Beste voetmassage apparaat kopen: de complete adviesgids

Ben je opzoek naar het beste voetmassage apparaat dat perfect past bij jouw wensen? Ons doel is om jouw zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van het beste voetmassage apparaat. In deze uitgebreide adviesgids hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan.

Het kopen van een voetmassage apparaat is een zeer slimme aankoop omdat je niet meer de massage salon hoeft te bezoeken. Daarnaast kan je op elk moment van de dag genieten van een heerlijke voetmassage. In dit artikel gaan we uitgebreid in op de beste zeven voetmassage apparaten. Daarnaast geven we je een helder advies op waarop je moet letten bij het kopen van een massage apparaat voor je voeten.

Bekijk hier de beste voetmassage apparaten + lees klanten ervaringen

Best geteste voetmassage apparaat: Blije voeten

Het enige voetmassage apparaat met verschillende warmte standen en waarmee je ook je benen en rug kan masseren .

Beste geteste voetmassage apparaat: blije voeten

Wanneer je opzoek bent naar het beste voetmassage apparaat met de beste prijs kwaliteitsverhouding dan raden wij het voetmassage apparaat van “Blije Voeten” aan. Het is namelijk het enige voetmassage apparaat waarmee je ook je rug, benen en handen kan masseren. Daarnaast heeft het 10 intensiteit standen en dat is een stuk meer dan andere voetmassage apparaten. Wat dit apparaat ook echt uniek maakt is dat je de infrarood warmte kan instellen en je hebt hierbij de keuze uit 8 standen! Geen enkel ander voetmassage toestel heeft dit.

Lees de klanten ervaringen + check actuele prijs bij bol.com

Vergelijkingstabel van de beste massage apparaten voor je voeten

Hieronder zie je een vergelijkinstabel waarbij we de beste voetmassage apparaten met elkaar vergelijken op de belangrijkste eigenschappen.

Blije voeten 

Lifegoods voetmassage

Rilek voetmassage 

Algemene beoordeling

De beste:
Prijs kwaliteit verhouding

Het beste:
Voordelige voetmassage apparaat 

Het beste:
Voetmassage apparaat voor op reis

Massagevormen?

Shiatsu, voetreflex en vibratie massage

Shiatsu, voetreflex en vibratie massage

Shiatsu, voetreflex en vibratie massage

Aanpasbare intensiteit?

Ja: 15 standen 

3 standen

Ja: 5 standen

Kan je ook andere lichaamsdelen masseren?

Ja: rug, schouders, buik, handen, kuiten

Ja: rug, schouders, buik, handen, kuiten

Nee

Infrarood warmte functie?

Ja (ook instelbar

Ja

Ja

Afstandsbediening?

Ja

Nee

Nee

Waarop moet je letten bij het kopen van een voetmassage apparaat?

 • Koop altijd een voetmassage apapraat met minimaal 3 instensiteit standen. Je kan dan de massage aan jouw wensen aanpassen.
 • Kan het voetmassasge apparaat ook andere lichaamsdelen masseren?
 • Koop een voetmassage toestel dat beschikt over een infrarood warmte functie.
 • Check voor welk voetmaaat het apparaat geschikt is.
 • Wanneer je niet voorover wilt buigen bij het aanpassen van de instellingen dan is het beter om een voetmassage apparaat te kopen met een afstandsbediening.
 • Welke massages kan het apparaat geven? Ons advies is om altijd een shiatsu voetmasage apparaat te kopen.

Wat zijn de beste voetmassage apparaten van dit moment? Lees onze reviews

We hebben voor jouw de acht beste voetmassage apparaten geselecteerd en uitgebreid getest. Bij elk model gaan wij in op de meest belangrijke functionaliteiten. Daarnaast gaan we kort in op de voordelen en nadelen.

Calmenta accupressuur voet massage apparaat  

Calmenta voetreflex massage apparaat

Belangrijkste kenmerken:

Infrarood warmtefunctie
18 massagekoppen die een effectieve shiatsu massage geven
4,6 ster uit 54 reviews
Compact en dus gemakkelijk te vervoeren

Op zoek naar een manier om je bloedcirculatie te verbeteren en spierpijn te verminderen? Dan zult u dol zijn op het Calmenta voetmassage apparaat! De Calementa maakt gebruik van acupressuur- en shiatsu-technieken om een diepe voetmassage te geven. Het is daarnaast gemakkelijk te gebruiken, plaats je voeten op het apparaat en stel het juiste massage programma in. Vervolgens kan je genieten van een heerlijke voetmassage. 

