Basena massage gun

Op welk vlak onderscheid de Basena massage gun zich van andere massage pistolen en wat zijn de voordelen:

 • De Basena massage gun beschikt over 20 intensiteitstanden
 • Een zeer sterke batterij die tot zes uur mee gaat (bij de meeste modellen is dat 2 tot 3 uur)
 • Het wordt geleverd met zes opzetkopjes (gemiddeld 4 kopjes bij de meeste modellen)
 • Werkt zeer goed bij spierpijn en spierherstel.
 • Het wordt geleverd met een koffer waardoor je de Basena massage gun gemakkelijk kan vervoeren.

In deze review ga ik uitgebreid in op de Basena massage gun. De afgelopen weken heb ik de Basena massage gun uitgebreid uitgetest en ik deel in dit artikel mijn ervaringen over dit massage pistool. In het eerste deel van deze review beschrijf ik uitgebreid mijn ervaringen. Wat ik vindt goed aan de Basena massage gun en wat zijn verbeterpunten? In het tweede deel van deze review ga ik op de unieke functionaliteiten van dit massage apparaat. Ik leg daarnaast ook wat de voordelen zijn van deze functionaliteiten en waarom het handig is. Als laatste vergelijk ik de Basena massage gun met andere modellen die ik zelf heb uitgetest. Mijn doel van deze review is om jouw een zo’n volledig beeld te geven van de Basena massage gun. Ik wens je veel plezier met het lezen van dit artikel.

Mijn ervaringen met de Basena massage gun

Ik heb de Basena massage gun uitgebreid uitgetest en in dit deel van deze review deel ik mijn ervaringen. Zelf gebruik ik deze massage gunBasena massage gun mijn ervaringen altijd na het sporten. Toen ik de massage gun voor de allereerste keer gebruikte voelde het een klein beetje onprettig aan. Het had er eigenlijk alles mee te maken dat ik het niet gewend was.  De massage gun gebruik ik zelf altijd na het bezoeken van de sportschool. Na het sporten heb ik vaak last van spierpijn en met name in mijn benen. Sinds ik de Basena massage gun gebruik merk ik duidelijk op dat de spierpijn na de massage behandeling sterk is afgenomen. Ik kan daardoor als ik wil vaker naar de sportschool en nog meer trainen. Mijn spieren herstellen aanzienelijker sneller na een intensieve training. Daarnaast vindt ik dat de Basena massage gun ook erg gemakkelijk is in gebruik. Aan de achterkant is het apparaat voorzien van een prachtig touchscreen. Via het touchscreen kan je de intensiteit van de massage aanpassen. Daarnaast kan je ook aflezen hoe vol de batterij is en welke snelheidstand de Basena massage gun staat ingesteld. Wat ik zelf erg handig vindt is dat je jezelf ook niet zorgen hoeft te maken dat de batterij zo weer leeg is. De batterij van de Basena massage gun gaat namelijk wel tot 6 uur mee. De Basena massage gun onderscheid zich op dit vlak sterk van andere massage pistolen. De meeste modellen kunnen ongeveer 2 tot 3 uur mee met een volle batterij. Ben je dus opzoek naar een draagbare oplossing dan raad ik je in dat geval zeker de Basena massage gun aan. Het massage apparaat van Basena is ideaal om te nemen naar de sportschool of op vakantie.

Unieke eigenschappen van de Basena massage gun

In dit deel van deze review ga ik op de unieke functionaliteiten van de Basena massage gun. Per eigenschap ga ik kort in op wat de voordelen zijn van deze functionaliteit.

20 intensiteit standen: een unieke massage ervaring

Wat ik zelf erg fijn vindt aan de basena massage gun is dat je gemakkelijk en snel de intensiteit van de behandeling kan instellen. Het apparaat is namelijk voorzien van wel 20 intensiteit standen. Het grote voordeel daarvan is dat je de masssage helemaal kan aanpassen aan jouw wensen. Sommige massage guns hebben maar 2 intensiteit standen en dat vindt ik zelf echt wel een heel groot nadeel. De reden ervan is dat als je de massage te hard of te zacht vindt dat je niet veel mogelijkheden hebt. Het is echt een groot nadeel en daarom raad ik je nooit aan om zo’n apparaat te kopen. Gelukkig heeft de Basena massage gun zeer veel intensiteit standen dus daar hoef jij jezelf geen zorgen over te maken.

