Beste rugmassage apparaten speciaal voor jouw geselecteerd

Wat is het beste nekmassage apparaat?

Het beste nekmassage apparaat is het apparaat die is voorzien van minimaal drie intensiteit standen. Daarnaast is het belangrijk dat het nekmassage apparaat een kneed, vibratie en shiatsu massage kan geven. Hieronder een overzicht van dezes beste geteste nekmassage apparaten:

Heb je last van spierpijn in je nek? Een veel voorkomende oorzaak van spierpijn in de nek is stress. Hoe kom je nu van deze nekpijn af en hoe kom je echt helemaal tot rust. Een nekmassage apparaat kan dan een hele goede oplossing. Deze massageapparaten zijn speciaal gemaakt om je spieren in de nek los te maken. Doordat de nekspieren worden losgemaakt wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd. Het effect daarvan is dat de spierpijn veel sneller verdwijnt. Na de massage zul je merken dat je veel rustiger bent. In deze koop adviesgids geven wij veel handige informatie over nekmassage apparaten. Wij hebben een speciale selectie gemaakt van de beste nekmassage apparaten en wij gaan in op de voordelen en nadelen. Daarnaast gaan wij uitgebreid in op welke functies je moet letten. Wij wensen je veel plezier met het lezen van deze gids.

Inhoudsopgave van deze adviesgids
  Add a header to begin generating the table of contents

  De best geteste nekmasssage apparaten

  Treatcare

  Medisana MC825

  Northwall massagegun

  Algemene beoordeling

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding voor nekcmassages

  De meest ontspannende massage

  De meest draagbare oplossing (oplaadbare batterij)

  Type masssages?

  Shiatsu, vibratie en kneedmassage 

  Shiatsu, klop, kneed en vibratie massage 

  Klop en vibratie massage

  Aanpasbare intensiteit?

  3 standen

  3 standen

  30 standen 

  Infrarood warmte?

  Ja

  Ja

  Nee

  Oplaadbare batterijen of met snoer?

  Oplaadbare batterijen (tot 2 uur)

  Met snoer 

  Oplaadbare batterijen (tot 5 uur)

  Opbergkoffer? 

  Ja

  Nee

  Ja

  Opmerking:

  De beste oplossing om je nek en schouders op de meest effectieve manier te masseren.  Daarnaast kan je ook je benen en rug masseren. 

  Kies voor dit massageapparaat als je een volledige lichaamsmassage wilt. Waarbij de rug, nek, schouders en en tegelijkertijd worden gemasseerd. 

  Het is de beste oplossing als je op zoek bent naar een draagbaar nekmassage apparaat. Daarnaast kan je heel gericht de spieren masseren. 

  Het beste apparaat voor het masseren van je nek

  Treatcare

  Algemene beoordeling

  De beste:
  Prijs kwaliteit verhouding voor nekcmassages

  Type masssages?

  Shiatsu, vibratie en kneedmassage 

  Aanpasbare intensiteit?

  3 standen

  Infrarood warmte?

  Ja

  Oplaadbare batterijen of met snoer?

  Oplaadbare batterijen (tot 2 uur)

  Opbergkoffer? 

  Ja

  Opmerking:

  De beste oplossing om je nek en schouders op de meest effectieve manier te masseren.  Daarnaast kan je ook je benen en rug masseren. 

  Reviews van de zes best geteste 6 nekmassage apparaten:

  Hieronder vindt je een overzicht van de beste geteste nekmassage apparaten. Voor elk model bespreken wij de unieke eigenschappen. Daarnaast leggen wij uit voor welke mensen het apparaat geschikt. Wij wensen je veel plezier met het lezen van nekmassage apparaat reviews. 

  1. Fambz infrarood nekmassage apparaat

  Waarom is een infrarood nekmassage apparaat handig? Door de infrarood warmte wordt de bloedcirculatie in je nekspieren verbeterd. 

  Vermindert stress, nekpijn en hoofdpijnklachten.

  Het apparaat beschikt over 16 intensiteit standen en daardoor kan je altijd genieten van de perfecte massage die bij jouw past.

