Beste spijkermat kopen

De beste spijkermat kopen? Vindt hier de acupressuur shati mat die bij jouw past

Wil je een spijkermat kopen maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij hebben daarom speciaal voor jouw deze uitgebreide koopgids samengesteld. In deze koopgids hebben wij onder andere de best spijkermatten voor jouw geselecteerd. Daarnaast gaan we uitgebreid in op waarop je moet letten bij het kopen van een spijkermat. Een spijkermat wordt ook wel een acupressuur mat of shati mat genoemd.   

Inhoudsopgave van deze adviesgids
  Add a header to begin generating the table of contents

  De werking van een spijkermat / shati mat / acupressuur mat?

  De werking van een acupressuur mat is eigenlijk heel simpel. Op de spijkermat bevinden zich duizenden plastic puntjes. De plastic puntjes zorgen ervoor dat de drukpunten/zenuwpunten van je lichaam worden geprikkeld. Het lichaam zet namelijk druk op de spijkerpuntjes. De drukpunten zijn over je hele lichaam verspreid en deze staan via energie connecties met elkaar in verbinding. Het doel van de werking van een acupressuur mat / spijkermat is om de drukpunten van je lichaam te prikkelen. Het effect is dat je een lichte pijn voelt en dit is juist goed. Jouw hersenen registeren namelijk deze pijnsignalen en als reactie hierop maak je lichaam endorfine en oxytocine hormonen. Het zijn gelukshormonen die ervoor zorgen dat de je de pijn minder voelt. Daarnaast zorgen hebben deze hormonen een positief effect op je mentale gemoedstoestand. Door de hormonen wordt je heerlijk ontspannen en neemt dus stress enorm af.  

  Is een spijkermat shati mat gezond en wat zijn de voordelen?

  Een spijkermat / acupressuur mat is heel gezond voor het lichaam. Tijdens de behandeling prikkelen de plastic puntjes de zenuwpunten van het lichaam. Het is zo gezond omdat daardoor de bloedcirculatie in je lichaam wordt gestimuleerd. Daarnaast maken de hersenen endorfine en oxytocine hormonen aan. 

  Wat zijn de voordelen van een spijkermat / shati mat / acupressuur mat?

  • Je wordt er rustig van en dat heeft een positief effect op je concentratie. Het is dus ideaal voor mensen die bijvoorbeeld ADHD of ADD hebben. 
  • Het helpt enorm tegen stress.
  • Het geeft je lichaam extra energie. Tijdens een accupressuur behandeling maakt het lichaam endorfine en  Oxytocine. Door de aanmaak van deze hormonen wordt je extra ontspannen. 
  • Het helpt rugpijn en nekpijn. Je zou ook eens een rugmassage apparaat kunnen overwegen om rugpijn te verhelpen.  
  • Het helpt tegen hoofdpijn en migraine
  • Het zorgt ervoor dat je veel relaxter bent en dat je dus gemakkelijker kan ontspannen. 
  • Het helpt bij het verlagen van je bloeddruk.
  Wat zijn de voordelen van de shati mat van puravida?

  De kwaliteit van de spijkermat / acupressuur mat

  Het is heel belangrijk om goed te kijken naar de kwaliteit van de spijkermat. Hoe weet je nu of de kwaliteit van de spijkermat goed is? Hieronder gaan wij in waarop je moet letten en zo weet je dat de mat kwalitatief goed is: 

  • Het is belangrijk om te kijken hoe sterk de plastic spijkerpuntjes zijn. De sterkste puntjes hebben de vorm van een pyramide. De puntjes zijn daardoor een stuk sterker waardoor ze minder snel afbreken. 
  • Bij goedkope spijkermatten worden de plastic spijkerpunten aan de katoenen mat geplakt. Het nadeel is dat deze type spijkermatten vaak niet heel lang mee gaan. De lijm verliest namelijk zijn kracht waardoor de spijkerpuntjes helaas niet meer op de mat blijven zitten. Bij de luxe acupressuur matjes worden de spijkerpunten aan de mat versmolten. De punten blijven daardoor veel beter vastzitten en de mat gaat veel langer mee.

  Het is dus belangrijk om hier op te letten wanneer je van plan bent om een spijkermat te kopen. 

