Beurer FM90 review

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Shiatsu en compressie massage
– Gesloten ontwerp: voetzolen, zijkanten, bovenkant en kuiten worden gemasseerd. 
– Infrarood warmte functie (bloedsomloop stimuleren)
– Drie intensiteit standen 

Beurer FM90 review

Na een lange dag op het werk kunnen jouw voeten vaak oververmoeid voelen. De reden hiervan is dat je tijdens het werk te lang in dezelfde positie zit. Het gevolg is dat de bloeddoorstroming wordt verminderd en daardoor voelen uw vermoeid aan. De Beurer FM90 brengt hier verandering door het geven van heerlijke ontspannen voetmassages. De Beurer FM90 zit boordevol met unieke functionaliteiten en heeft als doel om jouw voeten tot rust te laten komen en de bloedcirculatie te stimuleren. In deze review gaan we in op alle functionaliteiten die in dit toestel verwerkt zijn. Hieronder een opsomming van de kenmerken die uit het oog springen:

 • Massages: het toestel biedt twee heerlijke massages aan namelijk de shiatsu en compressie massage.
 • Intensiteit: het toestel heeft de beschikking over drie intensiteit standen.
 • Infrarood warmte: met de warmte infrarood functie wordt de bloedcirculatie nog meer gestimuleerd.
 • Verstelbare pootjes: het heeft verstelbare pootjes waardoor je gemakkelijk de hoogte kan instellen.
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De verschillende functionaliteiten van de Beurer FM90

  Hieronder gaan wij in op alle belangrijke eigenschappen van de Beurer FM90 voetmassage apparaat.

  Beurer FM90 

  Beurer FM60

  Algemene beoordeling

  Prijs?

  €106,-

  €59,-

  Massagevormen?

  Shiatsu massage en compressie massage 

  Shiatsu massage

  Aanpasbare intensiteit?

  3 standen

  3 standen

  Wordt de gehele voet gemasseerd

  Ja danzkij het gesloten ontwerp: voetzolen, bovenkant, zijkanten en kuiten. 

  Nee alleen de voetzolen

  Infrarood warmte functie?

  Ja

  Ja

  Gewicht?

  6.1 kilo

  3.6 kilo

  Beurer FM90 

  Algemene beoordeling

  Massagevormen?

  Shiatsu massage en compressie massage 

  Aanpasbare intensiteit?

  3 standen

  Wordt de gehele voet gemasseerd

  Ja danzkij het gesloten ontwerp: voetzolen, bovenkant, zijkanten en kuiten. 

  Infrarood warmte functie?

  Ja

  Gewicht?

  6.1 kilo

  Massage vormen van de Beurer FM90

  De Beurer FM 90 biedt twee verschillende massages aan namelijk de shiatsu en compressie massages. Doordat de Beurer een gesloten ontwerp heeft geven beide massages een heerlijk massage over je gehele voet. De Shiatshu massage kan wat krachtiger aanvoelen omdat bij deze massage ook de diepere spieren worden gemasseerd. Het doel van deze massage is om al jouw spieren los te maken.  De compressie massage voelt rustiger en minder hard aan. Tijdens de massage kan je de intensiteit instellen. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende standen.

  Mensen tot voetmaat 46 kunnen de Beurer FM 90 gebruiken.

  Het is altijd belangrijk om te checken wat de maximale voetmaat van een voetmassage apparaat is. Voor de Beurer FM90 hebben wij dit al voor je uitgezocht. Mensen tot voetmaat 46 kunnen gebruik maken van dit apparaat.

  Infrarood warmte massage

  Wat ook prettig is aan de Beurer FM90 is dat het mogelijk is om de infrarood warmte te activeren. Hierdoor worden jouw voeten tijdens een rustgevende massage heerlijk warm gemaakt. Met name in de koude wintermaanden voelt de verwarmde massage heerlijk aan. De warmte functie werkt niet alleen ontspannend maar het maakt de spieren in je voeten ook losser en dit heeft een positief effect op de bloedcirculatie.

  De hoogte is instelbaar

  Een groot voordeel van de Beurer FM90 is dat je de hoogte van de poten kan instellen. Afhankelijk van de hoogte van de stoel kan je de poten van het apparaat instellen. Het maakt dus niet of je op een bank of een hogere stoel zit. Met dit massage apparaat kan je altijd en overal genieten van een heerlijke voetmassage.