  Het geeft zes verschillende soorten massages namelijk een shiatsu, klop, kneed, compressie, vibratie en acupressuur behandeling.

  Geniet overal van een massage want het werkt op oplaadbare batterijen

  Vind je het lastig om in slaap te vallen omdat je last hebt van een nekpijn? Gelukkig kom je met dit infrarood nekmassage apparaat snel af van de nekpijn. Wat uniek is aan dit massage toestel is dat het beschikt over wel 16 intensiteit standen. Het grote voordeel daarvan is dat je altijd de perfecte intensiteit kan instellen die past bij jouw wensen. 

  Wat wij een groot voordeel vinden van dit nekmassage apparaat is dat het vrij klein en licht is. Het nekmassage apparaat kan je daardoor gemakkelijk overal mee naar toenemen. Geniet nu overal van een nekmassage want het apparaat beschikt over oplaadbare batterijen. Het apparaat berg je gemakkelijk op want het wordt geleverd met een opbergtas.  

  De meeste nekmassage apparaten beperken zich tot het geven van een shiatsu en vibratie massage. Dit massagetoestel gaat een stuk verder en kan vijf verschillende soorten nekmassages geven. Hieronder gaan wij kort in op de verschillende soorten nek behandelingen:

  • Shiatsu massage: wij adviseren om de shiatsu behandeling te selecteren in het geval je last hebt van nekpijn.
  • Compressie en acupressuur: wil je de bloedcirculatie in je nekspieren stimuleren? In dit geval kan je het beste kiezen voor de acupressuur of compressie massage. Daarnaast helpt deze behandelingen ook hoofdpijnklachten. 
  • Klop en vibratie massage: wanneer je last hebt van een stijve nek dan raden wij je aan om de klop of vibratie massage te selecteren. 

  Tijdens de massage kan je de infrarood warmte inschakelen. Laat jezelf lekker verwennen en kom helemaal tot rust tijdens een infrarood massage behandeling. Vooral tijdens de koude wintermaanden voelt de infrarood heerlijk aan en de gespannen spieren worden binnen een mum van tijd weer soepel gemaakt.

  2. Treatcare nekmasage toestel (een beoordeling van 5 sterren op bol.com)

  Beste nekmassage apparaat tegen stress

  De levensduur van deze nekmassageband gaat een stuk langer mee omdat deze is voorzien van een oververhittingsbeveiliging

  Wordt geleverd met een draagtas waardoor je deze makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

  Hou de handen vrij dankzij de shiatsu comfort riem.

  Het beschikt over drie intensiteit standen

  Het geeft een heerlijke ontspannende shiatsu massage

  Tegenwoordig leiden de meest mensen een heel druk leven. Het zorgt ervoor dat steeds meer mensen gespannen zijn en last hebben van stress. Wist je dat stress wordt opgeslagen in je nekspieren? Wanneer je dagelijks geniet van een nekmassage kan het enorm helpen om je stress drastisch te verminderen. Het wekelijks bezoeken van een massagesalon is een heel duur geintje. Het kopen van een nekmassage apparaat zoals Treat Care is dan wellicht een goedkopere en effectieve oplossing. De treatcare geeft een krachtige shiatsu massage waardoor je spieren goed worden losgemaakt. Doordat de spieren worden losgemaakt zal je merken dat je jezelf rustiger gaat voelen. Daarnaast heeft het ook een gunstige invloed op je gemoedstoestand want tijdens de behandeling maak je lichaam endorfine hormonen aan.

  In tegenstelling tot de meest apparaten is dit model voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Het grote voordeel is dat het een aanzienlijk positieve invloed heeft op de levensduur van het apparaat. Wanneer het Treat Care nek apparaat te warm wordt dan schakelt het zichzelf automatisch uit.

  Een voordeel van dit apparaat is dat het apparaat is voorzien een shiatsu comfortriem. Je hoef dus niet met je handen druk te geven op de band. Het enige wat je hoeft te doen is lekker te zitten en tijdens de massage heerlijk een boekje te lezen of genieten van je favoriete serie. Daarnaast kan je altijd genieten van een hygiënische massageband. De hoes kan je namelijk makkelijk afritsen waardoor je deze kan wassen.