  De beste spijkermat / shati mat reviews. Onze ervaringen

  Wij hebben de beste vier spijkermaten voor je geselecteerd en getest. Voor elke accupressuur mat hebben we een review geschreven en delen wij onze ervaring. Wij wensen je veel plezier met het lezen van deze shakti mat reviews. 

  1. Yogado zweedse spijkermat met spijkerkussen

  Wat deze zweedse spijkermat uniek maakt is dat er ook een spijkerkussen wordt geleverd. Daarnaast wordt het geleverd met een opbergtas zodat je deze gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen.

  Het beschikt over wel 8000 spijkerpuntjes die ervoor zorgen dat de bloedcirculatie perfect wordt geprikkeld. 

  Het helpt goed tegen stress helemaal omdat er een nekkussen wordt bijgeleverd. Veel stress hormonen zitten in de nek. 

  Je kan het gemakkelijk overal naar toe brengen dankzij de opbergtas

  Het zorgt voor een beter concentratie vermogen 

  Wil je meer ontspannen en veel minder stress in je leven? De yogada is dan de spijkermat die bij jouw wensen past. Het is een spijkermat die afkomstig is uit Zweden. De yoga acupressuur mat geeft jouw de volgende voordelen:

  • Een veel betere nachtrust
  • Wanneer je de mat gebruikt in de ochtend zul je merken dat je je veel energieker voelt.
  • De spanning in je spieren neemt sterk af. 
  • Het helpt bij mensen die ADHD hebben (je wordt er rustiger van)
  • Het zorgt ervoor dat je lichaam en geest zich gaan ontspannen. 

  Het is wetenschappelijk bewezen dat het gebruik van een spijkermat al deze lichamelijk en mentale gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Op Yogada spijkermat bevinden zich 8000 plastic spijkerpuntjes. Door er op te liggen geven de spijkerpuntjes druk op de belangrijker zenuwpunten van je lichaam. Deze zenuwbanen staan in connectie met alle organen van het lichaam. Door er druk op te zetten gaan de zenuwbanen zich openen en dit zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt bevorderd. Daarnaast wordt tijdens de acupressuur behandeling het gelukshormoon endorfine aangemaakt. Het zorgt ervoor dat je je gelukkiger gaat voelen en veel meer ontspannen bent. Doordat je veel relaxter bent heeft dat ook gelijk een positief effect op een goede nachtrust.

  Wat deze spijkermat set zo uniek maakt is dat deze ook wordt geleverd met een spijkermat kussen. De meest shati matten dekken alleen je rug maar de Yogada mat behandeld naast je rug ook je nek en hoofd. Het is een heel groot voordeel want veel stress hormonen hopen zich namelijk op in de nek. Wanneer je veel last hebt van stress zou je ook eens een nekmassage apparaat kunnen overwegen.

  Handig is dat er een opbergtas wordt geleverd. De spijkermat kan je daardoor gemakkelijk over al mee naar toe nemen zoals naar de sportschool of op vakantie.

  2. Pura Vida shati mat

  Ben je opzoek naar een shati mat die zowel je rug als nek effectief behandeld? Kies dan voor de Pura Vida shati mat. Het wordt namelijk geleverd met een spijkerkussen. Daarnaast is deze mat ook  groter dan andere modellenvsa

  De shati mat beschikt over 9000 plastic spijkerpuntjes (gemiddelde is 5000). De acupressuur behandeling is daardoor nog effectiever.  

  Het verminderd spierpijn in de rug, nek en schouders. 

  Het wordt geleverd met een spijkerkussen (voor nek)

  Het helpt om rustiger te worden en beter te concenteren

  De PuraVida shati mat wordt geleverd met een opbergtas.

  Ben je op zoek naar shati mat die van hoge kwaliteit materiaal is gemaakt? De Pura Vida spijkermat is dan een hele goede keuze. De spijkerpuntjes zijn extra stevig waardoor deze niet snel afbreken. De puntjes zijn zo sterk omdat deze de vorm hebben van een piramide. Daarnaast zijn de spijkerpuntjes op de mat gesmolten en dit zorgt ervoor dat deze stevig vastzitten. Het voordeel voor jouw is dat deze spijkermat dus een stuk langer mee gaat. 

  Op de pura vida shakti mat bevinden zich wel 9000 spijkerpuntjes. Op dit vlak onderscheid deze mat zich duidelijk van andere modellen. De meest spijkermatjes hebben gemiddeld tussen de 4000 en 6000 puntjes. Het grote voordeel van 9000 spijkerpuntjes is dat nog meer zenuwpunten worden gestimuleerd en dit zorgt voor een snellere en effectievere bloedcirculatie. Na de behandeling zul je merken dat je veel energieker en minder gestrest bent.