  Helaas geen afstandsbediening

  Wat wij jammer vinden aan dit apparaat is dat het niet wordt geleverd met een afstandsbediening. De Beurer FM90 heeft echter hele heldere en grote knoppen op het apparaat waarmee je gemakkelijk de instellingen kan aanpassen.

  Automatisch uitschakkel functie.

  Helaas beschikt de Beurer FM90 niet over een automatisch uitschakelfunctie. Het is dus belangrijk om het apparaat na elke massage sessie van maximaal 20 minuten uit te schakelen. Het risico bestaat namelijk dat het toestel anders oververhit raakt.

  Bij welke gezondheidsproblemen kan de Beurer FM90 bij helpen?

  Wat wij ook altijd belangrijk vinden om te vermelden is hoe de Beurer FM 90 u kan helpen bij het verlichten van fysieke en mentale gezondheidsproblemen:

  • Diabetes: veel mensen die lijden aan diabetes ontwikkelen na verloop van tijd neuropathie. De Beurer FM 90 kan deze symptomen behandelen door de zenuwen in de voetzolen te masseren.
  • Plantaire fasciitis: de Beurer FM 90 IS een voetmassage apparaat is met een gesloten ontwerp. Jouw voeten plaats je in het apparaat en vervolgens worden de voeten volledig gemasseerd. Bij open ontwerpen worden alleen de voetzolen gemasseerd. Dankzij het gesloten ontwerp worden ook de bovenkant, zijkanten en kuiten gemasseerd. Doordat ook de pees effectief wordt gemasseerd helpt het ook bij plantaire fasciitis.
  • Bunions: het kan de pijn sterk verlichten bij mensen die last hebben van bunions. Bij deze aandoening ontwikkelt er zich een knobbel aan de zijkant van de voet en dit doet veel pijn. Door het gesloten ontwerp van de Beurer FM 90 worden de gewrichten effectief gemasseerd door het uitvoeren van een shiatsu massage.
  • Stress: de Beurer FM90 helpt bij het verminderen van stress.

  Wanneer kan je niet gebruik maken van de Beurer FM 90?

  Wanneer je zwanger bent, hartproblemen hebt of een pacemaker hebt dan raden wij het sterk af om dit voetmassage apparaat te gebruiken. Wilt u toch genieten van een heerlijke massage dan adviseren wij om uw arts te bezoeken want die kan u het beste adviseren.

  Garantie op de Beurer FM90

  De Beurer FM90 wordt standaard geleverd met 3 jaar garantie. Mochten er problemen zijn dan kan je het apparaat terugsturen en het toestel wordt vervolgens gerepareerd of je krijgt een nieuw voetmassage apparaat. Wanneer je het toestel bij Coolblue of bol.com besteld geldt er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer je toch niet tevreden bent over het product kan je de Beurer FM90 binnen 30 dagen terugsturen. Vervolgens wordt het bedrag teruggestort op uw bankrekening.

  Conclusie

  De Beurer FM90 is een zeer uitgebreid voetmassage apparaat die uw voeten volledig masseert. Dankzij het gesloten ontwerp worden niet alleen de voetzolen maar ook de zijkanten en de bovenkant van de voeten gemasseerd. Het apparaat is daardoor perfect om optimaal te ontspannen en gezondheidsklachten te behandelen. Het voetmassage apparaat kost bij bol.com 130 euro. Wanneer je opzoek bent naar een goedkoper voetmassage apparaat dan zijn de Medisana FM888 of de Homedics FM TS 9 ook een goede keuze. Daarnaast kan je ook het Blije voeten voetmassage apparaat aanraden.

  Kort overzicht van de voordelen en nadelen van de Beurer FM90

  Je voeten plaats je in het apparaat en daardoor wordt je gehele voet volledig gemasseerd.

  De Beurer FM90 verbeterd de bloedsomloop door het geven van een heerlijke shiatsu massage in combinatie met de infrarood warmte.

  Het apparaat beschikt over 3 verschillende intensiteit standen.

  Het heeft beschikking over verstelbare poten waardoor je de hoogte van het voetmassage apparaat kan instellen.

  Er wordt helaas geen afstandsbediening bij het apparaat geleverd.

  Het apparaat heeft geen oververhittingsbeveiliging en schakelt zichzelf dus niet automatisch af. Het is belangrijk om de Beurer FM 90 na elke massage sessie uit te zetten.

  Scroll naar top