  3. Northwall massagetoestel (gericht je spieren masseren)

  Het beste nekmassage apparaat om gericht je spieren te masseren 

  Het apparaat is voorzien van 30 intensiteit standen

  Met dit apparaat kan je heel gericht je gericht alle lichaamsdelen zeer effectief masseren. 

  Er worden zeven verschillende massagekoppen bijgeleverd. 

  Het wordt geleverd met een oplaadbare batterij die 3 tot 5 uur meekan. 

  De perfecte oplossing voor spierherstel en ontspanning.

  Het is voorzien van een prachtige LCD touch screen. 

  Ben je opzoek naar een nekmassage apparaat waarmee je heel gericht je nekspieren effectief kan masseren?  De northwall massagun is dan een hele goede optie. Het massage pistool hou je in de hand vast en vervolgens kan je met precieze de pijnlijke plekken masseren. Natuurlijk kan je met dit toestel eigenlijk alle lichaamsdelen van je lichaam effectief masseren. 

  Een zeer groot voordeel van dit apparaat is dat het voorzien is van een zeer sterke batterij. De batterij kan je wel 3 tot 5 uur gebruiken zonder op te laden. Wanneer je op zoek bent naar een draagbaar nekmassage apparaat dan is de Northwall massagegun dus een zeer goede keuze. 

  Het toestel beschikt over een zeer sterke motor die tussen de 1200 en 3200 trillingen per minuut kan maken. De spieren in het diepere weefsel worden daardoor ook op een effectieve manier gemasseerd. De nekmassage gun beschikt over 30 intensiteit standen. Op deze manier geniet je altijd van de perfecte massage.

  De northwall massagegun wordt geleverd met verschillende opzetstukjes. Hieronder beschrijven we kort welke functies deze massagekoppen hebben: 

  • Ronde kop: is bedoeld om de spieren sneller te laten herstellen. Na een intensieve training gebruik je de ronde kop ook om spierpijn te voorkomen. 
  • Ruggengraat kop: heeft als doel om de vastzittende rugspieren los te maken. 
  • Kogelkop: deze kop is speciaal ontworpen om spierknopen los te maken.
  • Vlakke kop: deze kop gebruik je om diepweefsel massage uit te voeren.

  4. Lifeproducts massage apparaat voor nekpijn

  De beste keuze als je het massage apparaat overal mee naar toe wilt nemen (120 minuten oplaadbare batterij)

  Het beschikt over een oplaadbatterij die tot wel 2 uur meekan. 

  Met deze massageband kan je naast je nek bijna elk deel van je lichaam masseren. 

  Het wordt geleverd met een auto adapter zodat je ook kan genieten van een massage in de auto (gebruik het alleen tijdens een pauze). 

  Nekpijn is verleden tijd dankzij de effectieve shiatsu massage. 

  Het beschikt over drie intensiteit standen. Daarnaast kan je ook de infrarood warmte activeren. 

  Ben je op zoek naar een shiatsu nekmassage apparaat die je overal mee naar toe kan nemen? Het massage apparaat van Lifeproducts is dan een hele goede keuze. Het apparaat beschikt over oplaadbare batterijen waardoor je op vakantie, op je werk of buiten heerlijk kan genieten van een nekmassage. De batterij is daarnaast vrij sterk want je kan het toestel voor twee uur draadloos gebruiken. 

  Een groot voordeel is dat je met deze massageband ook je rug, schouders en benen kan masseren. Plaats de band bijvoorbeeld om je rug. Aan de uiteinden van de band zitten de handvatten. Door met je handen druk te zetten kan je heel gericht de pijnpunten in je nek, schouders en rug masseren. De massageband geeft een zeer goede shiatsu massage die ervoor zorgt dat je spieren goed worden losgemaakt. Tijdens de massage kan je ook de warmte functie inschakelen wat natuurlijk een positieve invloed heeft op het stimuleren van de bloedcirculatie. Wat ook handig is aan dit apparaat is dat je de draairichting van de massagekoppen kan instellen. 