  3. Flowee spijkermat review

  De spijkermat van Flowee is gemaakt van het sterktste materiaal waardoor deze langer mee gaat dan andere spijkermatjes. Daarnaast voelt deze acupressuur mat fijner aan omdat er schuim in het matje zit. 

  De flowee spijkermat gaat langer mee dan andere modellen. De spijkerpuntjes zijn namelijk op de mat gesmolten (breken minder snel af)

  Dankzij het schuim wat in de mat zit voelt het comfortabeler aan dan andere modellen.  

  Het flowee spijkermatje beschikt over 8800 spijkerpuntjes

  De spijkerpuntjes zijn extra stevig omdat deze gemaakt zijn van ABS plastic 

  Ken je dat gevoel dat je het lastig vindt om te concentreren omdat je veel last hebt van vele gedachtes? De flowee  spijkermat kan enorm helpen om je beter te laten connecteren. Wanneer je de flowee  spijkermat dagelijks gebruikt helpt het enorm om je mentaal rustiger te voelen. Het effect is dat het ook helpt bij het verbeteren van het concentratie vermogen en het verminderen van stress. Het is wel belangrijk om er echt een gewoonte van te maken. Ons advies is om de flowee  spijkermat te gebruiken aan het begin en einde van de dag. 

  Wat de Flowee spijkermat zo uniek maakt is dat deze een stuk comfortabeler aanvoelt dan andere matjes. De binnenkant van de spijkermat is namelijk voorzien van schuim. Het schuim zorgt ervoor dat flowee  mat zich aanpast aan de vorm van jouw lichaam. De behandeling is daardoor nog effectiever omdat je de spijkerpuntjes op de juiste manier druk zetten op de zenuwpunten van je lichaam. De Flowee mat gaat vaak langer mee dan ander spijkermatten. De spijkerpunten zijn namelijk op de mat gesmolten. Bij de meest modellen zijn deze erop gelijmt en daardoor gaan deze minder lang mee.Wanneer je besluit om deze spijkermat te kopen geldt er een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je toch onViir verhoopt niet tevreden zijn dan kan je het product altijd terugsturen en krijg je je geld terug.

  Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de Flowee spijkermat review waarin we uitgebreid ingaan op dit product.

  4. BrellaVio spijkermat

  Kies voor deze massagemat wanneer je opzoek bent naar matje die je gemakkelijk kan vervoeren. De BrellaVio spijkermat wordt namelijk geleverd met een opbergtas 

  Verbetert de mentale en fysieke gezondheid.

  Het wordt geleverd met een multi level topper waardoor de acupressuur behandeling als beginneling minder pijnlijk aanvoelt

  Het is gemaakt van duurzaam katoen 

  Helpt heel goed bij ADHD, stress, menstruatiepijn, autisme, goede nachtrust en migraine 

  Het wordt geleverd met een mooie opbergtas. 

  Ben je opzoek naar een spijkermat die je gemakelijk overal mee naar toe kan nemen? De BrellaVio spijkermat is dan een zeer goede keuze. De BrellaVio acupressuur mat wordt geleverd met een opbergtas. Wat handig is dat je deze op je rug kan dragen. Daarnaast kan je de tas ook gemakkelijker in een backpack doen. Wanneer je opzoekt bent naar een shakti mat die je gemakklijker kan vervoeren dan is dit model de beste keuze.

  De mat is is heel eenvoudig in gebruik. Het spijkermatje leg je op de grond en vervolgens ga je er op liggen. Wat fijn is dat deze er ook een spijkerkussen bij de mat wordt geleverd. De accupressuur behandeling focust zich dus op de volledig rug, nek en je hoofd. Wist je dat je met deze mat ook je voeten kan behandelen? Het werkt heel simpel. Ga je met je voeten op de mat staan. Na 5 minuten zul je merken dat je voeten veel meer energie hebben. De achterliggende oorzaak is dat de reflexpunten in je voeten worden geprikkeld. Het effect daarvan is dat de energiestromen worden bevorderd. Het zorgt ervoor dat de bloedsomloop toeneemt. Belangrijke voedingstoffen en zuurstof kunnen het onderlichaam beter bereiken waardoor je voeten weer hernieuwde krijgen.