Wat dit apparaat uniek maakt is dat het veel meer kan dan alleen het masseren van je voeten. Dit apparaat kan namelijk ook op de kuiten, dijen, benen of rug worden gebruikt om de bloedstroom te verbeteren en spanning te verminderen. Het is perfect voor mensen die last hebben van chronische spierpijn, of voor mensen die gewoon willen ontspannen na een lange dag.

Het Calmenta shiatsu voetmassage apparaat is een geweldige manier om uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren. Het heeft een LCD-scherm en afstandsbediening, zodat u uw massage-ervaring kunt aanpassen. Het zorgt voor nog meer ontspanning omdat u niet meer voorover hoeft te buigen om de instellingen aan te passen.


Elektrische voetmassage apparaat van Blije Voeten

voetmassage apparaat van Blije voeten

Belangrijkste kenmerken:

Dankzij de acupressuur drukpunten die op het apparaat verwerkt zijn kan het voetreflexmassages geven.
Wat dit apparaat uniek maakt is dat het acht warmte infrarood standen heeft.
Keuze uit 15 verschillende massage intensiteit standen.
Je kan het ook gebruiken om je rug te massseren 

Op welke punten onderscheid dit toestel zich van andere voetmassage apparaten?

Het voetmassage apparaat van “Blije voeten” is het meest populaire massage apparaat voor de voeten op bol.com. Op bol.com heeft dit voetmassage apparaat de hoogst gemiddelde beoordeling. Op de volgende punten onderscheid het voetmassage apparaat van “blije voeten” zich duidelijk van de concurrentie:

 • Massage ook andere lichaamsdelen: een andere uniek punt is dat je dit toestel niet alleen kan gebruiken voor je voeten maar ook voor andere lichaamsdelen. 
 • 15 intensiteitsstanden: het apparaat is voorzien van 15 massage intensiteit standen.
 • De infrarood warmte temperatuur aaanpassen: bij de meeste massage apparaten kan je niet de intensiteit van de infrarood functie aanpassen maar bij dit apparaat kan dit wel. De intensiteit kan je aanpassen van stand 1 tot en met 8.
 • Voetreflexmassage: op het apparaat zitten acupressuurpunten die zorgen voor een heerlijke voetreflex massage geven. 

Voor meer info lees dan ook de review die ik heb geschreven over het blije voeten voetmassage apparaat.

Lees de reviews van mensen die het voetmassage apparaat van blije voeten hebben gekocht


Lifegoods voetmassage apparaat: de meest voordellige keuze

Lifegoods shiatsu voetmassage apparaat

Belangrijkste kenmerken:

Infrarood warmtefunctie
18 massagekoppen die een effectieve shiatsu massage geven
4,6 ster uit 54 reviews
Compact en dus gemakkelijk te vervoeren

Het Lifegoods voetmassage apparaat is de perfecte manier om te ontspannen en spanning in uw voeten te verlichten. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. 

Het Lifegoods voetmassage apapraat beschikt over 18 massagekoppen die zorgen voor een unieke shiatsu massage-ervaring. De stimulator helpt de bloedcirculatie te verbeteren, ontstekingen te verminderen en pijn te verlichten.

Deze voetmassager is een geweldige manier om te ontspannen en vermoeide voeten te weer hernieuwde energie te geven. Het kan ook op andere delen van het lichaam worden gebruikt om spanning en stress weg te masseren.

De Lifegoods is een voordelige optie en kost slechts 55 euro. Het is goedkoper dan veel andere voetmassage apparaten op de markt, maar het is nog steeds van hoge kwaliteit en doet zijn werk goed.


Rileks shiatsu voetmassage apparaat: het masseert je gehele voet

Shiatsu voettoestel van Rilek

Belangrijkste kenmerken:

Drie verschillende massage programma’s
Vijf intensiteit standen
Je gehele voeten worden volledig gemasseerd. 
Je krijgt er helaas geen afstandsbediening bij 

Voelen je voeten vermoeid aan na een lange dag? Maak kennis met het Rileks-voet massageapparaat! Dit innovatieve apparaat masseert de voeten door middel van een drukpuntmassage (Shiatsu) over de voetzool en het masseert de bovenkant van je voeten door middel van een luchtcompressie massage.. Het Rileks-voetmassageapparaat is perfect voor vermoeide, pijnlijke voeten. Het helpt spanning en pijn te verlichten en laat uw voeten verfrist en verjongd aanvoelen.