  Genieten van een nekmassage in de auto? Wanneer je kiest voor dit model dan kan dit. Bij dit apparaat wordt namelijk een autoadapter geleverd. Ons advies is om alleen van een massage in de auto te genieten tijdens een pauze. Wanneer je het gebruikt tijdens het autorijden bestaat er namelijk de kans dat je last krijgt van spierspasme en dit kan leiden tot een ongeluk.

  5. Medisana MC 825

  De beste keuze als je volledig tot rust wilt komen 

  Het apparaat geeft een complete lichaamsmassage (rug, schouders, nek, zitvlak en bovenbenen)

  Het is het meest ontspannende nekmassage toestel 

  Voor elk lichaamsdeel kan je de intensiteit instellen. 

  Gemakkelijk te wassen door de afneembare hoes 

  Pas gemakkelijk de  instellingen aan met de afstandsbediening.

  Ben je opzoek naar een apparaat die naast je nek ook je rug, schouders en zitvlak masseert? De Medisana MC 825 is dan een hele goede keuze. Bij dit apparaat hoef je eigenlijk bijna niets te doen behalve te zitten, het programma te selecteren en vervolgens ga je heerlijk ontspannen. 

  Een groot voordeel van dit toestel is dat het geleverd wordt met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening selecteer je gemakkelijk en snel het massageprogramma, infrarood warmte, en de intensiteit van de behandeling. Daarnaast kan je met dit toestel ook instellen welke lichaamsdelen je wilt masseren. Heel handig vinden wij dat. 

  Het apparaat is voorzien van vier verschillende soorten massages namelijk de shiatsu, vibratie, rol en kneed massage. Wanneer je graag een ontspannende massage wil dan raden wij de vibratie behandeling aan. Voor een wat krachtigere massage dan is het beter om voor de shiatsu behandeling te kiezen.

  Nek effectief masseren

  Waarop moet je letten bij het kopen van een nekmassage apparaat

  In dit onderdeel van deze koopgids gaan wij alle uitgebreid in op alle mogelijkheden waarover nekmassage apparaten kunnen beschikken. Per functionaliteit geven we kort aan wat het voordeel ervan is. Op deze manier krijg jij als lezer een beter beeld van welke functionaliteiten voor jouw belangrijk zijn.

  1. Kan ik de intensiteit van de massage instellen?

  Wij adviseren je dus altijd om een nekmassage apparaat te kopen waarvan je de intensiteit van de massage kan instellen. Op deze manier weet je altijd dat de nekmassage niet te krachtig of te zacht aanvoelt. Bij de goedkopere nekmassage apparaten kan je de intensiteit niet aanpassen en daarom adviseren wij je niet om voor het goedkoopste model te kiezen. Ons advies is om een shiatsu nekmassage apparaat te kopen die is voorzien van minimaal vier intensiteit standen.

  2. Welke massages kan een nekmassage apparaat geven?

  Voordat je een nekmassage koopt is het belangrijk om te achterhalen welke type massages het toestel kan uitvoeren. Hieronder een overzicht van de meest populaire behandelingen.

  2.1 Shiatsu nekmassage:

  wij raden altijd aan om voor toestel te kiezen die een shiatsu massage kan geven. Bij een shiatsu nekmassage apparaat worden je spieren op een krachtige wijze gemasseerd. De shiatsu massage wordt uitgevoerd door middel van de massagekoppen die in het shiatsu nekmassage apparaat zijn opgenomen. Deze koppen maak draaiende op en neer gaande bewegingen. Wat is nu precies een shiatsu nekmassage en wat is het doel? Het doel van een shiatsu nekmassage is om het zelfgenezend vermogen van je organen te bevorderen en het lichaam weer in balans te brengen. Zoals aangegeven is een shiatsu nekmassage vrij krachtig waardoor ook de spieren in het diepere weefsel goed bereikt worden. 