  Waar moet je op letten bij het kopen van een spijkermat?

  Hoe gebruik je de spijkermat / shati mat?

  De spijkermat en het kussen plaats je op de grond. Je kan de mat ook op het bed of op de bank leggen. Vervolgens ga je voorzichtig op de mat liggen. Probeer niet te bewegen want dan is de behandeling veel minder effectief.  Om te voorkomen dat je gaat bewegen is het belangrijk om volledig te ontspannen. Door bijvoorbeeld te mediteren zorg je ervoor dat je echt gaat ontspannen. Focus op je ademhaling. Je zult merken dat je nu gemakkelijker op dezelfde plek kan blijven liggen. Door te mediteren zorg je er namelijk voor dat alle gedachtegangen worden gefilterd. Het effect is dat je rustiger bent in je hoofd. Blijf in dezelfde positie liggen voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Na de behandeling zul je merken dat je lichaam veel meer energie heeft en dat je rustiger bent. Door druk te zetten op de drukpunten worden de energiebanen geopend en dit zorgt ervoor dat je organen meer zuurstof en voedingstoffen krijgen. Het resulteert erin dat je meer energie hebt en dat je meer ontspannen bent. Doordat de energiebanen worden opgezet worden negatieve afvalstoffen ook efficiënter verwijderd. Om het maximale effect te bereiken van acupressuur therapie is het belangrijk om consequent gebruik te maken van een spijkermat. Wij raden aan om minimaal 2 tot 3 drie per week de spijkermat te gebruiken.  

  Hieronder geven je nog een aantal tips over het gebruik van een spijkermat. Met deze tips haal je het maximale uit een acupressuur therapie. Op deze manier raakt je lichaam ook veel sneller gewend aan de behandeling en worden de energiestromen steeds effectiever beïnvloed. 

  1. Tips wanneer je de spijkermat voor de eerste keer gebruikt

  Voor mensen die voor de eerste keer een spijkermat gebruiken is het aan te raden om een dun kleedje over de mat te leggen. Door de scherpe puntjes kan een acupressuur mat in hete begin een beetje pijnlijk aanvoelen. Door er een kleedje onder te leggen wen je er beter aan. Een andere oplossing is om de spijkermat op het bed of de bank te leggen. De acupressuur therapie voelt daardoor minder hard aan en is dus ideaal voor beginners. 

  Wanneer je start voor de eerste keer start met een acupressuur behandeling dan is het verstandig om de eerste therapie maximaal vijf minuten te laten duren. Bij volgende behandeling verhoog je de tijdsduur met drie minuten. Op deze manier raak je langzaam gewend aan een acupressuur behandeling. Ons advies is om niet langer dan 30 minuten te liggen op een spijkermat. Het maximale effect van de behandeling is dan al bereikt. Wanneer je eenmaal gewend bent aan de acupressuur therapie dan kan je ook met je blote huid op de shati mat liggen. Het effect is dat plastic spijkerpunten nog meer druk uitoefen op de zenuwpunten van je lichaam. Op deze manier wordt de bloedsomloop nog sneller gestimuleerd en op gang gezet.

  1. Tips wanneer je de spijkermat voor de eerste keer gebruikt

  Voor mensen die voor de eerste keer een spijkermat gebruiken is het aan te raden om een dun kleedje over de mat te leggen. Door de scherpe puntjes kan een acupressuur mat in hete begin een beetje pijnlijk aanvoelen. Door er een kleedje onder te leggen wen je er beter aan. Een andere oplossing is om de spijkermat op het bed of de bank te leggen. De acupressuur therapie voelt daardoor minder hard aan en is dus ideaal voor beginners. 

  Wanneer je start voor de eerste keer start met een acupressuur behandeling dan is het verstandig om de eerste therapie maximaal vijf minuten te laten duren. Bij volgende behandeling verhoog je de tijdsduur met drie minuten. Op deze manier raak je langzaam gewend aan een acupressuur behandeling. Ons advies is om niet langer dan 30 minuten te liggen op een spijkermat. Het maximale effect van de behandeling is dan al bereikt. Wanneer je eenmaal gewend bent aan de acupressuur therapie dan kan je ook met je blote huid op de shati mat liggen. Het effect is dat plastic spijkerpunten nog meer druk uitoefen op de zenuwpunten van je lichaam. Op deze manier wordt de bloedsomloop nog sneller gestimuleerd en op gang gezet.