Rileks Voetmassageapparaat is een voet massageapparaat met timerfunctie. U kunt de massagetijd instellen van 5 tot 30 minuten. Het geeft een massage gedurende de ingestelde tijd en schakelt vervolgens automatisch uit. 

Met drie verschillende massagestanden heb je volledige controle welk deel van je voeten wordt gemasseerd. Daarnaast kan je ervoor kiezen dat de gehele voeten worden gemasseerd. Tijdens de massage heb je de keuze uit 5 intensiteit standen en kan je eventueel ook de infrarood warmte activeren.


Beurer fm60: voetmassage met 18 massagekoppen

Beurer FM60 shiatsu voetmassage apparaat

Belangrijkste kenmerken:

Het toestel beschikt over maar liefst 18 massagekoppen die een heerlijke shiatsu massage geven.
Laat je voeten nog meer tot rust komen na een intensieve werkdag door de warmte infrarood functie.
Het apparaat is compact waardoor je het overal mee naar toe kan nemen.
Anti slip rubbertjes waardoor het niet gemakkelijk verplaatst.

Het beschikt over maar liefste 18 shiatsu massagekoppen

Wat de Beurer FM 60 uniek maakt ten opzichte van andere modellen is dat het beschikt over maar liefst 18 massagekoppen. Op deze manier worden uw voeten vanuit alle hoeken optimaal gemasseerd. De meeste apparaten beschikken over gemiddeld 8 massagekoppen. De koppen van de Beurer FM60 voeren een heerlijke ontspannende shiatsu massage uit. Door een shiatsu behandeling komen uw gespannen spieren helemaal tot rust. Het zorgt ervoor dat uw mentale en fysieke weerstand wordt verbeterd.

Stimuleer de bloedcirulatie met de infrarood warmte functie

De Beurer FM60 beschikt over een warmte infrarood functie. Vooral tijdens de koude winterdagen kan dit een heerlijk gevoel geven. Het zorgt niet alleen voor ontspanning maar het opent ook de bloedvaten in je onderlichaam (benen en voeten) waardoor de bloedcirculatie wordt verbeterd. Hierdoor wordt er meer bloed naar je voeten en benen vervoert waardoor je voeten sneller kunnen herstellen van bijvoorbeeld blessures.


Dr ho spierstimulatie apparaat voor de voeten

Bloedsomsloop stimuleren

Belangrijkste kenmerken:

Het verbeterd de bloedcirculatie waardoor je spieren sneller herstellen en de pijn wordt verholpen.
Het toestel wordt geleverd met pads waardoor de rug, nek en beenspieren ook gemasseerd kunnen worden.
Pas gemakkelijk de intensiteit aan met de bijgeleverde afstandsbediening.

Heeft u een voetblessure opgelopen tijdens het sporten of hebt u bijvoorbeeld last van opgezwollen voeten? Het Dr Ho voetmassage apparaat kan de pijn sneller verminderen door het geven van een elektronische spierstimulatie. Bij deze simulatie worden er elektrische prikkels naar uw voetspieren en zenuwen gestuurd. Door deze prikkels gaan de spieren zich samentrekken. Het effect is dat bloedsomloop verbeterd wordt en spieren zich sneller kunnen herstellen. Door deze stimulatie worden je voeten en benen effectief gemasseerd. 

Tien verschillende intensiteit standen
Wanneer je het apparaat opstart kan je kiezen uit 10 verschillende intensiteit standen zodat je het helemaal kan aanpassen aan jouw wensen. 

Het gaat verder dan alleen het geven van een voetmassage
Het apparaat wordt geleverd met extra pads waardoor je eigenlijk alle lichaamsdelen kan masseren zoals de spieren rug, schouders, nek en benen spieren. Ten opzichte van andere voet apparaten is dit een zeer groot voordeel.

Draadloos
Een groot voordeel is dat de Dr. ho circulation promoter wordt geleverd met oplaadbare batterijen. Het apparaat kan je dus overal gebruiken ideaal dus voor tijdens het sporten.


Medisana FM 888: geeft een zeer complete voetmassage

Medisana FM888 review

Belangrijkste kenmerken:

Dankzij het gesloten ontwerp worden niet alleen de onderkant maar ook de bovenkant en zijkanten van uw voet gemasseerd.
Het apparaat geeft een heerlijke shiatsu, compressie en voetreflex massage.
Het apparaat heeft die massage intensiteit standen.
Helaas wordt het apparaat niet automatisch uitgeschakeld.