  2.2 Kneed massage:

  Wil je de spieren goed losmaken? Koop dan een nekmassage apparaat die kneed massages kan uitvoeren. Het is de meest krachtige massage die ervoor zorgt dat alle nekspieren volledig worden losgemaakt. Daarnaast stimuleert het ook de bloedsomloop waardoor je spieren weer hernieuwde energie krijgen. Wanneer meer bloed je nekspieren weet te bereiken worden deze weer voorzien van de benodigde voedingstoffen en zuurstof.

  Vibratie massage

  2.3 Vibratie massage:

  Ben je op zoek naar een ontspannende massage? Het is dan belangrijk om een nekmassage apparaat te kopen die een vibratie massage kan uitvoeren. Gelukkig zijn de meeste elektrische nek toestellen voorzien van een vibratie massage techniek. Het is een minder krachtige massage die vooral een zeer ontspannende werking heeft. Bij deze techniek worden alleen de bovenste laag van de spieren gemasseerd en het heeft als doel om je nek spieren te laten ontspannen.

  3. Welke verschillende soorten nekmassage apparaten zijn er?

  Wanneer je van plan bent om een nekmassage apparaat te kopen is het eerst belangrijk om een goed beeld te krijgen van welke modellen er zijn. In dit deel van deze koopgids gaan wij uitgebreid in op alle verschillende soorten nek apparaten. Er zijn twee verschillende soorten nekmassage apparaten namelijk elektrische en niet elektrische modellen. Hieronder gaan wij er dieper op in.

  • Elektrisch: in elektrische nekmassage apparaten zit een motor opgenomen. Deze motor maakt de massagebewegingen en eigenlijk hoef je zelf helemaal niks te doen. Vaak kan je ook de intensiteit van de massage behandeling instellen. Daarnaast kan je ook het type massage instellen en de infrarood warmte inschakelen. Het grote voordeel van een elektrisch nekmassage apparaat is dat je eigenlijk bijna zelf niks hoef te doen. Het is dus eigenlijk een stuk relaxter. Wanneer je na een lange werkdag niets wilt doen behalve relaxen dan is zijn de elektrische modellen een betere optie. 
  • Niet elektrisch: bij de niet elektrische moet je zelf de bewegingen maken. Je hebt dus volledige controle over de massage maar het is natuurlijk wel een stukje vermoeiender. Een voordeel van niet elektrisch nekkussen is dat deze over het algemeen een stuk goedkoper zijn.

  4. Beschikt het nekmassage apparaat over een infrarood warmte functie?

  Wil je dat je vastzittende spieren nog sneller losgemaakt worden? Wij raden het dan aan om een nekmassage apparaat te kopen die is voorzien van een infrarood warmte functie. Bij de meest modellen kan je de infrarood warmte tijdens de massage aanzetten. Vervolgens verspreid het apparaat via de massagekoppen de infrarood warmte over je nek. De warmte zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt bevorderd. Het effect daarvan is de nekspieren voorzien worden van meer voedingstoffen en zuurstof. Het zorgt ervoor dat de spierpijn sneller verdwijnt. Daarnaast heeft de infrarood warmte ook een hele ontspannende werking. Het effect is dat het lichaam endorfine hormonen gaat aanmaken. Dankzij deze hormonen ga jezelf rustiger en gelukkiger voelen. Daarnaast helpt een infrarood nekmassage bij het stoppen en verminderen van het stresshormoon cortisol. Een nek infrarood massage is dus heel gezond voor je lichaam en werkt dus heel ontspannend.

  5. Automatische uitschakelfunctie: de levensduur wordt aanzienlijk bevorderd

  Je wilt het nekmassage apparaat natuurlijk voor een paar jaar goed kunnen gebruiken. Wij raden daarom altijd aan om een model te kopen die is voorzien van een automatische uitschakel functie. Deze functie moet je eigenlijk zien als een extra beveiliging. Wanneer je het nekmassage apparaat voor een langere tijd gebruikt dan is de kans groot dat het toestel oververhit raakt. Het risico bestaat dus dat het kan doorbranden en dus kapot gaat. Het is de voornaamste reden waarom het zo belangrijk is dat het shiatsu nek apparaat is voorzien van een automatische uitschakelfunctie.