  2. Gebruik ook een acupressuur mat ook om te mediteren.

  Om heerlijk tot rust te komen is het belangrijk om goed te letten op je ademhaling. Door elke keer voor 3 tot 4 seconden in te ademen en uit te ademen zorg je ervoor dat je lichaam tot rust komt. Je wordt je namelijk bewust van je ademhaling en door hierop te focussen maak je al je gedachten leeg. Door het bereiken van optimale ontspanning verwijderd het lichaam alle negatieve afvalstoffen. Wanneer je mediteert tijdens de acupressuur therapie wordt deze behandeling nog effectiever. De kunst tijdens een acupressuur behandeling is bewust te gaan ontspannen. 

  3. Het gebruik van een spijkermat voor en na het sporten

  Wist je dat een acupressuur behandeling zeer goed is voordat je gaat sporten? Probeer het maar eens. Wanneer je de shati mat gebruikt voor ongeveer 5 minuten zul je merken dat je reactie vermogen verbeterd. Het komt doordat een spijkermat een positieve werking heeft op het stimuleren van het zenuwstelsel. Daarnaast zorgt het ervoor dat je lichaam meer energie krijgt. Wanneer ga jij het eens uitproberen? Na het sporten is het ook een slim idee om een acupressuur mat te gebruiken. Het zorgt er namelijk voor dat je verzuurde spieren sneller herstellen. De bloedsomloop wordt namelijk gestimuleerd waardoor de spieren de belangrijke voedingstoffen en zuurstof krijgen. De spieren herstellen daardoor sneller. 

  Waarop moet je letten bij het kopen van een spijkermat?

  Voordat je een spijkermat / acupressuur mat koopt is het altijd eerst belangrijk om goed onderzoek te doen naar het product. Op deze manier krijg je een goed beeld op welke eigenschappen je op moet letten. Gelukkig hebben wij jouw dit uitzoekwerk bespaard. Wij hebben namelijk een lijstje opgesteld van de belangrijkste punten waarop je moet letten bij het kopen van shati mat. Lees dit deel van deze koopgids dus goed door want dit voorkomt dat je een verkeerde aankoop doet. Wij wensen je veel plezier met het lezen van dit deel van deze koopgids.

  1. De lengte van de acupressuur mat

  Een heel belangrijk punt waarop je moet letten is de lengte van de acupressuur mat. Het bepaald namelijk de oppervlakte van het lichaam dat wordt behandeld. De goedkoper spijkermatjes behandelen alleen de bovenrug. De duurdere varianten behandelen de billen, rug, nek en je hoofd. Bij de duurder acupressuur matjes is de behandeling dus een stuk effectiever omdat veel meer lichaamsdelen tegelijkertijd worden behandeld. De prijsverschillen tussen de verschillende spijkermatten zijn ook niet groot. Voor een grotere shati mat betaal je ongeveer 50 tot 60 euro. Voor de kleinere modellen betaal je ongeveer tussen de 20 en 40 euro. 

  2. Het aantal spijkerpuntjes die zich op het spijkerbed bevinden

  De hoeveelheid drukpunten die zich op het spijkmatje bevinden bepaald ook de kwaliteit van de accupresuur behandeling. Gemiddeld gezien beschikken de matjes over ongeveer 3000 drukpunten. Wij raden altijd aan om een spijkermat te kopen die voorzien van minimaal 6000 spijkerpuntjes. Op deze manier worden er goed druk gezet op alle zenuwpunten. Doordat de puntjes druk geven op de drukpunten neemt de zuurstof opname toe en wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Het effect is dat het lichaam endorfine hormonen aanmaakt. Het zijn hormonen die je lichaam laten ontspannen waardoor je een gelukkig gevoelt wordt opgewekt. Het zorgt er uiteindelijk voor dat je energieniveau wordt opgehoogd. Het is daarom een slim idee om een acupressuur mat te gebruiken in de ochtend.

  3. Wordt het geleverd met een spijkerkussen?

  Niet alle spijkermatjes worden geleverd met een spijkerkussen. Het kussen zorgt ervoor dat ook zenuwpunten in je nek en je hoofd worden behandeld. In de nek hoopt zich veel stress op daarom is het belangrijk om met een spijkerkussen goed je nek te behandelen. Daarnaast geeft het een extra ontspannend gevoel. 