Masseer elk lichaamsdeel op een effectieve manier met de massagekopjes

Wat ik zelf ook erg fijn vindt aan de Basena massage gun is dat je de massage ervaring echt kan personaliseren en dus kan aanpassen aan de specifieke wensen. De massage ervaring kan je aanpassen door het instellen van de intensiteit maar ook door de meegeleverde massagekopjes. De Basena massage gun wordt geleverd met zes verschillend massagekopjes. Elk masssagekopje geeft een andere massage ervaring is speciaal gemaakt om specifiek lichaamsdeel te masseren. Voordat je met de massage behandeling start is het dus vooraf eerst belangrijk welke kop je op de Basena massage gun plaatst. Hieronder leg ik het in kort uit wat de functie van elke kop is en waarvoor je het gebruikt.

 • Ronde kop: wil je de grote spieren van het lichaam masseren? Kies dan voor de ronde kop deze geeft meer een algemene massage.Koffer voor de Basena massage pistool
 • Punt kop: heb je last van pijn in je gewrichten? De scherpe kop is dan de beste keuze. Deze massage kop is namelijk speciaal gemaakt om de gewrichten effectief te behandelen. Daarnaast werkt de puntkop ook zeer goed bij het masseren van de spieren in het diepere weefsel.
 • Vork kop: zoals de naam het al aangeeft heeft deze massagekop de vorm van een vork. Plaats deze kop op de Basena massage gun voor als je jouw wervelkolom effectief wilt masseren. Heb je last van nek of schouderpijn? Selecteer in dit geval ook de vork kop. Na de massage behandeling zul je merken dat de nek en schouderpijn ook sterk is verdwenen. De Basena massage gun is dus ook eigenlijk een nekmassage apparaat.
 • Vlakke kop: ben je gespannen en heb je last van stress? In dit geval kan je het beste kiezen voor de vlakke kop. Deze kop is speciaal gemaakt om al je lichaamspieren te laten ontspannen. Met deze massagekop kan je dus elk lichaamsdeel goed masseren. Wanneer je deze kop op de Basena massage gun plaatst zul je merken dat je na de massage behandeling een stuk rustiger bent. Tijdens de massage worden neemt de spierspanning in de spieren namelijk sterk af. Daarnaast maken je hersenen endorfine hormonen aan en die zorgen ervoor dat het lichaam zich op fysiek en mentaal vlak rustiger gaat voelen. De endorfine hormonen verdrijven daarnaast de stresshormonen (cortisol) en  dit hele proces heeft eigenlijk als gevolg dat de stress sterk afneemt. Voor meer informatie over de gezondheidsvoordelen van een massage gun verwijs ik je ook naar deze pagina.
 • Duim kop: wil je de grote spiergroepen in het diepere spierweefsel bereiken en effectief masseren? Kies dan in dit geval voor de duim. Deze kop is speciaal gemaakt om de grote spiergroepen in het diepere weefsel te behandelen.
 • Spade kop: heb je last van pijn in de rug of de nek? In dit geval kan je de spade kop op de Basena massage gun plaatsen. Op deze  manier werkt het toestel dus ook als een rugmassage apparaat.

Zoals je hebt kunnen lezen heb je met de Basena massage gun door de intensiteitstanden en de opzetkopjes veel mogelijkheden om de massage ervaring te personaliseren. Ook op dit punt onderscheid de Basena massage gun zich van andere massage pistolen. De meeste modellen worden nameloijk geleverd met drie tot vier verschillende massagkopjes. De Basena massage gun wordt met wel zes verschilllende opzetkopjes geleverd en heeft veel meer intensiteitstanden dan andere massageguns. De Basena massage gun kan je dus veel meer aanpassen aan jouw wensen en je hebt veel meer mogelijkheden.

 

Scroll naar top