  6. Kan je de tijdsduur van de massage instellen?

  Een andere handige functie is de alarm functie. Bij met name de luxe nek apparaten kan je de tijdsduur van de massage instellen. Wij vinden dit een groot voordeel. Voor je het weet geniet je van een massage van bijvoorbeeld een uur, maar wist je dat dit niet goed is voor je spieren en gewrichten? Wanneer de behandeling te lang duurt kan het namelijk leiden tot gekneusde gewrichten. Daarom raden wij je aan om te kiezen voor een model die is voorzien van een alarm functie waarbij je de tijdsduur kan instellen. 

  Waarom zijn nekmasages gezond?

  Wanneer je wekelijks geniet van een nekmassage heeft dat natuurlijk vele grote gezondheidsvoordelen. Hieronder gaan wij in op de belangrijkste lichamelijke en mentale gezondheidsvoordelen:

  1. Het verminderd stress

  Een nekmassage helpt enorm bij het verhelpen van stress. Wist je dat nekspieren 1 van de plekken is waar de stress zich het meeste ophoopt en dat leidt tot gespannen spieren en spierknopen. De gespannen spieren zorgen voor opgejaagd en onrustig gevoel. Door de nekspieren te masseren worden de spieren losgemaakt en verdwijnen de spierknopen. Daarnaast stopt een nekmassage de aanmaak van cortisol hormonen en stimuleert het endorfine hormonen. Wij noemen de endorfine hormonen ook wel de gelukshormonen.  

  2. Het helpt bij nek spierpijn

  Ken je dat gevoel dat je opstaat met spierpijn in je nek? Veel mensen hebben er last omdat zij bijvoorbeeld in een verkeerde slaaphouding hebben gelegen. Een nekmassage apparaat kan ervoor zorgen dat spierpijn vermindert of zelfs volledig verdwijnt. Tijdens de massage wordt de bloedcirculatie in je nekspieren opgehoogd waardoor je nekspieren meer zuurstof en voedingstoffen binnenkrijg. Het effect daarvan is dat de spierpijn sneller verdwijnt. Om de nek spierpijn zo effectief mogelijk te behandelen raden wij aan om een shiatsu nekmassage apparaat te kopen met infrarood warmte functie. 

  Gezondheidsvoordelen van een nekmassage

  3. Het verminderd hoofdpijn en migraineaanvallen

  Wist je dat een nekmassage kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn en migraineaanvallen? Verkrampte nekspieren en hoofdpijn staan namelijk sterk met elkaar in relatie. Door de verkrampte spieren in je nek te masseren en los te maken neemt de hoofdpijn af. 

  4. Het helpt vaak bij artritis

  Massage nek therapie kan een effectieve behandeling voor artritis. Wij raden echter wel aan om hiervoor naar een professionele massagesalon te bezoeken. De therapie moet zo uitgevoerd worden dat deze ook echt effectief is. Daarnaast raden wij aan om contact op te nemen met je huisarts want hij / zij kan jouw hierover het beste adviseren.

  5. Het is goed voor je bloeddruk

  Een nek massage is goed voor je bloeddruk. De meeste mensen merken op dat ze zich veel rustiger voelen na de massage. Een nekmassage helpt namelijk enorm bij het verminderen van stress. Stress en een hoge bloeddruk staan sterk in relatie met elkaar. Wanneer je minder gestrest bent dan heeft dat natuurlijk ook een positief effect op de bloeddruk. 

  6. Je slaapt beter

  Na een massage zul je merken dat je een veel betere nachtrust hebt. Na een behandeling ben je namelijk veel rustiger en minder gespannen. Het zorgt er natuurlijk voor dat je ook een betere en gezondere nachtrust hebt. 

  De verschillende soorten elektrische nekmassage apparaten

  Hieronder gaan wij in op de verschillende soorten nekmassage apparaten.