  4. Reviews op bol.com

  Voordat je een spijkermat koopt is het altijd belangrijk om eerst de reviews goed door te lezen van mensen die de spijkermat al hebben gebruikt. Het is daarom zo’n goed idee om een shati mat te kopen bij een grotere webshop zoals bol.com. Bij de meest producten vindt je gebruiker reviews van mensen die shat imat gekocht hebben. Lees deze goed door want deze behoeden jouw voor het doen van een verkeerde aankoop. 

  5. Wordt de massagemat geleverd met een opbergtas?

  De luxe acupressuur matjes worden vaak geleverd met een opbergtas. De acupressuur mat is daardoor een stuk draagbaarder. Wanneer je van plan bent om deze mee te nemen naar de sportschool is het dus wel aan te raden om te kiezen voor een model die wordt geleverd met een opbergtas. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat de spijkermat over het algemeen een stuk langer mee gaat. 

  5. Wordt de massagemat geleverd met een opbergtas?

  De luxe acupressuur matjes worden vaak geleverd met een opbergtas. De acupressuur mat is daardoor een stuk draagbaarder. Wanneer je van plan bent om deze mee te nemen naar de sportschool is het dus wel aan te raden om te kiezen voor een model die wordt geleverd met een opbergtas. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat de spijkermat over het algemeen een stuk langer mee gaat. 

  De meest gestelde vragen

  Hieronder vindt je de meest gestelde vragen over acupressuur matjes. 

  1. Doet een spijkermat pijn?

  De naam spijkermat klinkt natuurlijk heel pijnlijk maar dat is het niet echt. In het begin kan het echter wel een beetje ongemakkelijk aanvoelen. De plastic spijkerpuntjes geven namelijk een beetje een ongemakkelijk gevoel. Wij raden daarom altijd aan om de eerste paar  keer voor ongeveer minuten op de spijkermat te gaan liggen. Vervolgens maak je elke acupressuur behandeling met 3 minuten langer tot ongeveer een maximum van 30 minuten. 

  Werking van een spijkermat

  2. Wat is de prijs van een spijkermat?

  De prijzen van spijkermatjes verschillen niet veel van elkaar, maar de mogelijkheden wel. De prijzen lopen uiteen van 20 tot 50 euro. Het grote verschil is dat de duurdere spijkermatjes veel meer puntjes hebben (8000 of meer). Daarnaast zijn deze ook een stuk groter en het effect daarvan is dat een groter lichaamsoppervlak wordt behandeld. De duurdere modellen worden vaak ook geleverd met een spijkerkussen en met een opbergtas. Ons advies is om altijd voor een luxere spijkermat te kiezen. Deze gaan over het algemeen langer mee en de kwaliteit van het materiaal is ook beter. 

  3. In welke gevallen kan je niet een acupressuur mat gebruiken:

  In sommige situaties is het niet een slim idee om gebruik te maken van een spijkermat. Hieronder gaan we in op deze situaties:

  • Voor zwanger vrouwen raden wij een acupressuur mat af. De reden is dat zenuwpunten geprikkeld worden. Het zorgt ervoor dat de energiestromen naar de verschillende organen worden gestimuleerd zo ook naar de baarmoeder. De kans bestaat dus dat de weeën ook worden gestimuleerd. We willen natuurlijk niet met een acupressuur behandeling een vervroegde zwangerschap op gang brengen. 
  • Wij raden het af aan mensen die een trombose hebben. Bij een acupressuur behandeling wordt namelijk de doorbloeding gestimuleerd. Het hart gaat sneller pompen. Het kan leiden tot gevaarlijk situatie voor mensen die een trombose hebben.

  4. Kunnen kinderen een shati mat gebruiken?

  Kinderen kunnen zeker gebruik maken van een spijkermat. Veel kinderen vinden het ook leuk om er op te zitten want ze maken er een spelletje van. Daarnaast helpt het ook enorm om uw kinderen rustig te maken. De acupressuur behandeling zorgt er namelijk voor dat kinderen relaxter en meer tot rust komen. Vooral kinderen die ADHD hebben kan een acupressuur behandeling enorm helpen bij het verbeteren van de concentratie. Kinderen hebben minder gedachtes waardoor zij zich beter kunnen concentreren. 

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Scroll naar top