Ben je opzoek naar een voetmassage apparaat die in staat is om een complete voetmassage te geven? Dankzij de gesloten vorm van het voetmassage apparaat wordt zowel de onderkant, bovenkant en zijkanten van de voeten volledig gemasseerd. 

Voetreflexmassage:
Wat de Medisana FM 885 ook uniek maakt ten opzichte van andere modellen is dat het voetreflexmassages kan uitvoeren. 

Shiatsu massage en compressie massage
Naast een voetreflexbehandeling kan het de Medisana FS 885 ook een shiatsu en compressie massage uitvoeren. Tijdens deze behandeling kan je ook de infrarood warmte inschakelen. De infrarood warmte geeft vooral een heerlijk gevoel tijdens de koude wintermaanden.


Waarop moet je letten bij het kopen van een voetmassage apparaat

Waar moet je op letten bij het kopen van een voetmassage apparaat?

Het vinden van het beste voetmassage apparaat is lastiger dan je denkt. Zoals je hebt kunnen lezen zijn er veel verschillende soorten modellen die qua prijs en functionaliteiten sterk van elkaar verschillen. In dit deel van deze koopgids gaan we dieper in op alle functionaliteiten waarover een voetmassage apparaat kan bezitten.

1. Welk type voetmassage apparaat kies je? 

Het type voetmassage apparaat zal jouw massage ervaring sterk beïnvloeden. Het type bepaald namelijk welke delen van je voet gemasseerd worden. Hieronder een overzicht van de twee belangrijkste ontwerpen: 

 • Open ontwerp: wanneer het voetmassage apparaat een open ontwerp heeft worden alleen de voetzolen gemasseerd. De voeten plaatst je bij dit model op het apparaat. De voeten wordt echter niet omhult door het apparaat. De voetmassage beperkt zich dus tot de voetzolen. 
 • Gesloten ontwerp: bij een gesloten voetmassage apparaat plaatst je de voeten in het toestel. Vervolgens wordt de gehele voet gemasseerd. Bij de duurdere modellen worden ook je kuiten gemasseerd. Een voetmassage apparaat met een gesloten ontwerp geeft dus een completere en effectievere massage. Het is echter wel een stuk duurder. 
 • Eletrische spierstimulatie TENS: bij dit type voetmassage apparaat stuurt het apparaat lichte elekronische signaaltjes naar je voetzolen. Als reactie hierop gaan je spieren sneller samentrekken en op deze manier worden je voet en been spieren gemasseerd. De massage beperkt zich dus niet tot je voeten. 
 • Niet elektrisch voetmassage apparaat: bij een niet elektrische voetmassage apparaat beweeg je jouw voeten over de voetmassage rollers. Het effect daarvan is dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor de spierpijn afneemt. 
 • Voetmassage apparaat met water: we noemen dit ook wel voetenbaden. Je plaatst je voeten in het voetenbad. Vervolgens worden je voeten gemasseerd door het geven van een bubbelmassage. Sommige voetenbaden beschikken ook massagerollers en dat zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en de reflexpunten worden gestimuleerd. 

2. Kan je de intensiteit aanpassen van het apparaat?

Wil je voorkomen dat de elektrische voetmassage te krachtig of zacht aanvoelt? Het is dan belangrijk om een toestel te kopen waarbij je de intensiteit kan aanpassen. Het is een stuk veelzijdiger en je kan het helemaal aan jouw wensen aanpassen.

3. Wat is de maximale voetmaat van het voetmassage apparaat? 

Bij het kopen van een voetmassage apparaat is het eerst belangrijk om te weten wat de maximum voetmaat is. De meeste apparaten zijn ontworpen voor de meeste gebruikers, maar dat betekent niet dat de massage ervaring anders kan aanvoelen. Elk apparaat heeft een maximum voetlengte die wordt ondersteund.

Welke type massages kan het apparaat uitvoeren

4. Kijk goed welke type massages een voetmassage apparaat kan uitvoeren 

Voetmassage apparaten kunnen sterk verschillen als het gaat om de verschillende soorten voetmassage technieken die het apparaat kan uitvoeren. Hieronder gaan we in op de belangrijkste voetmassage massages:

4.1 Shiatsu massage

Veel voetmassage apparaten kunnen ook shiatsu massages uitvoeren. Een shiatsu-voetmassage is een massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van druk en vingerbewegingen op de voeten. Een voetmassage apparaat simuleert deze bewegingen door de rotterende massagekoppen die in het apparaat zitten. Deze behandeling voelt vaak eens stuk krachtiger aan dan andere massages. Bij een shiatsu massage worden ook de diepe weefsel spieren gemasseerd en we noemen dit ook wel een percussie massage.

