Beurer FM60

50,00

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
30 dagen gratis retour
– Shiatsu voetmassage apparaat  
– Infrarood warmte functie (bloedsomloop stimuleren)
– Drie intensiteit standen 
– 18 massagekoppen 
– Shiatsu en voetreflex massages 

Beurer FM60 review

De Beurer FM60 is één van de meest populaire voetmassage apparaten in Nederland en België. Bij Coolblue en bol.com is de FM 60 van Beurer het meest verkochte voetmassage toestel. Het apparaat is zo populair omdat het een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft. Het toestel wordt aangeboden bij Coolblue voor 87 euro en de gemiddeld beoordeling is 4,5 ster. Voor deze prijs krijg je een toestel die voorzien is van vele handige functionaliteiten:

 • De Beurer FM60 geeft een heerlijke shiatsu en voetreflex massage.
 • Verwarmde infrarood massage
 • Compact en licht waardoor het toestel.
 • Snel en gemakkelijk de intensiteit aanpassen
 • Het beschikt over 18 massageknoppen waardoor je voeten volledig gemasseerd worden.
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  De verschillende functionaliteiten van de Beurer FM 60

  Hieronder gaan wij dieper in op alle functionaliteiten van de Beurer FM60 voetmassage apparaat.

  Beurer FM60

  Blije voeten 

  Algemene beoordeling

  Massagevormen?

  Shiatsu massage

  Shiatsu, voetreflex en vibratie massage

  Aanpasbare intensiteit?

  3 standen

  Ja: 15 standen

  Kan je ook andere lichaamsdelen masseren?

  Nee

  Ja: rug, benen, buik

  Infrarood warmte functie?

  Ja

  Ja

  Gewicht?

  3.6 kilo

  6 kilo

  Beurer FB60

  Algemene beoordeling

  Massagevormen?

  Shiatsu massage

  Aanpasbare intensiteit?

  3 standen

  Kan je ook andere lichaamsdelen masseren?

  Nee

  Infrarood warmte functie?

  Ja

  Gewicht?

  3.6 kilo

  De Beurer FM 60 geeft een shiatsu massage

  De Beurer FM 60 geeft een heerlijke shiatsu massage. Deze vorm van massage kan wat hard aanvoelen omdat de massage gericht is op het masseren van de spieren van het diepere weefsel. Gelukkig kan je de intensiteit van de massage instellen waardoor de massage minder hard aanvoelt. De Beurer FM 60 heeft drie verschillende intensiteit standen zodat je altijd de perfecte massage ervaring kan creëren.

  Het apparaat is voorzien van 18 massagekoppen

  Eén van de voordelen van dit model is dat het 18 massageknoppen gebruikt om de gespannen spieren in de voetzolen te masseren. Dankzij de grote hoeveelheid aan massagekoppen worden jouw voeten vanuit elke hoek gemasseerd. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd en dit zal vervolgens helpen om de spieren losser te maken.

  De Beurer FM60 staat sterk op de grond en het maakt bijna geen geluid

  Een ander voordeel van het gebruik van de Beurer FM60 is dat het een laag ontwerp heeft met anti slip rubbertjes aan de onderkant. Het voetmassage apparaat staat door het lage ontwerp zeer stabiel op de grond. Het grote voordeel hiervan is dat je het apparaat op elk oppervlak kan gebruiken. Daarnaast is de Beurer FM60 zeer compact en licht waardoor het gemakkelijk in je rugzak pakt. De Beurer FM60 werkt geruisloos en dankzij de stille motoren zullen jouw collega's het apparaat niet eens opmerken. Geniet dus overal van een heerlijke voetmassage.

  Verwarmde infrarood massage

  Tijdens de massage kan je de infrarood functie inschakelen. Het grote voordeel hiervan is dat je voeten lekker worden opgewarmd. Dankzij de infrarood functie neemt de bloedcirculatie en daardoor gaan de stijve spieren sneller losser zitten. Daarnaast helpt het zeker wanneer je last hebt van vermoeide voeten en benen.

  In hoogte verstelbaar

  Een ander voordeel van dit model is dat het in hoogte verstelbaar is. De kleine voetjes aan de onderkant hebben drie verschillende hoogtes waaruit je kan kiezen. Deze functionaliteit is handig, omdat je de hoogte van de Beurer FM60 kunt aanpassen aan de hoogte van de stoel, fauteuil of bank.

  De Beurer FM60 heeft geen oververhittingsbeveiliging

  Een nadeel van de Beurer FM60 is dat deze niet beschikt over een oververhittingsbeveiliging. Wanneer het apparaat dus te warm wordt schakelt deze niet automatisch uit. Ons advies om het apparaat na een massage van 20 minuten uit te schakelen. Op deze voorkom je dat het apparaat oververhit wordt. Wanneer je opzoek bent naar een voetmassage apparaat met oververhittingsbeveiliging dan raden wij de Beurer FM90, Blije voeten toestel of de Medisana FM888 aan.

  Gezondheidsklachten verhelpen met de Beurer FM60

  Door de krachtige shiatsu massage in combinatie met infrarood warmte is de Beurer FM60 een goede keuze om mentale en fysieke gezondheidsproblemen te behandelen. De Beurer FM60 kan bijvoorbeeld helpen bij de volgende gezondheidsklachten:

  • Plantaire fasciitis: door het masseren van de voeten wordt de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd en wordt er meer bloed vervoerd naar het onderlichaam. Het effect is dat het helpt bij het afremmen van de pees ontsteking die ontstaat bij Plantaire fasciitis.
  • Sneller herstel: de spieren in de voeten en de benen herstellen sneller na een intensieve sporttraining.
  • Betere doorbloeding: wanneer je de hele dag op een bureaustoel zit komt er minder bloed naar je voeten en benen. Door een voetmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor je voeten weer energie krijgen en minder vermoeid aanvoelen.
  • Verminderen van stress: door regelmatig jouw voeten te masseren komt uw lichaam tot rust en gaat u ontspannen.
  • Opgezwollen voeten: het helpt bij het behandelen van opgezwollen voeten door het geven van een shiatsu massage in combinatie met de infrarood warmte.

  Garantie op de Beurer FM60

  De Beurer FM60 wordt geleverd met 3 jaar garantie. De fabrikant repareert of vervangt elk apparaat dat een fabricage- of materiaalfout heeft, binnen deze periode. Neem voor meer informatie over de garantie contact op met de klantenservice van de fabrikant. Wanneer je het toestel aankoopt bij Coolblue of bol.com geldt bovendien een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Het grote voordeel hiervan is dat je kan kijken of het product bij je past mits je het in perfecte staat houdt. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over het product dan kan je het product gratis terugsturen en wordt je geld teruggestort op jouw rekening.

  Kort overzicht van de voordelen en nadelen van de Beurer FM60

  De Beurer FM60 geeft een heerlijke shiatsu massage waardoor ook de spieren in het diepere weefsel gemasseerd worden.

  Tijdens de massage kan je de infrarood functie inschakelen en dit bevorderd de bloedcirculatie in de voeten en de benen.

  Het apparaat is compact waardoor je het gemakkelijk naar je werk of op vakantie kan meenemen.

  Het apparaat beschikt over drie intensiteit standen.

  De Beurer FM60 is zeer stil.

  Helaas beschikt de Beurer niet over een overhittingsbeveiliging waardoor het toestel niet automatisch wordt uitgeschakeld.

  Scroll naar top