  1. Massagegun: zeer gericht je nekspieren masseren

  Een massagegun is een handmassage apparaat die zeer effectief werk tegen nekpijn. Het apparaat hou je in je hand en vervolgens beweeg je het over je nek heen. Het grote voordeel van dit type nekmassage apparaat is dat je heel gericht de pijnlijke delen van je nek kan masseren. Daarnaast zijn deze type toestellen voorzien van een sterke motor. Het voordeel daarvan is dat ook de spieren in het diepere weefsel goed worden gemasseerd. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar deze koopgids.

  2. Nek massagekussens:

  Een massagekussen heeft veel overeenkomsten met een massagestoel. De meeste nek massagekussens geven een volledige lichaamsmassage en je hoeft zelf gaan bewegingen te maken. Het kussen plaats je op een stoel of op een bank en vervolgens kan je heerlijk genieten van een nekmassage. Naast het masseren van je nek kunnen deze apparaten vaak ook je rug, schouders en benen masseren.

  3. Massageband

  Een massageband is een zeer effectief nekmassage apparaat. Een massageband is voorzien van twee handvaten. De band plaats je over je nek en plaats je jouw handen in het handvat. Door druk meer druk te geven voelt de nekmassage intenser aan. 

  4. TENS apparaat

  Bij een TENS apparaat plaats je elektroden op je nek. Vervolgens stuurt het apparaat kleine elektrische stroompjes die via de elektroden het zenuwstelsel ingaan. Deze stroompjes verstoren de pijnsignalen waardoor deze niet je hersenen bereiken. De pijn word niet gesignaleerd door je hersenen en je zult merken dat je na de behandeling minder last hebt van nekpijn. 

  5. Niet elektrische nekmassage apparaten:

  Het beste niet elektrische nekmassage apparaat is de foamroller. Dit nekmassage apparaat heeft de vorm een roller. Aan de buitenkant van de foamroller vindt je kleine puntjes. Door de roller over je nek heen te rollen wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en zorg je ervoor dat je de nekspieren de benodigde voedingstoffen krijgen. 

  De meest gestelde vragen over nekmassage apparaten

  Wij hopen dat je met veel plezier deze complete koopgids hebt gelezen. Het kan natuurlijk zijn dat je nog steeds een aantal vragen hebt. Om je goed op weg te helpen hebben wij een overzicht opgesteld van de meest gestelde vragen die wij van onze lezers hebben ontvangen.

  1. Wat is prijs van een nekmassage apparaat?

  De prijzen van een nekmassage apparaten lopen zeer sterk uiteen omdat het zeer afhankelijk is van het type mapparaat wat je koopt. Wanneer je bijvoorbeeld een nekkussen of massage pistool koopt dan ligt de prijs tussen de 40 en 150 euro. Wanneer je echter van plan bent om een massagestoel te kopen dan betaal je minimaal 500 euro. 

  2. Hoe kies ik het beste nekmassage apparaat wat goed aansluit op mijn wensen?

  Om hierop een goed antwoord te geven is het eerst belangrijk om jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Kies ik voor een draagbaar shiatsu nek apparaat? Wanneer je hiervoor kiest dan is het beter om een voor een massageun of nekkussen te kiezen. Deze apparaten wegen veel minder en daarnaast zijn ze een klein. Een ander bijkomend voordeel is natuurlijk dat de meest modellen werken met oplaadbare batterijen. 
  • Wil ik alleen mijn nek masseren of wil ik ook andere lichaamsdelen masseren? In dit geval is het beter om voor een groot massagekussen of massagestoel te kiezen. Deze apparaten geven namelijk een volledige lichaamsmassage. Daarnaast hoef je zelf ook niet te doen omdat het apparaat alle bewegingen maakt. Het zijn ook de twee nekmassage apparaten waarbij je dus het meeste tot rust komt en die dus het beste helpen bij stress. 

  3. Kan ik het gebruiken als ik zwanger ben?

  Wanneer je zwanger bent is het altijd beter om voor een niet elektrische nekmassage apparaat te kiezen. Daarnaast raden wij je altijd aan om eerst je huisarts op te zoeken. Jouw arts kan jouw hierover het beste adviseren. Daarnaast is het altijd slim om goed de handleiding van het toestel door te lezen. 

   

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Scroll naar top