Een shiatsu-voetmassage kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren, spanningshoofdpijn te verlichten en stress te verminderen. Bovendien kan het de functie van het lymfestelsel helpen verbeteren en het immuunsysteem versterken.

4.2 Vibratiemassage 

De meeste voetmassage apparaten kunnnen vibratie massages uitvoeren. Bij deze massage genereert het massage apparaat trillingen. Het voelt minder krachtig aan als een shiatsu massage. Een trilmassage zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd waardoor de voeten en het lichaam zich meer zullen ontspannen.

4.3 Voetreflexmassage / therapie

Sommige voetmassage apparaten kunnen ook een voetreflex massage uitvoeren. Maar wat is een voetreflex massage precies en wat is het voordeel ervan? 

Aan de onderkant van de voeten bevinden zich duizenden reflexpunten die in verbinding staan met de organen. Wij noemen deze voetreflex drukpunten ook wel zenuwuiteinden. De reflexpunten staan in verbindingen met de organen. Wanneer het lichaam bijvoorbeeld pijn in de onderrug ondervindt dan gaan deze specifieke zenuwen aan de uiteinden dicht zitten. Chemische stoffen in de zenuwen hopen zich namelijk op. Dankzij voetreflexologie is het mogelijk om deze chemische stoffen af te voeren waardoor de ophoping in de zenuwen afneemt. De pijn in bijvoorbeeld de onderrug neemt af door tijdens een voetreflexmassage de voetreflexpunten te masseren die in connectie staan met de onderrug. De afvalstoffen gaan vervolgens tijdens het plassen uit je lichaam waardoor de balans in het lichaam weer hersteld wordt. 

We kunnen je zeker aanraden om te kiezen voor een voetmassage apparaat dat een voetreflexmassage kan uitvoeren. Het kan helpen bij veel verschillende gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, rugpijn en menstruatiepijn. 

Lees ook mijn uitgebreide artikel dat gaat over voetreflexologie.

Voetreflexmassage

4.4 Compressie massage

De compressie massage werkt door middel van het luchtkussen die in het apparaat zit. De kussens worden om de paar seconden opgeblazen en dat geeft druk. Door een compressie massage worden spieren losgemaakt en wordt de bloedsomloop bevorderd. 

4.5 Elektrostimulatie

Sommige voetmassage apparaten geven ook elektro spierstimulatie massages. De voeten plaats je op het apparaat en vervolgens worden er lichte elektrische signalen gegenereerd die de zenuwen en spieren stimuleren en laten samentrekken. Het effect daarvan is dat de spieren van de voeten en benen worden gemasseerd. Het helpt bij diverse gezondheidsproblemen zoals bij vermoeide benen en voeten. Het heeft daarnaast ook een positief effect op de bloedsomloop. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de pagina beste tens en ems apparaten.

4.7 Rolmassage

De meeste niet elektrische voetmassage apparaten werken door middel van het geven van een rolmassage Je plaats de voeten op de cilinderische roller. Vervolgens beweeg je jouw voeten over de roller en op die manier geniet je van een heerlijke rolmassage. Door je voeten te bewegen over de rollers wordt de bloedsomloop gestimuleerd en daardoor werkt het zeer effectief bij verkrampte benen en voeten.

4.8 Verwarmde infrarood warmte massage

De infrarood warmte is eigenlijk niet een massage maar een handige functionaliteit die je tijdens de massage kan inschakelen. Wij raden altijd aan om een voetmassage apparaat te kopen met infrarood warmtefunctie. Wanneer je de infrarood functie activeert dan verspreidt het apparaat warmte over de voeten. Het geeft een heerlijk ontspannend en rustgevend gevoel. Een ander voordeel is dat de warmte een stimulerende werking op de bloedsomloop heeft. 

5. Afstandsbediening

Wil je niet achterover buigen om de instellingen van het voetmassage apparaat aan te passen? Wij raden je dan aan om een model te kiezen die wordt geleverd met een afstandsbediening.

Waarom zijn voetmassages zo gezond

Waarom zijn voetmassages gezond?

Voetmassages kunnen de mentale en fysieke gezondheid in positieve zin sterk beïnvloeden. Veel medische specialisten bevelen een voetbehandeling massage aan om gezondheidsproblemen te behandelen. In dit deel van deze koopgids gaan we in op de belangrijkste voordelen van een voetmassage.

