt is en wat de voordelen en nadelen van dit Beurer massagekussen zijn.

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De specificaties van de Beurer MG147

  In de onderstaande tabel kan je de specificaties van de Beurer MG147 bekijken. Wanneer je deze pagina op de computer of tablet is er ook een andere massagekussen in de tabel opgenomen zodat je deze met elkaar kan vergelijken.

  Beurer MG147

  Medisana MC825

  Ecomed MC90E

  Algemene beoordeling

  Het beste:
  Compacte kussen

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding

  Het beste:
  Voordelige kussen 

  Complete lichaamsmassage

  Nee

  Ja

  Nee

  Lichaamsdelen

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen, schouders, voeten

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen

  Bovenrug, onderrug

  Specifiek instellen op een lichaamsdeel?

  Nee

  Ja

  Nee

  Type massages?

  Shiatsu massage

  Acupressuur massage, Shiatsu massage, Vibratie massage

  Shiatsu massage

  Warmte functie

  Ja

  Ja

  Ja

  Intensiteit

  2 standen

  4 standen

  Nee

  Beurer MG147

  Algemene beoordeling

  Het beste:
  Compacte kussen

  Complete lichaamsmassage

  Nee

  Lichaamsdelen

  Bovenrug, onderrug, nek, zitvlak, taille, heupen, benen, schouders, voeten

  Specifiek instellen op een lichaamsdeel?

  Nee

  Type massages?

  Shiatsu massage

  Warmte functie

  Ja

  Intensiteit

  2 standen

  De Beurer MG147 voert shiatsu massages uit die de spieren in het diepere weefsel masseren.

  De Breurer MG147 geeft heerlijke shiatsu massages die uw spieren tot rust laten komen. De shiatsu massage wordt uitgevoerd door middel van de vier massagekoppen die in het apparaat zitten. Een shiatsu massage is een zeer effectieve massage die wat harder aanvoelt. Door de wat hardere massage worden ook de spieren in het diepere weefsel goed gemasseerd. Wanneer de massage te hard aanvoelt kan je gelukkig de intensiteit van de massage aanpassen. Hierdoor wordt de spanning in de diepere spieren verlicht waardoor bijvoorbeeld de spierpijn afneemt.. Vooral voor mensen die bijvoorbeeld veel naar de sportschool kan dit goed van pas komen. Na het sporten zijn vooral de spieren in het diepere weefsel aangespannen. Door het geven van een bindweefselmassage komen deze spieren tot rust en wordt de spanning op de spieren sterk verminderd. Het grote voordeel hiervan is dat je spieren minder tijd nodig hebben om volledig tot rust te komen. Op deze manier kan je in een kortere periode spiermassa opbouwen. Wij raden de Beurer MG147 voor mensen die die veel naar de sportschool en een kortere periode spiermassa willen opbouwen.

  Oververhittingsbeveiliging an de Beurer MG147

  De Beurer MG147 is voorzien van een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch na 20 minuten wordt uitschakelt. Als je langer wilt genieten van een massage kan je het kussen eenvoudigweg opnieuw starten. Let er wel op dat je 1 of 2 minuten wacht zodat het Beurer MG147 shiatsu kussen is afgekoeld. Door de automatisch oververhittingsbeveiliging wordt de levensduur van de MG 147 van Breuer enorm verlengd. Daarnaast loopt je niet onverhoopt tegen hoge energiekosten aan omdat je het kussen bent vergeten uit te zetten.

  De Beurer MG147 is zeer draagbaar en dus compact

  De Breurer MG 147 is een klein en compact kussen en het bedekt een kleiner gebied in vergelijking tot grotere massagekussens. Als potentiële koper kan je dit zien als een nadeel maar het heeft ook een voordeel. Doordat het kussen zo compact is kan je het overal mee naartoe nemen. Het kussen past gemakkelijk in een rugzak dus het is geen enkel probleem om deze mee te nemen naar je werk. Wanneer je specifieke delen van het lichaam wil masseren hou je het kussen met je handen vast en plaats je het op lichaamsdeel wat je wil masseren. Op deze manier kan je bijna elk lichaamsdeel heel gericht masseren. Wij vinden dit het grootste voordeel ten opzichte van een groot massagekussen zoals de Ecomed MC 90E, Lifegoods massagekussen of de Beurer MG300 XL. De Beurer MG147 is echter iets minder comfortabel omdat je het kussen de hele tijd moet vasthouden. Wanneer je wil dat de Breurer MG 147 je rug masseert kan je het tegen de stoelleuning plaatsen en dan kan je met je rug tegen het kussen aanleunen. Op deze manier hoef je het kussen niet in je hand te houden.

  Draairichting van de massagekoppen aanpassen

  De massagekoppen van de Beurer MG147 zijn speciaal ontworpen om de handbeweging van de masseur te imiteren. De koppen bewegen van boven naar beneden. Ook kunnen ze met de klok mee en tegen de klok in draaien. De massagekoppen wisselen na enkele minuten van draairichting. De draairichting van de koppen kan je ook handmatig aanpassen. We kunnen dus wel concluderen dat het apparaat op dit gebied zeer veelzijdig is. Door deze veelzijdigheid kan je de spieren optimaal masseren.

  Hoe kan je de intensiteit van de massage aanpassen?

  Vindt je dat de massage te kracht aanvoelt? Met de bijgeleverde afstandsbediening pas je snel en gemakkelijk de intensiteit van de massage aan. De Beurer MG147 is namelijk voorzien van twee intensiteit standen. Daarnaast kan je met de afstandsbediening de draairichting van de massagekoppen aanpassen.

  Oververhittingsbeveiliging van dit Beurer massagekussen

  De Beurer MG147 is voorzien van een oververhittingsbeveiliging die ervoor zorgt dat het apparaat automatisch na 20 minuten wordt uitschakelt. Als je langer wilt genieten van een massage kan je het kussen eenvoudigweg opnieuw starten. Let er wel op dat je 1 of 2 minuten wacht zodat het Beurer MG147 shiatsu kussen is afgekoeld. Door de automatisch oververhittingsbeveiliging wordt de levensduur van de MG 147 van Breuer enorm verlengd. Daarnaast loopt je niet onverhoopt tegen hoge

  Altijd een schoon massagekussen

  Vind je het belangrijk dat het kussen lekker fris en schoon is? De Beurer MG147 wordt geleverd met een hoes die je gemakkelijk van het kussen afhaalt. De hoes was je vervolgens met 40 graden en je hebt weer een heerlijk schoon massagetoestel.

  Garantie op het Beurer MG147 massagekussen

  Bij Coolblue en bol.com wordt de Beurer MG 147 met een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Het apparaat kan je dus binnen 30 dagen terugsturen wanneer je niet helemaal tevreden bent over het kussen. De Beurer MG147 moet dan wel in perfect staat zijn. Voor jouw als klant is dit een groot voordeel want je weet zo zeker dat je de juiste aankoop doet. De Beurer MG 147 wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. De garantie geldt voor alle fabricagefouten.

  De conclusie van dit Beurer massagekussen 

  De Beurer MG147 is zeer compact waardoor je het overal mee naartoe kan nemen. Het is ideaal wanneer je bijvoorbeeld van plan bent om het te gebruiken op je werk of tijdens je vakantie

  Door het kussen als een handmassage apparaat te gebruiken kan het bijna elk deel van je lichaam masseren.

  Het kussen geeft heerlijke infrarood warmte shiatsu massages.

  De Beurer MG147 maakt bijna geen geluid

  Doordat het kussen compact is masseert het niet je gehele rug. De Beurer MG300 XL is dan een betere keuze. 

  Scroll naar top