Verminderen van stress

Het is bekend dat voetmassages helpen om stress te verminderen. Dit komt omdat de voeten vol zitten met zenuwuiteinden die verbinding maken met andere delen van het lichaam. Wanneer deze zenuwen worden gestimuleerd, stuurt het signalen naar de hersenen die kunnen helpen om het stressniveau te verminderen. Bovendien kunnen voetmassages de bloedsomloop en ontspanning helpen verbeteren. Door de spierspanning te verminderen komt je lichaam tot rust en neemt de stress ook af.

Het helpt bij het bevorderen van de bloedcirculatie

Voetmassages helpen de bloedsomloop te stimuleren door druk en wrijving op de voeten uit te oefenen. Deze verhoogde bloedsomloop helpt om lymfe en andere gifstoffen door het lichaam te verplaatsen, wat de algehele gezondheid kan helpen verbeteren. Na de massage zal je opmerken dat je voeten en benen weer veel meer energie hebben. 

Een voetreflexzonemassage helpt bij bijvoorbeeld bij hoofdpijn en menstruatiepijn.

Een voetmassage is een geweldige manier om spanningshoofdpijn te verminderen. Wanneer de voeten worden gemasseerd, verhoogt het de bloedcirculatie en helpt het om de reflexpunten in de voeten te ontspannen. Dit kan helpen om stress en spanningshoofdpijn te verlichten. Door het stimuleren van de reflexpunten worden de zenuwbanen gereinigd en dat zorgt ervoor dat gezondheidsklachten zoals hoofdpijn afnemen.

Het helpt bij het behandelen van artritis / reuma

Reumatische klachten zijn aandoeningen die pijn, ontstekingen en stijfheid in de gewrichten kunnen veroorzaken. Het masseren van de voeten kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan helpen om de symptomen van reumatische klachten te verminderen. Daarnaast kunnen voetmassages helpen bij het verlichten van stress en spanning, wat ook kan bijdragen aan het verminderen van de symptomen van reumatische klachten.

Het helpt bij tegengaan van de pijn die wordt veroorzaakt door bunions (hallux valgus)

Een voetmassage kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren en ontstekingen in de voet te verminderen, wat kan helpen om symptomen van bunion klachten te verbeteren. Bovendien kan het masseren van de voeten helpen om de spanning in de voeten en enkels te verlichten, wat ook kan helpen om de symptomen te verbeteren.

Meest gestelde vragen over voetmassage apparaten

Wij ontvangen regelmatig vragen over voetmassage apparaten. Wij hebben een lijst opgesteld met de meest gestelde vragen. Vervolgens geven wij hierop een kort antwoord.

Hoeveel kost een voetmassage apparaat?

De prijzen van voetmassage apparaten lopen zeer sterk uiteen. Het hangt er sterk vanaf over welke eigenschappen het apparaat beschikt en welke gezondheidsklachten je wilt behandelen. Gemiddeld liggen de prijzen van voetmassage apparaten tussen de 50 en 200 euro. De gesloten apparaten zijn over het algemeen duurder dan varianten met een open ontwerp.

Bij welke winkels kan je een voetmassage apparaat kopen?

Wij hebben een lijst opgesteld met de meest populaire winkels waar je een voetmassage apparaat kan kopen. Hieronder het overzicht.

 • Voetmassage apparaat mediamarkt: het voordeel is natuurlijk dat je één van de winkels kan bezoeken. Vervolgens kan je zien of het voet apparaat echt goed bij je past. Natuurlijk kan je het apparaat ook kopen op de webshop van de Mediamarkt.
 • Voetmasssage apparaat bij de Blokker: deze winkel biedt ook een groot assortiment aan voetmassage apparaten aan. Wanneer je het voetmassage apparaat bij de blokker online besteld krijg je het vaak al de volgende dag in huis. Wanneer je een voet behandeling apparaat in de winkel wilt kopen dan is het altijd even slim even te checken of de Blokker het product in de winkel op voorraad heeft.
 • bol.com: de meest bekende webshop van Nederland biedt het grootste assortiment aan voetmassage apparaten. Daarnaast worden de meeste producten binnen 24 uur bij u thuis bezorgd.
 • Coolblue: net als bol.com biedt Coolblue ook een groot aanbod aan massage apparaten aan. Het is 1 van de meest bekende webshops van Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top